tiistai 1. kesäkuuta 2010

HUIKEA SYNTTÄRIKILPAILU!!!! :)

Kuten ollaan jo useampaan otteeseen täälläkin hehkuteltu, More To Love täyttää 6.6.2010 yhden vuoden. Ei uskoisi, että ollaan pidetty tätä blogia vasta vuosi, koska niin paljon on kerennyt tapahtua.

Koska te lukijat piristätte jatkuvasti meidän päiviä ihanilla kommenteillanne ja sillä, että tuutte meille rupattelemaan aina mitä erikoisemmissa paikoissa, niin päätettiin lahjoa myös teitä vähän.


Kuten tiedätte - me ollaan polvillaan tämän merkin edessä.


Kuka voisi vastustaa tällaista (oikeasti tosi retrovihreetä, mutta Pepin kuvaustaidoilla jotain aivan muuta) pussukkaa?


Entäpä sen sisältä paljastuvaa retrovihreetä (Pepin kuvaustaidoilla jotain violetin ja vihreän väliltä) TÄYDELLISTÄ, maailman parasta muotoilurautaa? Me ei osata enää elää ilman GHD-rautaa ja se kulkeekin kaikkialle meidän mukana. Sillä kun voi suoristaa, tehdä laineita, tehdä kiharoita ja se vaan on yksi ihmisen parhaimmista ystävistä. :D Joo-o, tässä kohtaa vois kysyä onko nää läskit materialisteja? NO OLLAAN!

Nyt te kaikki pääsettekin osallistumaan tähän kilpailuun. Kerro meille kuka olet ja miksi olet alunperin ruvennut lukemaan More To Lovea ja miksi luet edelleen? Kilpailu on voimassa 5.6.2010 asti ja voittaja julkaistaan blogin virallisina synttäreinä, eli 6.6.2010. Keksithän itsellesi nimimerkin. :)

Voittajan valitseva raati koostuu kahdesta lihavasta ystävästänne, eli meistä!


ONNEA KILPAILUUN, me kyllä oltais haluttu myös pitää tää rauta itse, koska valehtelematta se on ehkä jopa hienoin GHD, joka on tähän mennessä tullut vastaan. WE HEART 80-luku.

Ps. Onnea Mimmi 26v TÄNÄÄN. (tähän sata sydäntä!)

768 kommenttia:

  1. Rupesin joskus muinoin (hehe vuos sitte) lukemaan tätä, koska kiinnostuin että "voiko muka ns. lihavat tytöt olla IHAN OIKEESTI mukana muotimaailmassa" :D Kyllä te ootte onnistunu! :D (Ettekä ees oo niiiiiin isoluisia) Luen MTL edelleen, koska oon tykästyny teihin ja nauran teidän kanssa (mutten teille:)) teidän jutuille:Dd ootte niin hauskoja, haa:D

    VastaaPoista
  2. OOU MAI GAASH! ihana <3 tiedänpä ainakin minkä värisen raudan tilaan jos tässä ei onni lykästä. Elikkä moi, oon Maija. Inhosin pienenä pörrösiä kiharoitani enenmmän kuin mitään ja koska oon pyöreäkasvoinen (edelleenki!!) niin näytin aina luokan nuorimmalta, vaikka kokoni puolesta olisin käynyt vanhimmasta. Ekat 2 vuotta kun päätin että suoristan hiukseni niin suoristelin kreppi raudalla :D voi sitä onnea kun sain ensimmäisen raudan käteen. Nyt tuo oma on jo sen verran vanha että tekee pelkkää hallaa hiuksille. MUTTA tosiaan, aiheesta eksyminen on paha tapa, joten miksi aloitin lukemaan more to lovea? Ootte ihanan positiivisia ja teistä tarttuu hyvä mieli. Ootte aitoja ja ihania. Enkä vieläkään oo oppinu teidän nimiä oikein, puol vuotta ainakin seurannut. Ehkä joskus, MUTTAKUN Peppi ei näytä yhtään pepiltä :D mieli ei suostu uskomaan. Mutta nyt lopetan. ihana rauta.
    :)

    VastaaPoista
  3. Moikka, olen naani, itsekin hieman isoluisempi ihana nainen! Törmäsin blogiinne blogilistan kautta ihan randomilla selaillessa, ja koukutuin ihan saman tien. Rakastan teidän iloisuuttanne ja pirteyttänne, samalla vaikutatte hyvinkin jalat maassa-tyypeiltä huikeasta suosiosta huolimatta :) Olette ihan tavallisia ihmisiä, joita ihan totta uskaltaa (tai uskaltaisin!) tulla nykimään hihasta. Blogi antaa itselleni paljon voimia surun hetkellä, ja olen oikeasti oppinut hyväksymään itseni tämmöisenä kuin olen - hieman pulleana! Lisäksi olen saanut tosi paljon ideoita pukeutumiseen, ihan vaan siihenkin, millaiset vaatteet näyttävät hyvältä (ja missä on mukava olla). Olette ihan yksinkertaisesti jotenkin niin hurjan rakastettavia ja avoimia ihmisiä, että blogia on yksinkertaisesti ilo lukea. Pientä paistetta huonoihin päiviin, sanoisin. Enkä ole varmasti ainoa, joka näin ajattelee, ja joka saa itseluottamusta ihan vaan siitä, että joku muu toteaa olevansa ylpeä lihava!

    Kiitos, kiitos, kiitos ja mieletöntä kesää!

    VastaaPoista
  4. Moikka ! Ooon oonis turust 17v :) aloin lukee tein blogii oisko ollu saaran blogin kautta , ja jäin heti koukkuu ;) tein blogi on parasta huumetta !! :D Luen edelleen sen takia että teil on kiinnostavia postauksia , ootte tosi hyväsydämmisen ja rehellisen tuntusia ihmisiä ,joilla pysyy jalatmaassa mutta kuitenkin on ihan super kiinnostavia ja hassuja ! 8) sellasta on kiva seurailla ! keep up the good work girls !

    VastaaPoista
  5. Onnea Mimmille! :)

    Olen parikymppinen tyttö itäisestä Suomesta. Aloin lukea blogianne viime kesänä, jo ihan alkumetreillä. Löysin linkin tänne jostain muusta blogista, ja ihastuin teidän tapaanne kirjoittaa ja ihaniin persooniinne. Vaikka monet ovatkin kommentoineet teidän muuttuneen, olen itse eri mieltä. Vielä on tallella ihanat tytöt, joiden postaukset piristää harmaankin päivän. :)

    Voi, tuo ghd-olisi kyllä ihan väriä myöten täydellinen. Toivottavasti onni suosii! :)

    <3: Nipsu

    pinkyprincess_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Olen Sara, aloin lukemaan tätä joskus viime kesänä, koska ensivaikutelma oli kiva ja pirteä. Samaa mieltä olen blogista edelleenkin! :)

    VastaaPoista
  7. Hellou Moortylovit :)

    Aloin seurata blogianne syksyllä, kun ihmettelin muissa blogeissa, että keitä ne aina halivat ja syleilevät, nakiksi hodariin ottavat bloggaajat ovat. Minusta on ihanaa, että te olette sinut itsenne kanssa, käytätte ihania vaatteita ja makeita kenkiä.

    Olen kolmikymppinen pyöreä tätityttönen ja toivon, että saan itseenikin tartutettua elämänasenteenne, että elää pitää nyt eikä sitten kun esimerkiksi on laihempi tai jotain muuta.

    Carpe fat, tartu läskiin :)

    VastaaPoista
  8. No rupesin lukemaan teidän blogia, koska no ensimmäisen kerran kun tulin teidän blogin sivuille, rakastuin teihin! Mä ihailen teitä! (: Ja : aivan ihana muotoilurauta!!!

    VastaaPoista
  9. Veera, 19v ja joskus törmäsin tänne teiän blogiin ja sen jälkeen ollaan aina takas tultu, ihan vaan teidän ihanan positiivisen asenteenne takia, joka tarttuu aina itseenkin, kun käy täällä lukemassa postauksia :)

    VastaaPoista
  10. Tämä, 18 vuotias tyttö kainuusta löysi bloginne about vähän yli puolvuotta sitten!
    Blogi vaikutti erilaiselta, ja oli mukavaa kun hieman isommatkin ihmiset uskalsivat tehdä tämänlaista blogia. Luulisi, että tämä olisi muka vain laihojen juttu... No van paskat !
    Tyylinne on lähellä omaani ja teidän ajatuksia/kokemuksia/tekemisiänne on ollut kiva lukea :) Kaikenlisäksi ootte aina vaikuttanu jalat maassa-olevilta tyypeiltä ja tykästyin teihin. Tämä on vasta ensimmäinen kerta varmaan koskaan kun kommentoin tänne! :D ja olenhan tätä jo lukenut suht kauan...
    Osaatte näyttää että osaatte pukeutua ja olla yhtäkiinnostuneita siitä kaikesta, mistä kaikki laihatkin on. Ootte näyttäny kyntenne ja mie tottamooses ihailen sitä!
    Ja sitäpaitsi ootte todella kauniita :) Poikaystävänäkin on sanonut, että peppi näyttää hieman jenni vartiaiselta.. >=) (kadetus.)

    Mutta ootte ihania ja olisi hauska joskus tavata teidät!
    Jeje, go more to love ja tsemiä jatkoonkin =--)

    ps. toi rauta olis tosi jees.. : )

    Xoned

    VastaaPoista
  11. Kuulin ekaa kertaa blogista vasta pari kk sitten Radio Novasta :D Siitä meni pari viikkoa, kun mun piti käydä googlaamassa ja kattelemassa mutta en ikinä muistanut. Sitten näin linkin jossain sivulla & JEEEI. Luen blogia tosi ahkerasti & tykkään teijän kirjotuksista. Itsevarmuutenne & asenteenne on ihailtavaa, siis ihan oikeesti. Tulee tosi hyvä fiilis ainaku on lukenu teidän postauksia. :)

    Ootte ihania ihmisiä, ja olis superkivaa nähdä/tavata teidät jossain.

    VastaaPoista
  12. aloin lukea teidän blogia sen jälkeen kun olitte maria!-ohjelmassa, teillä oli niin ihanan positiivinen asenne :) luen edelleen, koska... noh, teillä on edelleen hyvä asenne

    aeueau@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Eräänä kauniina päivänä vuosi takaperin pieni Oona-tyttönen eksyi blogilistan ihmeelliseen maailmaan. Hän huomasi sen olevan pullollaan kauniita naisia ja asioita. Pian häntä vastaan tuli pinkkinä ja raikkaana hehkuva blogi: MTL. Siinäpä vasta kauniita ja ihanan elämänkatsomuksen omaavia naisia! Tästä lähtien hän on ollut koukussa näiden naisten maailmaan ja toivoo, että he viihdyttävät häntä myöskin tulevaisuudessa hersyvillä jutuillaan ja ihanalla olomuodollaan :)

    Haha menipä se ! Pitemmittä puheitta; i heart u guys! Ja materiat jakoon! :D

    VastaaPoista
  14. Mä oon Tiia! Täytän syksyllä 20 ja oon ihan kiva. Ja mä eksyin More to loveen viime kesänä ihan pari päivää sen jälkeen, kun tää blogi oli perustettu ja ihastuin heti, koska tekstit oli niin hauskoja ja koukuttavia. Siitä asti oon lukenut siksi, että teillä on niin persoonallinen tyyli blogata ja ootte ihan erilaisia! Siis verrattuna moneen muuhun blogiin. Etenkin mun mieleen on jäänyt se, kun teistä jompikumpi meni leikkaa sen uikkarin. :DD Ja musta on hienoa että osaa myös nauraa itselleen, heittää omasta ulkomuodosta läppää ja yksinkertaisesti olla rennosti. Tekee hyvää pingottajasuomalaisille että edes jotkut osaa tehdä niin. :D

    VastaaPoista
  15. Onnea Mimmeroiselle <3 Ihanan aurinkoinen synttäripäivä sattuikin! Njoy <3

    En ihan tarkkaan muista mitä kautta löysin teidän blogiin, mutta muistan että ette ollu kauaa ehtiny blogia viel pitää, koska ei menny kauaa kun klaarasin läpi kaikki aiemmatkin postaukset. ;-) Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihanan elämäniloisia tyttöjä ja niin ihanan värikäs blogi. Niin juttujen kuin vaatteidenkin myötä. Itse paino-ongelmien kanssa painineena oli niin ihanaa lukea teidän näkemyksiä asiaan liittyen.

    No, se oli menoa sit. Oon siitä lähtien lukenu teidän jokaikisen postauksen ja aion tehdä niin myös tulevaisuudessa. Samat syyt siis pätee edelleenkin. Minusta teidän blogi on säilyttänyt tasonsa koko ajan.

    LOVE U!!!! <3
    -Jamppa from Kuopio-city

    VastaaPoista
  16. Hei!

    Olen kolmikymppinen opiskelija Etelä-Suomesta ja olen lukenut lähes alusta alkaen blogianne. Teillä on hyvä meininki ja elämäniloinen asenne. Vastaavaa ei joka blogista löydykään.

    VastaaPoista
  17. Törmäsin blogiinne viime kesänä aika heti pian sen jälkeen kun olitte aloittaneet. Ensin blogin "läskiksi lyöminen" vähän ärsytti, eikä huumorinne oikein uponnut. MUTTA onneksi palasin takaisin, sillä sain huomata olleeni ihan väärässä! Elämänilonne ja kaikki höpsöttelyt on just parasta! :)

    VastaaPoista
  18. Huomentapäivää Mimmi, Peppi & kaikki muut :) Blogin löysin ihan Miss Mix -lehden kautta, ja päätinkin katsastaa tarjonnan. Aluksi en innostunut kauheasti, mutta jokin kumma voima toi minut tänne takaisin aina uudelleen ja uudelleen :D Selailin aina sivua pari sekuntia ja lähdin, kunnes eräänä tylsänä päivänä päätin lukea "hieman" enemmänkin. Lainausmerkeissä siksi, että luinkin lopulta kaikki postaukset kerralla ;D Silloin jäin ihan totaalisesti koukkuun! Itsekin olen hieman isokokoisempi, ja on mahtava nähdä se elämänilo ja itsensä sellaisenaan hyväksyminen joka teistä paistaa kilometrien päähän <3 Nykyään minun on PAKKO käydä kurkkimassa jopa useita kertoja päivässä, että onkohan tänne tullut uusia postauksia...? Aina ilo sykähtää sisällä, kun jotain uutta mukavaa on tänne ilmestynyt :) Olen vielä suht uusi lukija, mutta aivan varmasti tulen roikkumaan täällä hamaan tulevaisuuteen asti! Ootte antanu mulle uskoa omaan kauneuteeni ja siihen, että minä voin yhtä hyvin löytää nättejä vaatteita ja hyväksyä vartaloni siinä missä minua parikymmentä kiloa kevyemmätkin ;) KIITOS MTL!

    Enri

    VastaaPoista
  19. heippa ja paljon onnea sekä blogille että mimmille!
    löysin teidät oikeastaan aika sattumalta ja ihastuin välittömästi iloiseen asenteeseen. ei ole helppoa kirjoittaa merkityksellistä blogia mutta olette onnistuneet hyvin ja käsittelette rohkeasti myös henkilökohtaisia aiheita. mun mielestä sanoma on mennyt jo muutakin kuin "olen lihava ja ylpeä siitä", tästä blogista jokainen saa jotain ja oppii ehkä siinä sivussa pitämään itsestään hitusen enemmän:) ainakin minä opin. kiitos!

    VastaaPoista
  20. Olette joskus (viime syksynä?) antaneet haastattelun entisen opinahjoni Diak AMK:n viestinnänopiskelijoiden Tutka-verkkolehteen... Bongasin jutun blogistanne ja uteliaisuudesta päädyin kurkkimaan mikä on homman nimi... Samalla tiellä edelleen :)

    VastaaPoista
  21. Heippa! Aloin lukemaan blogianne joskus viime kesällä kun itsekkin innostuin bloggaamisesta. :) Blogiinne löysin jonkun toisen bloggarin sivuilta(varmaankin Nelliina tai Nadja) ja jäinkin yhdeksi illaksi lueskelemaan teidän blogianne. Te olette hirmu söpöjä ja olen itsekkin alkanut ajattelemaan, että vaikka olenkin pyöreä voin silti olla ihana! :) Olen itse lihonut vuoden aikana n. 10 kiloa, mutta ei se minua haittaa! Pidän itsestäni ehkä hieman enemmän tälläisenä muodokkaana ja kun itse tiedän että harrastan liikuntaa ihan tarpeeksi joka viikko, ei minulla ole enää kauheita omantunnon tuskia. Kiitokset ja lämpimät halaukset teille, olette aivan ihania! ♥ Ps. Teidän kautta tutustuin Ben n Jerrys jätskeihin, nam! ♥ Pps. Onnea Mimmi! ♥♥

    VastaaPoista
  22. Aloin lukemaan blogianne kun hihkaisin ystävälleni ( joka pitää blogia) että ois huippua alkaa pitämää ommaa blogia ku oon itsekin aika pyöreä ja tykkään pukeutua muodikkaasti. Ajatuksena oli että näytän, että ei tarvi olla laiha pitääkseen kauniita vaatteita... Sitten ystäväni sano että semmonen on jo!! Ja mää olin sillee, että vois vilkasta ja sitten ystäväni näytti tän teijän blogin ja ku menin kottiin hänen luotaan muistin vaan muffinsin kuvan teidän blogista ja mun piti sitte soittaa sille ystävälle että mikä tän nimi olikaa ja siitä asti oon seurannu teitä ja te ootta huippuja! Luen edelleen koska, te ootte jotenki elämän myönteisiä, iloisia ja pirtsakoita! JA koska te fanitatte Jenni Vartiaista, joka on munki mielestä mieletön! Ja koska ette oo mitään langanlaihoja niinku en minäkää, eli teihin voi helposti samaistua ja lista on loputon =)
    Onnea Mimmille ja hyvää (ja toivottavasti aurinkoista) kesää teille molemmille!

    Miia

    VastaaPoista
  23. Hello! Rakastan teitä hihii<3
    Ja oon samasta paikasta kotosin kun Mimmi.. :D
    nii, rupesin lukemaan kun yksi tuttavani luki. jäin niin sanotusti KOUKKUUN :D Ja sitten käyn jopa monta kertaa päivässä täällä kyylämässä "oisko uus postaus oisko uus postas" : D ja niin luen edelleen ja luen niin pitkään kun kirjoitatte! :)<3 Niin mahtava blogi! :)
    ps. onnea mimmi<3:)

    nimimerkiksi vaikka ROUSKU

    VastaaPoista
  24. Heii, mä olen Emma jolla on nytte muutes tosi paha flunssa eikä voi laulaa kevätjuhlissa vaikka niiii haluais. Mutta siis niin, aloin lukemaan tätä sen jälkeen ku mä näin teit Mariassa. Te olitta niiin ihania siinä! Ja teillä oli ne mekot tosi ihanat. Sit menin googlettaan heti että "more to love" ja luin about samana iltana kaikki tein edelliset tekstit. Ja olitta edelleen mun mielestä tosi ihania! Vielä luen teidän blogia siksii ku teillä on upean värikkäät ja siistit vaatteet, sekä kirjoitatte tosi kivalla tavalla. Kirjotatte paljon tyttöjen itsetuntojutuista ja niistä saa hmm... ( UNOHIN SANAN! ) mutta meinaan että niitä on kiva lukea ku voi samaistua :) Ja mun mielestä teillä on aina tosi kivat meikit ja hiukset, + tekstit on positiivisia ja niitä jaksaa lukea!

    VastaaPoista
  25. Aloin lukemaan blogia, koska se oli niin ihanan positiivinen :). Ja tietty siks, että oon ite aika punkero niin oli ihanaa löytää "lajitovereita",jotka uskaltaa nauttia elämästä siitä huolimatta. Sen takia mä luen tätä blogia edelleenkin säännöllisesti ja se on vaikuttanut tosi paljon mun omaan asenteeseen. Että en voi muuta sanoa kuin iso kiitos teille kummallekin :)
    Elikkä oon Vuokko,24v, pohjoisen punkero 8D. Mulla on jo yksi ammattitutkinto kauneudenhoitoalalta ja syksyllä saan vielä toisen. Vapaa-aikani vietän (Makuunin irttarihyllyjen edessä harhaillen...) leffoja katellen ja kirjoja lueskellen. Haaveilen omasta blogista, mutta se on vasta hahmottelu-asteella. Niin, ja tuo palkinto,ghd-rauta, sopis värianalyysin mukaan täydellisesti mun väreihini ;).
    P.S. Mimmille hirmuisen isot onnittelut!!

    VastaaPoista
  26. Moikkkamoi ja onnea Mimmille! =)
    Oon Elina Rovaniemeltä, ja oon jääny täysin teiän lumoihin.
    Ensimmäisen kerran kuulin More To Lovesta noin puoli vuotta sitten. Katsoin Maria!:a, ja näin teidät siellä. Ihastuin. Mietin pienessä mielessäni, että miten jotkut osaavatkin olla noin aidon iloisia ja rehdin oloisia. Seuraavaksi tulin ofcourse lukemaan teiän blogia, ja jäin koukkuun teiän juttuihin. Kirjotatte tosi tärkeistä asioista, mutta sen lisäks on mukana sopivasti huumoria sekä muoti-, matkustus-, ja muita huippuja juttuja! Kaikista eniten tykkään ehkä musiikkipostauksista, sillä teiän musiikkimaku on aika lailla samanlainen ku mullaki :). Tärkeintä teidän blogissa mun mielestä on kuitenkin se, että olette omia itsejänne (miten se taipuu :o)¨, hyväkstte ittenne sellasina ku ootte, ja sitten vielä autatte muitakin tykkäämään itestään. Täydellistä!

    VastaaPoista
  27. Olin juuri itse ruvennut kirjoittamaan blogia ja kaverini sitten ehdotti että lukisin teidän blogianne. Aluksi olin aika epäröivä ja jotenkin en osannut lukea blogianne, mutta onneksi jatkoin lukemista ja nyt olen aivan koukussa ! Ihastuin täysin teidän tyyliin, tapaan kirjoittaa, omaperäisyyteen, luonteeseen, asenteeseen elämään ymsyms.
    Loistavaa työtä olette tehneet eikä teidään blogiinne yksikertaisesti kyllästy :)

    VastaaPoista
  28. Olen ruskeasilmäinen Kati. Näin teidät ihanuudet Marian vieraina tv:ssä ja ihastuin teihin täysin kerta laakista! Nyt olen vain koukussa blogiinne ja ihaniin tarinoihinne, en voi olla lukematta. :)

    VastaaPoista
  29. Heipparallaa! Olen 17-v. tyttö Tampereelta ja aloin seuraamaan teijän blogia joskus viime kesänä(en muista tarkaa ajnkohtaa)ja taisin eksyä blogiinne siskoni kehotuksesta, hän kun oli välillä nauranut teijän hauskoille jutulle niin päätin sitten itekkin katsoa että minkälaisesta blogista on oikein kyse... ja niin jäin kuin jäinkin lukemaan teijän blogia ja super hauskoja juttuja ja nyt niitä on lueskeltu kodha vuoden päivät:D Ja toi GHD on aivan ihanan värinen!!!!!

    VastaaPoista
  30. Eksyin blogiinne jonkun toisen blogin kautta, taisikohan olla tiptoesista kun siellä oli jonkinlainen meikkausjuttu teistä? Näytitte niin hauskoilta ja pirteiltä, että päädyin kurkkaamaan teidän blogia ja edelleen sitä luen:) Joku siinä koukuttaa, pidän vakavemmista teksteistä, mutta iloisuus ja pirtsakkuus taitaa tarttua teistä aina ruudunkin läpi!

    VastaaPoista
  31. Aloin seurailemaan blogianne noin vuosi sitten. Ensimmäisiä lukemiani posteja oli Pepin tarinointi kirkon katsastus-matkalta Joensuusta (?). Elin silloin alhoisempaa aikaa elämässäni ja palasin lukemaan postausta lukuisia kertoja vielä jälkeenpäinkin, uusien postauksienkin takaa. Postauksessa oli hulvatonta itseironiaa, joka vallattomuudellaan sai tän pulun pyrstön hytkymään naurusta yhä uudelleen ja uudelleen! Se sama asenne välittyy teksteistänne edelleen- siksi klikkaan tänne yhä uudelleen!

    VastaaPoista
  32. Löysin bloginne aivan sattumalta viime kesänä blogilistalta, ja siitä saakka se on kuulunut SUOSIKKI-listaani!! :) Teillä on aivan mahtava ja persoonallinen tyyli! Erotutte pukeutumisellanne ja kirjoitustyylillänne valtavirran muotibloggareista, ja RAKASTAN sitä! Kaiken lisäks ootte viel ihan valtavan kauniita!

    P.S Äitinikin lukee tätä blogia.. ;)

    Sopphie

    VastaaPoista
  33. Hei!

    Olen pääkaupunki-seudulla asuva nuori nainen, joka jäi totaalisesti koukkuun More to Love- blogiin kun luki näiden hauskojen leidien ensimmäisen postauksen.

    Muistan vieläkin kuinka selailin uusia blogeja (reilu vuosi sitten vai kaunko aikaa siitä jo on ?)ja sitten saavuin More to Love - blogiin.
    MTL:n tytöt olivat postanneet ensimmäisen postauksensa; täysin erilainen, mitä olin aikaisemmin seurannut, hauska, mukaansatempaava ja mielenkiintoinen.

    Tytöt olivat niin rentoja ja hauskoja, jäin heti koukkuun :D voin varmuudella sanoa siis, että olen yksi teidän ensimmäisistä lukijoista ja vieläkin jaksan lukea juttujanne.

    Teillä on niin hyvä asenne, että siksi teitä on mukavaa seurata. Te tuotte hyvän mielen ja piristyksen:)

    Se on totta, että bloginne sekä te itse olette muuttuneet ajan myötä, tämähän on ollut aikaisemminkin esillä blogissanne. Mutta kukapa ei muuttuisi ajan saatossa?
    Life goes on ladies.
    Mutta pohjimmiltanne te sekä blogi olette vieläkin se sama MTL , ja siksi seuraan teitä vieläkin. Olen ollut vuoden poissa suomesta ja seurasin blogianne ulkomailtakin; tuossa ajassa olette kokeneet hurjan muutoksen ja suosion, toisaalta se ei ole yllättävää kun "tietää" kuinka mahtavia persoonia te olette!

    Jatkakaa samaan malliin, mutta muistakaa välillä huilia! <3

    VastaaPoista
  34. Hei, oon Nuppu ja aloin lukea tätä teidän blogia viime heinäkuussa. Aikaisemmin oli useitakin blogeja tullu tilaitua blogilistalle, mutta teidän blogi oli jotain aivan uutta ja erilaista! Tosissani nauroin ääneen lukiessani teidän juttuja, ihana huumoria ja ilo oikein loisti teidän kirjoituksista. Ja tietysti se fakta että pyöritte samassa kokoluokassa kun minä itse, teki asiasta entistä hassumpaa.

    Blogi on muuttunut vuoden varrella tyylillisesti, mutta niin on teidän elämännekin. Oon onnellinen puolestanne, tämä blogihomma näyttää poikivan teille vaikka mitä mahtavia juttuja! Luen teitä edelleen teidän mahtavan huumorin, ja erityisesti mahtavan asenteen vuoksi. Olette todellisia esikuvia, jokainen saisi ottaa oppia teistä: kuinka olla ylpeä omasta itsestään ja miten hyvällä huumorilla sen ikävän/ihanan maailman voi kohdata. Onnea 1-vuotiaalle blogille, tulkoon siitä pitkäikäinen:)

    (Ja auttakaa naista mäessä, tämä tukka ei suoristu tavallisella suoristusraudalla kuin puoleksi tunniksi, ja sen jälkeen pörröisyys ja kiharuus on samaa luokkaa kuin ennen suoristusta... Ihmerauta tulisi tarpeeseen:D)

    VastaaPoista
  35. Heippaa=) Oon 16-vuotias tyttönen korvesta ! Aloin seuraamaan teitä joskus viime syksynä. Tai se oli vähän "vaikeeta" aluks. Aattelin ekana, et en mä voi alkaa seuraamaan enää yhtään blogia ja selailinkin vaan vähän tätä teijän omaa. Nooh, sitten jotenkin aina eksyin joka päivä tänne ja sit painoin "tilaa blogilistalla" napuskaa =) Teitä on niiin kiva seurata, koska ootte aina niin ilosia, pirtsakoita jiiänee. Teihin voi jotenkin samaistuu, koska oon ittekkii vähän lihapyörykkä-mallinen :DD Ja sitten löydätte aina kaikkia ihania vaatteita, jotka näyttää hyvältä meidän "isoluistenkin" päällä!

    HYVÄÄ SYNTTÄRII MIMMI <3! ja Pepille kans vaikka halaus, ni ei tuu hänelle paha mieli =)

    VastaaPoista
  36. Aloin lukea blogianne silloin kun rupesitte kirjoittamaan Miss Mixiin, koska juttunne ovat niin hauskoja! Kurkkasin sitten ihan vaan kiinnostuksen vuoksi että jatkuuko se ihana hauskuus ja pirteys täällä blogissakin ja sitten, humpsis vain - jäin koukkuun bloginne ihanan positiiviseen ilmapiiriin ja teidän aina hymyileviin kuviin! :)

    Olen 14 - vuotias tyttönen joka kaipaa lisää tuollaista positiivisuutta ja itsensä hyväksymistä koko blogi- ja irl-maailmaan!

    VastaaPoista
  37. Törmäsin blogiinne joskus aivan vahingossa ja aikani luettua jäin totaalisesti koukkuun hauskaan kirjoitustapaanne!

    VastaaPoista
  38. Mä en ikävä kyllä yhtään muista, mitä kautta teidät löysin, mutta kerran löysin sellaisen ihanan pirteän muffinsiheaderilla koristetun blogin, jota piti kaksi kuvankaunista pluskokoista mimmiä. Teidän huumori uppos heti ja rakastin sitä, ettette valitelleet kilojanne. Pystyin heti samaistumaan teihin ja teidän huumori lihavuuteen liittyen kutkutti mun nauruhermoja tosi kovasti. :D Olinhan itsekin kokenut noita hetkiä, kun esim. bussissa kukaan ei halunnut tulla viereen, koska olen hieman leveämpi... :D

    Teidän blogi tosiaan tuntuu vanhemmalta kuin vain 1 vuotta, kai siksi että olen niin eläytynyt teidän juttuihinne! Olin ihan fiiliksissä kun olitte esim. Maria!-show´ssa mukana, ja olin ylpeä itsekin läskinä siitä, miten positiivista julkisuuskuvaa te edesautatte meille "isoluisille". ;) Oli ihanaa kun sai kerrankin positiivisesti samaistua lihaviin ja tyylikkäisiin ihmisiin (vaikka tottakai olin kaupungilla jne. muitakin tyylikkäitä lihavia nähnyt, en vain tyyliblogeissa).

    Mua myös kosketti todella paljon teidän omat kokemukset lihaviin kohdistuvasta kiusaamisesta ja syrjinnästä, koska olen itsekin kokenut vastaavaa. Hatunnosto teille arkojen aiheiden tuomisesta blogiin! Olette varmasti auttaneet monia ihmisiä näkemään oma kauneutensa painosta riippumatta. <3

    Teidän elämä on varmasti muuttunut ihan valtavasti, mutta ootte onneksi pysyneet aitoina ja hymyilyttävän spontaaneina ihmisinä, mitä arvostan kovasti, ja siksipä luen blogianne aina vain. Tän blogin lukemisesta tulee hyvälle tuulelle!

    Olisin ihan ikionnellinen jos voittaisin tuon raudan, mahtavaa, kun järjestätte tällaisia kisoja. Oon haaveillut GHD:stä pitkään, mut rahatilanne ei anna myöten. :(

    Tsemppiä teille myös jatkoon, odotan tosi innolla teidän New Yorkin matkaa!

    VastaaPoista
  39. Justiinsa NYT löysin bloginne ja alan lukea syystä jotta: Täällä onkin hauska meno ja nautin itsekkin elämästä isommalla vaihteella :)
    Tuolla raudalla sitäpaitsi saisi takuulla vinkeät hiukset tähän kotiäidin ankeaan päähän :D Hiukka glamouria arkeen :D

    VastaaPoista
  40. oon Sanni Savonlinnasta, ja teijän blogi tarttu silmään, olitte niiin erilaisia ja ihania! Olitte niin tietoisia siitä miltä näytätte, ja tyytyväisiä, isoja, kauniita ja rohkeita! Teidän blogissanne on niin hyvä tunnelma, postaatte muutakin kun asukuvia ja aina tulee yllätyksenä että mitä seuraavaksi :) Näistä syistä luen blogianne edelleen, aina on mukava lukea ja nähdä mitä teille on tapahtunut. Ainii ja teillä on ihania vaatteita, jonka varmaan jo tiesitte =)

    onnea mimmi!<3

    VastaaPoista
  41. Olen Marjut, 27-v kolmen lapsen yh-äiti uudeltamaalta ja aloin lukea noin vuosi sitten blogianne siksi, että itse kun olen hieman ylipainoinen myös, että voisin teiltä saada tuota teidän aivan mahtavaa positiivista energiaa ja iloisuutta, ja voisin oppia hyväksymään itseni juuri tälläisenä kuin nyt olen koska minusta ei ikinä todennäköisesti mitään täysin normaalipainoista tulekaan. Laihduin 25kg lyhyessä ajassa ja nyt niitä kiloja on tullut takaisin joku viitisen kiloa, ja tuon jälkeen olen arvostanut itseäni ulkonäöllisesti entistä vähemmän, joten todellakin toivoisin, että voisin omaksua tuon teidän asenteen painooni ja kehooni.
    Mimmille aivan mielettömästi onnea, alat pikkuhiljaa olla aikuisuuden kynnyksellä ;-) :D

    VastaaPoista
  42. Olen Silkkitassu.
    Tutustuin blogiinne jo aivan sen alkutaipaleella melkein vuosi sitten.
    Nauroin vedet silmissä ja nauran yhä edelleen. Siksi lukeminen on jatkunut tähän saakka ja jatkuu edelleen.
    Lisäksi yritän näin virtuaalisesti omaksua teidän asenteen, hyväksyä itseni juuri sellaisena kuin olen.

    VastaaPoista
  43. Aloitin lukemaan blogianne koska heti ekalla lukukerralla teijän huumori iski täysillä ja jatkoin lukemista koska olette oikealla asialla; kaikilla pitäisi olla oikeus olla juuri sellainen kun on eli oma itsensä ja ymmärtää myös olla onnellinen siitä :) ootte just semmosia esikuvia mitä tää maa kaipaa ! Onnea mimmi

    VastaaPoista
  44. Olen 18 vuotias pääkaupunkiseutulainen yliopistoon nyt hakemassa. Löysin bloginne noin vuosi sitten ja kävin aluksi aina välillä seurailemassa ja nopeasti blogi meni "tilaukseen" :) Luen edelleenkin blogia teidän erilaisen ja freshin tyylin takia! Koko blogi on hyväntuulinen ja hauska seurata!

    VastaaPoista
  45. Oon lukenut blogia alusta asti! :) Ekaksi ihastuin siihen että poikkesitte piristävästi muista blogeista ja teillä oli hyvä meininki tässä hommassa. Ja se hyvä meininki on musta sitä että osataan nauraa itelle, pitää yllä hyvää mieltä ja jakaa sitä myös muille.

    Luen blogia edelleen samoista syistä, ootte avoimia ja ihania! MTL:stä tarttuu aina hyvä fiilis ja se on ihan mahtavaa.

    Onnea 1-vuotiaalle ja toivottavasti saadaan vielä monta vuotta lisää :) <3 Mimmille myös superisti onnea!!

    VastaaPoista
  46. Moi! Oon Laura (joskin mua kutsutaan Mimmiksi!)ja aloin lukea teidän blogia joskus viime vuonna loppukesästä/alkusyksystä kaverin vinkkaamana. Tykkäsin teidän postausten aiheista ja musamausta (eikä ne teidän poikaystävätkään mitään hullumpia ole...), mutta alkuun teidän kirjoitustyyli ei tuntunut omalta (joo, luen yhtäkin blogia vain sen takia, miten sen kirjoittaja kirjoittaa). Pidinkin hetken taukoa lukemisesta, mutta jonain sadepäivänä eksyin sitten takaisin ja luin vanhoja postauksia ja se oli sitten menoa se! Luen edelleen juuri niiden postausten aiheiden takia, mutta myös koska tykkään molempien teidän tyyleistä ja teidän sanomasta. Ja tietty huumorista! :)

    VastaaPoista
  47. Heipsan,täällä ilmottautuu kohta 16 vuotias hiukan suurempi naisen alku Lappeenrannasta. :)
    Törmäsin blogiinne jo viime kesänä, eli alkuajoista saakka täällä ollaan oltu mukana menossa !
    Teidän positiviisuutenne ja iloisuutenne ovat saaneet minut koukkuun, te ette yritä olla mitään muuta kuin olette. Ja ennen kaikkea hyväksytte itsenne sellaisena kun olette ja siihen minäkin tähtään koko ajan ! Ei se hyväksyminen nopeasti tule mutta minulla on vielä aikaa ;)
    Kiitos tästä kaikesta teille, ja kyllä aion pysyä mukana vielä jatkossakin!
    Ja aaaivan hurjasti onnea Mimmille !

    VastaaPoista
  48. Moi ja superonnittelut MIMMI!!!

    Oon Eve 14 vee ja rupesin seuraamaan MTL:ää viime kesänä. Näin teidän kommentoineen jotakin joskus jollekin ja sitten päädyinkin MTL:ään - täällä ollaan vieläkin!
    Tykkään tosi paljon teidän kirjoitustyylistä, vaatetyylistä, ajatustyylistä (mikäli niin voi sanoa), asennetyylistä... Ei ylipainouden täydy olla niin vakavaa! Te olette niin mahtavia persoonia ja niin mukavia (hih oon nähnyt teidät monta kertaa, mm. Bodarissa, bussipysäkillä, Forumsuunnistuksessa) että hymyilyttää. Kiitän ja kumarran myös Caran voittamista Paul Mitchell-koirashampoosta, hoitoaineesta ja puhdistusliinoista. Teillä on ihanan niin myönteinen asenne kaikkeen. MTL on ihana blogi, älkää lopettako sitä koskaan! <3 vielä kerran onnea Mimmuska!

    VastaaPoista
  49. MOOI, oon siis opiskelija tyttönen vähä ylempää Suomea kuin te ;)

    Kun aluksi aloin blogianne lukemaan, mulla oli juuri se kamala tunne ja ajattelutapa että ''noin suuret pukeutuu muodikkaasti ja yrittää nyt sit näyttää yhtä kivoille ku ne kaikki laihemmat bloggaajat''. Siis joo noin ajattelin. Sit luin teidän vanhempia postauksia aika pitkälle ja mun käsitys muuttui täysin. Tajusin ettette te välttämättä halua olla mitää laiheliineja van oikeasti viihdytte vartalossanne ja vaatteet näyttää teidän päällä tosi hyviltä!

    Sit lukeminen on jatkunut tähän päivään saakka (toki jatkuu edelleen ;)) ja mun ajattelutapa on muuttunu et siinäki ainaki mun kohdalla ootte onnistunu! Ja vielä ku aloitte Miss Mixis pitää palstaa ja ostin lehden heti vain sen teidän jutun takia ja huomaa kyllä että te sitä teette eikä kukaan muu!

    Vielä perusteluja tolle raudalle ! Siis miksi juuri mun on toi ihan pakko saada:
    1. oon opiskelija mulla ei yksinkertasesti oo rahaa noin ihanaan kultamussukkaan :(
    2. oon värjänny mun hiukset 3 vuoden sisällä siten että ; ensin olin siis blodi > tummahiuksinen > päätin että vaalea onkin mun juttu > jonka jälkeen takaisin tummaveriköksi. Pointtina siis se että mun hiukset on kärsiny, paljon! omaa syytä mutta se että suoristelen tai kihartelen päivittäin hiuksiani niin että se nyt ei vielä enempää kuluttais nii toi GHD vaan olis nii perfect to me!
    3. SIIS TOI NYT VAAN ON NIIN IHANA ETTÄ AHHH. ja toi väri natsaa niin paljon! siis kyllä kelpais kiharrella!
    4. MÄ HALUUN

    ONNEE MIMMI !

    saaar@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Olen Vantaalla asuva tytöntyllerö. Aloin lukemaan blogianne muutama viikko sitten, kun löysin selaushistoriastani bloginne. "Ahaa" ajattelin ja kysyin kaksoisiskoltani mikä sivu/blogi on kyseessä. Siskoni sanoi, että lue itse niin saat selville. No minähän aloitin lukemisen! Luin aluksi muutaman uuden postauksen ja olin ihan sulaa vahaa, TÄYDELLISTÄ! Sen jälkeen luin koko blogin läpi saman tien ja sen jälkeen olen aina odottanu innolla uusia postauksia. Olette ihan parhaita, mahtavia, upeita ja piristäviä! Toivotan teille Mahtavaa kesää ja aurinkoisia postauspäiviä! :) Ja Onnea viellä blogin synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  51. Heips!

    Yhtenä syksyisenä iltana viime vuonna istuin koneella ja olin eksynyt lukemaan outoja thinspo-blogeja. Itse hyvin pulleana tyttönä en saanut niistä blogeista mitään irti ja kaipasin enemmän elämänmakuista menoa. Joten näppäränä likkana googletin hakusanoilla "lihava" ja "blogi" ja kas! ensimmäinen hakutulos vinkkasi minut teidän blogiinne. Siitä alkoi hieno ystävyys MTL:n kanssa ja bloginne on tsempannut minuakin pyöreänä tyttönä pukeutumaan rohkeammin, ja jättämään pois ne karmeat telttavaatteet. Kun näin teillä legginsit jalassa, niin meikäläinenkin uskalsi vetästä sellaiset pullapitkojen peitoksi.

    Luen blogia edelleen, koska te olette aitoja ja elämänmyönteisiä tyttöjä ja blogillanne on minulle suuri vertaistuellinen merkistys. :)

    -Ninuli

    VastaaPoista
  52. Löysin bloginne viime syksynä jonkun toisen blogin kautta ja jäin heti koukkuun :) Teidän pirteys, energisyys ja elämän ilo vaan tarttuu.. Ja tottakai muoti kiinnostaa aina! :)

    VastaaPoista
  53. ALOHA PRETTY LADIES!!
    Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka olen lukenut blogianne aivan ensimmäisistä päivistä asti. (ja nyt voisin sitten yritellä uskotella teille, etten muka tee tätä ilmaisen, jumalaisen retro-GHD:n takia, vaan aidosta halusta kertoa teille kuinka symppiksiä ja mahtavia olette. Ette uskois kuitenkaan, joten jätetään se väliin ja sanotaanko, että rauta oli lähinnä sopiva kannustin, joka sai vähän ujommankin kommentoimaan ;)

    Tutustuin tosiaan blogiinne viime kesänä. Niihin aikoihin olin suuressa yrityksessä kesätöissä assistenttina, vaikka opiskelen aivan muuta alaa. Työpäivät olivat tavalla tai toisella kuvottavia: välillä niin pitkäveteisiä, että netistä tuntuivat surffattavat sivut loppuvan kesken (-> luin More To Lovea) ja välillä taas niin hektisiä kokouksineen, etten ehtinyt edes syödä (-> kapinoin hiljaisesti lukemalla More To Lovea). Suuressa yrityksessä väärät ihmiset nousevat johtoasemaan, ja tuntui että pskaa kaatui joka suunnasta niskaan. Te kaksi valehtelematta pelastitte kesäni!! En tiedä miten olisin selvinnyt ilman pirteitä ja elämäniloisia juttujanne. Siitä asti olen Google Readerini avulla ollut uskollinen lukijanne, kävinpä jopa Make Up Storessakin moikkaamassa teitä.

    Tänä kesänä olen uudelleen töissä samassa yrityksessä, vähintään yhtä kiukkuisena kuin viime kesänä. Minua pyydettiin tulemaan uudelleen, eli kaiken kämmäilyni keskellä tein kuitenkin ilmeisesti jotain oikein. Tänä kesänä aion kuitekin ottaa rennosti, hymyillä ja kestää kritiikkiä, sillä minulla on mitä parhaat työkalut selviytymiseen. Teidän kirjoituksenne. Kiitos tytöt.

    VastaaPoista
  54. ÄÄäääää! Vasta nyt oon bongannu teiän mielettömän huipun blogin! Harmittaa ku en aikasemmin oo tätä löytäny, mut nyt oli pakko selata vanhoihinki merkintöihin asti ku oli ihania ja kiinnostavia juttusia. :)
    Oon siis 18 vuotias neito savosta -.- ja vietän kesän työttömänä (kiitos kaikkien niiden jotka ei miua töihin ottanu) ja ää oon ihan sanaton!
    Apua, jos oisin vähäänkään noin nätti ku te ni ei pienet lisä kilot tuntuis missään. Menisitte jossain viiskyt-luvun missikisoissa ihan täydestä! <3
    Äää oon ihan mielettömän kikseissä tästä teiän blogista etten tiiä mitä kirjottaa, paitsi sen että tää meni nyt kyl miun suosikkeihin. NAM!
    Onnee Mimmille ja Pepillekin ja jatkakaa bloggailua ja olkaa ihania ja ja <3

    Sopit! 18, Savo -.-

    VastaaPoista
  55. Olen 21-vuotias tyllerö Vantaalta. Bongasin teidät blogilistalta abouttiarallaa vuosi sitten kun blogi oli pistetty pystyyn. Aloin seuraamaan koska vaikutitte niin kiinnostavilta, aidoilta ja erilaisilta verrattuna muihin bloggaajiin. Ja koska tämä pitää yhä edelleen paikkansa, lueskelen vuodenkin jälkeen teidän juttuja ihan yhtä kiinnostuneena :) keep on rocking fatties < 3

    VastaaPoista
  56. Sini Jyväskylästä täällä moikkelis!
    Mä muistaakseni eksyin teidän blogiin jonkun toisen blogin kautta ja aloin sitten lukee teidän postauksia. Ja jotenkin te olitte niin valloittavia ja kirjoittelitte tosi mukavasti, että heti täytyi lukea kaikki vanhatkin postaukset siihen uusimpaan.

    Se oli joskus viime alkusyksyä, eli olitte just kesän kerenny pitää blogia ja mukana on roikuttu ja tullaan edelleenkin roikkumaan :) Mä olen tätä teidän blogia mun toisellekin blogeja seuraavalle ystävälle aikanaan vihjaissu lukemaan :))

    KIITOS ETTÄ OOTTE NOIN MAHTAVIA! <3

    VastaaPoista
  57. moikkamoi ja onnea MTL ja ekstaonnittelut vielä mimmille!
    mä olen juuri lukion päättänyt helsinkiläinen blogi- ja herkkuaddikti. alunperin innostuin blogistanne kuin tylsyyspäissäni selasin tyyliblogia tyyliblogin perään. kuten arvata saattaa, teidän bloginne erottui joukosta. mun ei olisi tarvinnut lukea montaa postausta tajutakseni kuinka mahtavan hauskoja ja sympaattisia tyyppejä ootte. luin silti. luin koko blogin läpi ja huhhuh miten ihastunut olin. ja olen vieläkin.

    luvvv ja kaikkea teille ihanille, kiitos blogista, joka saa aina hymyn (:---)) huulille!

    ps. toivottavasti ei tullu tuplana tää kommentti. tosin se tarkoittaisi vain tuplasti rakkautta!

    VastaaPoista
  58. Oon lukenu tätä teijän blogia ehkä semmosen puolisen vuotta ! Ja oon hämmästny, että läskikin voi näyttää nätiltä! ::D

    Ja lune edelleen koska te ootte niiiiiiiiiin ihania! <3

    ps. onnea mimmi.

    :)

    VastaaPoista
  59. Helöy kauniit! ♥ Vuosia on pian 17 täynnä ja Rovaniemellä asustelen. Löysin blogiinne tuolta blogilistan kuumimmat -osiosta, jolloin tää oli vielä aika uusi. Ihastuin heti teihin ja blogiin yleensäkin, mun mielestä poikkesitte (ofc hyvällä tavalla) muista ihan kokonaisuudessaan. Pirteä, hyväntuulinen, aito, rento ja monipuolinen :) Toisinsanoen, tää on täysin sitä mistä tykkään blogeissa! Mulla tää tunne on jatkunut koko ajan ja vaikka muutoksiakin on tapahtunut niin mulla ei oo missään vaiheessa tuntunut siltä ettenkö haluaisi lukea tätä. Vaikutatte todellakin tutustumisen arvoisilta, rehdeiltä ja kaikinpuolin ihanilta tyypeiltä, harmi kun mahdollisuus teidän näkemiseen tän sijainnin kannalta on olemattoman pieni :D

    Keep going girls ♥

    PS. pakko muuten mainita että teidän blogilla on samana päivänä synttärit kuin mulla, cooool! Mites ois yhteisbibikset hahah ;;)

    VastaaPoista
  60. Hellureipsan, oon Minka. =)
    Aloin lukea teiän blogii miss mixin sivujen kautta. Huomasin tyyliin: "miten noin pyöreet voi olla noin nättejä?" Sitten eksyinkin blogiinne. Aloin heti seuraamaan, koska olette noooin ihania ihmisiä <3
    Positiivisia, iloisia, kauniita, esimerkillisiä... aaww, listaa voisi jatkaa vaikka kuinka kauan <3 Bloginne on mielenkiintoinen ja hauska. Jossa on niin hyödyllisiä kuin piristäviä juttuja. Ja erityisesti ihailen teiän itsevarmuutta, ootte nättejä ja iloisia. Se tekee teistä aidon kauniita <33 Kiitos paljon.

    VastaaPoista
  61. Onnea Mimmi!<3

    ___

    No aloin lukea blogeja yleisesti reilu vuosi sitten. Joskus kesän lopulla aika ajoittan tutkiskelin blogianne, mutta kesän riennot kutistivat blogien lukuaikaani. Viimeistään silloin kun näin teidät hehkuvina Maria!ssa, ryhdyin viralliseksi lukijaksi. Te olitte siellä niin hymyileväisiä ha terveellä tavalla itseironisia, etten voinut olla rakastumatta teihin. Se itsevarmuus joka teistä huokuu saa mutkin aina itsevarmalle mielelle :)

    VastaaPoista
  62. Aloin lukemaan blogianne koska ihastuin iloiseen ja värikkääseen meininkiinne. Postaukset joissa itse olette on kivoja siksi että hymyilette!! (Oma hymyni on ollut kerhokuvista asti toispuoleinen ja muutenkin urpo :D) Eikä oo sellasta väkinäistä muotilehdistä opittua epämukavaa poseeraamista ja anorektisen laihaa vartta vaateiden alla. Tykkään tosi kovasti..jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  63. Olen Laura Helsingistä ja aloin lukea teidän blogianne, kun muissa blogeissa alkoi aina välillä vilahtelemaan teidän kuvianne, se sai oman kiinnostukseni heräämään noin puoli vuotta sitten. Kerran päätin sitten poikeata teidän blogissanne oikeasti katsomassa, että mikä juttu tää oikein on ja no sillä tiellä vieläkin ollaan. Ootte virkistävän erilaisia kuin muut blogit. :)

    Onnea myös synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  64. Aloin lukea blogianne joskus joulun aikoihin kun kaverini kertoi tästä :D kiinnostui heti kun kuulin että blogia kirjoittaa kaksi isompaa naista. Siitä lähtien olen vähintään vieraillut blogissanne päivittäin. Se on hyvin inspiroiva ja upeaa, että olette rohjenneet kirjoittaa blogia :) Odotan aina innolla vaatekuvia, koska itsekin isona tyttönä saan vaikutteita niistä omaan pukeutumiseen :D jos vielä meikkausvinkkejä saisi sivuille niin avot. Bloginne on hyvä esimerkki muillekin <3

    VastaaPoista
  65. hömph.im Miina. Aloin lukee tätä blogii ihan sattumalta kun selailin blogilistoja :) Luin sen ajan postaukset ja kylläystyin. Mutta löysin tämän blogin uudelleen ja siitä se rakkaus-suhde lähhti :D

    VastaaPoista
  66. Heippa,

    Lähetän tämän kommentin anonyymisti, eli luovun mahdollisuudestani voittaa tuo upea ja kovin houkuttava rauta.

    Haluan silti kertoa teille Peppi ja Mimmi, syyn miksi aloin blogianne lukemaan.

    Teksti toisensa jälkeen rullasi joululomalla siskoni tietokoneen ruutua ylhäältä alas, kun suorastaan ahmin tekstejänne. Viimeiset kaksi vuotta siinä vaiheessa olikin kulunut ihan toisenlaisessa ahmimisessa. Joululomalla en kuitenkaan ollut joulukuusta leveämpi, vain jopa liiankin hoikka. Syömishäiriö oli vienyt minua laidasta laitaan ja itsetunto oli aika palasina.

    Teidän pienet aurinkoiset kommentit olivat kuin halauksia minulle, pieniä lupauksia siitä, että ehkä vielä joskus osaan suhtautua ruokaan ja syömiseen rennosti. Samoin kuin omaan ulkonäköön.

    Sillä tiellä ollaan nyt - tietä tultu itseasiassa tässä kevään aikana hyvä matka eteenpäin. Teidän blogi on ja pysyy lukemistossa.

    Kiitos Peppi ja Mimmi.

    "Nunu"

    VastaaPoista
  67. Olen uusi ylioppilas!
    Aloin lukemaan teidän blogia viime kesänä kun jostain toisen blogin kautta tänne päädyin ja te hurmasitte heti rennolla ja iloisella elämänasenteellanne! :)

    VastaaPoista
  68. Heippa! Olen 20-vuotias tytteli ja aloin lukemaan tein blogia vajaa vuosi sitten. Tykkään teistä hirmuisesti, tää blogi on aina mun päivän piristys!

    rirri

    VastaaPoista
  69. Moikka! Olen Tiia ja aloin lukea More To Lovea noin puoli vuotta sitten. Jäin heti koukkuun ihanan aitoon blogiinne ja kahlasin läpi kaikki postaukset. Olette upeita, jatkakaa samaan malliin! =D

    VastaaPoista
  70. Olen Elina, 21-vuotias väliaikais-savolainen (anteeks mitä? no just sitä!:D).
    Aloin lukemaan teidän muhkean mahtavaa blogia viime syksynä kun bongasin teidän kuvan toisesta blogista. Erotuitte kuvasta kyllä eduksenne, ihanan rempseä kaksikko olette <3

    Sitten jäin kiinni kun rusina pullaan. Olen itsekin "sopivasti lihava" ja on aina ihana nähdä kuinka te neidit nautitte elämästä täysillä, näyttäen hyvältä, tietysti! Rakastan teidän iloista asennetta, upeeta tyyliä ja tapaa kirjoittaa. Mutta ennen kaikkea sitä ettette suhtaudu elemään otsa rutulla, ehkä siitä johtuu että Mimmikin on vielä kakskutosenakin ihan hitsin hehkeä ;) ONNEA! Ja tiedän sen koska törmäsin teihin Forumissa pari viikkoa sitten, sori oon ujo piimä enkä kehdannu tulla fiilisteleen teidän blogia livenä.

    Elina

    VastaaPoista
  71. Heips!
    Oon Anna ja lukenu teiän blogia melkeen alusta saakka. Sieltä saakka ku naamat oli vielä blurrattu :)
    Palasin aina lukemaan blogia, ku tykkäsin teiän hauskoista jutuista ja teillä oli kuvissa aina tosi ihania asusteita! Mielipidepostaukset oli asiaa ja blogista välitty hyvä fiilis. Samoista syistä luen vieläki :)
    Onnea Mimmille!! :)

    VastaaPoista
  72. Heippa tyttöset!
    Itsekin isokokoisena ihmisenä löysin muinoin teidän mahtavan bloginne ja koukkuun jäin :) Ihanaa kun ihmiset ovat ylpeitä muodoistaan ja se että olette saaneet mediassa huomiota myös positiivisessa valossa on upea juttu! Go girls!
    BTW tuo GHD on ihanan värinen <3 hankin oman perusmustan muutamavuosi sitten ja en voi elää ilman sitä!

    Jatkakaa hyvää työtänne ja olkaamme kaikki kaunottaret ylpeitä omista muodoistamme :)



    -Katti

    VastaaPoista
  73. Oon 18-v Jenni ja aloin lukemaan blogia joskus viime syksynä. En edes muista miten blogiinne törmäsin mutta ensilukemalla kolahti ja kovaa! Teidän kahden positiivinen energia vaan vyöryi läpi ruudun ja sehän oli sitten blogi-ihastusta ensisilmäyksellä :) Siitä lähtien on sitten tullut lueskeltua tähän päivään saakka ja syynä tosiaankin taitaa olla se, että teillä on vaan niin hyvä meininki ja tuotte jutuillanne hymyn mun huulille. Teillä on myös aivan ihastuttavan makeet tyylit ja ootte häikäisyttävän kauniitakin kaiken lisäksi. More to love on ihan älytönsuperhyperihanapakkaus ja teillä tytsyillä on asenne kohdallaan!! AINIIN, ja olitte nii hyviä Maria!:ssa :D

    VastaaPoista
  74. Olen Tia täältä Vantaalta, ja aloin lukemaan blogianne vasta vähän aikaa sitten, kun löysin toisen blogin kautta tämän. Ihastuin heti tyyliinne, tapaanne kirjoittaa blogia, ja rakkautteenne muotiin sekä siihen liittyviin asioihin. Bloginne tuntuu erityisen läheiseltä minulle sen takia, että olen kokenut paljon ulkonäköpaineita nimenomaan painostani.Teidän ansiostanne olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen, eli ei välttämättä porukan solakimpana =D. Olitte minkä kokoisia hyvänsä näytätte aina niin ihanan säteileviltä ja kauniilta! Luen blogianne edelleen, koska tykkään kirjoittamistanne jutuista. Olen myös etsinyt pitkään täydellistä muotoilurautaa ja tässä se siis olisi.Toivottavasti onni suosii siis.Jatkakaa samaan malliin! :)

    Paljon onnea Mimmille!

    VastaaPoista
  75. Oon Ida, kohta seittemäntoistavee seinäjoelta :) sattumalta vaan löysin jostain teiän blogin, ja aloin seurailemaan kun olitte niin söpöjä ja vaikutitte tosi aidoilta! ja edelleen oon messissä <;

    VastaaPoista
  76. Hei! Olen 23-vuotias opiskelija Pohjanmaalta. Löysin blogiinne varmaankin viime kesän lopulla(tarkkaa muistikuvaa ei ole) ja siitä lähtien olen blogia seurannut lähinnä pirteiden juttujen ja hienojen kuvien(eli lähinnä vaatteiden)inspiroimana!

    VastaaPoista
  77. Moikka! Oon Pirre Espoosta, 24v kahden tyttösen äiti. Mä en muista millon aloin lukemaan teidän blogia, aika alussa kuitenkin. Jonkun linkkilistalta linkkasin. Mullakin on kroppa muuttunu tosi paljon kahden raskauden jälkeen ja välillä on tosi vaikea hyväksyä niitä muutoksia. Teidän sanoma kuitenkin on auttanut hyväksymään nää muutokset ja muut negatiiviset fiilikset omasta itsestään muuttumaan vähän positiivisempaan suuntaan :)

    Ps. Mulla on vaan Remingtonin hiustensuoristaja, joka on käyttökelvoton, kun tyttö 3v. tökkäs kuuman raudan vaipparoskiksen alle ja se muovi sulas tietenkin siihen rautaan kiinni..

    Pps. Onnea mahtavalle Mimmille :) <3

    VastaaPoista
  78. Hei! Vielä vuosi sitten mun normaaliin tyyliin kuului college housut, miesten college hupparit, mutta löysinkin tein blogin heti tän tultua, vaan ajattelin, että ette te voisi pysyä pinnalla, eihän läskejä kukaan arvosta, kun ei minuakaan koskaan arvostettu. Sitten mä kuitenkin jotenkin eksyin teiän blogiin takaisin parin viikon päästä ja tajusin kuinka kauniita te olette vaikka ootte isompi kokoisia(= Teidän ansioista (rahapussini ei kyllä teitä oikeastaan kiitä) mutta mun vaatekaapin sisällössä on vaikka mitä mukavaa. Toinen asia mitä myös häpesin, oli pituus olen 170cm, mutta melkein 180 korkokengillä ja se kauhistutti, en halunnut näyttää mieheltä. Nykyään mulla on vapaa ajalla aina korkokengät ! Oon teille hyvin kiitollinen siitä, että oon löytänyt itseluottamuksen ja tajusin, että ihan minkälaisia ihmisiä tahansa arvostetaan - kun arvostin itseäni, muut arvostivat minua, jopa kouluarvosanat nousivat. Vaikka löysin itsevarmuuteni, en tietenkään teiän lukemista oo lopettamassa, te annatte mulle inspiraatioo lisää jokaikinen päivä.

    ♥:sannni

    Olkaa oikeasti itsestänne ylpeitä(:

    VastaaPoista
  79. Hei! Mä olen Frou Tampereelta, parikymppinen blogien suurkuluttaja :) Aloin lukemaan teitä viime kesänä bongattuani kommenttejanne monien blogien kommenttibokseista. Katselin ensin muutaman kerran että mikä ihmeen More to love!-Peppi/-Mimmi, luulin että tää on joku laihdutusblogi :D Mutta kun rohkenin klikata itseni blogiinne, ihastuin heti! Itsekin vähän pyöreämpänä tyttönä koin läskihuumorinne ihan mahtavaksi! Omat ystäväni karsastavat läskistä ääneenpuhumista (:D), joten teidän juttujenne lukeminen oli vaihteeksi ihanan vapauttavaa. Vähitellen huomasin että teidän pukeutumistyylit ja musiikkimaut on myös hyvin yhteneviä omieni kanssa, esim. kaikki Pharrell-aiheiset jutut on myös vastaisuudessa toivottuja... Vaikka teidän blogi on muuttunut viime aikoina melko paljon, on muutos mielestäni vaan positiivista! Vaikka olikin kivaa, että MTL oli aluks sellanen pienemmän yleisön kotikutoisempi blogi, niin kaikki uudet yhteistyökumppanit ja ulkoasu ym. ovat mielestäni vaan rikkauksia. Sama positiivinen ja elämäniloinen henki on säilynyt teidän kirjoituksissa muutoksien jälkeenkin :)Oon myös tosi iloinen että yhä useammat lukijat ovat löytäneet MTL:n!

    Ps. Hyvää synttäriä Mimmille!!

    VastaaPoista
  80. Moikka, täällä kirjottelee Elisa.
    Löysin teijän blogin, kun olitte vieraana Huomenta Suomessa eräänä aamuna ja annoitte itestänne tosi kivan vaikutelman ja kerroitte teijän blogista. Otin nimen ylös ja heti koulusta kotiin tultuani googletin ja siitä se sitte lähti. Luen blogianne edelleen, koska yksinkertasesti jäin tähän koukkuu ja teette tästä blogista yhäkin lukemisen arvosen! :)

    VastaaPoista
  81. moikka tyttelit! :)
    olen itse helsinkiläinen parturi-kampaaja -alan opiskelija ja mä en edes muista mistä asti oon lukenut teidän blogia!! tais sisko vinkkaa teidän blogista joskus aikoja sitten ja innostuin ihan heti ku blogissa jyräs läskimaailma. mietin et hei vau tätä blogii alan ehdottomasti lukemaan, kun itseltänikin löytyy noita extrakiloja.

    VastaaPoista
  82. oon 15 vuotias tyttö savon kuppeesta.
    teijän blogia aloin lukemaan viime vuoden loppupuolella. oon pähkäilly että miten oon ennen pärjänny ilman teidän ihania juttuja ja varsinkin ilman mimmin superhyperihania tennareita.
    luen blogianne koska te ootte ihanan raikkaita ja persoonallisia tyttöjä ja teijän takia oon sinut oman kroppani kanssa. teillä on kaiken lisäksi aivan loistavat jutut.
    paljon onnea mimmille ja blogille !<3

    VastaaPoista
  83. No aikas ihana tuo vihiriä rauta!

    Aloin lukemaan viime syyskuussa vähän puolivahingossa kun törmäsin jotain kautta blogiin. Munsta Mimmi on ihan paras!

    Oon jatkanut lukemista kun jutut on pysyny sen verran lennokkaina ja huumoripitoisina vaikka julkkiksiksi nousittekin :)

    Keep on going!

    VastaaPoista
  84. mä oon jenni kolmetoista vee, täysin koukussa teidän blogiinne (8 ja täs blogissa varmaan eniten koukuttaa se, että te ette niinkään välitä että ootte 'isoluisia', vaan nautitte täysillä elämästä ! ja te molemmat ootte tosi hyviä bloggaajia ♥

    ps toi palkinto kyllä houkuttelis ♥ :3

    VastaaPoista
  85. Moi olen Emilia :) Kuulin teistä ekan kerran kun olitte Mariassa ja kun itse rupesin pitämään blogia piti teidän blogia ruveta lukemaan. Se on niin innostava, näytätte maailmalle BIG GIRLS YOU'RE BEAUTIFUL =)<3 Muutenki ootte niin symppikisä, jos on huono päivä ni kannattaa tulla lukemaan teidän iloista ja omaperäistä blogia (: Saa aina paremmalle tuulelle! Teillä on myös älytön tyylitaju ja näytätte niille langanlaihoille malleille, että ei tarvitse olla kokoa xs pukeutuakseen hyvin ja muodikkaasti! (: Vielä yksi asia, joka pitää minut lukijana vielä pitkään on se, että saatte minunki itsetuntoa kohoamaan, vaikka itse olen "normaali"kokoinen on välillä vaikea selvitä tässä maailmassa, joka tyrkyttää vaan laihoja tyttöjä! Te onneksi valatte uskoa isompiin ja meihin normaaleihin, että ei ole koosta kiinni onko kaunis vai ei. Pääasia on, että tuntee itsensä onnelliseksi ja hyväksi omassa kehossaan! (: Kiitos tytöt jatkakaa samaa rataa <3

    VastaaPoista
  86. Oon Saija aka roxie Oulusta ja alunperin luin teistä AMIS-lehdestä ja ihastuin! On ihanaa lukea teistä kuinka olette sujut itsenne kanssa ja ootte vielä sika nättejä :) Koska tuotte niin mukavaa ja posiitivista asennetta päivään, jaksan lukea teidän blogia aina innolla :)

    Plus, teillä on tosi hyvä musiikkimaku eli saman tyylinen kun mulla ja aina joskus löydän teidän kautta uusia biisejä :)

    ps. Pharrel on mun! ;)

    VastaaPoista
  87. Oon kohta 17-vuotias tyttö Oulusta, ja eksyin joskus jonku toisen blogin kautta tänne. :) Tykkäsin heti hirveesti hauskasta kirjotustyylistä ja positiivisesta asenteesta. Löyty kaikkia hauskoja juttuja mutta myös puhuttelevia ja vakavempiaki juttuja. Ja huippis ku blogimaailmastaki löyty joitaki muitaki ku ihan tikkulaihoja tyttöjä:) Hauskat jutut, ihanan pirteet vaatteet ja kivan rento asenne sai mut jäämään koukkuun tähän ihanaan blogiin :) ps. eikä ihanat värit näillä sivuilla yhtää laske pisteitä :D Hei vähän jännää kommentoija ekaa kertaa :D

    VastaaPoista
  88. Hellou tytsyt <3
    Oon Cändi Joensuusta ja olen alkumetreiltä asti tätä lueskellut. En muista miten tänne eksyin, mut ihastuin ja vähän rakastuin teihin heti päivästä Yks! Nomnomnom.<3 Vaikken kommentoi teitä, silti joka kerta käyn teidän postauksen lukemassa, ja välillä palaudun myös vanhempiin postauksiin^^
    Oon siis niin kickseissäni tästä teidän blogista <3 Pitää olla pikkusen pläski ;)

    Ja ettepä ole ihanempaa rautaa löytäneet<3 Unelma kuola<3

    Luv!!

    VastaaPoista
  89. Arvostan teidän juttuja, ja varsinkin kun lähestytte niinkin vakavaa asiaa kuin muutaman kilon "ylipaino" mahtavalla asenteella. ASIAA!!!

    SanniP

    VastaaPoista
  90. Hei! oon 24-vuotias nuori nainen ja blogianne oon seurannut melkein alusta asti. Jonkun muun blogin kautta tänne eksyin ja kerta heitosta (lukemasta) jäin koukkuun.

    Kirjoitatte mukaan tempaavalla tavalla normaalista arjesta, niistä kivoista ja vähemmän kivoista jutuista. Erityisen koskettavia on olleet More To Love Goes Deep-postaukset.

    VastaaPoista
  91. Moikka vaan, oon Laura. Teidän blogia oon lukenut ihan alusta asti. En muista miten tänne päädyin, mutta hyvä kuitenkin, että niin kävi! Aloin lukea varmaankin sen vuoksi, että olitte hieman (paljonkin :D) erilaisempia kuin muut bloggaajat. Teihin pystyi samaistumaan, itsekin kun olen vähän rehevämpää mallistoa. Ja miksiköhän vielä luen teitä...? Koska te ootte mun mielestä ihan yhtä kivoja kun sillon alussakin!

    VastaaPoista
  92. Moi,

    Täällä Riikka 30 v. Olen seurannut teidän seikkailuja alusta saakka - tai en ihan alusta asti, mutta ensimmäisellä kerralla luin kaikki aiemmat postaukset:)

    Kirjoituksistanne huokuu älytön määrä energiaa ja hyvää tuulta! Lisäksi pidän siitä, että nuorille tytöille on tarjolla teidänlaiset "idolit". Tytöille asetetut ulkonäkövaatimukset aiheuttavat turhia paineita muutenkin vaativana ikäkautena - te olette mahtava esimerkki siitä, ettei kaikkien tarvitse sopia samaan muottiin.

    Jatkakaa samaan malliin ja mahtavaa reissua Isoon Omenaan sitten myöhemmin!

    T. Riikka

    VastaaPoista
  93. Heipparallaa!

    MTL on ollut luettujen blogien listalla pitkään, ihan sieltä alkuajoista asti, mutta noin puoli vuotta sitten aloin lukea blogia oikeasti, siis ihan jokaikisen sanan ja katsomaan jokaikisen kuvan ja videon.

    Mielestäni olette oikeasti aitoja ihmisiä, ettekä esitä mitään muuta, kuin mitä oikeasti olette. Jutut ovat vaihtelevia ja ihanasti huumorilla höystettyjä.

    Postausideaksi heittäisin jotain ruokareseptejä, esim teijän omista lemppariruoista. Vaikka eihän tämän ruokablogiksi tarvitse muuttua ;)

    VastaaPoista
  94. Olen 23-vuotias pankkineiti, joka eksyi blogimaailmaan alun alkaen aivan sattumalta - töissä vaan sattui olemaan hieman tylsää, uuups :) More to Love -blogiin taas tutustuin viime kesänä, kun huomasin, että keikutte Blogilistan top-listalla, joten olihan se pakko tulla kurkkaamaan, mitä täältä löytyy, kun kaikki muutkin blogia lukee. Tälle tielle on sitten jääty ja kiitos siitä, että olette piristäneet mm. niitä työpäivien tylsiä hetkiä! :D

    VastaaPoista
  95. Meitsi on Suski! Ekan kerran more to lovesta kuulin kaverilta, joka laittoi mulle mesessä linkin teidän blogiin ja sano "kato, läskihuumoria". Selailin ja lueskelin, mutta silloin teillä oli vielä niitä kuvia, joissa kasvot jne ei näkyneet, enkä laittanut blogia seurantaan. Myöhemmin kuitenkin palasin blogiin uudelleen, ja olen siitä lähtien blogia seurannut! :) Edelleen luen siksi koska teidän juttuja on hauska lukea :D

    VastaaPoista
  96. Hellou tytöt!
    Olen Heidi 19-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Törmäsin sattumalta blogilistalla teidän blogiinne ja pari postausta luettuani olin jo koukussa! Olette ihanan positiivisia ja erilaisia. Opetatte muille, että kun hyväksyy itsensä, muutkin hyväksyvät- Lisäksi olette hurjan kauniita! Rakastan vaatteitanne ja tyyliänne. Sitäpaitsi keksitte aina uutta ja persoonallista!

    VastaaPoista
  97. Olen Roosa, tämän kevään ylioppilas ja erittäin kyllästynyt tämän maailman menoon ulkonäön ihanteiden suhteen. Aloin lukemaan blogianne lyhyesti ja ytimekkäästi siksi, että teidän bloginne on juuri sitä mitä maailma kaipaa. Toivottavasti jaksatte pitää blogia vielä kauan, vaikka vuodessa onkin tapahtunut paljon- sivustajaseuraajankin päätä on monesti huimannut.
    Isosti rakkautta, rutkasti lämpöä, paljon sydämiä ja tietenkin VALTAVAT onnittelut Mimmille!
    Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä:

    KIITOS.

    VastaaPoista
  98. Nimi on Paula, kotoisin Etelä-Pohjanmaan peltojen ja metsien keskeltä, mutta halajaa pääkaupungin sykkeeseen :D

    Alunperin taisin tänne eksyä jo viime heinakuussa jonkun toisen blogi-ihmisen kautta. Vaikutitte mielenkiintoisilta tyypeiltä, joilla oli vahvat mielipiteet ja hiton hauska ja rohkea tyyli, joten jäin lukemaan. Ja tästä syystä luen vieläkin :)
    Tuotte vähän erilaista näkökulmaa aiheisiin, ettekä ota itseänne liian vakavasti.

    Ootte mahtavia ja inspiroivia, että antakaa mennä ja menkää pitkälle!

    VastaaPoista
  99. Heti alkuun vilpittömät (tässä ei siis yritetä kosiskella tuomareita ! ) onnittelut Mimmille!
    ja sitten itse asiaan.

    Elikkäs olen Miia 17v. ja näin virallisesti olen seuraillut teidän blogianne n. kuukauden. Sitä ennen olen aina sattumalta törmäillyt blogiinne lehdissä ja muilta (varsinkin Nadjan) blogeilta olen eksynyt teitä lukemaan. Aina kun teidän sivuille eksyin, niin lueskelin kyllä ahkerasti monet postaukset putkeen, mutta ei vaan tullut lisättyä sivua kirjanmerkkeihin. Pitkän on/off-suhteemme jälkeen onnistuin kuin onnistuinkin kirjautumaan bloggeriin ja sitä kautta bloginne pääsi must-blogieni listalle, jotka on käytävä tarkistamassa joka päivä! Miksi sitten aloin seuraamaan blogia ja seuraan yhä edelleen, johtuu yksinkertaisesti teidän upeasta asenteesta :)! Olen vauvasta lähtien ollut sitä pyöreämpää sorttia, mutta asia ei ole jaksanut vaivata minua ennen kuin muutama vuosi sitten aloin kiinnittää huomiota vallitsevaan naisihanteeseen. Olen sujut itseni kanssa, mutta ympäristön kasaamat paineet alkavat tuntua. Olen alkanut tutkia eri kuntoilukeinoja ja käynyt läpi yhden dieetinkin. Bloginne myötä olen kuitenkin alkanut miettimään, onko minun mukauduttava yhteiskunnan luomaan muottiin, kun itse olisin vallan tyytyväinen näin muhkeampanakin? Olen omasta mielestäni suoraan sanottuna kaunis maitokahvi-ihoni, pörröisen afroni ja pehmeiden muotojeni kanssa, ja ehkä vielä joskus löytyy joku osaa arvostaa minussa juuri niitä piirteitä. (Mieluiten joku jumalainen skeittari ;)) Minusta bloginne ei kehota pistämään läskiksi, vaan se pikemminkin opettaa itseluottamusta, positiivista asennetta ja asioiden ottamista omiin käsiinsä. Jos et ole tyytyväinen itseesi tai vallitsevaan elämäntilanteeseesi, pistä toimeksi ja tee asialle jotain. Jos rakastat itseäsi sellaisena kuin olet, ylistä sitä rohkeasti. Kiitokset teille rohkaisevasta blogista ja jatkakaa samaa positiivista rataa! (tähän sata sydäntä :))))

    VastaaPoista
  100. Oi ihanaa! Vähänkö on hieno! Mutta...

    Moi, olen Jutta, 26-vuotias graafikonplanttu Helsingistä, joskin alkujaan Varkaudesta. Joskus nuorempana oon tavannut Mimmin jossain samoissa porukoissa (ja ehkä Pepinkin ainakin virtuaalisesti) ja kun huomasin, että teillä on blogi, olin mitä eniten innoissani. Teillä on mitä parhain meininki, mikä näkyy blogista ja livenäkin. Ootte ihania!

    Sata sydäntä iskee tulta Mimmille vielä synttäreiden johdosta >_<

    VastaaPoista
  101. Hei! Olen kohta 19-vuotias tyttö, Eerika, ja eksyin blogiinne jostain toisesta muotiblogista vasta muutama kuukausi sitten. Olen jatkanut bloginne lukemista ja lisännyt teidät Blogloviniin seuraamieni blogien joukkoon, koska pidän asenteistanne ja ajatuksistanne ja teillä on mielettömän hyvät tyylit pukeutua, kummallakin! Käytätte ihanan värikkäitä vaatteita ja teistä molemmista huomaa, että olette sujut itsenne kanssa :) Olette myös mielestäni hyviä roolimalleja nykynuorisolle.

    VastaaPoista
  102. MOI! olen 18v jenna kemijärveltä lapista. ja olen lukenut blogeja tässä kolmisen vuotta ja törmäsin teidän blogiinne muistaakseni koska olitte blogilistan sivuilla jossain tilastoissa ja pidin siitä koska kerranki oli semmoiset bloggarit jotka eivät ole tikkulaihoja ja helvetin rikkaitta vaan omia rempseitä itsejään!

    VastaaPoista
  103. Moikka!
    Mä oon Katri ja 22 Helsingistä.
    Törmäsin teiän blogiin jokunen kuukaus sitten jonkun toisen blogin linkistä ja oli pakko ahmasta koko blogi merkintöineen kerrallaan. Uusimpien merkintöjen kohdalla aloin hidastamaan tahtia, ettei lukeminen vielä loppuis kesken.
    Blogin läpilukemisen jälkeen olin yhtä hymyä! Ajatukset pyörivät mielessäni: "Voi kunpa itsekin voisin olla noin rohkea ja upea ja ihana!"
    Pienen sulattelutauon jälkeen tajusin, että "Hei, miksen vois olla!" Ja siitä lähtien olen vaalinut ihanuuttani (inhottavuus muuttui siis ihanuudeksi) ja itseäni juuri sellaisena kuin olen.
    Melko kliseisesti sanottanu voisi siis sanoa, että tämä blogi muutti jotain, jos ei aivan koko elämää niin ainakin helpotti sitä siltä osin, että nyt on ainakin yksi murhe vähemmän: olen viimein oppinut olemaan sinut itseni kanssa ja siitä haluaisin suurin sydämin kiittää teitä! :)
    Teidän blogi sen kun paranee ja ihanaa seurata teidän elämää, ehkäpä joku päivä bongaan ihan livenäkin ihanat tytöt forumissa!
    Ihanaa kesän jatkoa teille. Keep on rockin'!

    PS. Työpaikan kahvitauoillakin olen kuullu teistä puhuttavan! Hihhii!

    VastaaPoista
  104. No moi. Mä oon Anne(Vee), äksy läski itä-Helsingistä. Mä en tarkalleen ottaen muista, mitä kautta ohjauduin tänne, mut tykästyin varmaan sellaiseen sopivaan sekoitukseen läskihüümoria ja analyyttisia tarinoita syrjintäkokemuksista, kun molempiin pystyin samaistumaan. Varmaan aika heikot tsänssit voittaa näis teidän kisoissa yleensä, mut jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

    VastaaPoista
  105. Oon Nelli stadista ja rupesin lukemaan tätä blogia joskus vuos sitten kun eksyin tänne jonkun toisen blogin kautta. Tykästyin teijän hauskoihin juttuihin, ja muutenki siihen, minkälaisen kuvan annatte ittestänne tän blogin kautta! Teistä paistaa sellanen, elämä on ihanaa -asenne, joka saa toisetki ilosiksi! :)
    Se on vaa kiva lukea blogia, jonka melkeen joka postaus saa hymyilemään! Teijän itsevarmuus on just sellasta, mitä jokaisella pitäis olla! ;)

    VastaaPoista
  106. Hola!
    Mie oon Rovaniemeltä kotosin oleva 22-vuotias tyttö joka asuu nykyään Madridissa. Muistan,että näin teiät Maria!:ssa, enkä silloin kuitenkaan heti tullu kattomaan tätä teiän blogia, mutta myöhemmin, joskus tässä keväällä eksyin tänne, en muista miten! Ja tykkäsin mahottomasti!! Teiän elämänasenne ja huumorintaju on vaan niin mahtavat ja se,että saatte sen näkymään näissä kirjotuksissanneki täällä :) I heart MTL hihii
    ~S~

    VastaaPoista
  107. Itse löysin More to Loven jonkun toisen blogin kautta kun jompikumpi teistä oli kommentoinut jollekin muulle bloggaajalle hauskasti. No, tänne sitten tulin ja olikin hauskoja postauksia jotka luin heti kaikki (tosin niitä oli silloin joku 2 sivua eli ei kauheesti vielä :-D). Siitä sitten heti vaan blogilistalle suosikkeihin ja oon tykkäilly kovasti.

    Itsekin olen henkisesti ehkä lihava, tavallaan. Vaikka en ole lähelläkään ylipainoa noin BMIn perusteella olen n. 12-vuotiaasta asti pitänyt itseäni ällöttävänä ja ihraisena, ja eksyttyäni tänne blogiin olin ihan että wtf, kuinka jotkut oikeasti ylipainoiset ihmiset pystyy suhtautumaan omaan painoonsa niin "kepeästi" ja vitsikkäästi. On se omaankin kroppaan suhtautumista helpottanut kun on yrittänyt saada päähänsä että kuka vaan voi olla tyytyväinen itseensä, painosta riippumatta.

    Ja vaikka tää blogi onkin muuttunut aika paljon siitä vuoden takaisesta, jaksan tätä lukea koska täältä löytyy silti sitä positiivista energiaa niin paljon, eikä tulis mieleenkään alkaa nillittää siitä että yhyy kun ei ole samanlaista kuin ennen. Ihmiset muuttuu, elämäntilanteet muuttuu, mutta eihän sille voi mitään. Pääasia että itse olette vieläkin niin tyytyväisiä itseenne kuin silloin vuosi sitten. Mäkin kovasti yritän :)

    Huh olipa pitkä kommentti (ja muuten ensimmäinen sitten sen jonkun arvonnan jälkeen missä piti keksiä teille urheilulajeja kokeiltavaksi, oon vähän huono kommentoija).

    VastaaPoista
  108. Moi!
    16 vee, Tampere, lukiolainen. Rupesin lukemaan kun "kaikki muutkin luki", mut sitten huomasin että hei, tässä blogissahan kirjotetaan oikeesti ASIAA eikä vaan esitellä samanlaisia Gina Tricot -ostoksia toisensa perään. Tästä on nyt ehkä öö, 10 kk? En voi muistaa! Mutta tytöt hei, te ootte oikeasti auttanut ainakin mua hyväksymään itseni, en välitä kuinka moni teille on sen jo sanonut, sanon silti. Kiitos ihan hirveästi.

    Ja onnea Mimmi<3

    VastaaPoista
  109. Olen Suva Etelä-Amerikasta ja törmäsin teidän blogiinne vasta kuukausi, kaksi sitten. Eräs fb-ystäväni oli liittynyt teidän fb-faneihinne ja sieltä päädyin lukemaan tätä blogia. Noh, ahmin kerralla kaikki kirjoitukset.
    Olen nelikuisen pojan kotiäiti ja olen ollut pyöreä koko ikäni. Tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, inhonnut sitä etten näytä joltain toiselta ihmiseltä ja vuosikaudet elin siinä ajatuksessa, että "sitten kun olen laiha niin sitten olen onnellinen" "mä pokaan ton miehen sitten kun olen laiha" "mua kohdellaan ihmislajin edustajana sitten kun olen laiha" "no tottakai toi ja toi oli mulle ilkeitä, kato miltä mä näytän". Elin elämääni kymmenen vuoden ajan jossain oudossa tulevaisuuden kuvitelmissa, että elämäni alkaa sitten kun laihdun ja siihen mennessä oloni on ansaittua ja eletyt hetket ovat jotain välitlaa ja teen kaikkea kivaa sitten kun laihdun. No, en laihtunut. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin rakastan kehoani, 25 viittä raskauskiloa joita tiputan pikkuhiljaa (selkä ei kestä), elän hetkessä, nautin, nautin ruoasta (hitaasti suussa sulavia juustokakkuja ILMAN huonoa omaatuntoa), tikkulaiha aviomieheni jumaloi mun kurvejani ja raskausarpiani ja voin milloin vain mennä selkä suorana peilin eteen sanomaan ääneen "Minä olen minä, kaunis ja voimakas nainen. Elän täysillä ja ihmiset näkevät mun sisäisen kauneuteni!".
    Arvostan teidän missiota levittää hyvää fiilistä, kauniita kuvia vahvoista naisista, huumoria, teidän elämäänne ja etenkin arvostan sitä miten te toistuvasti kerrotte täällä että kannattaa nauttia jokaisesta päivästä mikä meillä on.
    En kovinkaan ole edes tuon kihartimen perässä, vaikka se onkin kaunis, mutta tahdoin kirjoittaa tähän silti omia ajatuksiani teidän blogistanne. Jos satun tuon voittamaan, lähetän sen suomessa asuvalle äidilleni yllätyslahjaksi. Hänellä ei kun ole koskaan ollut tuollaista. Kun lokakuussa muutamme takaisin suomeen, tulen käymään teidän klubillanne ja varmaankin ihan kädestä päivää kiittämään teidän viboistanne.
    Kaikkea hyvää ja lämpöä täältä päiväntasaajan helteestä. Pitäkää sama rakkaus muita ihmisiä kohtaan!
    t. suva ja pieni miska-poika

    VastaaPoista
  110. "Moi mun nimi on Laura ja luen More to Love:holisti." "Moi Laura!"

    Aloin lueskelemaan blogianne 16.12.2009, n. klo 23:00, kun Maria Veitolan juontama Maria!-ohjelma loppui. En ollut teistä aikaisemmin kuullut, mutta ihastuin teihin ensinäkemältä ja -kuulemalta! Teidän ajatukset kohtasivat niin hyvin omiini, joten pakkohan teistä oli tykätä! :D Tuona samaisena iltana vierähti monta tuntia teidän blogin kanssa. Löysin sitä kautta myös vanhojen ala-astekavereiden blogit, joita aloin myös seuraamaan.

    Teidän kirjoistustyyli on niin mukaansatempaava, että olen jäänyt tähän blogiin koukkuun, enkä laisinkaan negatiivisessa mielessä!

    Jatkakaa samaan malliin, niin hyvä tulee!

    Terveisin, LauraO

    VastaaPoista
  111. Hola!
    Mie oon Rovaniemeltä kotosin oleva 22-vuotias tyttö joka asuu nykyään Madridissa. Muistan,että näin teiät Maria!:ssa, enkä silloin kuitenkaan heti tullu kattomaan tätä teiän blogia, mutta myöhemmin, joskus tässä keväällä eksyin tänne, en muista miten! Ja tykkäsin mahottomasti!! Teiän elämänasenne ja huumorintaju on vaan niin mahtavat ja se,että saatte sen näkymään näissä kirjotuksissanneki täällä :) I heart MTL hihii
    ~S~

    VastaaPoista
  112. Olen Ruusu ja aloin lukemaan blogianne noin puoli vuotta sitten sen takia,että siinä missä monet jo valmiiksi laihat bloggarit valittelevat "läskeistään" ja siitä miten pitäisi päästä kesäkuntoon, niin te pidätte itsestänne sellaisina kuin olette ja se on ihan mahtavaa! Olen itse kokoa xs-s, mutta omasta mielestäni on vain niin hienoa, että te välitätte viestiä, että tärkeintä on viihtyä omassa vartalossaan sen koosta riippumatta =) Teillä on myös mahtava kirjoitustyyli ja koko bloginne on todella uniikki täällä blogimaailmassa! =)

    VastaaPoista
  113. Vertikaalisesti haastava mutta horisontaalisesti hieman vähemmän haastava täällä hei. Ihan ekaa kertaa taisin teidät löytää Saaran Tiptoesista. Teidän itseironia iski, loistavan huumorintajun omaava ihminen kun olen =)

    VastaaPoista
  114. oon lukenut teidän blogia btw melkein juuri tuon vuoden:D oon siis kohta 18-vuotias tyttö helsingistä, ja en muista kyllä yhtään, että miten eksyin tänne, mutta innostuin lukemaan alunperin ihanien juttujen takia! olen itsekin myös lihava, nuori nainen joka rakastaa pukeutumista ja... ruokaa:D samaistuin teihin ihan samantien! parhaimmalle kaverille aina kerroin jotain läppiä mitä ootte heittäny ja ihan sen ansiosta sekin lukee säännöllisesti tätä myös:) mutta siis oon saanut elämääni paljon positiivisia ajatuksia ihan teidän ansiostani, ja oon alkanut vihdoinkin hyväksymään itseäni paremmin ja tajuamaan, että olen hyvä juuri tälläisenä:)ja luen teitä edelleen koska piristätte kyllä pitkiä koulupäiviä ihan täydellisesti! ei teistä voi saada tarpeekseen ihanat<3

    VastaaPoista
  115. Moi Mimmi ja Peppi! Olen 16-vuotias tyttö pohjois-Suomesta. Olen lukenut ja seurannut teidän blogia melkein alusta asti ja loppua ei näy. Vaikka välillä päätän etten lue blogeja viikkoon (oon jääny pahasti koukkuun), niin silti on pakko tulla tänne tsekkaamaan onko tullut postauksia.

    Teidän blogia on vaikea olla lukematta ilman leveää hymyä, koska te vaan ootte niin ihania! Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin,johtuu se sitten laiskuudesta tai jostain muusta, mutta nyt saitte tämän laiskan ihmisen kommentoimaan tuon raudan ansiosta. Ai että olisi mahtavaa tehdä kesäkiharat tuolla makean värisellä raudalla. Tässähän nyt ei ollut tarkoituksena ihailla tuota rautaa.

    Tarkoituksena oli kertoa, että on ihan sama miltä näyttää tai minkä painoinen on, sisin ratkaisee. Jos ulkoa on kaunis, mutta sisältä ruma, niin ei semmoisesta voi kauan välittää. Ihminen joka luottaa itseensä ja uskoo kykyihinsä on kaunis. Te olette sellaisia! Olette esimerkkejä muille, että lihavatkin voivat pärjätä. Vaikka olen itse "normaalin painoinen" niin en koe,että tämä blogi on vain tietylle ryhmäöe vaan kaikille samanhenkisille elämäniloisille ihmisille.

    Nyt on pakko sanoa,että tuli varmaan miljoona kirjoitusvirhettä ja välillä meni aiheen vierestä, mutta ei välitetä siitä, vaan nautitaan kesästä. Hyvää kesää Mimmi ja Peppi!
    ps. En ikinä muista kumpi on Mimmi ja kumpi Peppi :D

    VastaaPoista
  116. Heissan ihanat tytöt!
    Täällä 26v. lukija Oulusta :)
    Kysymykseen miksi luen blogianne, on vastattava vastakysymyksellä "miten voisi olla lukematta näin ihanaa blogia?":) Te tytöt olette UPEITA ja niin ihania, ettei teitä voi vastustaa. Teidän tekstinne piristävät, ilahduttavat ja muistuttavat siitä, mikä elämässä oikeasti on tärkeää: ilo, ystävät, rakkaat, elämästä ja pienistä hetkistä nauttiminen. Olette esimerkillisiä naisia isolla N:llä.
    En oikeastaan muista, miten alunperin eksyin blogiinne, olen tätä seurannut sen verran kauan, mutta se on sanottava, että se oli rakkautta ensi lukemalta:)
    Ihanaa kesää teille molemmille!

    VastaaPoista
  117. Moi, oon 17-vuotias lukiolainen ja aloin lukemaan teidän blogia joskus alkusyksystä viime vuonna. Blogilistan kautta taisin tänne päätyä ja ihastuin teihin heti kun olitte niin sulosia. Lukemista jatkoin ja oon teiltä saanut niin paljon lisää itsevarmuutta ja teidän kautta oon oppinut itseni hyväksymään ja oppinut olemaan välittämättä muiden kommenteista. Että kiitti älyttömästi teidän blogista!

    Niin ja Mimmille hyvää synttäriä <3

    VastaaPoista
  118. Heej, täällä yksi lukijanne! Löysin ekaa kertaa toisen blogin kautta ja asenne ratkaisee:))

    VastaaPoista
  119. Kerro meille kuka olet ja miksi olet alunperin ruvennut lukemaan More To Lovea ja miksi luet edelleen?

    17-vuotias kuvataidelukio-opiskelija Tiia täällä hei. Aloin lukemaan teijän blogia puolisen vuotta sitten koska teillä on yksinkertaisesti ihana asenne elämään, jota ei voi olla ihailematta. Siinä syy miks luen blogia vieläkin ja tuun aina lukemaan :)

    VastaaPoista
  120. mä oon satu lahdesta ! :----) lueskelin teiän blogia melkein heti perustamisen jälkeeen, ku jostain löysin linkin. aluks ne tykänny ollenkaa, mut joku pari kuukautta sitte eksyin tänne uudellee ja älysin että täähän on paras blogi ikinä ! osaatte kertooo kaikki asiat aina niin hauskasti ja sellasella tavalla että vaikka kuin huono päivä ois ni aina se piristää ku lukee teiän postauksia ! jatkakaa samaan malliin, ootte ihania <3

    VastaaPoista
  121. Oon helsinkiläinen opiskelija ja blogia aloin alkujaan lukemaan sen hyvän fiiliksen vuoksi, jota välitätte bloginne kautta. Tykkään bloginne hyväntuulisuudesta ja sellaisesta itsensä hyväksymisen meiningistä, jota tässä blogissa on.

    Mimmille hyvää syntymäpäivää!

    VastaaPoista
  122. Heippa Peppi ja Mimmi! Teidän blogi kiinnitti heti mun huomion, koska se oli niin erilainen kuin muut lukemani blogit. Teidän blogi on täynnä hauskoja juttuja, jotka piristää päivää ja teidän tyyli on myös pettämätön :) Te ootte näyttäny, että myös isokokoisemmat voi pukeutua muodikkaasti ja nauttia elämästä yhtä paljon kuin kaikki muutkin - ehkä vielä enemmänkin. Luen blogianne edelleen, koska sen taso on pysynyt koko ajan yhtä hyvänä ja ootte vaan niin mahtavia! likelikelike<3 toivottavasti tulee yhtä hyvä seuraavastakin blogivuodesta!:)

    VastaaPoista
  123. Oon Hanna (joka muuten päivittäin kiduttaa luonnonkiharoita hiuksiaan vanhalla ja huonolla suoristusraudalla, joten tollaselle unelmalle olis käyttöä!) ja löysin tän blogin joskus ihan sattumalta. En kuitenkaan alkanut heti lukemaan, mutta parin päivän päästä joku ihmeellinen vetovoima veti mut takas tälle sivulle ja liityin lukijaksi :D Ei tätä blogia vaan pysty vastustamaan. Te ootte niin aitoja ja hauskoja ja blogi on muutenkin tosi hyvä!

    VastaaPoista
  124. Lahdessa asustelen! Aloin lukea blogianne, koska teidän asenteenne on niin mahtava! Bloginne bongasin blogilistalta.

    - AnnikaS

    VastaaPoista
  125. Heippa! Olen Kaisa. 16-vuotias tyttö maalaiskaupungista.
    Eksyin blogiinne silloin Indiedayssin perustamisen aikaan, jolloin en vielä alkanut vakituisesti seuraamaan, vaan lueskelin aina välillä, mutta nyt olen alkanut lukea.

    On kauheen ihana lukea tuollaista tsemppaavaa ja hyväntuulista tekstiä ja musta on tosi hienoa millainen asenne teillä on, sekä kuinka hyvin olette sinut itsenne kanssa.

    Teillä molemmilla on myös todella upeat tyylit pukeutua ja olette mahtava esimerkki siitä, että ei tarvitse olla tietyn kokoinen käyttääkseen tietynlaisia vaatteita. Olette todella hyviä roolimalleja tällaisille minun ikäisilleni tytöille, ja miksei pojillekin.

    VastaaPoista
  126. Moi Mimmi! Moi Peppi! Essi täällä hoi. 26-vuotias muotoilija ja viestinnän opiskelija. Kotipaikkoina sekä Helsinki että Bangkok. Tykkään teidän hyväntuulisesta ja rehellisestä meiningistä. Eksyin blogilistan kautta seuraanne viime kesänä ja kuulutte edelleen harvojen ja valittujen muotiblogien joukkoon mitä jaksan ilolla seurata :) Aurinkoisia terveisiä! Keep up the good work!

    VastaaPoista
  127. Oho, sattuipa hyvään väliin tämä! Aloitin eilen rustaamaan sähköpostia samasta aiheesta teille (tai oikeastaan siitä Nivean kilpailusta halusin udella ja siinä sivussa paljastaa itseni), mutta sensuuri iski kun aloin kuulostamaan vähän liikaa joltain hysteeriseltä stalkertfanitytöltä, joka vaanii pylväiden takana ja päivittää blogisivua minuutin välein hullunkiilto silmissä... Joista jälkimmäiseen kyllä oikeasti sorrun.

    Olen Elina täältä lännestä, parikymppinen kotiloinen, elämäntapastressaja ja - ainakin siltä rupeaa tässä vaiheessa urakkaa tuntumaan - ikuinen pääsykoepyrkyri. Kissan kanssa kaksin lymyilevä cat lady. Sama tyyppi, joka ilmoitti teidät siihen Nivean innovaatioihmisjuttuun mukaan jokin aika sitten :) Kuinka sen kanssa loppujenlopuksi kävi, kun viimeksi tuloksia seuratessani olitte aika nopsaan kirineet itsenne kärkisijoille? Sivuilta ei ainakaan löydy enää mitään tietoa tuosta aiheesta, tai sitten en vaan osannut etsiä oikeasti paikoista. Jäi vain mietityttämään, että kuka sieltä sitten loppupeleissä selviytyi voittajaksi. (Tekisi mieli väkertää tähän jotain "ette varmaan arvaa kuka mun suosikki oli? ;);)" -vitsiä, mutten kehtaa enää kerätä yhtään enempää nolouspisteitä itselleni.)

    Löysin bloginne viime vuonna loppukesästä ihan sattumalta kun linkkisurffailin ja tapoin aikaa. Ihastuin heti tapaanne kirjoittaa ja siihen millainen yleismeininki täällä blogissa on, kun teksteistänne huokuu hyväntuulisuus ja positiivinen elämänasenne. Melkoiseksi ällökliseiden toistoksihan tämä menee (tulee vähän sellainen "oksennan vaahtokarkkeja ja sateenkaaria" -fiilis näistä omista jutuistani :D), mutta vaikutatte aidosti mukavilta, kiinnostavilta ja lämpimiltä ihmisiltä, joiden juttuihin voi ihan oikeasti samaistua. Olen useammankin kerran harkinnut että tulisin ihmettelemään teitä livenä kun jossain olette olleet näyttäytymässä, mutta ujous iskee aina. Ihan mahtavaa, että joku puhuu sellaisista asioista joita moni ei halua tai osaa otta puheeksi, ja osaa nauraa itselleen. Melkoista piristysterapiaa ensin kiertää muissa blogeissa miettimässä miksei mulla ole noita koipia, tai tuota tukkaa tai tuollaista mahaa tai noin kapoisia käsiä tai varaa tuollaisiin ostoksiin ja tulla sitten tänne, kun aina alkaa väkisinkin hymyilyttämään angstikieriskelyistä huolimatta. Eikä millään pahalla ketään bloggaajaa kohtaan, oma vikahan se on kun pitää hormonihirviönä kitistä jokaisesta asiasta. Pakko muuten myöntää, että kaikenlainen läskiläppä kuten myös muutkin vähän kyseenalaiset jutut uppoavat vähän turhan hyvin...

    Tulikohan tästä nyt tarpeeksi rönsyilevä ja epäselvä? Anyway, luen koska tämä blogi on piristänyt monena huonona päivänä ja olette todella symppiksen oloisia tyyppejä, joiden jutuille on pakko vähän hihitellä hölmönä :)

    Ja Mimmille ihan valtavan paljon onnea!
    http://weheartit.com/entry/2103283

    VastaaPoista
  128. polvillaan tuon edessä? vitun ruma

    VastaaPoista
  129. Moi, olen 17-vuotias tyttö Pohjois-Savosta, joka kyyläilee teidän blogia pari kertaa viikossa. :D

    Valitettavasti mulla ei ole mitään hajua, että missä täällä internetin ihmeellisessä maailmassa mä teidän blogiin törmäsin, mutta varmaan se oli joku random linkki. Se yksi turmion linkki riitti ja koukussa ollaan!

    Teidän iloinen elämänasenne tarttuu teidän postauksia lukiessa ja kuvia kateltaessa. Se on kai se pääsyy miksi mä tätä blogia luen. Ootte piristysruiske muiden muoti/lifestyle blogien keskellä ja teiltä irtoaa aivan loistavaa huumoria ja itseironiaa, ei se elämä niin vakavaa ole! Oikeastaan teidän blogi on ainut, jota lukiessa tulee oikeastikin naurettua.

    Itelläkin paino heitellyt elämän aikana suuntaan jos toiseenkin, mutta teidän blogia lukiessa muistaa aina, ettei ne vaa'an numerot oikeastaan merkkaa yhtään mitään. Kiitos siitä! :)

    Mutta jos tuon ghd-raudan saisin, niin lupaan ja vannon helliä sitä kuin esikoista ja rakentaa sille lasivitriinikaappi/alttari - yhdistelmän, jonka edessä suoritan viikoittaiset palvontamenot... TEEN MITÄ VAIN!!! Rehellisesti sanottuna, mulla ei ole suoristusrautaa ollenkaan tällä hetkellä ja aika orpo olo kieltämättä. Ja mitä nyt oon muiden bloggaajien kommentteja tuosta lukenut, niin on olemassa ilmeisesti elämä ennen ja jälkeen ghd:n...

    Kiitos kuitenkin ihanasta blogista!

    P.S. Tuon ghd-raudan väri sopii täydellisesti mun vessan kaakeleihin... Tän täytyy olla jo kohtaloa hei!

    VastaaPoista
  130. ei voi olla totta mikä palkinto ! Oikeesti, mieletöntä!

    No terveppäterve, mä olen Jonna, joka tapaa esitellä itsensä aina nuoren naisen tai ihmisen alkuna, joten teen sen nytkin (: Teidän bloginne on vaikuttanut mun tapaan katsoa itseäni ja muita ihmisiä paljon, osaan arvostaa muutakin kuin langanlaihuutta, ja aina ei tarvitse pärjätäkseen olla mallin mitoissa.

    Siitä että osaa suhtautua elämään tietyllä huumorintajulla on ihan käsittämättömän paljon höytyä. Bloginne on niin ihanan aito, lämmin ja oikeesti sydämmellinen, isolla ässällä.

    Te piristätte mun päivää hyvin hyvin usein, sillä poikkeatte juuri spivasti massablogeista ja kirjoitusten mukana välittyy teidän omaa persoonaa. ja useampaan kertaan samana päivänä mtl lukiessa olen pohtinut elämäni arvoja ja nauranut kippurassa. Vaikea siis arvata, että en ole hetkeäkään katunut kun puolisen vuotta sitten tämän ihanaisen ja elämänhaluisen blogin löysin ! (:

    Ja Onnea Mimmi ja MTL <3

    VastaaPoista
  131. löysin joskus tän blogin vaan ja mua nauratti ku koko ajan vitsailitte omalla kustannuksellanne ja oon jatkanu lukemista koska te ootte just hyväntuulisia ja myönnätte olevanne materialisteja :D:D:D

    VastaaPoista
  132. Moi oon Riina, ja löysin tänne tieni joskus viime vuoden puolella (syksyllä?), kun googletin Behnfordsia :D Esiin pomppasi postaus kuvineen ko. paikasta (wau joku muukin fanittaa Behnfordsia!) ja jäin sitten lukemaan teidän muitakin juttuja, jotka koukutti niin että pitää päivittäin käydä kurkkaamassa onko jotain uutta kivaa tullut :)

    VastaaPoista
  133. Olen Tampereelta 25v tyttö.
    MouMoun kautta löysin tänne blogiin. Teidän jutut oli ja on edelleen ihania ja hauskoja, joten eihän tästä blogista voi olla pitämättä. :)

    VastaaPoista
  134. Moikkelis! Olen Minna 15vee Hollolasta ja heti näin alkuun happy b-day Mimmi! Aloitin teidän blogin lukemisen kun luin jostain lehdestä (Olisikohan ollut demi?)teidän huippusuositusta blogista. Okei myönnän että ensi silmäyksellä kun katsoin teidän blogia aattelin, että no hyi eipä oo blogi mun makuu ja et en varmasti ala lukea, mutta silti kuitenkin ihan puolivahingossa painoin lue blogia ja onneksi painoinki koska te ootte niin lempeäsydämmisiä, hauskoja ja varsinkin ihan super ihania et odotan aina innolla koska teiltä ilmestyy uusi postaus! Monet kerrat oon saannu nauraa täällä teidän super ihanille jutuille et tytsyt jatkakaapa ihan samaan malliin!

    VastaaPoista
  135. Moi, ja onnea jo etukäteen blogin 1v. synttäreistä!
    Aloitin lukemaan blogianne, koska olitte (ja olette edelleen, toki) niin pirteä ilmestys blogistaniassa. Kirjoitustyylinne on hauska, vaikutatte todella positiivisilta ja pirteiltä ihmisiltä. Lisäksi asunne henkivät myös tätä iloisuuttanne. Pukeudutte todella nätisti ja kekseliäästi sekä värikkäästi, ja osoitatte hyvin ettei kenenkään 40+ kokoisen tarvitse pukeutua tylsästi.
    Olen koukuttunut bloginne hauskoihin juttuihin, ja eittämättä on todella mielenkiintoista seurata, kuinka elämänne (tai se pieni siivu minkä täällä paljastatte) ovat muuttuneet tämän vuoden aikana.

    VastaaPoista
  136. Moikka !

    Olen Pete 16v. Rupesin ihan sattumalta lukemaan teidän blogia, joskus kävin vähän selaamassa kun jossain linkin näin. Aktiivisemmin olen kuitenkin alkanu seuraamaan blogianne kaverin innoittamana, ja huomatessa kuinka mukavia juttuja kirjoittelette. Tää teidän blogi on kyl ihan huippu ! Tästä tulee tosi hyvälle tuulelle ja teidän positiivisuus on tarttunut osaksi itseenikin :)

    ps. Onnea Mimmi!!

    VastaaPoista
  137. Heei!
    Oon siis Jaana Turust ikää 18 ja ikuinen kaiken sävyisten vihreiden (<-kaikki yhteen, kaikki erikseen HÄ?)fani. Teijän kuva ja linkki blogiin oli joskus meijän koulun seinällä, parin tytön tekemässä posterissa joka käsitteli nuorten lihavuutta. Sitä kautta siis löysin tän. Lukasin yhessä illassa koko (silloin noin 6kk) blogin läpi ja jäin koukkuun. Voin hyvin kuvitella miten tä blogin on auttanu ylipainoisia nuoria hyväksymään ittensä edes hieman paremmin sellasena ko on. Itte oon aina ollut laiha, mutta n 3v sit mun itsetunto laski nollaan ja tunsin itteni hirveen lihavaksi (muunmuassa) ja sitä jatku sit iha näihi päiviin saakka. Mulla on hirveen huono itsekuri ,jote en jaksanu koskaan sen kummemmin laihduttaa, eikä mittää syömishäiriöitäkään siis oo täällä näkynyt. Siks tuntuuki oudolta ja joteski väärältä tulla tänne kertomaan, miten te ootte oikeeesti auttanu mua hyväksyy itteni tälläsenä jne, sopivan kokoinen aina kun oon ollu. Kiitti siis siitä. Anyways,Pitäkää lippukorkeella ja jalat maassa, teijät tunnetaan ja se on täysin ansaittua. Nauttikaa kesästä nyt ihan täysillä ku se vihdoin ja viimein tänne tuli, niin määki teen. :-)

    VastaaPoista
  138. Hei ihanaiset naiset! Olen täysi-ikäisyyttä lähestyvä nuori neito Keski-Suomesta. Blogianne aloin lukea sattuman kautta muutamia kuukausia takaperin. En silloin vielä tiennyt, että tulen viettämään bloginne kanssa iloisia hetkiä vielä pitkälle tulevaisuuteen :) Olette omia itsejänne, isoja ja ihania! Äiti on kieltänyt kadehtimasta toisia, joten sanotaan vaikka näin, että olen iloinen puolestanne teidän uskomattomista itsetunnoistanne ja naisellisista ulkonäöistänne. Postaukset piristävät päivääni hyväntuulisuudellaan ja huumorillaan.
    Pitäkää lippu korkealla jatkossakin :)

    VastaaPoista
  139. Aniliini tässä, seurailin blogianne jo aiemmin ennen kuin nähtiin työn merkeissä livenä :)

    VastaaPoista
  140. Heippa : )

    Olen Juulia, 18-vuotias ruoasta nauttiva tyttö, joka kokee syvää rakkautta teitä kohtaan meitä yhdistävien pehmoisen näköisten kinttujen suhteen. Ne on maailman söpöimmät ja useammillakin sais olla sellaiset !

    Aloitin alunperin lukemaan teidän blogianne joskus syksyllä, tarkkaa aikaa on mahdotonta muistaa, mutta muistan sen illan kun löysin teidät. Ulkona oli ihanan pimeää, olin yksin kotona ja istuin keittiön pöydän ääressä juoden Four Red Fruits-teetä varmaan sellaiset seitsemän kuppia putkeen huomaamattani samalla kun selasin kaikki teidän postaukset alusta loppuun. Ihastuin teidän mielettömään asenteeseen ja teidän läpät upposi ainakin meikäläiseen yhtä hyvin kuin pullat lihavan suuhun. :-) Te muistutitte mua Hansonien ihanuudesta, olin jo kerennyt unohtaa ne (kamalaa..) ja osoititte, että ei ole häpeä olla rakastunut Robert Pattinsoniin edes pahimman ihkuvaiheen ollessa jo takana.

    Mä en vois ikinäikinä hylätä teitä. Kaikesta negatiivisesta huolimatta te puskette eteenpäin kuin mummo lumessa (tai lihava Behnford'silla ;-) ja tuotte ainakin mun päivään sellaisen määrän aurinkoa, että alta pois. Kaiken lisäksi teidän kirjoitustyyli on niin hilarious, että tää käy ihan vatsalihastreenistä (eihän me lihavat muuten jaksata treenata) = johtopäätös, että ilman teitä, mun lihaskunto rapistuu. Jälleen yksi hyvä lisäsyy lukea teidän juttuja :-) Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, te ootte niin suloisia, että haluisin syödä teidät suihini ! Pääsenkö nakiksi teidän hodariin, jos joskus törmätään ? :-)

    VastaaPoista
  141. Heippa! Olen Ronja, 14-vuotias, myös isoluinen tyttö. Löysin bloginne Nadjan blogin kautta n. 2 kuukautta sitten, ja innostuin heti. Tykkäsin ja tykkään edelleen bloginne väreistä, pirteydestä ja teidän tyylistä kirjottaa. Olin aina ajatellu jotenkin että ei isommat tytöt voi näyttää hirveän muodikkaalta ja muutenkin tosi hyvältä (siis minä itsekään), mutta kun aloin lukea tätä, huomasin että kyllä niinkin voin olla. Samoista syistä luen edelleen tätä, ja tykkään tästä toosi hirmusti. =)

    -ronja

    P.S. SUPERonnittelut Mimmille! =)
    P.P.S. Toi suoristusrauta on ihanan näkönen!

    VastaaPoista
  142. moikka, oon annu lappeenrannasta ! pitää nyt ekana sanoo et hyvää synttärii mimmi ! elikkä oon 15 v ja aloin lukemaan blogianne varmaankin joku puoli vuotta sitten ja jäin ehdottomasti koukkuun ! löysin bloginne vissiinkin demin kautta ja aloin selailemaan sitä. No kun luin postauksianne olin aivan koukussa tähän :) en voisi mistään hinnasta kuvitella lopettavani bloginne lukemista sillä teitä tulisi niiin kova ikävä ! myösin omalla kohdallani olette opettaneet bloginne kautta et jos ittesä hyväksyy kaikki muutki tekevät sen ja ittelläki on parempi olo jos hyväsyy ittesä sellasena kuin on. KIITOS MAHTAVASTA BLOGISTA !

    t. annu

    VastaaPoista
  143. Olen alkanut lukemaan tätä teidän blogia, kun näin teidän kuvia kaikissa muissa blogeissa ja katoin että onpas siinä söpöjä tyyppejä! Tästä on aikaa ehkä joku vajaa puol vuotta...? Onnee blogille ja Mimmille :)

    VastaaPoista
  144. Hellurei vaan! Mä olen lukenut More To Love!:a melkein koko tämän menneen vuoden ajan. Viime vuonna loppukesästä löysin bloginne suorinta reittiä pisteestä A syöksykierteellä pisteeseen B eli jonkun muun blogin kautta. Ensin mua jostain syystä raivostutti aivan suunnattomasti ja aina lukiessa särähti esimerkiksi sana LÄSKI. Itsehän myöskään en ole kedon kevyin kukkanen..
    Kuitenkin kerta toisensa jälkeen eksyin lukemaan juttujanne ja vihastus muuttui ihastukseksi. Joskus nauran vedet silmissä, joskus taas liikutun täysin. Yritän löytää samaa elämäniloa itsestäni mitä teistä löytyy.

    Terkuin M.

    PS. Onnea Mimmi kakskytkuus vee! :)

    VastaaPoista
  145. Olen 25-v tyttö pohjoisesta ja viime kesänä tylsien työpäivien iloksi aloin lueskelemaan blogeja. Ystäväni vinkkasi blogistanne ja sen jälkeen se onkin ollut yksi säännöllisesti seuraamistani blogeista. Luen blogia edelleen, koska te erotutte positiivisella tavalla massasta :)

    P.s. Onnea Mimmille!!

    VastaaPoista
  146. Oon Ruut 20v, ja ensikerran törmäsin teidän blogiinne viime vuoden joulukuussa. Tykästyin saman tien! Te ootte niin ilosia, rempseitä ja kauniita naisia! :) Teillä on mahtava tyyli kirjoittaa, ja teidän energisyys ja positiivinen elämän asenne oikein huokuu rivien välistä! Aina kun huomaan että on tullut uutta päivitystä, oon ihan riemuissani.

    Super suuret ja mahtavat onnittelut Mimmille synttäreiden johdosta! <3

    Ootte tytöt ihania, ja toivonmukaan jatkatte tän blogin kirjoittamista vielä monta monta vuotta!

    xoxo

    VastaaPoista
  147. Heipsuli tytyt! Oon Sara, 16 v tyttö Oulusta. Löysin teidän blogiin jostain miljoonan mutkan kautta, sen jälkeen kävin täällä aina sillontällön lueskelemassa, mutta en mitenkään vakituisesti. Pikkuhiljaa huomasin sitten, että käyn joka päivä ja monta kertaa päivässä kyyläilemässä, että olisitteko kirjottaneet uutta postausta. Niin mää sitten päätin napsauttaa tota blogilista linkkiä, koska tästä blogista oli kuukauden aikana sellanen blogi, josta tiesin että tää ei petä mua koskaan. Kirjotatte ihanasti, vaikutatte upeilta, kirjotatte asiaa ja ette sulaudu massaan :-) Tästä on nyt varmaan puoli vuotta aikaa, ja edelleen mä odotan teiltä innoissani uusia postauksia. Teidän blogi on auttanu mua hyväksymään itteni just tämmösenä ku oon, kiitos siitä! Ootte oikea superkaksikko, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  148. Heippati! Näytön tällä puolen istuskelee parikymppinen opiskelijatyttönen pohjoisen napapiirin tuntumasta. Viime syksynä laskeuduin pari astetta etelämmäs uuteen kaupunkiin ja samoihin aikoihin päädyin ensimmäistä kertaa selailemaan MTL:a. Linkin taisin löytää kämppikseni blogista, jossa hän hehkutti teitä sen hetken lempparikseen. Kannatti kyllä kyseistä linkkiä napauttaa, sillä olen siitä päivästä asti seurannut teidän ihanan positiivisia juttujanne! More To Lovesta huokuu mahtava elämänasenne, joka inspiroi ja rohkaisee rakastamaan itseä juuri sellaisena kuin on, mikä ei aina ole ollut minullekaan niin helppoa. Ja vaikka omakin katsantokantani elämään on tässä vuosien kuluessa muuttunut aina vain positiivisempaan suuntaan, niin toisinaan huomaan yhä kaipaavani rohkaisua. Ja sitä teidän postauksianne selailemalla kyllä saa, there is no doubt about it!

    Siinä on syy ...miksi vesi katoaa niin nopeasti. No ei vaan! :D Olette ihania. <3

    VastaaPoista
  149. voih! Rupesin seuraamaan teidän blogia syksyllä joskus lokakuussa! Olen 16 vuotias tyttö Turusta.
    En muista mistä tämän ensimmäistä kertaaa bongasin, mutta saattoi olla että Nadjan blogista! Jatkoin seuraamista, sillä olen itsekin isompi kokoinen tyttö ja tiedän kuinka vaikeaa se on joskus! Mutta te ootte parhaita ja saan teiltä muuteskin paljon kannustusta ja ootte oikeasti varmasti nostaneet monen itsetuntoa:) Kiitos teidän osaan nykyään olla ylpeä omasta ulkomuodosta, ja siitä etten oo samanlainen kuin muut enkä hoikka, vaikka ennen häpesin sitä kovasti! Ootte parhaita ja teillä on parhaat jutut ja teidän blogi on ihanan iloinen ja positiivinen! Ja teillä on ehkä paras elämänasenne ikinä, sellanen pitäis kaikilla olla!
    Oon ite miettinyt tosi pitkään blogin aloittamista, olen jotenkin ajatellut ettei tällänen plus-kokonen tyttö voi pitää muotiblogia, mutta se on ihan väärä mielikuva! Ehkä pelkäsin vaan niitä ilkeitä kommentteja ulkonäöstä ja painosta. Mutta ajattelin sellaisen kesän aikana väsätä jos vain on aikaa! Koska oon samaa mieltä siitä asenteesta että NYT, eikä "sitten kun..." :)!

    VastaaPoista
  150. Moikka ja ah ihana kilpailu! Eli oon Elsa Helsingistä ja omistan puoliafrohiukset jotka on erittäin vaikea kesyttää ilman suurempaa budjettia, joten toi rauta olis ihan mahtava! Olen lukenut blogianne melkeinpä alusta asti, kun sattumalta löysin sen jonkun muun blogin kautta. Jäin seuraamaan koska vaikutitte niiin piristäviltä ihmisiltä jotenkin että seurailin hymyssä suin postauksianne. Vaikka bloginne on muuttunut paljon vuoden aikana ei se ole mielestäni ollenkaan huono juttu (vaikka kritiikkiä on tullut paljon) Pidän edelleen blogistanne nimenomaan siksi että ootte vaan niin ihania, kiinnostavia ja kiireen keskelläkin aitoja! Ja onnea mimmi 26v!<3<3

    VastaaPoista
  151. Olen vajaa 30 vuotias kotiäiti, joka löysi hiljattain muotiblogit ja sitä kautta tännekkin eksyi. Aluksi harmittelin kuinka moni bloggaaja keskittyy H&M ja gina tyylisiin postauksiin, no ei niissä mitään mutta oli ilo löytää tämä ihanalla tavalla erilainen blogi. Kerrotte hyvin hauskasti elämästä ja se kyllä ilahduttaa omaa arkeani. Samalla on ollut hienoa huomata että ei kaikkea tarvitse lokeroida tai lyödä leimaa päälle, erilaisiahan me kaikki olemme vaikka kinnostumme samoista asioista.

    Tsemppiä ja ihanaa kesää teille!

    VastaaPoista
  152. Muotiblogien seuraajana olen vielä ihan noviisi. Löysin More to loven kaksi viikkoa sitten, kun selailin muita muotiin keskittyviä blogeja. Muotiblogien seuraamisen taas suoraan sanoen aloitin siitä syystä, että tarvitsin jotakin tekemistä vältelläkseni kevään viimeisiin kokeisiin lukemista :). More to Love pääsi kirjanmerkkeihin (ja sinne ei kaikki pääse) hauskan kirjoitustyylin ja erottuvuuden vuoksi. Muotiblogit tuppaavat olemaan aika itseään toistavia ja samanlaisia, teidän blogissanne on omaperäinen idea, joka vaatii rohkeutta. Siksi viehätyin.

    VastaaPoista
  153. Noh minä oon Elisa, enkä itse asiassa muista mistä teidät ensimmäisen kerran bongasin. Ennen blogin lukemista olin melko ennakkoluulonen lihavia ihmisiä kohtaan, vaikka en sitä itselleni ehkä halunnut myöntääkään, mutta ootte kyllä todella avannu mun silmät tämän asian suhteen. Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa monet muutkin puhuvat pahaa lihavista ihmisistä ja katsovat näitä halveksivasti. Toivottavasti olen edes joidenkin näidenkin ihmisten asenteita saanut puheillani muutettua. Blogi koukutti heti teidän aivan loistavan huumorin ja ihanuuden ansiosta, muistutatte kovasti huumoriltanne mua itteeni :) Teidän tekemiset ja elämät (okei nyt kuulostaa vähän epäilyttävältä) kiinnostaa nykyäänkin niin paljon, että eihän tän lukemista voi lopettaa. Teillä on myös ihanat tyylit, inspiroitte :)

    VastaaPoista
  154. Hanna 30v, Nelliinan kaveri ja sitä kautta pikku hiljaa alkanut seurailemaan muitakin muotiblogea blogisuositusten yms. perusteella.

    Muoti ei varsinaisesti kiinnosta mutta on mukava katsella kuvia ja seurailla vaan bloggaajien menoa ja meininkiä! Samoilla periaatteilla teidänkin blogia seuraan.

    Seuraan tätä blogia siksi yhä, että jutut on monipuolisia, eikä vaan pelkkää vaatteiden & asujen esittelyä. Kuvat, vaatteet, tuotteet yms. on ihanan värikkäitä, sekin on kivaa.

    Ja siksikin tämä on mukava seurata, kun kuvat ja kirjoitukset on aseteltu hyvin. On siis helppolukuinen!

    Mä haluun ton raudan! Haluunhaluunhaluunhaluun!!!

    VastaaPoista
  155. Aloitin lukemaan blogia viime syksyn tienoilla, ihan sattumalta. Jonkun bloggarin kautta eksyin teidän blogiin. Mielenkiinto heräsi, ja totesin itselleni, että isommatkin typyt voi näyttää hemmetin hyvältä. Jäin koukkuun hyväntuuliseen tekstiin ja itseironiseen läppään - yksinkertaisesti hyväntuulisuus ja iloisuus paistoi rivien välistä niin vakuuttavasti. Ensimmäisinä päivinä raivasin läpi vanhoja tekstejä ja toki rupesin itse kelailemaan, että useammankin pitäisi ottaa teistä mallia ja elää jokainen päivä niin sata lasissa kuin mahdollista. Ja siitä olen teille edelleen kateudesta VIHREÄ. Ehkä itsekin pystyn kilojeni kera samaan vielä joku kaunis päivä!

    Nykyään tulee blogianne luettua päivittäin edelleen saman hyväntuulisuuden sekä toki kauniiden vaatteiden (ja tyttöjen :D) takia.

    Synttärionnea sankarille ! :)

    VastaaPoista
  156. Aloin lukemaan, koska ihastelin muodikkaita isoluisia tyttöjä ja olin kade, kun en itte ollut/ole isoluinen ja muodikas, pelkkä isoluinen.

    VastaaPoista
  157. Olen 17-vuotias skeittaripoikia rakastava tyttö Vantaalta ja oon jo ties kuinka kauan himoinnut GHDtä. :> Tää blogi oli joskus linkitetty johonki foorumiin jonka kautta sit löysin tänne. Koukutuin teiän ihanan rentoon elämänasenteeseen ja hauskoihin juttuihin ni aloin sit seurailee. Ahkerana seurailen vieläki teiän blogia. <<:

    Onnittelut vielä Mimmille! <3

    VastaaPoista
  158. Päädyin lukeen MTL:llää jostain mutkan kautta, johonki olitte kai kommanneet ja sit jäin vähän jummaan.

    Tykkään lukea teidän juttuja, sillä ne on niin elämää rakastavia ja positiivisia ja kaiken hyväksyviä ja kaikkee. Te ootte söpöjä ja ihania ja hei, pitää olla pikkasen pläski.

    Ja siis olen Oululainen kesällä 25v tyttö joka viikonloppuna muutti yhteen miekkosen kanssa josta tykkää aika paljon. Mulla on myös kaks vuotias hurtta, sellanen pikkunakki elikkäs kääpiömäyräkoira. Töissä käyn päivittäin ja harrastelen kaikenlaisia juttusia. Noin niinku ympäripyöreästi.

    VastaaPoista
  159. Moikka. Mä oon Jenni Kuopion suunnalta ja täytän tämän kuun lopussa 18 vuotta. Teijän blogiin törmäsin ekan kerran muistaakseni joskus syksyllä Demin keskusteluissa (en oo ihan varma, voin muistaa väärin:D) ja sillon en ihan vakituisesti jääny vielä seuraamaan, lueskelin vaan sillon tällön, asuin sillon vielä ulkomailla nii ei ollu aikaa nii kauheesti blogeja seurailla. Tässä kevään aikana sitten oon ruennu seurailemaan aktiivisemmin ja vähä aikaa sitten liityin ihan tohon blogin tilaajien joukkoon, että varmasti muistan tulla kattomaan uusimmat päivitykset :) Teijän blogi on mun mielestä tosi ihana ja poikkee massasta, uusia merkintöjä on aina mukava lukee!

    Jatkakaa vaan samalla tavalla nii vuoden päästä pääsette juhlimaan blogin 2v synttäreitä ;)

    Ps. Onnee Mimmille!

    VastaaPoista
  160. Ensimmäisenä haluaisin onnitella Mimmiä siirtymisestä vuoden lähemmäksi seuraavaa vuosikymmentä!
    Minun ja More to love:n taival taisi alkaa lähes heti blogin ilmestymisen jälkeen ja sillä tiellä on näköjään pysytty. Löysin blogin alunperin googlen kautta ja ihastuin uuteen ja erilaiseen blogiin. Blogin on tarjonnut nauruja ja toisinaan jopa itkuja ja aina More to lovea lukiessa tuntuu, että blogia tehdään lukijoille eikä sponsoreille, sen vaan aina huomaa sisällöstä.
    Blogin jutuista etenkin on jäänyt mieleen koululiikuntaa koskeva juttu, joka aina toisinaan kaivetaan esille ja luetaan pilke silmäkulmassa. ;')
    Kiitos More to Love! (Mimmi&Peppi!)

    VastaaPoista
  161. Moikka, oon Anni, 20v tyttönen Kuopiosta. Bongasin bloginne ehkä joku reilu puol vuotta sitten ja jäin täysin koukkuun. Juttunne ovat olleet mielenkiintoisia ja viihdyttäviä siitä asti, kun tänne sivulle ekan kerran eksyin ja sama taso on vieläkin.
    Musta on ihanaa, että 2 reilumpi kokoista naista uskaltaa julistaa koko maailmalle, että eivät häpeä kilojaan ja rakastavat omia vartaloitaan sellaisina kuin ne ovat. Itsekin olen isomopi kokoinen, enkä tahtoisi hävetä sitä. Te molemmat inspiroitte mua.<3
    ja ps. Paljon onnea Mimmi!

    VastaaPoista
  162. Viivi, 15vuotta täältä Lahesta! More To Loven parissa oon viihtynyt nyt noin puolisen vuotta ja syy miksi jaksa aina uudelleen palata tänne teidän blogiin on se, että on IHANAA lukea rehellisesti positiivistä ja persoonallista blogia joka erottuu massasta aina vaan uudelleen ja uudelleen! ONNEA JA KIITOS siitä että jaksatte piristää ihmisiä olemalla omia ittejänne :)

    VastaaPoista
  163. Eräänä sateisena päivänä, kun vesipisarat takoivat ikkunalasia vasten, alkoi pientä tyttöä kyllästyttää. Hän avasi vihreäkantisen tietokoneensa ja eksyi suureen verkkoon, jonka hakusanaksi hän oli kirjottanut "muotiblogi". Tuhansien osumien jälkeen vastaan tuli nauha, jossa luki "More To Love", ja kun tyttö kerran nappasi nauhasta kiinni, ei hän enää halunnut päästää irti...

    "More To Love on ihanan erilainen blogi. Saatte minut aina iloiselle mielelle ja jokainen postauksenne on päiväni piriste! En ole kauan ehtinyt blogianne lukea, mutta jäin heti ensimmäisestä kerrasta koukkuun, ja koukkuhan ei lähde hihasta irti. En voisi kuvitella lopettavani bloginne lukemista milloinkaan ja aina koneen käynnistäessäni tsekkaan tämän mestan heti ensimmäisenä! Ootte ihan mielettömiä tyyppejä!
    Oon nuori lukiolainen Salosta ja olen sitä mieltä notta bloginne on ihan paras! :)"

    VastaaPoista
  164. Heissan, oon 17-vuotias porilainen Juulia. Taisin eksyä teidän blogiin tiptoesin kautta ja olin sillee VAU ja jäin vähä koukkuu, kun tää oli niin hyväntuulinen ja massasta erottuva :) Ja samat syyt edelleen miks luen, ku ootte niin hyväntuulisii ja jutut on hauskoja ja mielenkiintoisii :)) Onnee Mimmille ja blogille kans :)

    VastaaPoista
  165. hei! olen aino, ja löysin teidät, kun aloin etsiä blogimaailmasta jotain _vähän erilaisempaa. olen itsekin pikkuisen pyöreämpää mallia ja teidän kuvat ja jutut nostivat - ja nostavat edelleen sopivasti itsetuntoa ja jaksavat hymyilyttää :>

    VastaaPoista
  166. Mää löysin tän joskus sillon heinäkuussa vuosi sitten, en kuollaksenikaan muista että miten. Mutta olin ällikällä lyöty heti ekasta kirjotuksesta lähtien! siiis VAU, osasin vaan sanoa. Pistin (PAKOTIN) poikakaverin lukemaan, koska musta tuntu että tän kautta pystyin sille kertoo joitain asioita mitä ei ossaa ite sannoin kuvvailla.. Kaikke mitä läskin elämään kuuluu, mitä sellanen luuviuli poikkis ei vaan voi käsittää :D Mua harmittaa kyllä, etten oo kommentoinu alusta asti, ja että en vieläkään ossaa. Musta vaan tuntuu että mitäs siihen lissäämään ku ootte vaan niin mahtavia, että arvostan teitä ihan hirveesti(ja sen hokeminen joka päivä vois olla vähän tyhmää). Mutta luen siis vieläkin tätä blogia, koska läskit on parhaita ja lepposia!( ja oon itekki oppinu elämään oman LÄSKIYDEN kanssa paljon paremmin ku ennen, mikä on ihanaa!) <3

    VastaaPoista
  167. Eli moikka moi, oon Kirsi ja 17 vuotta ollaan täällä eletty. Itsekin olen aika More To Love, suurin osa kavereista onkin sitte less to love, ainakin mua häiritsis jos menisin tikun taakse piiloon ja näkyis vaan korvat:<
    Niin no kuitenkin, miksi mä aloin lukemaan tätä? Sattuipa kerran niinm, että vuosi sitten selailin blogilistaa ja jostain teidän blogi sitten tupsahti siihen avattavaksi, ja meikähän avas. Oli jotenkin niin mielettömän siistiä lukea noin iloisista ja myönteisistä ihmisistä, jotka osaavat pitää hauskaa eivätkä masistele koska tuli syötyä karkkipussi ja hoe sen jälkeen "nyt niinku meikä varmaan lihoooo apuaaa. " Näytitte että itseensä pitää olla tyytyäinen, ja VOI olla tyytyväinen vaikka ei h&m:n dividedin t-paidat oikein imartele.
    Ja siksipä mä olen jatkanut lukemistä, saan piristystä jokaiseen päivään ja mun itsetunto kasvaa, mikä on ihan mahtavaa! kiitos siitä siis teille, ja jos jonkun pitäis palkintoja jaella niin meidän lukijoiden.
    Eikä haittaa varmaan vaikka tykkään söpöistä skeittareista ja lumilautailijoistakin?

    VastaaPoista
  168. Privet!

    Tyttöteröinen joka asustaa toistaseks Pietarista 24v!
    Löysin tän jo joku puol v sitten mungon kautta, ja loppu onkin historiaa :D
    ootte vaan niin NAM tiimi, ei voi mitään!

    VastaaPoista
  169. Terve! Mä olen Eme, teidän vanha nettituttunne suunnilleen 10 vuoden takaa. Muistan vieläkin varsin eläväisesti sen epätodellisen WTF-fiiliksen, kun eksyin jonkun hämärän peittoon jääneen mutkan kautta blogiinne viime kesänä ja tajusin, että mähän tunnen nuo :D Siitä saakka olette pysytelleet tukevasti (no pun intended) matkassani niin Blogilistan kuin Bloglovininkin kautta stalkkailtuna. Ja miksikö? No, teillä on sopivan humoristinen asenne sekä itseenne että ympäröivään maailmaan + siihen liittyviin ilmiöihin. Kirjoitustyylinne on sympaattinen ja jutut aina yhtä hykerryttäviä. What's there not (more) to love?

    Synttärisankarille onnittelut tätäkin kautta!

    VastaaPoista
  170. En nyt muista kenen blogin kautta teidän blogin bongasin viime syksynä ja kuten arvata saattaa, koukkuun jäin. Piti siltä istumalta alkaa lukea blogia läpi, jossa pari päivää tais aikaa mennä.

    Blogianne luen edelleen siksi, että kerrotte monipuolisesti eri jutuista (mtl ei ole pelkästään muotiblogi esim) ja tämän takia bloginne on minusta mielenkiintoinen. Teillä on myös hauska tyyli kirjoittaa ja iloinen elämän asenne, mii laiks.

    Hyvää synttäriä Mimmuli ja muutenkin keep on going :)!!!

    T:Minna<3suklaa

    VastaaPoista
  171. 20-vuotias tyttö Rovaniemeltä joka saa tänä viikonloppuna lukiouransa loppuun eli sen paljon hypetetyn lakin päähänsä! :)

    Aloin lukemaan blogianne Tiptoes-blogin kautta, Saara oli linkittänyt teidät kun olitte tehneet jonkin kuvauksen yhdessä. Luen edelleen, koska huumorinne iskee ja bloggaatte muustakin kuin legginsseistä ja tunikoista ;)

    VastaaPoista
  172. Moikka! Mä oon hitan Espoosta ja tykkään ruuasta vaikken lihava olekkaan, tää on meillä vissiin yhteistä :D Tykkään kans kuuteista, manaateista ja laiskiaisista!

    Aloin lukemaan MTL:ää lifestyle-blogien jatkuvan etsinnän tuloksena. Teillä on musta paljon mukavemmat elämä-jutut kuin muutamilla muilla suomalaisilla bloggaajilla ja siksi seuraankin yhä :) Tykkään teidän laajuudesta, on huumoria, vaatejuttuja, ruokaa ja sit teil on kans näitä "syvääluotaavia" artikkeleita kuten se koulukiusausjuttu joka kosketti mua ja monia muitakin. Teillä tuntuu olevan elämä niiku "kourassa" ja se on kiva tunne välittyä myös itteensä. Lisäks ei koskaan voi olla liikaa Pharrelia!

    VastaaPoista
  173. Moiii, mä oon Marianne, 19! En muista mitä kautta blogiinne eksyin, mutta tallensin bloginne heti mun suosikkeihin :) Ja teiädän blogiahan aloin lukemaan, koska tunsin kanssanne jonkinlaista sielunsisaruutta, näin lihavana tyttönä.:)
    Musta on ihanaa, ettette ajattele painoanne vakavasti vaan viihdytte omissa kehoissanne just sellaisina kuin ne on. Musta on ihanaa, että näytätte ihmisille ettei lihavan tarvii piilotella itteensä säkissä, vaan voi näyttää hyvältä ja pukeutua just semmosiin kuteisiin kun itse tahtoo! Teidän blogia seuraamalla oon tajunnu sen, että mitäs sitä muuttumaan, kun on terve ja viihtyy omassa kehossaan oli se sitten mimmonen vaan. Lisäks ootte pirteitä ja ihania ja teidän juttuja vaan jaksaa lukea ja lukea ja aina hymyilyttää :) Ja samoista syistä siis edelleen blogissanne pyörin.

    Mehevää kesää teille ihanille tytöille! :)

    VastaaPoista
  174. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  175. Oon pian 19-vuotias pikkukaupungin tyttö enkä kyllä muista yhtään miten olen ajautunut tänne! Viime syksynä se taisi olla. Muistan vaan että ajauduin tänne luultavasti Oi ihanan turhamaisuuden kautta ja siitä asti mua on viety ;)Teidän ideologia ja jutut ja tyyli on niin vastustamattomia! Kiitokset ihanasta blogista, keep up the good work! -anniy ps. Uusi suoristusrauta olis tarpeen, edellinen on ollut mulla pian neljä vuotta ja vetelee ihan viimeisiään. Hyvään saumaankin sattuisi vielä, olisi hyvä jatkumo synttäreille perjantaina ja ylppäreille lauantaina.. ;)

    VastaaPoista
  176. Olen lukenut blogianne noin puoli vuotta. Tykkään asenteestanne, hauskoista jutuistanne sekä ihanista persoonistanne. On mukava seurata elämäänne, joka tuntuu olevan varsinkin nykyään täynnä kaikkea jännittävää. Bongasin teidät kerran keskustan Sokoksella mutten uskaltanut tulla moikkaamaan. Olisi ollut kiva päästä teidän halattavaksi! :)

    VastaaPoista
  177. Olen nuori nainen, joka joskus tarvitsee vahvistusta siihen että elämästä ei tarvitse luopua erilaisuuden takia ja se menee hukkaan jos käyttää aikansa murehtimalla muiden mielipiteitä. Otatte kaiken irti siitä mitä elämällä ja nuoruudella on tarjota, näitä aikoja voitte sitten kiikkustuolissa fiilistellä =)

    VastaaPoista
  178. Piru vie mä oon vannonu etten osallistu enää blogiarvontoihin kun en KOSKAAN voita, mutta antaa mennä! Tällainen pehmeähkö kiharapää ei voi vastustaa GHD:ta!
    Eli siis aloin lukemaan teidän blogia kun masennuspuuskissani kirjoitin joskus viime syyskuussa googleen että lihavien muotiblogeja. Olin niiiin masentunut katsomaan tikkulaihoja bloggareita ja tunsin itseni niin rumaksi ja lihavaksi että ihan oksetti. Jossain keskustelussa näin linkin tänne ja luin kaikki postaukset putkeen ja ITKIN :D en tajua miksi, ehkä tajusin että miksi lihava ei voisi olla onnellinen ja että olitte mielestäni älyttömän kauniita vaikka pyöreitä olettekin, niin miksi minä en voisi olla!

    oon saanu tosi paljon itseluottamusta bloginne ansiosta ja sitä voisi parantaa vielä uusi mahtava suoristusrauta kun tuo oma vetelee hieman jo viimeisiään.. hahah no terkkuja nyt sitten teille, ootte pelastanut mut ihan oikeasti ja ties mitä oisin tehny jos mun elämä olis jatkanut samaa menoa kuin vuosi sitten. kiitos ihan kamalasti <3

    VastaaPoista
  179. Täällä eräs tyyppi, jota on siunattu itsepäisillä ja koukeroisilla hiuksilla, moi!
    Löysin teidän blogin Indiedaysin kautta, ja sillä tiellä olen edelleen. Naureskelen aina ääneen teidän postauksille, koska ne ovat niin hyvin kirjoitettu ja höystetty huumorilla. Hajosin aivan totaalisesti sille postaukselle, jossa Mimmi esitteli uusia hiuksiaan ja Pepin räpylät sojottaa takaraivosta :DD. Blogistanne saa itsevarmuutta siihen että isompikin voi olla kaunis ja itsevarma. Ja että vaatteet näyttää kivoilta päällä vaikkei miltään porkkana maan aidalta näyttäisikään, joten iso kiitos siitä! Kesällä kun pääsen pidemmäksi Helsinkiin niin tulen kyllä kyttäämään Forumin blogia silmä kovana ja toivon mukaan pääsisin teitä livenä tapaamaan! Mutta siihen asti, jatkakaa samaan malliin ja pidetään lippu korkealla meidän isompien puolesta :)
    Niin ja hei, ISOT onnittelut Mimmille ♥

    VastaaPoista
  180. Morjenssta pöytään!
    Sussi 25vee vantaalainen täällä, moro!
    Löysin teidän blogin jonkun toisen blogin kautta, en yhtään muista kenen. Olitte niin mehukkaita, notta jäin koukkuun :D Aluks vähän pelkäsin miten teitin käy kun ootte niin erilaisia (piristävän erilaisia), että kolkkaako ääliö-anonyymit teiät täysin. Mutta pah! Jumankauta muijat! Epelit senkun vaan porskuttaa :) Kaikenlaista tapahtumaa riittää. Teiän blogi on elämänMAKUINEN, siksi kai mä siitä tykkään :)

    PS. Onnea Mimmi soot jo komiassa ijässä! Toinen jalka haudassa ja toinen banaaninkuorella ;D

    VastaaPoista
  181. Moikka! :---) Oon kohta 18 vuotta täyttävä tyttö länsi-suomesta, sellaisesta melko pienestä kunnasta. Mulla on kaks isoluista kisuuuu ja yks sekopää koira :)

    Mutta asiaan! Teidän blogia oon seurannu melkeimpä alkuajoista lähtien. Rakastuin teidän ihanan pirteeseen olemukseeen ja siihen, että vaikutatte todella aidoilta persoonilta!:)

    VastaaPoista
  182. Moi! Oon Tiina, 21-vuotias viestinnänopiskelija Tampereelta.

    Tutustuin blogiinne Maria!-ohjelman kautta. Tsekkasin bloginne jo heti ohjelman aikana, mutta sehän menikin melko pian tukkoon, koska sitä oli tiirailemassa pari muutakin uteliasta.

    Siitä asti olen melko säännöllisesti (eli aina, kun tulee uusi postaus) lukenut elämästänne, ihmisistä ja asioista. Blogianne on aina niin mukava lukea, koska se tempaa mukaansa. Innostuin kommentoimaan kuitenkin VASTA NYT. Olen aikonut kommentoida aiemminkin, mutta jotenkin se vain on jäänyt. Ehkä tämän kommentin avulla rikon kaavan ja kommentoin myös tulevaisuudessa. Olette niin ihanan positiivisia, ettekä takerru negatiivisiin asioihin. Tätä ei moni osaa. Itsellänikin on välillä tyhmärumaläski-päiviä.

    Olette muuten kehittyneet vuoden aikana HUIMASTI valokuvaamisessa!

    VastaaPoista
  183. Oii paljon onnea Mimmi! <3 Ja iik mikä kilpailu! Olen tämän kevään ylioppilas Vantaalta. :--) Aloin lukemaan MTL:ää, koska ensinnäkin kaksi muita bloggareita tukevampaa bloggaria herätti mielenkiintoni. Lisäksi tykkäsin teidän tyyleistä! Luen MTL:ää edelleen, koska pidän yhä teidän tyyleistä. Olen myös ihastunut teihin persoonina. :--)

    jannica.bostman@webinfo.fi

    VastaaPoista
  184. Oon 21-vuotias tyttönen Helsingistä ja ajauduin lukemaan teiän blogia ihan sattumalta syksyllä. Suosikkilistaanhan te heti päädyitte! Ootte niin ihanan positiivisia, että blogianne jaksaa mielellään lukea :)

    VastaaPoista
  185. Moipps tytöt! Mie oon kans tämmöinen isoluinen tyttö (Jenni), itä-suomesta ja aloin lukemaan teidän blogia joskus viime kesänä/syksyllä..? Kun aloitin oman blogin, ja selailin sitten ihan huvikseen eri blogeja ja törmäsin teidän blogiin. Ja siitä oon hirmuisen onnellinen. Oon lukenu melkee koko sen ajan teidän blogia kun se on ollut pystyssä. Te ootte mun esikuvia, koska te saitte mut uskomaan itteeni, kerroitte mulle että myös lihavat voi pukeutua hienosti ja nauttia elämästä, kun aloitin lukemaan MTLlää lopetin jatkuvan laihutuksen jostai ei koskaan kuitenkaan tullut mitään. (hihh, olen jopa kerran käyny helsingissä vieraillessani ettimässä mimmiä foorumin Body shopista, mut ei ollu töissä sillon :s)

    Eli te ootte saanu valon mun elämään ! <3 Ootte ihania. Aina kun teillä on joku tapahtuma hesas, harmittaa hulluna kun en ikinä pääse tulemaan kun välimatkaa on niin paljon. Mutta kyllä mie vielä joskus! (Y) Haluun teidän syleilyyn ;)

    Ainii ja miks luen vielläkin.. hhmm, no jos ei viellä oo tullu selväks niin ootte tehny mun elämästä parempaa ja saan teiltä ihania pukeutumis vinkkejä ja iloa päiviin. Koskaan ei oo tylsää lukee teidän blogia.

    VastaaPoista
  186. Moikka,

    Oon Miia täältä Espoosta, löysin joskus teiän blogin jonkun muun blogin kautta, en nyt muista minkä ja sitten jäin heti koukkuun ja eihän tästä oo vielä tähänkään mennessä irti päässyt ! =)

    VastaaPoista
  187. Oon 24-vuotias ja tykkään teidän blogista paljon. Oon seurannut blogia noin puoli vuotta.

    VastaaPoista
  188. Moi Mimmi ja Peppi! Mä olen 16-vuotias parin päivän päästä ensimmäisen vuoden lukiossa lopettava nuori nainen. Asun Keski-Suomessa pienessä kunnassa, jossa on aina ihmisiä arvostelemassa toisia. (pienten kylien best sides? NOT!) Mulla on aina ollut erilaisuus kompleksi ihmisiin. Olen aina ollut muodokkaampi kuin kaverini, olen uskovainen myös, joten olen aina kokenut olevani hyvin erilainen kuin muut. Olen kamppaillut tämän asian kanssa VUOSIA. Kunnes....

    Löysin tän teidän blogin joskus ihan sattumalta.. Luin (muistaakseni) Annan tai Nadjan blogia joskus ja sieltä oli linkki "enemmän rakastettavaa" blogiinne. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. En oo koskaan ennen uskonut siihen, mutta kun näin teidät ja elämänasenteenne, se oli menoa. :) Teistä huokuu se, että te hyväksytte itsenne ja ihmiset ympärillänne juuri sellaisena kuin he ovat! Voi että. Teidän elämänasenteenne on ihan huippumahtava. <3 Oon monesti itku kurkussa lukenut teidän tekstejänne. En olekaan ainut, joka tulee kritisoiduksi tässä maassa erikokoisuutensa tai muuten erilaisuutensa takia. Te ootte mulle kuin joku terapiapiiri. :) Te ootte saanut mut hyväksymään itseni ja vapautumaan. Nyt uskallan kulkea ulkona juuri tällaisena kuin olen, ja tiedättekös, nyt koen olevani ehjä! Olen tajunnut, että olen oikeasti kaunis ihminen, kaikki ovat kauniita omalla ainutlaatuisella tavallaan! Kiitos teille siitä :)

    Ja tuo viimeinen kysymys on ihan turha ;) Te olette niin I-H-A-N-I-A, että More to Lovea on vain pakko lukea! Käyn monta kertaa päivässä tarkistamassa, onko teille tullut uusia kirjoituksia. :)

    Teidän avulla jaksaa. Te piristätte ja saatte itkemään ja nauramaan. Haluaisin niin tavata teidät joskus ihan OIKEASTI! Haluaisin kertoa teille siitä, kuinka suuri merkitys teidän bloggaamisella voi olla joillekin ihmisille.

    IHANAA KESÄÄ!!<3 ja onnea mimmuli :)<3

    -Summerlover

    ps. lauantaina alkaa loma! :) ois kiva muuten saada erillinen postaus teidän kesäsuunnitelmista ;)

    VastaaPoista
  189. Heippa!
    Elikkä oon melkein 16-v Helsinkiläis tyttö. Aloin lukee blogiinne viime kesän lopulla, kun törmäsin siihen jonkun muun blogin kautta. Ihastuin heti teksteistänne hohtavaan rempseään elämän tyyliin, jossa nähtiin hopeareunus huonommissakin asioissa.
    Itse en kyllä koskaan ole ajatellut, että omg ihanaa kun on "lihavia" bloggaajia, vaikka en mikään laiha itsekkään ole, vaan olen inspiroitunut teistä ihan ihmisinä, joilla on upea tyyli ja positiivisuutta vaikka muille jakaa. : ) Jatkakaa samaan mallliin ihanat!

    -Jenna ( jenna-__@hotmail.com )

    VastaaPoista
  190. olen 24-vuotias tytteli. Aloin alunperin lukemaan blogianne, kun monessa muussa lukemassani blogissani hehkutettiin teitä ja teidän blogia, pitihän se tulla kurkkaamaan ja nyt on useampi kuukausi seurailtu teitä :) -melli

    VastaaPoista
  191. Tuolla on niin heinoja kertomuksia että meinasin jättää vastaamatta, mutta ajattelin sitten kumminkin laittaa lyhyen viestin.

    Olen kolmikymppinen nainen täältä Savosta ja olen lihava :D. Siksi alunperin päädyin teidän blogiin (näin linkin jossain missä keskusteltiin lihavien vaatteista). Sitten huomasin miten ihana asenne teillä on elämään ja jäin vakilukijaksi! Mä olen aina ollut niitä ihmisiä jotka on sitä mieltä että teen sitä ja tätä ja tuota sitten kun olen laiha. Teitä lukiessa viimeistään tajusin että siinä ei ole mitään järkeä. Elämä on elettävä nyt, ihanana itsenä :D

    Onnea synttärinä :D

    VastaaPoista
  192. Hei, olen Sara, ja minä olen läski.

    Läski olen ollut koko ikäni, joskus enemmän, joskus vähemmän. Olen myös lukuisia kertoja yrittänyt olla olematta läski huonoin tuloksin. Ala-asteella sain kuulla läskiydestäni harvinaisen usein. Esimerkiksi bussipysäkillä istuessani entinen kaverini huusi "Etkö jaksa kävellä, läski?" Se sattui, ja kovaa. Vuosien myötä termi muuttui mutta ajatus ei. Milloin laihduttamaan on suostutellut terveydenhoitaja, mummi tai oma äiti.

    Jossain vaiheessa masennuin, koska tajusin, että on niin monia asioita, mitä en voi tehdä, koska olen läski. En voi käyttää Zaran vaatteita, paitsi silloin harvoin, kun kokoarsenaalista löytyy myös XL. Ja jotenkin hienoimpien vaatteiden kohdalla sitä ei koskaan tapaudu. En harrastanut vuosiin liikuntaa, koska lenkkipoluilla näkyi ainoastaan solakoita naisia gasellijalkoineen. Uimapuvussa en ole esiintynyt julkisella paikalla vuosiin.

    Sitten noin puoli vuotta sitten näin erään seuraamani blogin kuvissa kaksi upeaa naista. Ja vasta sen jälkeen huomasin, että kappas, hekin ovat läskejä. Jos he ovat upeita, niin miksen minäkin voi? Huomasin, että läskin ei tarvitse pukeutuessaan sulautua tapettiin vaan värejä ja kuoseja voi käyttää rohkeasti. Mutta ennen kaikkea huomasin sen, että läskien ei tarvitse aina olla leppoisia, vaan myös meillä on oikeus olla joskus kärttyisiä. Ennen häpesin suunnattomasti mennessäni kauppaan ostamaan suklaata, nykyään ajattelen, että miksen muka saisi?

    Onhan minulla edelleen vartaloni suhteen huonot päivät, mutta kenellä ei olisi? Nykyään liikun neljä kerta viikossa, useammin kuin lähes kaikki normaalipainoiset kaverini. Ja vaikka saan päivittäin kuulla laihdutuskehotuksia - joko suoraan Wii Fitiltä tai sitten epäsuoraan television Alli-mainoksista - niin enää en koe, että minun pitäisi hävetä itseäni painoni vuoksi.

    VastaaPoista
  193. Mä olen Iina ja tykästyin tähän blogiin ja teihín teidän sanomanne takia. Että kaikki alkaisivat elää omaa elämää nyt eikä huomenna tai sen kymmenen kilon laihdutuksen jälkeen .
    Itse olin onneksi tajunnut tän asian jo ennen blogin lukemista mutta sitä ennen olin pitkää epäävarma ja kärsin viiden vuoden ajan bulimiastakin .
    Mietin aina välillä miten monta vuotta meni periaatteessa "hukkaan". Noh aloinpas mä jaarittelemaan ..
    Yritin siis sanoa että luen edelleen blogia siitä syystä miksi aloitinkin , Olette myös ihanan positiivisia ja arvostan sitä ettette ole missään vaiheessa lopettanut blogin kirjoittamista vaikka lukijoilta on tullut negatiivista palautetta siitä että blogi olisi muuttunut, koska sitä se ei ole tehnyt !:)

    -Iins

    VastaaPoista
  194. Olen Ella 16v ja olen lukenut blogianne siitä asti kun aloititte (= Aloin lukemaan blogianne, koska se on erilainen kuin muut blogit eikä ole ollenkaan pinnallinen. Luen blogianne edelleen sen takia, että postaukset saavat aina hymyilemään (= Jatkakaa samalla tavalla ja onnea hurjasti Mimmille (---:

    VastaaPoista
  195. Moiks!
    Mä olen tälläinen ihanan lihava, melkein muttei ihan täysikäinen likka täältä kehä kolmosen ulkopuolelta.
    Mä päädyin lukemaan tätä blogia ihan sattumalta n. 5kk sitten, en oo täysin varma vieläkään mistä se oikein lähti.
    Ite oon aina ollut tälläinen pehmeä pallo, joten mielenkiinto heräs kyllä heti, mutta samoin epäilys siitä et miten me isommat muka muotiblogien maailmassa pärjättäis. Noh, luin siltä istumalta ihan kaikki merkinnät mitkä siihen asti oli ilmestynyt ja nauroin vedet silmissä melkein kokoajan.

    Ja luen edelleen, ootte niin ihanan pirteitä ja positiivisia, että teidän merkintöjä kyllä odottaa. Mua on tosi paljon auttanut suhtautuun omaan kehoon paremmin se, että te puette mitä tykkäätte koostanne huolimatta. Ennen mua vaivas paljokin se, että vitsit ku en tätä voi käyttää kun oon tän kokoinen,mut mulla autto tosi paljon tietää et maailmassa on ainakin kaksi oikeasti isoa mun lisäksi, jotka pukeutuu niin kuin tykkää ja elää täysillä.

    Ja tietenkin nua herkulliset ruuan kuvat aina vetää puoleensa, ahaha.

    Ootte tosi ihania ja aitoja tyttöjä ja jatkan kyllä lukemista niin kauan kun teidän netin syövereistä löytää!

    On ihana olla erilainen kun tietää ettei ole ihan yksin erilainen

    lihavalla sydämellä,
    verilettu
    ( veerahan_se @ hotmail .com )

    VastaaPoista
  196. Olen 18v Minna Espoosta. Ensimmäisen kerran törmäsin blogiinne viime kesällä ja olin silloin suoraan sanottuna hieman hämmentynyt. Ensimmäiseksi katoin että voi jukra miten tylsä banneri:D Luin pari postausta mutta en syttynyt. Sen jälkeen joka viikko tulin silti tsekkaamaan blogin koska tässä oli jotain erilaista kuin noissa muissa blogeissa. Ehkä myös tulin kattomaan että joko se yksinäinen cupcake oli vaihtunut:D Mitä useammin tulin niin sen enemmän aloin tykkäämään teistä ja nykyisin kuulutte top3 ehdottomasti !
    Teiän tyylit on ihania ja ootte ihan super rohkeita ! Teiän jutut on niin hauskoja että nauran aina ääneen ja otatte kokonne ihan älyttömän ihanalla tavalla huomioon. Harmi kun nykyisin postauksia tulee vähemmän mutta oon silti teiän fani !!
    Ja niin parasta mainita että en oo samaa koko luokkaa teiän kanssa mutta saan silti paljon inspiraatiota teistä ja mikä parasta oon oppinu hyväksymään itteni ! Enää ei oo tarvetta ajatella mun "läskejä" kun niitä tuskin todellisuudessa edes on. Ootte opettanu mulle että kaikista tärkeintä on ittensä hyväksyminen ja rakastaminen juuri tälläisenään !
    Ootte ihania ! <3

    VastaaPoista
  197. Olen Jannika. Seurailen paljon eri blogeja, ja jotakin muuta blogia ja sen lukija kommentteja tutkaillessani näin anonyymikommentin joka kirjoitti bloggaajalle, että "sinun pitäisi ottaa mallia more to loven tytöistä jotka ovat omia itsejään, eivätkä yritä olla mitään muuta kuin ovat." Halusin heti nähdä keistä on kyse, ja googletin more to loven. Siitä sekunnista lähtien olen ollut koukussa.

    VastaaPoista
  198. HEIPPA tytöt :) täältä huutelee oulusta päin 20 vuotias tyttö, taisin löytää teidän blogin jonkun muun blogin kautta ja eka kerran ku vilkasin tänne siitä asti postaustarkastuksia on tehty päivässä ainakin sen kerran:D osaatte kirjottaa niin miellyttävästi että on kiva lukee mitä oikein teette ja järkkäätte, huumorista suuurta plussaa! teillä on huippua läppää! aina saa nauraa jutuille :)go girls! ja nyt siis ainiin mulla on ihan korkkiruuvi/säkkärä tukka ja omistan babylissin raudan joka ei saa mun tukkaa suoraksi :( olis erittäin hypersuperkivaa voittaa noin fresh suoristusrauta! :)

    PS: Mimmille tuhannesti onnea!<3

    VastaaPoista
  199. Muistan vieläkin sen kun joskus vuosi sitten eksyin teidän blogiin. Olitte varmaan pitäneet blogia pystyssä kun mä tänne eksyin, eli oon aikalailla alkuajoista teidän blogia lukenu.
    Muistan kun googletin sanalla "läskiahdistus", ja googlesta klikkasin linkkiä joka vei siihen Pepin shortsikriiseilypostaukseen! :-D Sillon aattelin että wau mikä blogi, ja luin kaikki teidän postauksen yhdeltä istumalta.

    Siitä asti oon teitä seuraillu ja teidän blogi on edelleen aivan mahtava! Pari viikkoa sitten luin taas kaikki teidän postaukset läpi ja hitto kun sain oikeen nauraa ja ihastella teidän kuvia ja juttuja. :D

    Terveisin Pullero-Tilda 16v. :-)

    Ja hurjasti onnea Mimmille! :---)

    VastaaPoista
  200. Olen 23v. tyttönen Turusta. En enää muista mitä kautta ensimmäisen kerran tänne eksyin, mutta heti päädyin vakkarilukijaksi ! Jäin koukkuun teidän hassunhauskoihin juttuihin ja pirteään olemukseen. Teillä on ihanat tyylit ja mielettömän positiivinen asenne kaikkeen.

    VastaaPoista