sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Ihan kamala jännitys!

Huhhuh. Me ollaan nyt Mipen kanssa vihdoin tajuttu, että se New Yorkin matka on ihan just. Me lennetään Nyciin vissiinkin heti Juhannuksen jälkeisellä viikolla ja tullaan sitten ennen Ilosaarirockia pois sieltä.



Konferenssi jännittää kauheesti, koska ei tiedetä ollenkaan mitä odottaa siltä ja sit vielä tavataan noita tyttöjä joiden blogeja luetaan ihan innoissamme päivittäin. Me varmaan vaan tuijotetaan tyttöjä ihan fiiliksissä, koska ne on niiiiiin FATBULOUS!!

Ollaan tehty nyt vkl TO DO-listaa tuleville viikoille, meillä on nimittäin vielä hommia hoidettavina täällä Suomessa ennenku ollaan valmiita matkaan.

No yks asia mikä jännittää aika paljon on se, että me ollaan oikeesti ajateltu majottua paikallisten luokse. Ollaankin kateltu mahdollisia majottajia Hospitalityclub.orgista ja tietty myöskin joitain hostelleja ja hotelleita ollaan tiirailtu. Me ei tietenkään voida ikinä tyytyä helpoimpaan, eli menemään vaan jonnekki hotelliin, vaan halutaan kokea New York mahdollisimman monipuolisesti ja paikallisten näkökulmasta. Välillä sitä kysyy iteltään, et miks pitää olla niin pirun seikkailunhaluinen :D Konferenssin ajan kyllä yövytään hotellissa muiden tyttöjen kanssa, jee! Niin ja mikäli ei löydetä hyviä majottajia, niin on meillä jo plan B eli se hotellimajotus! ;)

Meillä tuntuu heti mahanpohjassa kun edes ajatellaan tätä reissua. Tästä tulee sellanen seikkailu, että toista ei oo nähty. Mipe esittelee Pepelle vähän New Yorkia ja jo ton Sveitsin perusteella voidaan taas miettiä mitä Pepen reissaamisesta tulee.. :D Tajusin just etten oo vielä edes kertonut teille paluumatkastani.. Saatoin nimittäin joutua tullissa ruumiintarkastukseen, hukata uudelleen matkatavarani yms.. ;)

Onko meillä lukijoita Nycissa jotka haluaa lähteä esittelemään meille kaupunkia tai jotka haluis ehdottomasti kaksi lihavaa sankaritarta kuluttamaan lattialankkujaan? Me ollaan avoimia kaikille ehdotuksille! (Tai siis melkein kaikille. :D)

Translation: We are finally coming to New York (in the end of June) and we are soooo excited! I have never been in New York, but have always wanted to go there.. We are not interested in staying in a hotel the whole time, so do we have any readers in New York who would like to host us?


21 kommenttia:

  1. Heipsu!

    Tässä on ainakin tosi mukava ja viihtyisä hostelli Brooklynin puolelta, metron päälinjan eli L-linjan, varrella. Matka Manhattanin ytimeen on sen sellaisen 15-20min, joka tulee varsinkin illalla kotiutuessa erittäin tarpeelliseks, kun saa/on pakko istua se aika, kun on koko päivän hillunut ekana menemään.

    Aamupala kuuluu hintaan ja sieltä löytyy kyllä paahtis + maapähkinävoi/hillo, muutamat hedelmät jne yhdistelmät lisäksi muun muassa muroja jokaisessa sateenkaaren värissä: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs280.snc3/28142_425730666205_637986205_5874599_8420_n.jpg

    Hinta oli suht edullinen, muistaakseni euroissa se teki noin 25e/yö, ja oltiin siis siskon kanssa kahden hengen huoneessa ja oli oma vessa ja suihkukin siellä!

    VastaaPoista
  2. kannattaa jo alkaa kyselemään majoitusta hc:lta jos niin aiotte majoittua. :) itse oon vannoutunut couch surfingin käyttäjä.

    VastaaPoista
  3. Voi Peppi! Sinä ja Jenni Vartiainen olette kuin kaksi marjaa!

    VastaaPoista
  4. Ihnana!
    Luin tänään Cityn, oli pakko tulla vakoilemaan teidän blogia ja oon ihan myyty ja ähky, ku oon lukenu tätä monta tuntia!

    Teidän asenne on aivan mahtava! Itte oon ollu lihava since year 1992 (synt.-84), ja aina pitäis laihduttaa. Jos vaikka oppis pitää itsestään sellaisena kuin on :D Tänään siivosin vaatekaapin ja heitin kaikki tunne-vaatteet pois (siis sellaiset vanhat vaatteet, jotka meni päälle sillon, kun olin 15 ja hetkellisesti kokoa 34) ja ai että tuli vapautunut olo!

    Teidän on ihan pakko käydä Nykis Bryat Parkissa lounastaa, se on aivan ihana pikku puisto!
    Ja sit sellaisessa shoppaajan märässä unessa, kuin Woodberry Common. Siellä on kymmenittäin outlettejä, iiihania vaatteita ymsyms! Kandee hankkia se lonely planetti, siellä paljon hyviä vinkkejä :)

    Idea muuten lahjaksi sinne, Muumimuki!

    Kiitos ihanasta blogista vielä kerran!

    VastaaPoista
  5. Puhun varmaan monen shoppaholikin ja muidenkin puolesta sanoessani olen erittäin kateellinen.

    VastaaPoista
  6. Moikka! Itse oon lähdössä juhannuksen jälkeisenä maanantaina New Yorkiin, onko teillä jo päivä tiedossa? :)

    VastaaPoista
  7. Ite oon lähössä ylihuomenna Nykiin ja ootan sitä ihan sika innolla! Ois kyllä ollu aika siistiä jos oltais samaan aikaan satuttu sinne! =)
    ps. RAKASTAN TEIDÄN BLOGIA

    VastaaPoista
  8. Mua oikeen hävettää kirjottaa tää, mut mulla tuli yhtäkkiä ihan HIRRRRRMUNEN himo halata teitä kumpaakin! :D

    Jos teidät näkee jossakin päin liikkumassa, niin saako teille tulla juttelemaan?

    Ootte vaan niin sairaan ihania! :'D

    Tiedän, hämärää..

    VastaaPoista
  9. Mua alko jännittää teän puolesta, toivottavasti tulee onnistunut reissu!

    Ootte vaihteeks supersöpöinä! <3

    VastaaPoista
  10. ois kyl hienoo visiittaa Ameriikassa. Pelkään vaan niin paljon lentämistä, että pitäs varmaan tehdä 5 hätälaskua öljylautoille yhden sekoavan matkustajan takia xD

    VastaaPoista
  11. Pitää korjata anonyymiä ihan vähän: se outlet-alue on nimeltään Woodbury Common :) Bussi lähtee Port Authorityn bussiasemalta ja edestakainen matka maksaa $42. Matka sinne kestää suunnilleen tunnin. Toisaalta jos on ensimmäistä kertaa New Yorkissa, kannattaa ehkä miettiä, haluaako yhden päivän uhrata siihen, että lähtee pois Citystä. Kyllä varsinkin Manhattanilla niitä kauppoja on enemmän kuin tarpeeksi ja kaikissa outlet-myymälöissä alennukset eivät edes ole mitenkään merkittävän suuret.

    Hauskaa reissua! :)

    VastaaPoista
  12. Red! Niinhän se olikin, mulla oli vaan se bussilipuke ja siinä ei lue kunnolla sitä nimeä :D
    Mä ainakin löysin sieltä todella halvalla vaikka mitä, mutta tottahan se on, että siihen menee koko päivä...
    t. anon n:o2

    VastaaPoista
  13. http://www.couchsurfing.org/ :)

    VastaaPoista
  14. Ensinäki moi ja pahoittelut tämä viestiniaihe ei koske tätä postausta :) Sellaista kyselisin, että minkä kokoinen jalka on Mimmillä? Kun nuo monessa kuvassa nähdyt vanssit ovat 9.5 niin mitkä ne ovat euroopan koossa :D T. TODELLAISOJALKAINENTYTTÖ

    VastaaPoista
  15. Kannattaa kans kokeilla couchsurfing.orgia. Vahan hospitality clubin tapanen.

    VastaaPoista
  16. peppi näyttää ihan jenska vartiaiselta tuos kuvas! :]

    VastaaPoista
  17. Mitäää, ootte kuuukauden nykis? :''( NIIIN EPÄREILUU!! Paljon kuvia ja postauksia sieltä sit, okei!?!?!??!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.