maanantai 1. lokakuuta 2012

Sydämellistä syksyä!

Huh, se olis jo eka päivä lokakuuta ja lööpit lupailee jo parin viikon sisällä lunta, MINÄ EN OO VIELÄ VALMIS! Tosin ostin Köpiksen reissulta Top Shopista neuleen, joka kyllä valmistaa minut talveen. Viime viikolla kirpakassa syyskelissä tuo neule toimi, mutta silti tuli siinä vielä vähän turhan lämmin, alla mulla nimittäin oli vielä pitkähihainen paita ja päällä farkkuliivi. Tiina nappasi nämä kuvat eräässä pressipäivässä, jossa piipahdettiin tuoksuttelemassa mm. uusinta suosikkituoksuani :)



Farkkuliivi Forever21+ (3XL)
Neule Top Shop (44)
Paljettishortsit F21+ (3XL)
Legginssit Piruetti (L)
Kengät Vans (8,5)



Viikonloppu mökillä Parikkalassa sujui loistavasti, kamera pysyi kassin pohjalla koko reissun ja keskityttiin lähinnä olennaiseen, eli hengailuun Jumpinissa ja syömiseen :D Välillä tietty pistäydyttiin arvioimassa miesten väsäämät halkopinot ja nautittiin eväistä kirpsakassa syysilmassa ja tietysti saunavastaavan (eli minun) taikomista puusaunalöylyistä. Parasta kuitenkin oli valloittavan pikkumiehen (eli Matin veljenpojan) seura, josta saatiin nauttia koko viikonlopun. Onko ok ikävöidä jo nyt sitä autokirjaa, jonka luit viikonloppuna tuo pikkupoika sylissä noin miljoona kertaa? :')

Meidän oma melko tarkalleen saman ikäinen poika Jykä on muuten todella sippi ja vetelee hirsiä tälläkin hetkellä sohvalla kuorsaten. Herra pääsi nimittäin tutustumaan viikonlopun aikana neljään uuteen narttututtavuuteen ja olipa yksi näistä jopa hänen oma äitinsä :')

Eilen vierailtiin kotimatkalla myös kummityttöni luona Lappeenrannassa ja vitsi siitä 11-vuotiaasta on tullut jo iso tyttö! :') Kummi on täällä tänään näköjään erittäin herkällä päällä... Mutta ei siinä, olin nimittäin eilenkin, sillä vuokrattiin Matin äitin synttärikahvien jälkeen VIHDOIN The Vow ja pääshän siinä taas pillittelemään...

Että tämmöstä arkista tänne, tällä viikolla me lähetään Pepin kanssa Nepaliin! Jännittää! :) 

Leggarit blogin kautta saatu. 
 

10 kommenttia:

  1. omg i need this jumper
    such a cute pattern!

    VastaaPoista
  2. Voi että miten söpöiltä noi kengät näyttää! :-)

    VastaaPoista
  3. Moikkamoi!

    Hei sellasta kyselisin että mihin kokoihin asti piruetista löytyy legginssikokoja ja onko ne kuika tyyriitä kun mulla kuluu yhdet gina tricotin legginssit n. 2-4:ssä viikossa. :(

    VastaaPoista
  4. Oi mikä ihana sydänneule! <3 :)

    VastaaPoista
  5. Nuo shortsit! Miksi niitä ei enää saa mistään!

    VastaaPoista
  6. Voi Mimmi, kun oot suloisen ja raikkaan näköinen. Ja aina niin lämmin katse silmissä.

    VastaaPoista
  7. Vautsi, Nepaliin! Sielä minäkin tahdon joskus käydä. Upee juttu kyllä.

    Ja upea on myöskin puserosi, ihanan syrämmelinen :)

    VastaaPoista
  8. Ihana sydänneule! :) Hyvää Nepalin matkaa!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.