tiistai 23. lokakuuta 2012

Tiina testaa: TRESemmé Split End Repair & kampaamo Dynastia

- Postaus on osa Tiina testaa -postaussarjaa, jonka testituotteet ja -palvelut on kaikki blogin kautta saatuja ja More To Love:n työharjoittelijan Tiinan testaamia. -

Muutama viikko sitten minulle tarjoutui mahdollisuus päästä tutustumaan TRESemmén Split End Repair -tuotteisiin ja viettämään hemmotteluhetkeä kampaamo Dynastiaan. Siellä minut otti vastaan Dynastian omistaja Taavi Vuokkovaara, joka on tuttu mm. Suomen Huippumalli haussa -sarjasta. Tällä kertaa ei kuitenkaan etsitty huippumallia (etsinnät luultavasti jatkuisivat edelleen), vaan vietettiin hyvää hiuspäivää eli Good Hair Dayta.


Hemmotteluhetki aloitettiin pesemällä hiukset Split End Repair -sarjan shampoolla, jonka jälkeen levitettiin hiusnaamio. Tehohoidon vaikuttamisen ajan pääsin nauttimaan ihanasta päähieronnasta rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Aloin heti suunnitella, että täytyy pistää Poikakumppani jatkossa hieromaan hiusnaamiota tukkaani, sillä TRESemmé -tuotteiden mukana ei valitettavasti tule Taavia.  


Rentoutusosion jälkeen Taavi näytti vielä latvoille vähän saksia ja loihti kiharapuikolla hurmaavat kiharat. Tutkailin purkkeja samalla ja Taavi sai kertoa miten tämä haaroittuneille hiuksille suunniteltu sarja oikein toimii. Tuotteiden kun luvataan vähentävän hiuslatvojen haaroittumista 80% vain kolmen käyttökerran jälkeen. Kaksihaaraiset kuulemma sulkeutuvat positiivisten ja negatiivisten ionien vetäessä toisiaan puoleensa ja samalla hoitavia aineita imeytyy vaurioituneisiin osiin. Taavi kertoi myös sen, että oikeasti tuloksia on havaittavissa jo kahden käyttökerran jälkeen, mutta koska kuluttajat ovat niin skeptisiä, niin päädyttiin lupaamaan tuloksia vasta kolmannella käyttökerralla. 

Taavi suositteli omille hiuksilleni etenkin sarjan latvoihin käytettävää seerumia. Ovela mies, kun napsi ne pahimmin haaroittuneet hiukset pois ennen pidempää testausta. Ainakin jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset olivat pehmeät ja olen aika vakuuttunut, että pidemmällä käytöllä voisi saada hyviä tuloksia. TRESemmé Split End Repair -tuotteita löytyy päivittäistavaraliikkeistä ja suositushinta on 7,90€/tuote. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio sekä seerumi.


En ole koskaan itse onnistunut luomaan kiharapuikolla rennon loivaa kiharakampausta ja luulin ettei se vain ole mahdollista toteuttaa omaan tukkaani. Omat tekeleeni aina suoristuvat viimeistään muutaman tunnin kuluttua, etenkin jos vähänkin kosken niihin tekovaiheessa kammalla. Taavi harjasi hiukset kihartamisen jälkeen läpi saaden silti aikaan nuo kauan tavoittelemani rennommat kiharat. Vinkiksi sain, että pitää muistaa antaa kiharan jäähtyä kunnolla ennen harjaamista.

Taidan muutenkin käyttää kiharakampauksieni pohjalla ihan liian voimakkaita tuotteita hiuslaatuuni nähden. Taavi käytti muistaakseni kampaukseen hoitotuotteiden lisäksi ainoastaan lämpösuojaa, muotoiluainetta sekä kevyesti lakkaa. Kun pohjalla oli vielä erittäin hyvin imeytetty hiusnaamio, niin ihmettelin suuresti kiharoiden pysyvyyttä. 


Loppupäivä menikin hiuksia hiplaillessa, sillä ne olivat todella silkkisen pehmeät ja hoidetun tuntuiset. Kiharat kestivät tuulesta ja tuiverruksesta huolimatta hyvin seuraavaan pesuun asti. Kannattaa ehdottomasti antaa hiuksensa ihanan Taavin hyppysiin!

Dynastia on muuten puitteiltaankin todella ihana kampaamo Ullanlinnassa. Ihastelin useaan otteeseen mm. massiivista kattokruunua, kultakehyksistä peiliä ja kampaamon tilavuutta. Dynastia toimii yhteistyökumppanina huomenna 24.10. järjestettävässä Elle Style Awards 2012 -gaalassa, joten sieltä voi varmasti bongailla myös Taavin taidonnäytteitä. 

Onko teillä ollut viime aikoina hyviä hiuspäiviä?

Testiterkuin: Tiina

8 kommenttia:

  1. Mulla on nyt ollut käytössä tuo Split ends repair-shampoo eikä se oikein valitettavasti mulla ainakaan auta :/ Sen lisäksi tuntuu ettei se oikein pese puhtaaksi kunnolla, mun mielestä puhdas tukka vähän narskuu mutta toi jättää sellaseksi liimasen tuntuisekssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mikä toimii toisella ei todellakaan välttämättä toimi toisella! ja se on fakta!!!:))

      Poista
    2. narskuvaks ei hiuksia hoitovilla shampoilla saa vaan syväpuhdistavalla :D ja esim hilse yms shampoilla... ei korjaavilla eikä kosteuttavilla!

      Poista
  2. Mun on nyt pakko kommentoida, että tän blogin postaukset ei käy yksiin. ensin tehdään postauksia missä kerrotaan kuinka huonosti kehitysmaissa menee ja että mm. suomalaisten pitäisi vähentää kaikkea turhaa (näin minä olen sen käsittänyt) ja sitten tulee tälläisia postauksia missä juuri testataan kaikkea turhaa humpuukkia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne asiat voi kyllä kulkea käsikädessä, itse ainakin rakastan kaikkea "turhamaista" edelleen, vaikka olenkin päässyt näkemäänkin myös asian toisen puolen. Yritän ainakin itse viestittää ihmisille, että kannattaa miettiä asioita ja etsiä se oma keino vaikuttaa.

      Poista
  3. Hei oikeesti. Käsittämätöntä et joku kampaaja käyttää markettikamaa kampaamossaan.ei tämä ainakaan mitään hyvää mainosta anna kyseiselle taaville. Ja joo, oon itsekkin erehtyny kerran käyttämään kyseista kuraa hiuksiini, en suosittele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, en ymmärrä miksi jossain _HUIPPUMALLI_ ohjelmassa käytetään tällaisia tuotteita, tuskin Kate Mossin ja kumppaneitten hiuksiin TreSemmeä laitetaan ;)
      Ja faktahan on, että kaksihaaraisia ei korjaa mikään muu kuin sakset. Ei mulla mitään näitä markettituotteita vastaan oo, mutta tuntuu vaan toisaalta väärältä, että kuluttajille "valehdellaan" tollasia. Tokihan varmaan silikoneista sun muista mömmöistä hiukset tuntuu eriltä, mutta entäpä kun lopettaa tän sarjan käytön ja vaihtaa johonkin muuhun? Siinä vaiheessa tulee ne "korjatut" latvat todellisina ja marssitaan kampaamoon, jossa sanotaan, että ainut vaihtoehto on leikata 5cm pois...

      Miten sinä Mimmi ajattelet nämä "salonkilaatua markettihintaan" tuotteet? Käytätkö itse? Kampaaja kun itsekkin olet, niin ois kiva tietää mitä mieltä itse noista olet :)

      Ja Tiinan postauksia on mukava lukea, oli vaan pakko tähän kommentoida, kun töissäkin tästä sarjasta puhuttu. Tuopa meille ainakin asiakkaita ;)

      Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille More To Love tytöille! :)

      Poista
  4. Eihän tämä välttämättä tarkoita, että kyseisessä kampaamossa käytetä tätä tuotesarjaa.
    Olen kerran ollut saman tyylisessä tilaisuudessa, jossa tuotesarjan omistaja oli vuokrannut tilan omaan käyttöön. En tietenkään tiedä kyseisestä asiasta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.