keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Oh I miss you!


Tänään se iski muhun ensimmäistä kertaa oikeestaan. Nimittäin kaipaus kesää kohtaan. Mä rakastan eri vuodenaikoja ja kaikkein eniten ehkä kuitenkin ylläriylläri kesää. En tykkää kiiltävästä naamasta ja hikoilusta jotka tulee kesän mukana, mutta kaikki muu on plussaa. Rupesinkin eilen iltani kuluks kattelemaan kuvia kesältä ja fiilistelemään miten kiva kesä 2009 oli.

Kesästä kaipailenkin ehkä eniten näitä asioita:


Aikasia aamuja ja aamiaisia.


Kesä alkoi ihanilla ylppäreillä Kalliossa, josta mielessäni on edelleen se täydellinen kakku..


Pusuja ja sitä miten onnellinen poikaystävä oli, kun sai elämänsä ensimmäisen (no okei ehkä toisen) hauen mökillä sen jälkeen, kun 7 uistinta oli jääny kiinni pohjaan, se oli onkinu kiven ja kun me oltiin jo sanottu ettei se todellakaan tuu sieltä mitään kalaa saamaan. Sitten se yllätti ja onki ylös ton "vonkaleen" kuten hän itse nimitti ja jaksaa fiilistellä sitä edelleen.


Britneyn keikalle kokoutu kiva porukka eri puolita Suomea ja se oli kyl ihan tosi hauska kokemus!


Mimmin kanssa seikkailtiin kyllä mistä ihmeellisimmissä paikoissa..



Juhannusta mökillä. Se oli vaan taas maailman paras!


Ystävien kanssa bailaamista kiiltävissä tunnelmissa ja erityisesti Yo Kuudes linja Rapseja, joissa on aina ihan huisia!


Joensuuhun kaipaan aina, Ilosaari on yks vuoden kokokohdista.



Istuskelua nurtsilla koko perheen kera..


Yöhengailua poikien kanssa..


Saunailua Mimmin kanssa ja kaikkien meidän uusien tököttimien testailua.. Niin ja tietty Wii Fittailua, jota Mimmi harrastaa tässä naamio naamassaan.


Jäätelöä auringossa. MMMMMM!


Uimista yhen reppanan kanssa, joka on ehkä maailman hellyyttävin kun se ui.


Olis kiva näyttää edes vähän kesäiseltä ja terveeltä, eikä lakanalta (parisängyn), jolla ei oo melkein enää ees nenää, koska se on niistäny niin paljon.

Kaikkea mahdollista mä kaipaan kyllä. Mulla oli yli 30 kuvaa tulossa tähän, mutta postaus ois ollu ehkä joku metrin mittanen, niin ehkäpä jatkan fiilistelyä joskus talvella, kun on ihan törkeen kylmä..

Translation: I MISS SUMMER SO MUCH. These pics are from the last summer.. I need to get somewhere away from this darkness.

16 kommenttia:

  1. sä oot niin kaunis!:)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kanssa, sä oot Peppi todella kaunis! =)

    VastaaPoista
  3. Voi ei ku tuli haikee fiilis, ku miettii kesää, tai siis sitä, kun se kesä on nyt ohi :( No ensi kesää odotellessa vaan!! Kiva postaus taas, tää on niin ihana tää teidän blogi!! Jännä kyllä kun ei tunne teitä ollenkaan, mutta blogissanne roikun vähä väliä, niin tuntuu että teidät tuntee ihan tosi hyvin, kun lukee aina näitä juttuja...vaikee selitää, mut varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan :) Juuh, mutta jatkakaa kirjoittelua, päivän piriste aina tää!! Hauskaa päivää sinne!
    t. N

    VastaaPoista
  4. oot kyllä ihan käsittämättömän nätti, kiilsi naama tai ei :D!

    mä kaipaan kesää kans kohta jo ihan epätoivoisesti, saatan hetken olla ilonen talvesta vielä varsinkin sit kun saan uuden talvitakin ja oon päässy käyttää kaikkia ihania & paksuja neuleita, mut luulen et viimestään tos joulun jälkeen sais olla jo taas kesä :< ! :)

    VastaaPoista
  5. Mä en ole ikinä ollut kesäihmisiä, aina siis vihannut kesää ja kevättä, mutta nykyään aina välillä tulee sellasia "ah kesä" -fiiliksiä kuten esim. nyt. :D Toisaalta ei siinä kauaa mene, kun se taas tulee ja naama saa taas vapauden kiiltää, sitä kesän "hehkua" kaipaan myös omalle naamalleni...

    VastaaPoista
  6. Hey!

    Löysin bloginne viime viikolla ja parin päivän aikana kahlasin kaiken blogin alusta asti.. melkosen monta tuntia tuli vietettyä "teidän" seurassa koneella (:
    Pakko kehua: bloginne on aivan ihana, vaikutatte aivan mahtavilta ihmisiltä ja olette molemmat todella kauniita!

    Kivaa on ollut lukea myös juttuja Joensuusta, sillä itsehän täällä asustelen.
    Toivottavasti jatkatte yhtä monipuolisella ja mielenkiintoisella tyylillä eteenpäin!

    Hyvää syksyä molemmille. Minäkin haikailen kesän perään, kun kesäihminen olen ja vihhaan talvea (johtunee ehkä siitä, että olen kotoisin Kuusamosta, jossa on saatu "nauttia" niistä -30 pakkasista liian usein).

    t. Risu

    VastaaPoista
  7. Huhuh mulla ei kyllä oo hirveä ikävä kesää, tää syksy on tuonut tullessaan niin paljon ihania asioita. :) Mutta Peppi vitsit että olet KAUNIS!! =) Oon käännyttänyt kavereitakin teidän lukijoiksi ja ylistänyt sun tyyliä. ;)
    Kyllä se talvikin tuo kaikkee kivaa tullessaan, uskotellaan ainakin itellemme (ja toisillemme) niin, ni tuntuu hieman helpommalta =)

    VastaaPoista
  8. http://tliitu.blogspot.com/2009/10/7-things.html

    Tuolta löytyypi teille tunnustus! Taitaa olla eka kerta kun kommentoin tätä blogia, mutta pitkään olen jo vakituisesti seurannut :) Keep up the good work girls!

    VastaaPoista
  9. peppi, mä rakastan sun hiuksia! voisitko tehdä jotain hiuspostauksen tynkää, missä esittelisit sun hiuksia vuosien varrelta / hiustenlaittoa tms o:

    VastaaPoista
  10. Voi, olipa ihana kesä (ja kivasti sensuroitu kaikki sadepäiväkuvat!) ;)

    Mutta syksyssä ja talvessakin on ihania juttuja, voi fiilistellä punaviiniä ja neulomista ja kynttilöitä, pikkujoulua, joulua, mun synttäreitä, glögiä, sitä että saa olla sisällä lämpimässä kun ulkona on kylmä ja voi hyvällä omallatunnolla lojua sohvalla kattomassa leffaa, saa tehdä lasagnea ja lihapullia ja uunipastaa ja leipoa piirakoita. Kyllä se siitä! Ja aina tulee uusi kesä :)

    Pus!

    VastaaPoista
  11. Ootpa kaunis tuossa Ilosaarirock kuvassa!<3 Toki muutkin kuvat on nättejä mutta varsinkin tuo. :)

    Ihana blogi<3

    VastaaPoista
  12. Sulla on niin kaunis hymy, ihan epäreiluu! :) Jos ite yritän hymyillä noin niin näytän ihan kamalalta... xD

    VastaaPoista
  13. Heissan!Olen seuraillu jonkin aikaa teijän blogia ja te saitte mut tykkäämään teistä todella paljon (: ja nyt uskallaudun kommentoimaan ensimmäistä kertaa nimimerkillä. Jännnää! Jeahmään!Pitäis vain rekata se.

    T.BiBBuLi^

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: AWWWW KIITOS! :) Pelastatte mun päivän! :D

    Anonyymi: Kiitos <3

    Anonyymi: Ihanaa, tiedätkö et mä ymmärrän tasan mitä tarkotat. Ite oon lukenu jo pitkään blogeja ja sen takia mulle on tullut joihin sellanen "suhde" kun tuntisin heidät. Sit on ollutkin hassua, kun on tavannut ihan livenä niitä ihmisiä, joiden blogia on lukenu jo pitkään ja ne onkin ollut ihan samanlaisia, ku minkälaisen kuvan sä oot niistä saanut. :) Ihanaa, että piristetään. Mua piristää hirveesti, kun ajattelet noin :)

    llaura: Kiitos ihana! <3 No siis joo mä luulen, et mä kans jaksan hetken viel fiilistellä tätäkin ja sitku tulee lumet, ni se on kivaa sen hetken. Mut sit pimeys ja liukkaus alkaa ärsyttää ja haluun paeta paratiisiin! :D

    Tiia: Joo hehkua odotellessa, kiiltokriiseily onkin sitten taas asia erikseen! ;)

    Anonyymi: Anonyymi Hey! Ihanaa, vau. Mun mielestä on aina niiin kivaa, kun ihmiset lukee niitä vanhojakin postauksia läpi. Siitä tulee sellanen kiva fiilis. :)

    Samalla omalla meiningillä jatketaan, palautetta on aina mukava saada ja tämmöset kommentit piristääkin paljon! :) Paljon lämpimiä haleja Joensuuhun, mä kaipaan sinne TAAS! <3

    Anonyymi: Ihanaa kuulla, että syksy on tuonu ihania juttuja tullessaan - sehän sitä parhautta onkin. Toivotaan, että talvi tuo kans. <3 Ei apua, mulle on edelleen hirveen vaikee uskoa, et joku tykkäis mun tyylistä koska mun mielestä mulla ei oo ees mitään tyyliä. :D Siks taistelenkin aina muotiblogi-sanontaa vastaan, koska en tod. oo muodikas, muodokas sitten kylläkin! ;) Mut kivaa ja ihanaa, kun luette. Kavereille terkkui! <3

    Tiina: Ihanaa! Me kerettiin tehdä toi haaste jo muutama päivä sitten, mutta kiitos tunnustuksesta! <3

    Memde: MUN HIUKSIA? :D Apua! Siis läskihän ihan punastuu täällä. Minkälaista juttua haluaisit? Voin toki esitellä mun hiuksia, mutta ne on kyllä mun murheenkryyni aina ja ikuisesti. ;)

    eeva: Pus kulta! Mä ehkä eniten noista fiilistelen sun synttäreitä sit! <3 Syksy on ihana, talvi on ihana ja kesä on kaivattava. Nyt kipeenä sitä kaipais hirveesti sitä energiaa mitä auringosta saa. Pian nähdään?! Vaadin ainakin törmäystä ens viikolla senkin ihanat. <3

    Anonyymi: Kiitos <3 Johtuukohan kenties siitä, että mulla on siinä aurinkolasit? ;)

    Anonyymi: Haha mä vihasin ennen mun hymyä, mutta sit päätin ruveta hymyilee ja nyt jopa tykkään siitä! :) Kiitti <3

    Anonyymi: Rekkaa nimimerkki ja rupee kuule kommentoimaan useemminkin, mun mielestä on niin kivaa pitää yhteyttä lukijoiden kanssa. Siks on aina ihanaa, kun mulle tullaan facebookissakin juttelee. Kiitos kun kommentoit, pus! <3

    Te saatte mut taas punastelemaan täällä, ootte ihania!

    VastaaPoista
  15. Thank you for the tiny translation, cameron diaz. hehehe.

    or should i say: kiitos! en ymmärrä suomea. but mä rakastan your blog.

    VastaaPoista
  16. Ihana takki tos vikas kuvassa :)) mistä se on?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.