torstai 10. kesäkuuta 2010

Must on tulluuuu JÄÄTELÖHULLUUUU!

Tänään oli ihana herätys. Ben & Jerry's oli kutsunut meidät kuulemaan lisää Reilusta hankkeesta. Kyseessä on projekti, jonka tavoitteena on parantaa nuorten ja luonnon hyvinvointia yhdessä suomalaisten järjestöjen kanssa. Meille esiteltiinkin mukana olevat järjestöt, eli WWF Suomi, Nuorten kriisityö ja Suomen luonnonsuojeluliitto. Me ollaan Mimmin kanssa aina mieluusti mukana hyväntekeväisyydessä ja ilmottauduttiinkin heti vapaaehtoistyöhön. Reilusta hankkeesta kannattaa lukea lisää täältä ja katsoa miten itse pääsee osallistumaan!


Entäpäs kun aamiaisen jälkeen siirryttiin uuteen Ben & Jerry's kahvilaan Pohjois-Esplanadille ja saatiin maistella jäätelöitä. Siinä vaiheessa meni B&J:llä pieleen kun sanoivat, että syödä saa niin paljon kuin haluaa. Meillähän kirkastu silmät heti..


No tässä vähän maisteltiinkin eri makuja. Mukana oli myös meidän pikkusisko Nadja, josta unohdettiin ottaa kuva, kun oltiin niin tohkeissamme jäätelöistä. :(


Mipe oli erittäin kauniina liikkeellä ja myös Mipelle maistui jäätelö.. Nyt se puuskuttaa tuolla stressaantuneena toisessa huoneessa lukemassa tenttiin ja mun pitää kuulemma olla hiljaa. :(


Yritin äsken viattomana vähän hassutella Mipelle, mutta vastaukseksi tuli vaan murhaava vilkasu ja kysymys "pitikö sun lähteä käymään jossain?" Niinpä siirryinkin suosiolla toiseen huoneeseen. :D Ei viitsi herätellä karhua, itse kun oisin aivan hädässä jos nyt joutuisin istahtamaan koulun penkille. Siitä ei tulis mitään, joten sympatiat vaan pehmeälle siskolleni.. I FEEL U SISTA!


No kyllä Mipeäkin vähän hymyilytti kun sai valita kolmea eri makua tohon pirtelöön. Noi on niiiin hyviä. Mimmi tais itseasiassa ottaa sorbetteja ja spritea. Itse menin suosiolla ihan jäätelö ja maito-linjalla. Hyvää oli, nam.

Lasit: H&M
Paita: Monki, M/L (eilen ostettu, -50% tällä hetkellä)
Alla toppi: GT, XL
Hame: Monki, L (eilen ostettu, -50% tällä hetkellä)
Leggarit: Piruetti, XL
Kengät: Vans, 9.5


Ei uskois, että ollaan vasta herätty kun näin paljon hymyilyttää.

Lasit: H&M
Takki: ONLY, 42
Mekko: H&M, L
Leggarit: Piruetti, L
Kengät: Vagabond, 38


Tänään on kaikilla mahdollisuus saada ilmasta jädeä, nimittäin klo 12-16 (hopihopi) saa ilmaisen pallon kun menee tuonne Pohjois-Esplanadin kahvilaan. Se on siinä Cafe Espan vieressä ja numero tais olla 35.

Nyt Pepe jatkaa työskentelyä ja Mipe lukee tenttiin, joka on neljän tunnin kuluttua. Toivotetaan kaikki paljon tsemppiä Mipelle!!! :)

Ps. Mipe, jos luet tätä ja sulla on tylsää niin huuda HEP ja mä voin tulla pitämään seuraa. Nimimerkillä: tylsää_ työskennellä_ yksin_girlie85.

27 kommenttia:

  1. Te ootte niin ihania ja nää postaukset piristää aina päivää. :) Bloginne on todellakin palannut entiselle tasolleen. :D Haluaisin joskus kirjottaa teille kiitoskirjeen jossa kertoisin miten paljon ootte mun elämään vaikuttanut ja auttaneet mua, mutta tekstistä tulee vaan niin kökköä. Lyhyesti siis; kiitos! <3

    VastaaPoista
  2. No nyt ketuttaa ja rankasti. Oon töissä ihan espan vieressä, paitsi ainoastaan tänään joudun työskentelemään toisella puolella helsinkiä, joten hyvästi vaan ilmaisjätskit. Miten voikaan olla näin huono tuuri :(((

    VastaaPoista
  3. Oih, Ben & Jerry's jätskiä niin paljon kuin haluaa - kuullostaa taivaalliselta :D Saako noita ihania B&J- kasseja ostaa jostain?

    VastaaPoista
  4. Voihan =¤&/(&"#"&(# miks pitää asua toisella puolella Suomea kun on ilmaista jätskiä tarjolla?

    HEP, tuuks peseen mun ikkunat ja leikkaamaan nurmikkoa? :)

    VastaaPoista
  5. Mietinkin että ihan kun olisin nähnyt nuo naiset jossain aiemmin... ;)

    VastaaPoista
  6. Aijai kun alkoikin tehdä mieli kovasti jätskiä tämän postauksen luettuani. Pakko varmaan käydä töiden jälkeen nappaamassa jostain kesäjätskit mukaan. :)

    VastaaPoista
  7. Ooo. Mistä tollasii B&J-laukkuja saa? :o

    VastaaPoista
  8. mitkä on teiän lemppari B&J maut =)?

    VastaaPoista
  9. Voi ei! Just olin tänään kaupungil ja olis ollu hyvä hetki hakee jätskit. Haluun maistaa kaikkia Ben&Jerry's -jätskejä (vasta 5 maistettu tähän mennessä). Pakko sanoo, että Chocolate Fudge Brownie on ihan parasta! <3 Ja myös Phis Food.

    Mistä noita kassei saa?

    VastaaPoista
  10. Mul on ollu jo pitemmän aikaa silleen että en nää kaikkia kuvianne tai sitten niistä näkyy pikkusen yläreunaa, mistäköhän tää johtuu jos osaisitte sanoa? (Rakastan blogianne ja olen myös ihastunut teihin<3)

    VastaaPoista
  11. Hei more to loven tytöt olin tänää kaupungilla ni näin teidät siinä ben&jerry's:in edessä ja näytitte erittäin iloisilta hyvää kesänjatkoa ja toivottavasti bongaan teidät joskus muulloinkin ja no voisihan sitä tulla sanomaan moi kun tänään en kerenny. Ps.te ootte ihan mahtavia ;)) <3

    VastaaPoista
  12. kiitti vaan pemmi ja mippi, ootte vastuussa 15 euron ben & jerry's-laskustani tänään makuunilla!

    VastaaPoista
  13. Suvereeni: En aio olla edes pahoillani! 8)

    VastaaPoista
  14. Moi! Oon lueskellut jonkin aikaa teidän blogia ja vaikutatte tosi ihanilta. Pakko vaan kysyä, että miten teitä 'läskejä' on kaksi kappaletta? Oletteko tahallanne lihottanut itsenne vai ns. vahingossa? Jatkakaa samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  15. pepillä ihana mekko ! sopii sun ihon väriin tosi hyvin : ))

    VastaaPoista
  16. Näin teistä muuten unta viime yönä :D Olin jossain vaatekaupassa (oisko ollu Only?) ja sit tapasin teidät siel =) Siel oli myös Miss Mix-kyltti. Olen siis lukenut viime postauksen hyvin :')

    VastaaPoista
  17. Onneks meillä ei oo tässä kylässä BJ:n kiskaa. Mä varmaan lukittuisin siihen kylkeen koko kesäks :D

    VastaaPoista
  18. äyyy, nyt alko tehdä mieli jäätelöö : DD kiitti vaan. varsinki ku en saa mistään rahaa ben&jerry'siin !

    Näytätte taas tosi ihanilta, niinkun aina : D

    VastaaPoista
  19. kiva juttu teistä tän päivän city_lehdessä.. mut mua jäi toimittajan tavoin ihmetyttämään, että miksei sitä omaa painoa voi sitten ilmoittaa kerta halutaan olla ylpeitä itsestä ja omasta vartalosta? jäi siis vaan ihmetyttämään, ei muuta :) mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  20. Kun te aina jaksatte piristää meidän lukijoiden päivää ihanilla jutuillanne, niin tässä teille vähän Redmania piristämään myös teidän kesäpäiviänne ;-) Keep it up girls!

    http://worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhjmy57xZvI2RcbC7C

    VastaaPoista
  21. Oisko vielä jotain muita tapahtumia missä voisitte käyä ja mainostaa niitä?Pitäkää se forumin blogi niitä juttuja varten ja kirjottakaa tänne teiän omia juttuja,jos teillä niitä enää edes tulee.Sääli,olitte niin ihania ja piristäviä lukea.Nykyään vaan alkaa ärsyttämään ku tänne tulee, kun on vaan täynnä juttuja mitä jossain forumissa tapahtuu,minne ei edes muutkuin pääkaupunkiseutulaiset pääse.

    Mut tsemppiä siltikin teille,ootte te ihania vielki,teiä blogi eivaa ole!

    - Nannu

    VastaaPoista
  22. mä näin teiät tänää hesassa;wohoo!olin ihan fiiliksissä ku harvoin ketää julkkuja nään :).meinasin moikata,mut en sit kehdannu :D.ku satokin kaatamalla :(

    VastaaPoista
  23. oletteko itse huomanneet että olette todella läskejä ! koska minä olen ja en ymmärrä miksi olette ylpeitä joistain läskeitä , eihän se ole edes kaunista! vaan oksettavan ruman näköistä !

    VastaaPoista
  24. MITÄ? LÄSKEJÄ? ei olla kyllä huomattu, mutta onneksi nyt tajuttiin - lopetetaan elämä. Kiitos, että jaksoit käydä kirjoittamassa tämän kommentin! :) xx

    VastaaPoista
  25. Painon ilmoittamisesta..mitä se kuuluu kenellekään? Kai rajan johonkin saa vetää? Kiloista puhuminen ei kerro ihmisestä tai rakenteesta muutenkaan paljoa. Ja enemmän sillä miltä näyttää on merkitystä kun se mitä painaa. Oli se sitten suuntaan tai toiseen. Kai sitä saa olla ylepä ilman että tarvii antaa julki kaikki. Jos mä olisin ylpee mun takapuolesta niin en mä ottais siitä kuvaa ja levittelis sitä lehdissä..Näin niinkun tosi hyvänä esimerkkinä :D Ootte tytöt ihania ja ihanaa että jätätte mm tollaset naurettavat ja lapselliset läskikommentit omaan arvoonsa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.