keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pepe ja Mipe - The One and ONLY.

Eilen oltiin avaamaassa festarikautta Forumin Onlyssa ja täytyy kyllä myöntää, että oli ihan huisin kivaa. Meillä kävi pyörähtämässä kivoja artistivieraita ja siellä oli jäätelöäkin niin paljon kun vaan jaksoi syödä. No mehän jaksettiin tietenkin..


Löydettiin paikalta myös tämmönen Miss Mix-kyltti ja tietenkin mentiin poseeraamaan heti sen eteen. Miss Mix on meijän mielestä paras lehti ikinä, koska ollaan ite töissä siellä. :D Ei olla mitenkään itserakkaita tietenkään, oottekste muuten koskaan lukenu Miss Mixii? Siellä on ihan huisin hyviä vaatevinkkejä, meidän trendi-Make se vaan osaa!

Pepellä päällä..

Panta: Pieces
Farkkutakki: ONLY,(42)
Kukkamekko: ONLY,(L)
Alla musta mekko: ONLY,(L)
Käsikorut: Pieces
Laukku: Pieces (Oon bongannu samanlaisen myös Nelliinalta ja käytän tätäki melkein joka päivä!)
Legginssit: Piruetti, (L)
Sandaalit: Vagabond, (38) (joo-o, oon nyt niin kiintyny noihin et voisin pitää vaik päivittäin)


Pepe sekoilee.

Mipellä päällä..


Korvis: Glitter
Huivi: Pieces
Neulehomma: ONLY,(L)
Mekko: ONLY, (L)
Käsikorut: Pieces
Leggarit: ONLY, (L)
Kengät: Vans, (9,5)


Mipekin sekoilee.

Teidän pyynnöstä ollaan nyt vähän skarpattu ja ruvettu ottamaan näitä asukuvia useemmin. Onkse teidän mielestä hyvä vai huono juttu? :))

Ps. Jotkut on nyt valittanu siitä, että korostetaan lihavuuttamme laittamalla noi vaatteiden koot. Me tehdään se ihan sen takia, että te ootte pyytänyt niitä, eikä korostaaksemme mitään. Meiltä kun kuitenkin jatkuvasti kysellään minkä kokosia me ollaan ja mistä tän kokoset voi löytää vaatteita. Nää on laitettu alusta lähtien ja näin tullaan tekemään jatkossakin. Se on meidän juttu! :) Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn.

Ps2. Lisää festareista tulee pian Forumin blogiimme! :)


35 kommenttia:

  1. "Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn."

    Ihana asenne!<3

    VastaaPoista
  2. oih mikä ihana kukkamekko pepillä! koska olet ostanut, myydtäisiinköhän niitä vielä jossain? :)

    VastaaPoista
  3. viime viikolla ja mimmi ainakin löys eilen vielä tollasen sinisen forumin onlysta! :)

    VastaaPoista
  4. ja noita on kans hiukan erilaisena mallina siellä! :)

    VastaaPoista
  5. No hyvä juttu tietenkin, ku teidän asut on ihan tosi kivoja :) varsinkin mimmillä oli viime (tai sitä edeltävässä?) postauksessa erityisen hyvännäkönen rokkiasukokonaisuus!

    VastaaPoista
  6. Mä en oikeastaan edes lue, mistä ootte ostaneet vaatteet tai minkä kokoisia ne ovat, mutta mä olen ehkä myös samalla kannalla, että ei niitä kokoja välttämättä tarvitsisi laittaa. Mulle riittäisi pelkät kuvat, kun ootte niin kivannäköisiä :)
    Koko vaatemaailma on ihan koko-orientoitunut, mitenköhän monta syömishäiriöä on puhjennut size zero-mitoituksen vuoksi, mulla ainakin oli joskus sairaalloinen pakkomielle mahtua sellaiseen??? Musta on esimerkiksi tosi hassua, miten käytetään määritelmiä "small", "medium" ja "large" (ja ekstrat päälle), kun ihmiset on NIIN erikokoisia ja -mallisia (ja hyvä niin!). Toivottavasti en oo ymmärtänyt väärin, mutta mulle ainakin tulee teidän blogianne lukiessa sellainen olo, että koolla ei ole mitään väliä, kaikki ovat ihania vaatekoosta riippumatta! <3

    VastaaPoista
  7. "Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn."

    AWW<3 Ootte niin ihania!!!! Hassut<3

    VastaaPoista
  8. Juu, olen tosi innokas Miss Mixin tilaaja! Teidän bloginne sen kautta löysin. :--) <3 Ootte ihanan pirteitä (:

    VastaaPoista
  9. "Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn."

    Ihanasti sanottu! :D ♥

    Musta on vaan hyvä, kun on paljon asukuvia, teillä on aina niin kivat asut! Nii ja tällasena isokokosena on tietyisti mukava tietää, että mistä te oikein hankitte noita überkivoja vaatteita. ;)

    VastaaPoista
  10. Musta on tosi hyvä, että kaikissa asupostauksissa lukee mistä vaatteet on ostettu, ja myös koko. Sitten voi jo vähän itsekin varautua siihen, onko mitään toivoa mahtua niihin vaatteisiin :-D

    Ja päivän asu -postauksia lisää kiitos!

    <3

    VastaaPoista
  11. Ite tilaan MissMixiä ja se tosiaankin on ihanin tällanen _nuorten_lehti. Kaikki Voguet yms on sitten tietenkin erikseen :D

    Hitto kun mellä ei täällä ole Onlya, mutta jos Vero Modassa sattuis tota kukkamekkoa olemaan, se on upea ! :)

    VastaaPoista
  12. Näyttääpi siltä, että teillä oli hauskaa! :)

    Mietinkin tässä nyt, että ei teillä ole sitten mitään kivaa jippoa tulossa tänne Turkuun?

    Ja joo, tollanen kukkamekko on pakko saada... ihana!

    VastaaPoista
  13. "Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn."

    Ihana!

    VastaaPoista
  14. Oii, mä niin rakastan noita teiän vaatteita!! <3
    Hauskaa on taas ollu ku ikinä nois kuvis ei olla paikallaan ;D
    ^^ ja samaa mieltä, tulkaa tänne Turkuun =) <3

    VastaaPoista
  15. Mistä tuo upea pepen päässä komeileva kukkapinni on? ja oliko muitakin värejä? =)

    oon ettiny tollasta koko kevään! :)

    VastaaPoista
  16. Mäkin kannatan asukuvia ja kokojen ilmoittamista! Ootte ihania! <3

    VastaaPoista
  17. heippa! oon monesti miettiny et onks teillä joku sponssi tai juttu noihin piruetin leggareihin kun tuntuu löytyvän useissa väreissä ja jotkut oli ihan mittatilaustyönä?

    ne vihreet on aika namut.

    VastaaPoista
  18. Pepen kukka päässä on panta ja niitä on eri väreissä mun mielestä! :) mulla on beige ja tollanen roosa.

    Piruetin kanssa tehdään yhteistyötä, kun ollaan jo vähän suunniteltu niille jumppavaatteitakin meille isompikokosille, ne tosin on vasta proto-vaiheessa. Myös noita kaikkia meidän päällä nähtäviä leggareita voi tilata mittatilaustyönä itelleen! :) Noi mustat on parhaat IKINÄ! Ne ei kulu mitenkään reisistä ja pysyy napakoina ja ahh, niin täydelliset. Ei oikein osata enää käyttää muitaku noita :)

    VastaaPoista
  19. On hienoa et laitatte aina koot niin tietää kannattaako mennä itse edes testaamaan.
    Ainoastaan häiritsee et miks pidätte AINA legginsejä? Ne kun on niin....
    ja eikös vaihtelu virkistäis?

    VastaaPoista
  20. Just paras ja ihanin asenne teillä, way to go! Ootte niin energisen ja halittavan oloisia, ystävällisen näköisiä upeita naisia!
    Mä tuskailin mun blogissa tänään uikkariin mahtumista, mutta muistin teidän asenteen ja vähän hehkuttaa sitäkin ja teitä <3

    VastaaPoista
  21. oon miettiny, ku oon lukenu noita teijän kokoja ettettehän te mitään "lihavia" ole, tunnen itteni ihan kauheeks läskiksi kun jotkut kappahalli koot mulla tyyliin 3 kertaa xl :( teillä tommosii pieniä l kokoja vaan, te hoikat ! onko siellä onlyssä tän kokoselle kun mä mitään vaatetta ja voitteko sanoa mistä kannattaa muutenki lähtee etsiin. mä oon alkanu vihata vaatteiden ostoa, kun ei jotenki löydy mitään kivaa ja nuorekasta ;( help meeee !

    VastaaPoista
  22. mä olisin muuten tullu sinne, muttaku ainoo kaveri joka ois halunnu tulla mukaa, oli GD'n keikalla :< enkä mä viittiny tulla sinne yksikseni hengaamaan ..

    VastaaPoista
  23. mä(kin) ihastuin tohon jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn- asenteeseen. olette <3.

    tehkääpi postaus noista piruetin legginseistä, kun teillä on nykyään aina niitä, ja paksuna legginsityttönä haluan tietää että miksi ja pitäiskö minunkin!

    VastaaPoista
  24. Munkin oli pakko tulla kertomaan, että tää; "Jos joku ärsyyntyy, niin tulee sitten syleilyyn."-lause pelasti mun illan. :D Ootte ihania. <3

    VastaaPoista
  25. siis tulee tosi hyvä mieli kun lukee teidän blogia. Siis niitä blogeja, joita luen, on yleensä just niitä "zero-kolaa-normaalin-kolan-sijaan", ootte niin itsevarmoja ja kaikkee.. vaikutatte paljo vahvemmilta ja itsevarmoilta ku monet muut ylihoikat ihmiset!

    VastaaPoista
  26. Hahha, minusta on just parasta, ku ilmotatte vaatteiden koon ja mistä hankitte. Tulee itelle semmonen olo, että ehkä minäki voisin käydä sit ostamassa tuommosen samanlaisen. Ja kuten tuossa joku jo tais aikasemmin sanoa, niin eihän teillä ees oikeesti oo isoja noi vaatteet! L-koko ei mielestäni oo vielä ees mikään iso, vaan just semmosen ihanan naisellisen naisen koko :)

    Aina ku teijän blogia lukee, tekee mieli lähtee shoppailemaan :D kiitos vaan siitäki!

    VastaaPoista
  27. Haluan ehdottomasti kiittää noista koista (vai kokoista? onpas vaikea sana) noissa teidän asukuvissa, koska mä en olisi tällä ahterilla ikinä uskaltanut ostaa L-kokoisia legginsejä Seppälästä, jos mulle ei jostain ollut jäänyt mieleen, että jommalla kummalla teillä oli sellaset. Ja sit oisin ostanut ihan liian isot. Koot ja kaupat asukuviin kiitos ja lihava lukija kiittää. Älkää kuunnelko tässä asiassa ketään muuta kun mua :)

    VastaaPoista
  28. Ootte ihania <3
    Ja meikä tykkää kyllä isommasta määrää asukuvia, koska teillä molemmilla on kuitenkin niin persoonallinen ja erottuva tyyli, joka jaksaa inspata myös meitä normikokoisia :)

    VastaaPoista
  29. Ei Miss Mixiä kannata lukea, kun Demi on parempi. :D Kokojutut on ihan hyvät olla näkyvillä. Mä en myöskään mahdu normaalikokoihin ja on kiva vähän seurailla että mistä saa reilumpia kokoja, kun en mä ikinä itse löydä.

    VastaaPoista
  30. Huomasin Pepin päällä samanlaisen mekon kun mulla! Siis noissa kuvissa missä ootte Ben&Jerry's:sissä, tuo turkoosi missä on jotain lintuja ja sulkia :)
    Mua vaan kauheesti harmittaa kun en oo löytäny tuota jätskibaaria espan läheltä :<

    VastaaPoista
  31. te kaks ihmistä! ootte ihan sika kauniita ja osaatte pukeutuu et ei muut mo <3

    VastaaPoista
  32. vitsi ootte sitten ihania luen tätä blogii päivittäin ja munki nimi on peppi joten kaimoja ollaan.

    Luen miss mixiäkin melkein aina.
    mitente osaatte pukeutua noin tyylikkäästi??
    <333

    VastaaPoista
  33. Moikka :) löysin vasta bloginne ja tähän asti kun olen nyt lukenut niin sanonpa että ihanan piristävää luettavaa. hauska tyyli kumpaisellakin ^o^
    Yksi juttu vain, haluisin tietää myös paljon nuo vaatteet on maksanu ku ootte ostanu? Varsinkin tuo kukkamekko on niin söps et ois kiva tietää!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.