maanantai 26. lokakuuta 2009

Ei niin laiska lauantai..

Perjantaina herätessäni ihan järkyttävän kipeänä oli ensimmäinen ajatus se, että entäs jos oon huomenna lauantaina vieläkin kipeempi. Mulla nimittäin oli edessä tärkeä päivä, enkä halunnut jäädä mistään hinnasta pois..Niinpä lauantaina kun kello soi kävelin lääkekaapille sen enempiä ajattelematta, tankkasin ja lähdinkin kaikkia uhmaten kohti pitkää päivää.

Illalla kokoonnuttiin vielä bloggaajien kanssa syömään (odotettu oli jo innolla :D) ja istumaan iltaa. Se oli oikein kiva juttu, koska paikalla oli monia tuttuja, joita en ollut vielä ees nähnyt oikeastioikeasti. Suunnattiinkin Annan, Arezin ja Nadjan kanssa Raflaan ja päinvastoin kun aamulla, me oltiin kerrankin melkein ensimmäisiä paikalla.



Arez on oikeesti joku maailman söpöin.

Ruokana oli kaikkea hyvää (mulla oli kuviakin niistä, mutta kaikki ihan tärähtäneitä, ku eihän läski oo malttanu tietenkään niitä sen enempää kuvailla..) mutta kanaa oli, salaattia oli, risottoakin oli ja jälkiruoaksi nautittiin Nadjan kanssa Creme Bruleet. Melkeen kaikki muut meidän pöydästä otti suklaakakut ja sitten alko se "Ei vitsi tää tuoksuu hyvälle, nam" Ja Peppi epätoivosena yrittää nuhansa läpi edes haistellen ahmia muidenkin kakut, eikä siltikään haistanu mitään :( Varottelin myös esim. Annaa mahdollisesta lihomisesta jos syö koko kakun loppuun ja yritin täten päästä osingoille Annan hehkuttamasta suklaakakusta, koska se oli kehuskellut "Peppi täällä on juoksevaa suklaata sisällä" Joo, reilua.. Käännä vaan puukkoa haavassa, kun toinen ei edes haista sitä herkkua. Nadjakin hyvänä ihmisenä tarjos läskille itseltään jäänyttä osaa Creme Bruleesta. On ihanaa kun ympärillä on näin hyväsydämisiä tyyppejä, mutta (kaikkien) onneksi olin kipeä ja jaksoin vaan oman osani ateriasta. :D (Meinasin kyllä nuolla vielä sen oman kulhonkin, jos vaikka muut olis kääntäny päänsä just sillon pois) Näin ei kuitenkaan päässyt käymään ja Nadja myös ilmoitti ettei enää koskaan voi istua mun vieressä, koska se kuulemma nauro kokoajan? En ymmärrä?




Oon ilmeisesti innostunut kuvailemaan Heleneä, koska se kuvas koko illan kaikkia. :D

Raflasta siirryttiin koko porukka Erottajalle ja siellä pääsinkin myös juttelemaan muutamien "uusien" tuttavuuksien kanssa. Jotenkin tuntui, että ilta meni hirveen nopeesti ohi, enkä kerenny hirveesti kenenkään kanssa tutustumaan, onneksi pian uudelleen. Yks isoista jutuista oli selkeä virstanpylväs nettielämässäni (LOL :D), kun pääsin kaulailemaan ja jutskailemaan pitkät pätkät Nelliinan kanssa, joka on ensimmäinen jonka blogia oon ruvennu joskus ihan säännöllisesti päivittäin (ja ehkä vähän useemminkin...) seuraamaan. Nelliina oli ihan hirveen sulonen ja minä tietenkin aivan onnessani. Toinen jonka kanssa kerkesin enemmänkin puhumaan oli ihana Tuhlaus ja meille muodostuikin jo oma tervehdyksemme: FF eli FAT FOREVER!


Anna ilmeisesti näytti miltä Peppi aina näyttää? :D Vääryys on se, että Anna oikeesti näyttää aina ihan törkeen kauniilta, vaikka joku katujyrä ajais sen päältä.

Sunnuntaina muut jatkoi vielä juttuja, mutta minä pääsin livistämään tilanteesta, koska Mimmi on Intiassa (kerrankin jotain iloa siitäkin reissusta myös meikäläiselle :D) enkä joutunut mennä turvonneen nenäni kanssa poseeraamaan väsyneenä, vaan sain sairastaa kotona rauhassa. Hullua on muuten se, että seuraavana lauantaina saan Mimmin takas tänne ja se on ehkä joku maailman kivoin juttu.

Ainiin, sinä tyttö joka olit bongannut poikaystäväni Digistylesin ensi-illasta ja käynyt lähettelemässä terkkuja, niin MOI vaan sinnekki ja kiitos kehuista! :)



Kiitos Helenelle kuvasta. Sen blogista löytyykin lisää fiiliskuvia illalta!

Teistä muutamat on kirjotellut meille, että kun luette meidän juttua päivittäin niin on alkanut tulla sellanen olo, kun tuntisitte meidät hirveen hyvin ja oltais kavereita. Mun täytyy sanoa, että mulla on ollut aina ihan samanlainen olo muutamista bloggareista, koska oon lukenut aina niiden juttuja ja ns. "seurannut" niiden elämää jatkuvasti blogin kautta. Niinpä onkin nyt hassua hengailla niiden samojen tyyppien kanssa ja oonkin saanut tän kautta jo muutamia ihan superihania ihmisiä elämääni.

Kiitos kaikille tahoille lauantaista ja terkkuja kaikille kivoille jotka oli paikalla. Ens kerralla aiotaan Mimmin kanssa ottaa teidät kaikki läskien syleilyyn! Pus!

10 kommenttia:

  1. haha :D oot söpö! Meillä huumorinaisilla tottakai menee jutut yksiin, toivottavasti nähdään pian uudestaan!

    VastaaPoista
  2. oi ihanat tytöt! bongasinpas iankin tuolta. kertokaa nyt joku jo että mikä toi juttu oikein on, meille ei koskaan kerrota mitään! :-D kaikki bloggaajat on ollu jossain salaperäisessä tapahtumassa mutta lukijoille vaan hihitellään että me kerrotaan sit myöehmmin :(

    VastaaPoista
  3. Nelliina: Ite oot! Tietty menee ja kai nyt jos molemmat fiilistelee Lontoota ja Nycii. :D Toivottavasti nähdään, uskon näin ainakin! ;)

    aleika: Ei kaikki bloggaajat oo ollu, mut moni ja ei kukaan hihittele mutku aina ei kaikesta saa/voi kertoa heti ja se onki ihan tylsää! :(

    VastaaPoista
  4. moikka tytöt!:)

    muistelisin että joskus täällä blogissa on mainittu biisi new york state of mind ja ite oon kuunnellu sitä lähinnä billy joelin esittämänä joka on vähän turhan pliisu mun makuuni joten olisko teillä jotain muita artisteja/bändejä jotka vois samaa kappaletta tulkita, ihan mitä vaan? kyseinen biisi on kuitenkin niin kiva!:)

    kiitos ihanasta blogista, mikään ei oo ihanampaa kun juoda aamukahvi rauhassa ja selata läpi teidän blogi vapaapäivänä. kerran mun miehelläkin oli harvinaisesti samana päivänä vapaapäivä (yleensä toinen on AINA töissä kun toinen on vapaalla keskellä viikkoa) ja se tuli koko ajan häiritsemään mua kun yritin keskittyä teidän blogiin ja loppujen lopuks suutuin sille kamalasti kun en saanu rauhassa lukea teidän blogia! :D

    VastaaPoista
  5. Mitäs aiotte ensimmäisenä tehdä kun treffaatte Mimmin kanssa? :)

    VastaaPoista
  6. Vitsi miten kaunista porukkaa!! Bloggarit on näköjään kaikki jotain supermalleja ;) Epäreilua!! Haleja Pepille ja kohta saadaan Mimmulikin takas :)

    t. Linda :¤

    VastaaPoista
  7. Peppi! Mulla on sulle haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  8. ellen: Hellurei! Mä luulen, että ainoo state of mind mikä täällä on mainittu on tuo Jay-Z:n ja Alicia Keysin Empire state of mind, joka on ihana! Mä tykkään kyllä NY State of mindista, joten jos löydät uusia tulkintoja siitä, niin pistähän tulee tännekkin! :)

    Hahaha toi kuulosti NIIN tutulta, olen itse myös joskus ottanut herneet nenääni ja poikaystävä tietääkin nykyään jo, ku sanon että "luen nyt blogeja" eikä tuu häiritsemään ;) Niihin kun täytyy keskittyä. Kiitos paljon <3

    Siny: Luulen, että syömiseksihän se menee! ;)

    Paola: Kiitos Paola! Punastuin :)

    Anonyymi: Porukka oli kyllä kaunista, paljon kauniita bloggareita liikenteessä! :) Niin saadaan, JEEE!

    NooranElämää: Kiitos paljon! :)

    Helene: Just hyviä! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.