sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

HAPPY BIRTHDAY MTL!!

Tasan vuosi sitten käytiin tällainen keskustelu, kun Mimmi istui koneella Sloveniassa keskustelemassa Pepin kanssa, joka taasen istui kotonaan Puistolassa. Peppi oli juuri tiputtanut painoa reilusti saavuttaakseen paremman olon ja tuskailikin asian kanssa, koska ei ollut pitänyt minkäänlaista päiväkirjaa tai ottanut kuvia projektin aikana oikein ollenkaan, joita olis voinu Mimmille näyttää (joka siis ei ollut nähnyt Peppiä ollenkaan tän projektin aikana). Mimmi oli ostanut Sloveniasta jos jonkinlaista vaatetta itselleen ja halusi jakaa tietenkin ostoksensa Pepin kanssa (ikävä kyllä vaan internetin välityksellä, ei oikeasti siis :() ja niinpä me päätettiin perustaa blogi toisillemme. Ei kasvoja, ei nimiä ja tarkoitettu tasan Mimmille ja Pepille..



lauantaina 6. kesäkuuta 2009

Aikaisemmin tänään MSN:ssä :

Mimmi sanoo: (16.43.31) joo tekis mieli perustaa joku blogi

Mimmi sanoo: (16.43.53) jos se vaikka motivois, jos siitä tekis julkista :D

Peppi sanoo: (16.44.04) harmittaa ku en oo pitäny päiväkirjaa tässä

Peppi sanoo: (16.44.08) ja ottanu välillä kuvii

Mimmi sanoo: (16.44.15) mut ei tietenkään omalla naamalla tai mitään :D

Mimmi sanoo: (16.44.23) kuolisin häpeästä

Mimmi sanoo: (16.44.27) eikä nimellä

Mimmi sanoo: (16.44.34) nii, vois perustaa yhessä

Peppi sanoo: (16.44.47) joo ois huippua!

Mimmi sanoo: (16.45.55) sit ois hauska kuvata sinne jotain päivän asujakin ku haluaisin periaatteessa pitää myös semmosta muotiblogi tyyppistä

Peppi sanoo: (16.46.04) se ois ihan sika kivaa!

Mimmi sanoo: (16.46.13) että voi sitä hieman isompikin ihminen näyttää hyvältä ;)

Peppi sanoo: (16.46.19) sen nimi voi olla more to love ;)



Mitenkäs sitten kävikään? Blogi ei jäänyt ihan pelkästään meidän luettavaksi, vaan te ihanaiset löysitte tienne tänne. Me ollaan viimesen vuoden aikana saavutettu jos jonkinlaisia upeita asioita, saatu kokea juttuja jota ei olis koskaan uskottu kokevamme ja opittu toki myöskin itsestämme asioita, joista ei edes tiedetty. Meidän molempien elämät on muuttunut kovasti ja vuoteen on mahtunutkin paljon todella hyviä asioita, mutta luonnollisesti myös niitä ikävämpiäkin juttuja. Onneksemme me ollaan löydetty kanava jossa voi välillä myöskin niitä huonoja fiiliksiään purra ja onneksemme myös meidän jo useita vuosia kestänyt ystävyys on syventynyt sellaselle melkeinpä oikeestaan sisarustasolle. Ilman toisiamme me ei kyllä oltais osattu yhtään olla tämmösessä hulabaloossa.



Nyt onkin aika julkaista teidän kaikkien vastanneiden kesken arvottu voittaja, joka nappasi itselleen ton ihanaisen GHD-raudan. Mikäli et halua palkintoasi lunastaa, suostumme myös itse sen pitämään! ;)

ONNEA SNOUT, joka jätit meille tällaisen kommentin:

Snout kirjoitti...

"Aloin lukea blogianne joskus joulun aikoihin kun kaverini kertoi tästä :D kiinnostui heti kun kuulin että blogia kirjoittaa kaksi isompaa naista. Siitä lähtien olen vähintään vieraillut blogissanne päivittäin. Se on hyvin inspiroiva ja upeaa, että olette rohjenneet kirjoittaa blogia :) Odotan aina innolla vaatekuvia, koska itsekin isona tyttönä saan vaikutteita niistä omaan pukeutumiseen :D jos vielä meikkausvinkkejä saisi sivuille niin avot. Bloginne on hyvä esimerkki muillekin."

Kiitos Snout ja kiitos TE kaikki kuluneesta vuodesta. Tehdään seuraavasta vieläkin kivempi! Snout, laitahan meille tulemaan sähköpostia!

Liikuttunein tunnelmin voileipäkakun ääreltä,
Lihavat ystävänne, Mimmi ja Peppi More To Love

14 kommenttia:

  1. Kyyneleet kohosivat silmiini lukiessani tätä postausta! :) On niin sika hienoa, että uskallatte olla omia itsejänne ja elää täysillä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos TEILLE, että jaksatte olla omat ihanat itsenne, vaikka aina ei aurinko paistaisikaan (:

    (Ja onneksi olkoon Snoutille voitosta!)

    VastaaPoista
  3. Löysin bloginne vasta toukokuun puolella ja tullu siihen tulokseen että ootte tosi ihania! :)
    ite en mieluusti puhu ihmisten ulkonäöstä vaan mieluummin persoonista, mutta pakko sanoa että vaikka itse olenkin kokoa 36-38 niin te näytätte upeammilta, vähän niin kuin loistaisitte.
    Teidän rohkeutenne ja mahtava elämänasenne inspiroi minua ja on antanut minullekin potkua arkeen :)
    Ja kuten kaikki naiset myös minä 18 vuotias tyttö olen välillä itkenyt ulkomuotoani ja kurvejani.
    Mutta te olette ohjastaneet minua olemaan niistä ylpeä, naisen kuuluu olla kurvikas! :)

    Isosti haleja ja ihanaa kesää!

    You have got new fan!
    <3:lla M

    PS. loppujen lopuksi ihmisessä on kauneinta oma olemus ja hymy joka lähtee ihan silmistä asti, and you ladies have them both<3

    VastaaPoista
  4. Purra fiiliksiä!! Haha, nauratti ihan liikaa.

    VastaaPoista
  5. herranjestas te ootte ihania !!! <3 vaikka en kilpailuun ite osallistunu nii silti haluun vaa sanoa et aloin lukemaan teidän blogia joskus helmikuussa ja aina sen jälkeen lukenu kaikki postaukset hymyillen! kiitos :)))

    VastaaPoista
  6. kyllä teidän suosio on vaan ollut valtaisa :3 onnea molemmille saavutuksesta!

    VastaaPoista
  7. Kiitos joo teillekin! :)
    Tää blogi on mahtava!

    VastaaPoista
  8. Onnea nyt :) muistelin, että löysin teidät ekasta postauksesta ja liityin ensimmäisenä lukijaksikin. piti käydä vakoilemassa lukijalista ja siellähän mun nassu viimeisenä oli :D

    Vähään aikaan ei ole tullut aktiivisesti seurattua blogianne, käyn välillä kyttäyskierroksella, mutta kuulun tähän porukkaan, joka tykkäsi jutuista hieman enemmän ennen tätä mainostamisrumbaa. Mutta kiva, että jaksatte olla mukana blogitouhuissa.

    VastaaPoista
  9. Hahaa! Miun kissal on myös tänää synttärit, täyttää tänää 5 vuotta! Ootte ihania!

    VastaaPoista
  10. Niiin Puuuuistolassa!! Mä oon nähnyt Peppi sut joskus livenä juna-asemalla. En ollut varma, oletko se sinä, joten en rohjennut moikata :D Olet livenä ihan pikkuinen <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.