sunnuntai 7. lokakuuta 2012

VKO 40

Sitä ollaan nyt Pepin kanssa matkalla kohti Nepalia, mutta tässäpä teille summattuna vielä tämän viikon kuulumisia @mimmimoretolove :n Instagrammin läpi :)


Alkuviikosta pyörähdetiin IKEAssa ja siellä oli jo JOULU, huh! Lähdettiin ostamaan IKEAsta siis yhtä kärryä ja päädyttiin ostamaan sen kärryn lisäksi kärryllinen muutakin tarpeellista :D No onpahan useempi asia ostoslistalta taas viivattu yli... Lisäksi saattaa olla, että harhauduttiin IKEAn lisäksi myös Jyskiin, josta jättityynyn lisäksi heräteostoksena mukaan lähti arkku ja Iittala Outletin Iik-päiviltä asia jos toinenkin. Koti kiittää! :) 


Alkuviikosta myös maalattiin. Olin ostanut nuo posliiniset lehmänaulakot Köpiksen lentokentältä Tigerista (joka on nykyään yks mun lempparikauppoja :D) parilla eurolla ja ne kaipaili vähän keltaista, joka on muuten vallannut meidän kodin, pintaansa... 


Keltainen kannu - Use cans for ART not fo vandalism. OK! 

Kotona työskentelen yleensä sohvalla ja sihteeri-Jykä on aina apuna. Välillä otetaan tietty torkut ja sitten homma jatkuu... 


Oon ottanut mun kotibussipysäkiltä tämmöstä vastaavanlaista kuvaa varmaan sata kertaa, voisin koota vuodenaikojen vaihtelun joskus omaksi postauksekseen :D


Olin yhdistänyt asuuni yhtenä päivänä kaikkea mahdollista, niin neon-värejä, kuin camo-, että aztec-kuosiakin.


Perjantaina käytiin Tiinan kanssa sushilla ja sovittiin ensi viikon kuvioista. Tiina on siis se joka päivystää sähköpostia, kun me rillutellaan reissussa. 

Käväsin myös apteekista hakemassa maitohappobakteereja ja Imodium Plussaa, ihan varmuuden vuoksi... 


Saatiin Pepin kanssa aika kivoja retkeilytuotteita tuonne Nepalin reissulle. Näistä lisää myöhemmin, mutta paljastettakoon, että mukaan lähtee myös mm. vaelluskengät ja makuupussi :) 


Löysin Nummelan Anttilasta yhtenä iltana myös Ponille Kyytiä-DVD:t ja kassalla paljastui, että hinta oli tiputettu viidestätoista kokonaista kuuteen euroon. Olin intona! Tykkääkö joku muu Smack the Pony-sarjasta? 

Kyytipojaksi ponille sopi tietty yksi lemppariruuistani, nimittäin tortillat... mmm...

Semmonen arkiviikko tällä viikolla. Veikkaisin, että ensi viikko tuleekin olemaan hieman erilainen. :) OLKAAHAN NÄTISTI!

4 kommenttia:

  1. Mäkin kävin tossa viikko takaperin ikeassa ja mun teki mieli ostaa kaikki joulutavarat sieltä....rakastan niin paljon joulua niin tuli kyllä niin joulufiilis siellä! :D No onneksi on jo sovittu uusi ikea reissu parin viikon päähän..;D

    VastaaPoista
  2. Täytyy myöntää, etten ole kuullut enkä nähnyt ponille kyytiä dvd:stä...ohjelmasta.. :) ikeasta kyllä tarttuu aina mukaan vaikka mitä.. Mutta nyt jo joulu?!? :D saas nähdä jos joulukuussa käyn, että missä mennään silloin..

    VastaaPoista
  3. Smack the Pony on hauska sarja! :D Joskus oli sellaisia ei niin hauskoja sketsejä välissä, mut tykkäilin kyllä! Mahtavaa naisenergiaa. :)

    VastaaPoista
  4. Oletteko Nepalissa turisti- vai "promoreissulla"? Itse kävin keväällä Kathmandussa, mutta nyt syksyllähän siellä on paras aika käydä, kun sade on raikastanut ilman ja vuoret näkyvät. Keväällä piti kaivaa pumpulipuikolla nenästä mustaa räkää parin tunnin välein. <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.