tiistai 13. lokakuuta 2009

Miten voit auttaa? Täydellinen muotoilurauta!


Kuten aiemmin lupailtiin, niin me tullaan koko lokakuun ajan esittelemään teille myös tuotteita, joita hankkimalla voitte tukea Syöpäsäätiön Roosa nauha-kampanjaa, koska olemme myös itse mukana kampanjassa ja aihe on meille äärimmäisen tärkeä.

Ensimmäiseksi esiteltäväksi valittiin tuote, joka olisi meidän molempien "mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle"-listalla (mikäli siis siellä saarella olis sähköä :D) eli GHD:n täydellinen muotoilurauta.



Suomessa on nyt neljättä kertaa markkinoilla tuo pinkki muotoilurauta, joka on limited edition ja sillä tuetaan Roosa nauha-kampanjaa. Tänä vuonna väri on tollanen todella söpö baby pink ja siihen on selkeesti tuotu mukaan myös ripaus Vintagea, joka ei koskaan ole ollenkaan pahitteeksi.

Herkullinen limited edition-setti sisältää seuraavaa:



Kulttiaseman saavuttanut baby pink ghd IV styler -rauta
Baby pink laukku, johon mahtuu kyllä raudan lisäksi vaikka kaikki lemppari hiustuotteet.
Lämpösuojattu baby pink pussukka muotoiluraudalle, joten helppo kuljettaa mukana
Suloinen baby pink hiusharja

Koko setti on niin ihana ja tyylikäs, että mä kantaisin sitä mukana vaan jo sen takia..

Kyseessä ei siis todellakaan ole pelkästään suoristusrauta, vaan sen avulla pystyy niiden pyöristettyjen levyjen avulla kihartaa, taivuttaa ja vaikka tehdä laineita. Monet kampaajat nimittäin suosittelevatkin ihan suosiolla skippaamaan lämpörullat sun muut ja panostamaan kunnon muotoilurautaan. Sillä saa niin nättiä ja kestävää kiharaakin ja kaikenlisäks vielä nopeesti, eikä tarvii olla kampaaja osatakseen tehdä niitä. Jopa minä Peppi More to love opin tekemään niitä kiharoita pienen opettelun jälkeen. :D



Tässä siis teille yksi tapa lahjoittaa ja voidaan kyllä luvata, että tää on semmonen lahja itelleen, ettei sitä voi mitenkään katua. Settiä voi tilata esim. täältä, sen hinta on 249e ja jokaisesta myydystä raudasta lahjoitetaan 10e Syöpäsäätiön Roosa nauha-rahastoon. Erittäin hyvä lahjavinkki myös poikaystäville, jos haluatte tehdä tyttöystävän toooodella onnelliseksi esim. Jouluna! ;)

Mikäli et kuitenkaan tarvitse juuri nyt muotoilurautaa, niin voit toki myös tukea kampanjaa More to loven pinkissä potissa, joka löytyy täältä. Lahjoituksia on tullut teiltä ihanilta jo reilu 20 ja muistattehan, että se eurokin on suuri apu.

Joten auttakaa meidän kanssa ja näytetään niille, että kyllä me nettihiiretkin välitetään! ;)


kuva valkoisella taustalla: SKT-GROUP Oy

25 kommenttia:

  1. Voih kun olis ylimääräistä toi 249e niin tollanen rauta jo komeilis tossa mun työpöydällä <3
    Btw lahjoitin 2e ja joitakin senttejä päälle tuossa pari päivää sitten teidän pottiin :)

    VastaaPoista
  2. Oo teette mun elämästä vaikeaa. Ostoslistalla olisi myös esim. kunnon imuri, mutta nyt näyttää vahvasti siltä että tää tyttö vois vaikka investoida mieluummin tuohon kaunokaiseen! :)

    VastaaPoista
  3. Toi on kyllä söpöyden huipentuma ja kelpuuttaisin sen kotiini välittömästi jos hinta ei olis noin jumalattoman kova =(

    VastaaPoista
  4. Voi ei! Saattaapa olla, että veronpalautusrahat menee johonkin erittäin tarpeelliseen, kuten vaikka tähän suoristusrautaan! :D

    VastaaPoista
  5. Toi olis tosi kiva ja söpö, ja varmasti hyvä ja toimivakin, mutta on toi aika törkeän kallis :o

    VastaaPoista
  6. TAHTOO! hyvällä omalla tunnolla vois ostaa, koska siitä menee rahaa todella hyvään tarkoitukseen ja oon halunnut jo jonkin aikaa vekottimen jolla saa tehtyä kiharoita (suoristusrauta on alkanu myös himottamaan) ja toi olis unelma kun monta toimintoa yhdessä ja samassa vekottimessa ja vielä noin söpö ja kaikkee :)

    oi että, varmasti päätyy minun hankintalistalle, tai ainakin joululahjatoivelistalle :D

    VastaaPoista
  7. Haluaisin olla onnellinen täydellisen suoristusraudan omistaja.Omani vetelee kyllä viimeisiään ja alkaa kyllä ottaa hermoille kun jonain päivinä toimii ja toisina taas ei.Oma kampaajani käyttää samaista rautaa ja suositteli sitä minulle viime käynnillä ja voin sanoa että lopputulos tuolla raudalla on jotain uskomatonta verrattuna minun rautaani.Olisipa tuon verran ylimääräistä rahaa niin ostaisin samantien!

    VastaaPoista
  8. Löysin artikkelin joka saattaisi kiinnostaa : http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/972986
    Aika järkyttävää ;//

    VastaaPoista
  9. kuinka kauan tämä suoristusrauta on markkinoilla? :))

    VastaaPoista
  10. tilasin ton saman setin 130e:n hintaan englannista, ja tuli iha parin päivän jälkee (: toiminu ku unelma ja kyllä kaverit on kateellisia ;D

    VastaaPoista
  11. Kyllä on ihanan värinen suoristusrauta, mutta taitaa miun tuloilla jäädä ostamatta. :/ Mutta onneksi sain laitettua pikku summan tuonne teidän pottiin. :)

    VastaaPoista
  12. Laurra: Ihana, kiitos paljon! Nyt vaan säästämään ja sit panostat kerralla hyvään rautaan, joka kestää ja kestää! :)

    Saara: Suosittelen, itselläni menis samanlailla toi valinta! Kaunokainen kun jättää hiuksista suoristaessakin ihan silkkiset. Mulla on purple oma tuollainen, enkä enää ikinä aio elää ilman GHD:tä! :)

    Superlatiivi: No mutta katos. Kyse on pitkäaikaisesta sijotuksesta, joka tuo paaaaljon onnea ja iloa omistajalleen. Suosittelen edes testaamaan, sen jälkeen jäät koukkuun :D Kysy vaikka kampaajalta onko sillä tuollainen ja voisko tehä jotain sun hiuksille sillä! :P Kannattaa säästää vähän ja panostaa kerralla!

    Anni: Loistava sijotus on tämä, sen lupaan! <3

    Sara: Tän kohdalla myös tietää sen, että rahaa menee oikeasti hyvään tarkoitukseen, se on söpöin ever ja oikeesti pitkäaikainen ja hyvä sijoitus, jota ei vaan oikeesti voi katua! :)

    pinky pork: NO NIIIIIIIIIIIN! Mä halusin omaani pari vuotta ja voin kertoa, että se on parasta mitä mun hiuksille on tapahtunut. Suoristaa kuin unelma, tulee ihan silkkiset ja kestää se suoristus ja ne kiharat ja laineet ja ahhh <3 Niin ja tosta menee vielä kuitenkin rahaa hyväntekeväisyyteen. Täydellistä!

    Miss. J: Eikö oo hullua miten suuri ero se oikeesti on? Sitä ei voi edes ymmärtää ennenku kokee tämän. Mä luulin aina, että ei se nyt NIIN älytön voi olla, mutta kyllä se vaan voi. Mä halusin omaani parisen vuotta, joten suosittelen säästämään ja panostamaan! :)

    Anonyymi: Kiitos paljon vinkistä! Ihan kamalaa :/

    Anonyymi: En tiedä tarkalleen, mutta varmaan niin kauan kun tuotetta riittää. Viimeistään varmaan häipyy ensi vuonna, kun tulee varmaan taas uusi pinkki rauta! :) Voin tarkistaa asian ja palata! Kerkee säästämään varmasti ;)

    Anonyymi: On varmasti kateellisia, se on niin täydellinen! :P Meille Roosa nauha-kampanja on todella tärkeä ja siksi suositellaankin ostamaan täältä, kun raudasta menee sitten ainakin hyvään tarkoitukseen täällä Suomessa. :)

    Cherry_Cat: Ihana, kiitos! <3 Se on kuule täydellinen rauta, eli nyt vaan ruvetaan kaikki säästämään yhdessä! Mäkin haluaisin ton pinkinkin, nyt kun oon sitä hypistelly. <3 Kyllähän nainen tarvitsee 2 suoristusrautaa? Samanlaista, mutta eri väristä? :D Eikö vaan?

    VastaaPoista
  13. 249 euroa ja KYMPPI roosa nauha -rahastoon?! Ei hemmetti.

    VastaaPoista
  14. Mä kans ihmettelin et tuosta hinnasta menee vain kymppi roosanauha-keräykseen. Sama ostaa tuo rauta sieltä ulkomailta 130 eurolla ja lahjoittaa itse se kymppi tai vaikka enemmänkin keräykseen. Pääsee halvemmalla ja voi olla yhtä lailla hyvä omatunto.

    VastaaPoista
  15. Voisin ostaa raudan pelkästään ton söpön rusettipussukan takia :D

    VastaaPoista
  16. Ihmettelijä: Kukin tyylillään. :)

    Salla: Sama! :D Se on ihan supersulonen!!! :)

    VastaaPoista
  17. Kun tilasin sen ulkomailta niin kyllä siitäkin meni kymppi sinne rintasyöpä-säätiölle :)) Ihmettelen silti hiukan näitä hintaeroja suomen ja englannin välillä. :D myös muissa hiustuotteissa, esim Tigi.

    VastaaPoista
  18. mistä päin englantia ootte ihmiset tilailleet tätä rautaa halvemmalla?? :O

    VastaaPoista
  19. Anonyymi: Hintaerojahan kyllä on kuten monessa muussakin tuotteessa, en tiedä mistä se johtuu. Välillä on hassua huomata miten yksi ja sama tuote voi olla eri maissa täysin eri hintainen. Välillä onneksi Suomessakin halvempi ja ite mielummin ostan täältä, kun jos jotain tulee, niin apu on myös sillon täällä. :)

    Haluaisin muistuttaa kaikkia, että me More to loven tytöt ollaan mukana SUOMEN Roosa nauha-kampanjassa ja syy miksi esiteltiin tämä tuote blogissa on se, että halutaan tuoda esille Syöpäsäätiön virallisten yhteistyökumppaneiden tuotteita, joita ostamalla ihmiset pystyvät kampanjaa tukemaan lahjoittamatta suoranaisesti rahaa. Maailmallahan Roosa nauha-tuotteita on vaikka muille jakaa, mutta tässä blogissa tullaan esittelemään vain ne, joiden tuoton tiedämme menevän Suomen kampanjaan, jossa ollaan myös itse mukana. :) Tuotteita joita esitellään saattaa varmasti saada tilattua jostain edullisemmalla, koska Suomessa tunnetusti hinnat ovat korkealla, mutta meidän pointtimme onkin nyt täysin tuoda kampanjaa esille ja sen me teemme täysin puhtaasti sydämen asialla.

    Kiitos kaikille jo nyt tukemisesta, ootte olleet ihan mahtavia! :)

    VastaaPoista
  20. Mä ymmärrän oikein hyvin, että roosa nauha- kampanjassa se pinkki on sellainen tunnusväri, mutta mä vihaan pinkkiä kaikissa sen eri sävyissä. Voisin hyvin ostaa tämän raudan, koska siitä menee rahaa hyvään tarkoitukseen ja mä tarttisin kunnollisen muotoiluraudan, mutta mä en halua ton väristä. Enkä mä osta noin kalliita lahjojakaan kellekään. :(
    No mutta kävin laittaa 10 € teidän pottiin, vaikka ne sivut olikin pinkit :)

    VastaaPoista
  21. Pirita: Apua ihana! :D Kai oot tietonen, että GHD:n rautoja on myös ihan mustina ja ne on vielä vähän edullisempiakin? Jos etit oikeesti hyvää rautaa, niin suosittelen täydestä sydämestä. Suoristaa hiukset silkkisesti ja tekee todella kauniit kiharat tai laineet. Kuumenee ihan hetkessä.

    Kiitos paljon lahjoittamisesta ihana. <3

    VastaaPoista
  22. Ihanaa pinkkiä! Lovelovelove! :)

    VastaaPoista
  23. Joo kyllä mä tiedän, että tota rautaa on myös ihan mulle sopivana värinä :) Mutta mun pitää kuitenkin vähän säästää, ettei mies ja koira joudu olemaan ilman ruokaa :D

    VastaaPoista
  24. voi että! Kyllä tuollanen kelpais! :)
    Kävin muuten lahjoittamassa pottiinne 1,5 euroa kun ei enempää löytynyt, mutta myöhemmin voin lisääkin pistellä :) ja tekstiviestillä pistin vitosen. Hyvän asian puolella olette!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.