sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kurvikas kurvissa!


Eilen mulle selvis kirjaimellisesti mitä tarkottaa se, kun sanotaan että "seinät kaatuu päälle". Mulle iski sellanen olo, että PAKKO päästä pois kotoota edes hetkeksi ja saada vähän raitista ilmaa. Olin kuitenkin ollut melkein 7 vrk putkeen kotona ja nukkunut siitä ajasta ehkä 80%. Niinpä lähdinkin ihanaisen Lindan kanssa istuskelemaan iltaa keskustaan ja sekös vasta mukavaa olikin.



Lasit: Asos
Takki: GT, koko 42
Huivi: H&M
Neuletakki: GT, koko L
Tunika: Only, koko XL
Saappaat: Dinsko, koko 38

Myöhemmin liityttiin poikien seuraan ja istuskeltiin niiden kanssa. Oli ihanaa vaan nähdä ihmisiä ja jauhaa kaikkea turhaa. Parhaimpana tietty Lindan kanssa tyttöjen jutut, jotka vaan välillä on ihan välttämättömiä.

Yöbussi jätti mut tosi tylysti yksin seisomaan räntäsateeseen Kurvissa, eikä suostunut ottamaan kyytiin, kun oli niin täynnä. Mä tietenkin olin jättänyt myös pankkikortin kotiin vahingossa, joten hampaat kalisten kömmin Lindan lämpimään kotiin nukkumaan. Muuten olisin tänään vähintääkin varmaan keuhkokuumeessa, koska yöllä oli kylmäkylmä, tosi kylmä. Linda oli ihana ja majotti mut, kiitos siitä.

Tässä aamuisia kuvia Suomen kauneudesta, eli siitä legendaarisesta Helsinginkadusta:











Kallio muuten jakaa ihmisten mielipiteet ihan täysin. Jotkut maksais ylimäärästä saadakseen asua siellä ja joillekkin taas sais maksaa, että ne asuis Kalliossa. Ite en oikein tiedä kumpaan ryhmään kuulun, en oo koskaan kokenut mitään suurta halua asua siellä, mutta oon löytänyt sieltä myös taloja jotka on niin kauniita, että voisin kuvitella asuvani niissä.

15 kommenttia:

  1. Kuvia työmatkani varrelta ja joka aamu saa pelätä, että ällö spurgu tulee ratikassa viereen istumaan <3 Kallio on kyllä ihan kiva paikka ja voisin jopa sinne muuttaa täältä ihanaisesta itä-helsingistä :D

    VastaaPoista
  2. En mäkään voisi kuvitella asuvani Kalliossa aina ja perustavani sinne perhettä, mutta paikkaan liittyy niin paljon muistoja, kun itselleni se oli ensimmäinen koti ja siellä yli 20-vuotiaaksi asuin :)

    VastaaPoista
  3. Oi beibe, näytät ihanalta!

    Ja tutut rappuset muuten siinä kuvassa, siitä oon kävellyt ylös kerran jos toisenkin entiseen kämppääni Castréninkadulla.. oi niitä aikoja! :)

    Pian nähdään, pus!

    VastaaPoista
  4. Olet ihan huippunätti tossa kuvassa :)

    VastaaPoista
  5. Oi vitsit, aivan ihana kuva susta !

    VastaaPoista
  6. Oi, tuli taas ikävä Helsinkiä näiden kuvien jälkeen. :( !

    VastaaPoista
  7. Mä kuulun niihin Kallion inhoajiin, mun mielestä se on ihan kamalaa slummialuetta. On siellä toki jotain nättejä alueitakin.

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi ja hehkeitä mimmejä!!! :)

    VastaaPoista
  9. Kauniina olet ollut liikenteessä:)<3

    VastaaPoista
  10. viv: Kalliosta ei ainakaan tunnelmaa puutu! ;)

    Anonyymi: Siellä on varmasti paljon tunteita ja muistoja. Kallio vaikuttaakin sellaselta paikalta, että siellä sattuu ja tapahtuu, niin hyvässä kun pahassakin. En itse myöskään perhettä haluis siellä kasvattaa, mutta nuoruudessani oon viihtynyt siellä paljon, kun ystävä asui siellä. :)

    annukka: Oi, oi, oi! Sinne voisin minäkin muuttaa. Ahh! :) Kiitos muru, pian tosiaan nähdään PUS! <3

    Maya: Kiitos!! :) Arvaa onko hassua kun sanot noin, koska mulla oli eilen sellanen "olenpas ruma"-olo. Sisällä olo ja herkuttelu tehnyt tepposensa, tuntui että näytän kamalalta! :)

    Liisa: Kiitos! :) Mitä ihmettä, lue ylempi kommentti! Teette kyllä mulle hyvän mielen. :)

    Minna Cest: Varmasti. Helsinki on kyllä oikeesti ihana paikka. :)

    Anonyymi: On siellä ja kauniita taloja myös. Mä oon kanssa aina vähän enemmän jotenkin kallistunut ettei se ole mun paikka, mutta nykyään oon löytänyt sieltä niin kivoja paikkoja, että voisin ehkä jopa kuvitella asuvani siellä! :)

    ChRiista: Kiitos <3 Täällä on hehkeitä Mimmejä ja Peppejä! ;)

    Anonyymi: Kiitos, tulipa hyvä mieli! <3

    VastaaPoista
  11. I love your glasses! Your photographs on your blog are just so beautiful

    VastaaPoista
  12. Deborah-lee: Aww thanks sweetie! I love them too, bought them from Asos.com. xx

    VastaaPoista
  13. Älkää ajatelko itteänne lihavina - pitäiskö kaikkien olla sellasia langanlaihoja? Ootte superkauniita just noin! Kannattaa vaan nauttia elämästä :)

    VastaaPoista
  14. Noi lasit sopii sulle mahtavasti. Ja sulla on tajuttoman kaunis hymy!

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Me nautitaan kyllä ja ajatellaan itsemme juurikin näin lihavina, mutta samalla myös nautitaan siitä! :) Kiitos paljon <3

    Anonyymi: Kiitos vitsin piristäjät! <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.