maanantai 5. lokakuuta 2009

TBS-arvonta on nyt suoritettu!

Noniin, oottekin ehtineet jo kysellä tän perään. Hetki mulla meni, koska halusin ehdottomasti lukea kaikki reilu 400 vastausta tietty yksitellen läpi ja sitten kun en oo mikään tekniikan ihmelapsi, ni keräsin sieltä käsin ne jotka oli tuplanneet mahdollisuutensa ymsyms. ja random.orgissa sitten arvoin voittajan! Tän olis varmaan voinut tehdä jotenkin 100000 kertaa helpomminkin, mutta kun oot Peppi ja vähän hönö sellainen, tein sitten näin. :D

Selvisikin, että teidän lukijoiden joukosta löytyy aikamoisia The Body Shop-rakastajia, joten me ei suinkaan olla ainoita. .



Oon ite aivan hurahtanut nyt uudelleen tohon porkkanavoiteeseen, käytin sitä nuorena aina ja nyt sitten nähtävästi taas. Se on just sopiva tämmöselle säälle, kun iho tarvii vähän enemmän kosteutusta. Niin ja imeytyykin nopeesti, ei jätä sellasta ällölöllöä pintaa ollenkaan.

Kokeilin muuten myös ekaa kertaa tota Passion puhdistusgeeliä ja se on jotenki ihanan kevyt ja tekee raikkaan olon kasvoille. Koska mun iho kiiltää aina ja on sisältä rasvanen ja pinnalta kuiva ni en tykkää mistään tuotteista, jotka jättää öljysen pinnan. Tää ei tee sitä, muttei myöskään kuivata yhtään. Jotenkin tykkään käyttää tätä just nimenomaan suihkun yhteydessä. Yritän aina vähän vaihdella tuotteita joilla pesen kasvoja, kun joskus joku fiksu? ihminen? sano, että niin kannattaa tehdä.

Poikaystävä hehkutti eilen saunassa tota suihkugeeliä, koska se on kuulemma sopivan raikas, eikä liian tyttömäinen. Banaanishampoota en oo vielä kerennyt testaamaan, mutta pakko kai sekin on testata.. Olishan se tavallaan tosi väärin luovuttaa teille jotain tuotteita, joita ei oo ite testauksen kautta hyväksi havainnut! ;) Mimmi on kyllä kuulemma tuotteen jo aikoinaankin testannut moneenkin otteeseen, mutta sitä ei voi laskea, koska (no tähän joku miljoona tekosyytä jos poikaystävä vaikka lukee tätä ja huokailee mun purnukkamäärille)..



Voittajamme on siis:

Milka kirjoitti...

1. nyt täytyy myöntää etten hirveästi ole kyseisen yrityksen tuotteita käyttänyt, koska ovat syystä tai toisesta aina olleet mun budjetille vähän turhan arvokkaita. Teininä kun ei osaa arvostaa laatua määrän yli. Yksi kuitenkin on näistä vähistä kokemuksistani ylitse muiden, ja se on grand canyon-henkisten rohtuneiden ja halkeilleiden huulieni pelastaja: huulivoi! Mulle ei mitkään perinteiset labellot riitä vaan tarvitaan vähän stydimpää kamaa :)

2. Ihan sattumalta jonkun muun blogin kautta tupsahdin teidän sivuille, ja tupsahtelut jatkuu tänäkin päivänä!
Miä en kyllä ikinä voita mitään mutta oon aina tosi ahkerasti osallistumassa kaikkeen kuitenkin! :D

26. syyskuuta 2009 16:11
Milka kirjoitti...

ainiin ja linkitetty on! http://olennaisuuksia.blogspot.com/2009/09/uuh-3.html


Onnea paljon Milka! Sulla oli linkittämisen takia kaksi "arpalipuketta" ja toinen niistä toi sulle aika kivan paketin Body Shopilta, joten nyt pääset sitten tutustumaan tuotteisiin enemmänkin. Nähtävästi se osallistuminen joskus kannattaa! ;) ONNEA! Laitatko meille sähköpostitse (moretolove@windowslive.com) tulemaan sun yhteystiedot, niin saadaan palkinto postiin!

Kiitos ihan hirveesti kaikille osallistuneille, katotaan mitä seuraavaksi keksitään! ;)


Ps. Niin ja muuten, jos on jotain kiireellisiä kysymyksiä joihin haluatte vastausta, kannattaa lähestyä esim. Facebookissa tai sähköpostilla. Nyt kun Mimmi huitelee siellä Intiassa ja oon yksin hoitamassa kaikkea ja tietty vielä kuumeessa, käyn vähän hitaammalla kuin normaalisti. (Jos tämä edes on mahdollista) Mutta meidän Facebookkia vilkuilen aina, päivittelen sinne meidän kuulumisia ja toki vastaan teidän viesteihin ihan varmasti!

Ps2. Naurattaa, koska Uno nukkuu koivet kohti kattoa selällään tossa mun vieressä, kun kirjotan tätä ja sit se vielä kuorsaa ku ihminen! :D

5 kommenttia:

  1. Mäki aattelin, että vaihtelen kasvojen pesuainetta etten jotenki turru sille, mut sit TBS:n myyjä sano että aina saman sarjan tuotteita pitää käyttää, jotta se pääsee kunnolla vaikuttamaan. Nyt mulla on kuitenkin jo useempi kasvonpesuaine niin olisi julmaa niille muille purkeille olla käyttämättä niitä, ehkä joskus pääsen tästä kierteestä ja elän yhteiseloa vain TBS:n yhden sarjan tuotteiden kanssa..

    VastaaPoista
  2. hei nyt sellasia arvontoja missä enemmän tyyppejä voittaa, mutta pienempiä palkintoja tietty. Mäki haluun joskus edes voittaa jotain! Muuten ihan huippu blogi <3

    VastaaPoista
  3. janmau: Jes en siis oo ainoa. Mulla on ihan toi sama ajatusmalli, mut jotenkin kuulostaa ihan fiksulta toi mitä sulle on sanottu. Mä harrastan samaa vähän kaiken kanssa, esim. shampoiden ja muiden! :D

    Anonyymi: Hei, mä lupaan että sun pyyntöihin vastataan kyllä jossain vaiheessa! ;) Me kun tykätään hemmotella teitä lukijoita. <3

    VastaaPoista
  4. Bodyshop <3<3
    Piti viimein uskaltautua kommentoimaan, vaikka käynytkin lukemassa teidän juttuja jo tovin :P
    Tota carrot-rasvaa pitää kyllä heti käydä hankkimassa!
    Itte oon bodyshop -tuotteiden suurkuluttaja, en vois elää ilman niiden bodybuttereita talvisin ja hamppu-sarjan tuotteet varsinkin ovat pelastaneet mun elämän, kun kärsin älyttömän kuivasta ihosta!
    Mulle ainakin lääkäri sano, että varsinkin ihorasvoihin saattaa iho "kyllästyä" jos käyttää samaa merkkiä kauan, siis tyyliin kuukausia. (En sit tiedä onko sama asia pesuaineissa...hmm) Tai siis jos on vaikka löytänyt hyvän rasvan, saattaa se sen takia yhtäkkiä lakata toimimasta! yritän sen takia itte ainakin vaihdella just noiden body shopin eri body buttereiden välillä ja sit muunmerkkisiä rasvoja aina välillä.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kun tuo Carrot-voide tuli takaisin, on ainakin mun iholle tosi hyva! Ja ah, tuoksusta tuli heti "nuoruus" mieleen... :) Ja ihanan edulliset hinnatkin, kaikki "retrotuotteet" ainakin taalla Istanbulissa 5e/kipale

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.