keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Missoni x Lindex in action!

Meidän työpäivät koostuu yleensä palavereista ja muista mukavista asioista, kuten toisinaan myös leffaennakoista. No eilen marssittiin Tiinan kanssa päälliköinä katsastamaan Step Up Revolutionia lehdistönäytökseen. Ostettiin ihan irtokarkkejakin tätä varten ja oltiin leffasta erittäin fiiliksissä. No Maximin aulassa varttia vaille kaksi saatiin kuulla, että Step Up Revolution olikin siirtynyt aamuun ja alkamassa oli Niko Lentäjänpoika 2-elokuvan lehdistönäytös. Meni siinä sitten fiilikset ja ei jaksettu mennä katsomaan sitä, vaan jatkettiin tekemään töitä pariksi tunniksi Johtoon :D Että semmonen pettymysten päivä eilinen... Eilen kohdattiin tuon vastoinkäymisen lisäksi myös huonoa palvelua ja muutenkin kaikki tuntu menevän vähän huonosti, no onneksi noita päiviä ei ihan kovin usein ole.

Napattiin kuitenkin Maximin alakerran haastavassa valossa asukuvat uudesta rakkausneuleestani:



Korvikset Pieces
Neule Missoni x Lindex (L)
Leggarit Piruetti (L)
Saappaat New Yorker (40)



Neule on edelleen ihana, mutta se tarttuu jokapaikkaan. Olipa kyseessä sitten laukun solki tai koiran kynnet, joten katellaan kuinka kauan pysyy hyvänä. Eilen piipahdettiin myös Forumin Lindexillä, jossa tuota neuletta yhä oli saatavilla. Huulissa mulla näissä kuvissa on Gina Tricotin huulipunaa, joka on yksi niistä "edullisista meikeistä" joita viime aikoina olen ostanut. Kerron näistä lisää viimeistään ensi viikolla.

Huomenna ohjelmassa Gossippia oikein olan takaa, joten kerrotaan varmasti myöhemmin lisää myös siitä, kuinka meidän eka suunnittelupäivä GoSis-raadin kanssa on sujunut :)

CIAO! 

25 kommenttia:

  1. Sorry vaan mutta nää nykyiset lindexin kuosit on kauheita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hätää, se on vaan muotitalo Missonin ja Lindexin yhteistyö :)

      Poista
  2. Neule sopii sulle, itselleni koen sen liian "erikoisena" :) Ehkä pitäisi vaan rohkaista ja kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Välillä on totisesti hyvä poistua sieltä omalta mukavuusalueelta :)

      Poista
  3. Luin aluksi raskausneuleestani ja melkein hypin onnesta, sitten luin uudestaan......

    VastaaPoista
  4. En ole koskaan kommentoinut, mutta nyt täytyy vähän antaa palautetta. Tervemenoa täällä Suomessa vaikkapa ruokajonoihin, sosiaalikeskuksiin, turvakoteihin, seurakunnan diakoniatyön vastaanotoille, a-klinikoille, sunnottomien asuntoloihin, sairaaloiden syöpäosastoille, tai vastaanottokoteihin, jos haluaa saada vähän perspektiiviä sille, mitä on pettymys ja se, kun "kaikki menee pieleen". Tätä en halua sanoa moralisoiden, vaan terveenä vinkkinä itse kullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota... Ootko ikinä kuullut sarkasmista? Eikun kyllä tuo eilinen oli elämäni suurimpia vastoinkäymisiä...

      Poista
    2. Anonyymi hei, itselle on tuttuja niin ruokajonot, sosiaalitoimistot, diakoniatyö, päihdehoitopaikat, syöpäosastot, ensikodit ja monet muut "kurjuuden huipentumat" mitä et maininnut. Tästä huolimatta harmittaa jos aikataulut kusee ja asiakaspalvelijalla on huono päivä.

      Mimmi, tuo neule väreineen todella sopii sulle loistavasti! Mä en itse ikinä uskalla käyttää punaista kun pelkään että se korostaa kasvojen punaisuutta ja muutenkin tekee musta semmosen punaisen joulupallon :D

      Poista
  5. Neuleen värit pukee sua aivan älyttömän hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana neule, kattelin malliston tuotteita ja tykkäsin hirveesti noista. Voikun olis varaa :D Noi värit sopii sulle :)!

    VastaaPoista
  7. Hei! Tässäpä olisi yksi juttuehdotus, josta haluaisin itse palavasti saada tietoa. Elikkäs kun teillä on niitä huippukampaajakamuja niin voisitteko heidän kanssaan yhteistyössä väsätä jonkun postauksen notta minkälaiset hiustyylit sopivat pyöreille kasvoille. Ja pyöreillä tässä tapauksessa tarkoitetaan sitä kun on isot posket ja kaksoisleukakin löytyy jne. Olen harkinnut jotain muodonmuutosta tylsään tukkamalliini, mutta en tiedä mikä olisi tuhdeille kasvoille imarteleva hiusmalli. Joten jos tästä aiheesta saisi kivan kuvallisen postauksen niin olis mahtavaa! :)

    VastaaPoista
  8. Onko noi piruetin leggarit ne supplexit? Itte tilasin kokoa L ja mie oon pienempi kokonen , ja silti tuntuu et ovat liian pienet. Missä oikein vika??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo minun L-kokoiset on ne thermolycrat, eli talvileggarit ja paljon venyvämmät. Mulla on XL-koko niistä Supplexeista ja ovat oikein passelit :)

      Poista
  9. hei pakko kysyä täällä kun en etsimällä itse löydä: te joskus vinkkasitte nettikaupasta, jossa myytiin saappaita isopohkeisimmillekin tytöille? olisko muistikuvaa mikä sen nimi oli?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskos ollut Torrid? Ainakin Torridin saappaita meillä on ollut. Mutta ne tulee Jenkeistä, joten kannattaa katsastaa postit ja tullit :) Evansilla on myös (Briteistä) ja Elloksellakin jotain. Just eilen puhuttiin Gossip-raadissa tästä "ongelmasta". :)

      Poista
  10. Näyttää kävelevältä diabetekselta ja infarktilta. Jättäkää terveyden nimessä ne herkut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostat nihkeältä ja omaan elämääsi tyytymättömältä. Omat asiani ja arvoni puolestaan ovat erittäin kunnossa :)

      Poista
  11. Ihana, kaunis neule! :) Teillä on tosi kiva ja piristävä blogi. Kateelliset ja muut ilkeilevät anonyymit kannattaa jättää huomiotta.

    VastaaPoista
  12. Voi kuinka ihana neule, minä myöhäisheränneenä vasta ihastuin nyt mallistoon ja etenkin tähän neuleeseen etenkin siinä vaaleammassa, mutta myös tässä värissä...harmittaa niin vietävästi kun ei näitä saa enää meidän pikkukaupungin lindexiltä...et hieno on! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.