perjantai 12. lokakuuta 2012

Casio Baby-G -kilpailu

Mimmin ja Pepin ollessa reissussa, Tiina täällä taas ajatteli pistää viikonlopuksi käyntiin kilpailun. Tällä kertaa palkintona on huikeita Casion Baby-G rannekelloja. Kellojen mainoskasvona toimii Kesha ja Mimmiltä löytyykin neidin leopardikuosinen nimikkokello (kollaasissa nro 5). Kyseinen kello onkin molempien mimmien menoon sopien erikoisiskunkestävä ja vesisuojattu. 



Mikä mukavinta, niin tällä kertaa voittajia valitaan kaksin kappalein. Kumpikin saa valita mieleisensä kellon Baby-G -mallistosta. Nyt pitäisi sitten vaan valikoida oma suosikkinsa alla olevista kellomalleista ja kertoa minkälaiseen asuun kellon yhdistäisi. Osa malleista on veikeän futuristisia, joten kellon ympärille voisi luoda vaikka kuinka näyttäviä kokonaisuuksia. 

Itse valitsisin varmaankin tuon kellon nro 11, sillä se on omaan tyyliini sopivan neutraali olematta kuitenkaan tylsä. Minulla on aina kodin ulkopuolella kello kädessä, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa. Tuon kellon yhdistäisin varmaankin tuomaan jotain spesiaalia suosimaani valkoinen t-paita & farkut -komboon.



Jos tällä kertaa kilpailussa ei satu lykästämään, niin huomasin että ainakin Keskisen Kellossa on tällä hetkellä Baby-G -kelloja todella hyvässä alennuksessa. Kellojen kaikki jälleenmyyjät on listattu tänne

Kilpailuun voi osallistua jättämällä kommentin sähköpostiosoitteen kera maanantaihin 15.10. klo 12 mennessä. Voittajille ilmoittelemme henkilökohtaisesti heti kilpailun päätyttyä. 

Kerro minkä Baby-G -kelloista valitsisit ja minkälaiseen asuun sen yhdistäisit?

Kilpailuonnea toivottaen: Tiina

Kiitos kaikille osallistujille! Voiton veivät tällä kertaa nimimerkit Petra Ilona ja Sinikka. Onnea voittajille!

215 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kello nro. 2 ! Se olisi helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun, etenkin kun minulla on lähes joka asussa jotain mustaa tai pinkkiä.

    memories@hotmail.fi

    VastaaPoista
  2. Valitsisin numeron 8 ja yhdistäisin sen omaan sporttiseen tyyliini, joten pääsisi päivittäiseen käyttöön. :)

    VastaaPoista
  3. Kello numero 2 viehättää eniten. Ihana kellotaulu pinkillä sydämellä, mutta kuitenkaan ei liian imelä. Yhdistäsin kellon mustaan bilemekkoon, pinkkiin huulipunaan ja pinkkeihin korkkareihini.
    -Mimmu
    mdanska@cc.hut.fi

    VastaaPoista
  4. Valitsisin kellon numero 6. Tama kadessa naen itseni snorklailemassa Aasian vesilla, paalla kirkkaanpunaiset bikinit ja rashvest. Tosin hukkasin vanhan rashvestini Sisiliassa, joten uusi pitais ostaa. Jos mulla olis toi ihq kello, pitaisi ehka hankkia samaa savymaailmaa edustava rashvest.
    Niin ja se osoite olis kenttti (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Kello numero 8 on just minulle. Valkoinen ja isot numerot heikompi näköiselle..Valkoinenhan käy kaiken kanssa. Varmaan kuitenkin farkkulinjaa, tai jotain kirkkaan punaista. Ja mustaa...

    VastaaPoista
  6. Ai juu, sähkis elmerillä on ellu1966@hotmail.com.

    VastaaPoista
  7. Kello numero 11. Kello on sopivan neutraali, joten menee asuun kuin asuun. Farkut, simppeli paita ja bleiseri.

    VastaaPoista
  8. voi ei, sähköposti jäi, eli idat922 (at) gmail.com :)

    VastaaPoista
  9. Haluu kellon numero 2!! Musta kello ku sopii melkeen mihin vaan, ihana pinkin pilkahdus siinä kuiteski! Mulla on vaatteissa aina mustaa, toi olis perrrrrfecto!
    elisankorut@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Valitsisin nro 2! Ihan vain sen takia myös,että pinkki sattuu olemaan lempivärini :)Kuitenkaan tuossa kellossa pinkki ei lyö yli. Ja tuon kellon voin ihan huoletta yhdistää niin arkityyliini (farkut+t-paita),kuin hieman juhlavampaankin asuun. Mulla se pääsisi siis ahkeraan käyttöön :)

    luru85@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Valitsisin kellon nro 2. Se sopii arkeen ja juhlaan, monen tyylisten vaatteiden kanssa. Esimerkiksi musta jakku/neuletakki, musta laukku pinkeillä yksityiskohdilla, pinkki kynsilakka, hopeiset korut (mahdollisesti pinkein koristein), mustat kengät ja hiuksiin pinkki klipsilisäke raita.

    -Suski-
    puskinboxi@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Valitsisin kellon numero 8 ja yhdistäisin sen valkoiseen läpikuultavaan kauluspaitaan, farkkuihin ja kultaisiin korvakoruihin!

    VastaaPoista
  13. Valitsin nro. 10 siitä syystä, että kello on sporttisen näköinen, ja olen tällä hetkellä hyyvin rakastunut lenkkeilyyn ja zumbaan! :) Nimim. ex-liikunnanvihaaja

    Ja kun yritin miettiä asukokonaisuutta tuon kellon ympärille, ekana mieleen tuli mun tuliterät pinkki-mustat lenkkarit. :'D Kello sopii arkiseen huppari, farkut/collarit kokonaisuuteen, ja ottaisin sen myös mukaani lenkkipoluille koska se mätsää mun lenkkitossuihin. ♥

    Ai kuulitteko jo niistä mun lenkkareista?? :D
    ps. Olen viimeksi pikkutyttönä omistanut jonkun niiskuneiti rannekellon, eli ehkä ois aika tutustua tohon ranteessa komeilevaan kellon käyttöön uudestaan. :)

    ♥: riikka.anttila@live.com

    VastaaPoista
  14. Voi apua, miten ihania kelloja! Ja äärimmäisen vaikea valita suosikkia, kun toisaalta 6 houkuttaa värikkyydellään, 7 punaisuudellaan, mutta toisaalta myös 11 juurikin neutraaliudellaan, joka helpottaa erilaisiin ja erivärisiin asuihin sopimista.
    Kyllä valintani on silti lopulta 6 erikoisuudessaan ja hauskuudessaan. Yhdistäisin sen esim. haussa oleviin kellon vihreisiin housuihin ja mustaan tunikaan.
    riikkis@msn.com

    VastaaPoista
  15. Valitsisin numeron 5. Sen yhdistäisin pappa-asuun :D Eli villakangashousuihin, kauluspaitaan ja ylisuureen neuleeseen. Kellon laittaisin ranteeseen neuleen hihan päälle niin näkyisi kivasti ;)

    VastaaPoista
  16. Voi hitsi miten söpöjä! Voisin ottaa noista minkä tahansa, mutta jos nyt on ihan pakko valita yksi niin valitsisin kellon 10. Se on vähän niinkuin hätävaratyylini; mustaa, mutta värikkäin/oudoin asustein ja yksityiskohdin :)

    laura.ranne@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kellon nro 8! Itellä ei oo kelloa ja on semmonen jo ollu hetken aikaa hakusessa.. Yhdistäisin siihen ihan vaan farkut ja topin :)

    jjanita-@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Kello 8. Myös 11 ja 5 on kivoja. Kasi yhdistyisi ihan päivittäiseen tyyliini. Olisin kerrankin ajoissa siellä missä pitäisi ollakin:)

    iitres
    rema-91@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Kello numero 8 on ihana. Se on ihanan yksinkertanen ja nätti :3
    Yhdistäisin sen varmaan ihan johonkin perusjuttuun kuten mustaan paitaan ja farkkuihin... Tuomaan vähän jotain.
    kuusmilla@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Kello numero 8 ja valkoiset converset toimisivat kaikissa arkiasuissani:)

    VastaaPoista
  21. Kello numero 8 ja ihan arkityylissä käyttöön, farkkujen, valkoisen topin ja mustan neuletakin kanssa esim :)

    carlacea@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Noista suosikiksi nousi numero 8. Mullakin on kello aina kädessä ja ilman sitä olo on erittäin orpo. Joten varmasti ihan perus koulu- ja arkipukeutumista piristämään pääsisi tämä yksilö!

    VastaaPoista
  23. Kello numero kaksi olisi myös minun suosikkini. Hieman jouduin pähkäilemään erilaisten punaisten ja tämän kellon välillä. Nuo isot numerot kuitenkin vetivät niin paljon puoleensa, että muut ihanat värit piti nyt jättää kakkoseksi! Ihana pinkki lisä tuo myös hieman räväkkyyttä, eikä kello jää tavallisen mustaksi.

    Yhdistäisin kellon ensimmäiseksi mustapinkkiin asuun, jossa toinen väreistä olisi hallitsevampi ja toinen enemmänkin lisänä, ei väliä kumpi väreistä toimisi kummassakin roolissa. Näin myös kellon omat värit korostuisivat ja pinkki nousisi hienosti esiin myös kellosta! Myös lbd-asuun tai mustaan jakkupukuun kello toisi ihanaa rentoutta ja leikkisyyttä.

    VastaaPoista
  24. Voi ei, kaikki ovat kovin ihania noista! :D Mutta kyllä aika kova suosikki olisi tuo no 3, jonka kyllä pystyisin näkemään ranteessani, kun viilletän pienen poikani kanssa pitkin ja poikin tuolla ulkona.
    Eli näkisin sen ulkoiluun sopivien vaatteiden(i) seurana ja olisipa siitä hyvä tarkistaa ruoka-aika ja pikku kakkosen ajankohta. ;-)

    iinesankka82@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ottasin numero 8, koska se on tarpeeksi yksinkertanen ja valkonen väri on kiva! Tykkään myös normaaleista numeroista noiden digitaalisten sijaan, ja kun numerot ovat isoja niin siinä on jotain spesiaaliakin :-) saara1306@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Ehdottomasti ottaisin tuon 11! Yhistäisin sen sekä lenkkivaatteisiin että farkut ja turvapaita yhistelmään

    VastaaPoista
  27. Nonii ja tottakai se sähköposti sitte unohtu.... :D reettuzka@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. 5!! Yhdistäisin beigeen neuleeseen, viininpunaisiin farkkuihin ja mustiin bootseihin :)!
    essi.j.salonen@student.hamk.fi

    VastaaPoista
  29. Käytän tylsästi aika paljon valkoista, mustaa ja harmaata, joten nro. 6 toisi ihanan piristyksen asuun kuin asuun. Esim. mustat pillifarkut, iso valkoinen villapaita, mustat bikerbootsit ja tuo kello. Ihana!

    nalle_k (at) yahoo.com

    VastaaPoista
  30. Numero 4 on mun valintani ja se sopisi hyvin farkkujen, tennareiden ja hassun hupparin kanssa. ^^

    laurajooei@gmail.com

    http://rockteraptor.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  31. Kellon numero 10, koska se on musta ja siinä on pinkkiä. Ottaisin ihan arkikäyttöön kaikenlaisten vaatteiden kanssa, niin siistiin farkkutyyliin kuin lökäricollareidenkin kanssa. :)

    lotta.ahlholm(a)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Ehdottomasti kello nummero 8. Piristäisi mukavasti lokakuista pimeyttä ! :))pupuakka@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin kolmoseen. Yhdistäisin kirkkaanväriseen huppariin ja lempparifarkkuihin: pirteää ja helppoa :)

    an_chu_@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Valitsisin ton numero 9. Yhdistäisin sen korkeakorkoisiin nilkkureihin, maxihameseen, valkoiseen paitaan ja tummansiniseen bleiseriin. Se tois asuun vähän lisää asennetta! :)
    sinikka.takatalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Nro 2! Sen kanssa ydistelisin varmaan mustan kellohelmaisen hameen/mekon, korkeat nilkkurit ja pinkin rusettipannan..
    arjainen@suomi24.fi

    VastaaPoista






  36. Valitsisin ehdottomasti kellon numero 3. Tyylikäs violetin siniseen vivahtava kello josta näkee kunnolla ajan (tarvitsee tietää minuutilleen, esim. busseja varten). Jonka yhdistäisin sinisiin vaatteisiin joita omistan...paljon. Tyylikäs kello sopien arkeen ja ”juhlavampaan” tilaisuuteen. Kestää varmasti vähän paremmin tälläisen rämäpään mensossa mukana kuin rippilahjaksi saamani kello, jota uskallan käyttää vain ”juhlatilaisuuksissa” (sen valkoinen väri ei ole edes kamalan otollinen mun menossa).

    Sähköpostini on: leeksploitaatio@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kello numero 8 ja sen kanssa pukeutuisin mustiin housuihin, valkoiseen kauluspaitaan sekä pikkubleiseriin.

    Johanna.dammert@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Numero 5 ei ole liian sporttisen mallinen yhdistettäväksi toimistovaatteisiinkaan. Esim. farkkujen ja ruskean jakun kanssa voisi tuo näyttää aika hyvältä! Ja pieni määrä eläinkuosia on aina hyvä lisä asuun. :D

    ~Iiris (iiris.lehtinen @ illuusio.fi)

    VastaaPoista
  39. Kello numero 2 sai välittömästi sydämen läpättämään. Ihanat numerot, eikä sydänkään tee kellosta trhan lällyä! Voisin kuvitella, että tuo pääsisi oikeuksiinsa täysmustan asun kera - asuun voisi yhdistää myös vaikkapa pinkit korvikset.
    S-postiosoite on maybug (ät) luukku (piste) com.

    VastaaPoista
  40. Halleluja, kello nro 5! Ei voisi paljoa enempää meikäläisen näköinen kello olla. Sen kaveriksi kelpaisivat ainakin mustat farkut, mustat Chelsea-nilkkurit, nuttura ja niittifarkkupaita. M-m-mmm. emmi.paunonen@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Halleluja, kello nro 5! Ei voisi paljoa enempää meikäläisen näköinen kello olla. Sen kaveriksi kelpaisivat ainakin mustat farkut, mustat Chelsea-nilkkurit, nuttura ja niittifarkkupaita. M-m-mmm. emmi.paunonen@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Numero 8! Tuo toisi väriä kokonaisuuteen, mihin kuuluu mustat pillit, mustat tennarit ja neuletakki :D - pienijaviallinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Kello nro. 10. Käy ihan kaiken kanssa, tarpeeks sporttinen, mut kuitenkin siisti!
    outi_rah@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Pitkän pohdinnan jälkeen olen päätynyt numeroon 2 myös 10 on ihana mutta vähän turhan sporttisen näköinen.. Myös violetit/siniset houkuttelevat. Minulla kun on paljon sinisä,pinkkejä ja mustia vaatteita. Musta pikkumekko ja pinkit asusteet + tuo kello.

    sara.fablife@gmail.com
    Blogi: sarasfablife@blogspot.fi

    VastaaPoista
  45. Ihanan övereitä mutta silti jotenkin retroja. :D Ottaisin numeron 11 hauskan digitaalisen kellotaulunsa ja väriensä takia, yhdistäisin lempparipitsitoppiin ja uusiin farkkuihini! ppetra( a )luukku.com

    VastaaPoista
  46. Kello nro 5 sopisi parhaiten tyyliini ja voisi olla että olisin ajoissa tulevaisuudessa ;D reettamakinen@live.fi

    VastaaPoista
  47. Ottaisin Numeron 2 ihan ehdottomasti koska ihanan värinen! :) Yhdistäisin harmaaseen neulepuseroon ja vaaleisiin dr.denim farkkuihin, ihana yksityiskohta jonka kuuluu erottua muusta asusta!
    embooe@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Nelonen olis mageen värinen! Yhdistäisin sen varmaan perusmustaan asuuni. musta yläosa, farkut, mustat kengät ja nahkarotsi, pieni väripilkku siis kaiken synkkyyden keskellä :D

    khanel@windowslive.com

    VastaaPoista
  49. Kello nro 8! Yhdistäisin sen melkeimpä asuun kuin asuun :)
    saijaa_@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Ihastuin heti nro 2:n ...mustaa ja pinkkiä ...aivan ihana <3
    jaaskelainen_piia@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Mä varmaan valitsisin kellon numero 5. Musta käy kaikkeen vaatetukseen ja kivan pienen lisän tuo tietysti tuo kellotaulun eläinprintti :) Mä rakastan eläinkuoseja kun niitä ei liikaa. Tuo kello sopisi minun kenkiini joissa tuo sama eläinkuosi. terkuin Anne (anne9264@gmail.com)

    VastaaPoista
  52. Olen kamppaillut pitkään painoni kanssa (ja myös siitä johtuvan häpeäntunteen takia..). Vuosia olen pukeutunut muodottomiin säkkeihin ja vältellyt ihmisten ilmoille menoa.
    Löysin teidän bloginne jokin aika sitten, ja ajatusten lisäksi se on herättänyt uinuvan rohkeuteni, jonka vuoksi tai avulla olen alkanut hankkia värikkäämpiä vaatteita ja asusteita ja olen yrittänyt opetella olemaan välittämättä ihmisten katseista tai joskus jopa pahoista sanoista..Kello numero 9 olisi mukava ja pirteä lisä harvoihin värikkäisiin asusteisiini, sillä harmaan aion karkoittaa elämästäni. :)

    osoite on: kismetkisuli@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Numero ykkönen ilman muuta! Se toi jotenkin mieleeni pöllön. (outo mielikuvitus?)Vaikka kaikki sopis kyllä hienosti mun kätöstäni koristamaan :p Yhdistäisin tuon kenties valkoisiin saappaisiin, mustiin farkkuihin, juurikin tuollaiseen viininpunaisenviolehtihtavaan isoon neuleeseen (jota tuos kelloski on) sekä valkoiseen käsilaukkuun. Hiukset nutturalle ja rillit päähän ja bueno!

    pauliina.vee@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. 2 sulatti mun sydämen heti kun näin sen! Joten, eipä kauaan tarvinnut miettiä mikä on vastaus. Ja parasta tässä on se, että sen voi yhdistää melkein joka asuun neutraalin värinsä puolesta! :)

    VastaaPoista
  55. Numero ykkönen iliman muuta! Se toi jotenkin mieleeni pöllön. (Outo mielikuvitus?)Vaikka kaikkihan nuista sopis hianosti kätöstäni koristammaan. :p Yhditäisin tuon kenties valkoisiin saappaisiin, mustiin farkkuihin, viininpunaisenviolehtihtavaan (purppura?) neuleeseen sekä valkoiseen käsveskaan. Hiukset rennolle nutturalle ja rillit päähän. Bueno!

    VastaaPoista
  56. Hupsis sähköposti jäi.. eli pauliina.vee@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Kello numeron kahdeksan on hauskimman näköinen! Voisin kuvitella sen Jersey Shoren Nookin ranteeseen ja sen voisi yhdistää kaikkien rempseiden vaatteiden kanssa, joissa on samanlainen värimaailma. Leobardikuvio 4-ever! <3

    back--@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Valitsisin nro 8 :) Neutraali ja tyylikäs makuuni :) Yhdistäisin sen farkkut, neule asuun.

    sonja.sulkunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. 6! Repäisevän värikäs ihanuus!
    laura_emi_an@windowslive.com

    VastaaPoista
  60. Kello nro. 9! Muuten olisin valinnut 11, mutta sykemittarini on jo valkoinen!;) Pinkki kello menisi mainiosti vaikkata tummanviolettien farkkujeni kanssa sekä jonkun mustan paidan!:) Ihanan pirtsakka pinkki kyllä!;) Muutenkin merkillä kivan sporttisia kelloja, sopisi hyvin mun arkityyliin!

    moccamaster@windowslive.com

    VastaaPoista
  61. Nro 1. Neutraali väri, käy kaiken kanssa, mutta kuitenkin pikkusen pinkkiä, mun lempparia :)
    Farkut ja teeppari, niillä mennään.

    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  62. Itse arvoin pitkään nro 2 ja 8 välillä, mutta kyllä toi 8:n kello on vaan niin upea. Klassisen tyylikäs, ei liikaa Blingiä mun tyyliin. Ja sopii kuitenkin aika pitkälti kaikenlaisiin asuihin. Toki valkoinen sopii myös juuri ostamaani valkoiseen laukkuun :D

    VastaaPoista
  63. Mää ottaisin ton seiskan! yhistäisin punasiin housuihi ja mustan paitaan.
    Voi että ois iha nii hirmu kiva ku kerranki kävis hyvä tuuri!

    veeraose@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Ottaisin kellon numero viisi! Ihan älyttömän ihana! Yhdistäisin viininpunaiseen neuleeseen, mustaan kaulahuiviin ja tummansinisiin farkkuihin ja lähtisin yliopistolle asiallisesti kello kädessä :)
    suikkari@student.uef.fi

    VastaaPoista
  65. Ehdottomasti kello nro. 3. Yhdistäisin sen raikkaaseen sini-valkoiseen farkut ja trikoopaita kokonaisuuteen. Ja joku ihana muhkea huivi kaulaan tuomaan pehmeyttä. Ja tietty tennarit!

    tiia.kantola@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Tyylikäs 8 on mun mieleen. Se on ulkonäöltään helposti monenlaisten vaatteiden kanssa sopiva. Sopii hyvin rentoon pinkkiin kotiasuun ja toisaalta mainiosti kaupungille mennessä tyylikkääseen tyyliinkin. =)

    ilonasulonen@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Mulle lähtis 8 heti! Ihanan yksinkertainen, ja sopis kyllä kaikkiin asuihin mitä mun kaapista löytyy. Päässä näkyy kuitenkin tummat perusfarkut, vaaleen turkoosi toppi ja kirkkaan värinen huivi, ja kello ranteeseen =)

    mariamro@windowslive.com

    VastaaPoista
  68. Mulle lähtis 8 heti! Ihanan yksinkertainen, ja sopis kyllä kaikkiin asuihin mitä mun kaapista löytyy. Päässä näkyy kuitenkin tummat perusfarkut, vaaleen turkoosi toppi ja kirkkaan värinen huivi, ja kello ranteeseen =)

    mariamro@windowslive.com

    VastaaPoista
  69. Kello nro 8. Minkä tahansa asun kanssa menee.

    anna.apila@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Valitsisinn tuon kellon numero 8,koska pidän aika neutraaleista asusteista. Tuon voisi yhdistää ihan kaikkeen! Sen takia sen kovasti haluaisinkin.

    onsku98@gmail.com

    VastaaPoista
  71. 1, siis niin söpö!! ihana. Sopis piristämään asua kun asua.

    ankkuliini@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. kello numero 11 ehodottomasti koska sopis täydellisesti treenivaatteiden kanssa! oon haeskellut tollasta tyylikästä mutta sporttista kelloo missä näkyis digitaalisesti toi aika :)
    emmakoskinen@windowslive.com

    VastaaPoista
  73. No joo.. numero 11 on täälläkin suosikki, ja oikeastaan vain sitä syystä, että väri on sopivin ja numerot kunnolla näkyvissä. Joskus on tullut katsottua kireessä väärin kellotaulusta, jos numerot huonosti katsottavissa. Paras vaatetus tuon kellon kanssa: ohut valkoinen kreppinen tunika ja farkut.

    VastaaPoista
  74. Kaikki nuo kellot on tosi ihania!
    mut valitsisin nr. 8. Todella yksinkertainen,mutta silti kaunist. Mun mielestä sopii ihan kaikkeen.

    kakkasiili@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Kello nro 2. Ihanan tyttömäinen ja sopisi loistavasti minun tyyliselle pukeutujalle, joka rakastaa mustaa. Tuossa olisi hieman jotai piristystä (ja sopivasti pinkki on toinen lemppari väreistäni) :)
    annisalo@tlu.ee

    VastaaPoista
  76. Valitsisin kellon numero 4, violetti on ehdoton suosikkiväri. Se sopisi sporttiseen arkityyliin tunikan, hupparin, legginsien ja tennareiden kanssa.

    VastaaPoista
  77. Ottaisin ehdottomasti numeron 5 ! Sen pystyy yhdistämään farkkuihin ja jakkuun mutta myös rennosti kesähelteellä shortseihin ja toppiin ja juhlallisissa tilanteissa myös jopa mekkoon! Kello numero viisi on ihana!

    sonkku.97@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. Kello nro 4 sopisi sporttiseen tunika-legginsit-tennarit-tyyliini.

    VastaaPoista
  79. Ai niin, jsaarinen79@gmail.com :-)

    VastaaPoista
  80. Kello numero 5. Kivan simppeli,sähäkät yksityiskohdat. Tykkään. johannapee@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Toi numero 3 on aivan ihana! Tykkään kamalasti tummista asusteista ja toi menis aivan täydellisesi mun mustan paidan ja mustan maksihameen kanssa !

    mansikka_kiivi@hotmail.com !

    VastaaPoista
  82. Tykkään sporttisesta ja aika simppelistä tyylistä, johon sopisi ihanasti tuo numero 8! En itse asiassa ole koskaan ollut ahkera käyttämään rannekelloa, mutta jos tuon voittaisi niin voisin vihdoin opetella :)

    VastaaPoista
  83. numero kahdeksan ehdottomasti... ihanan isot numerot ja valkoinen väri :)

    VastaaPoista
  84. Valitsisin numeron 3, ihania ovat kaikki...
    kaimaen1 at luukku piste com

    VastaaPoista
  85. 8 on oma suosikkini :) Se sopisi asuun kuin asuun ja toisi kivan lisän arkisiinkin vaatteisiin. Parhaimmillaan kello mielestäni olisi värikkäisiin tennareihin, farkkuihin ja yksiväriseen paitaan yhdistettynä :) ...niin ja joku pirteä huivi tohon vielä kaveriksi.

    roosa.arela(ä)gmail.com

    VastaaPoista
  86. Pakko sanoa että kaikista parhaiten sopis toi 4. mun vaatteisiin. (: Mulla on aika vaihtelevia vaatteita, mutta aika paljon käytän semi tummaa vaatetta, koska en tykkää olla väripilkku koulussa. :D Mutta oon pitkään halunnu liilaa kelloo ja toi on just tommonen sopiva ja söpökin. X3 Mut käyttäisin tota varmaan mun beigen villapaidan kanssa ja normifarkkujen kanssa, kun toi liila sopis siihen mun beigeen villapaitaan just nätisti. :3 Ois kyl mahtavaa voittaa tollanen syntymäpäivä lahjaks! : D

    ~Nea ( s.posti nebba3@windowslive.com )

    VastaaPoista
  87. Toi 4. kyllä sopis aivan täydellisesti mun beigeen villapaitaan jonka vasta ostin, ja sit sen kaveriks normit farkut. :3
    Oon pitkään haaveillu liilasta kellosta ja nyt ois mahis voittaa sellanen niin ois kyl ihan mahtavaa voittaa tollanen varsinki ko vähä päälle viikon päästä on mun synttärit. : D

    nebba3 @ windowslive . com

    VastaaPoista
  88. Pakko valita kello nro 5! Tällä hetkellä leopardikuvioiset kengät ovat ostoslistalla, joten samakuosinen kello tyydyttäisi ostoshimoa ainakin hetkeksi :)

    Yhdistäisin kellon varmaan ruskeiden housuden ja vaalean paidan seuraksi tuomaan sähäkkyyttä.

    chione(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  89. Aika kauan päätöstä sai miettiä, mutta päätyisin valitsemaan kellon numero 8 :) Sopivan yksinkertainen! jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Kello numero kakkonen antaisi mukavaa leikkimielisyyttä ja särmää muuten niin perus-pankki-univormuun ! Vormu on yleensä tummat housut / hame + jakku+ pusero , tai joku mekko .
    anneaulikki@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Valitsisin kellon numero 5! :) Siinä on vähän enemmän jotain tollasta classy look:ia kuin muissa kelloissa. Tosin edellinen kello joka mulla on ollut niin oli punainen minni hiiri kello Disney Storesta monen monta vuotta sitten ;) Leopardikuvioinen 5. kellon yhdistelisin kultaisiin koruihin ja mustaan pitkään "kimaltelevaan" tunikaan ja mustiin piruetin leggareihin! Keep it simple :>

    peltma@suom24.fi

    VastaaPoista
  92. Kyllähän se olisi tuo nro 8, joka eniten miellyttäisi! Oon pitkään himoinnut valkoista kelloa, olisi sellanen raikas vaihtoehto ainaiselle metallirannekkeiselle :)

    -Sanna (veriaven@gmail.com)

    VastaaPoista
  93. Kello numero kaksi on suloinen sydämen takia. Itse rakastan pinkkiä, mutta pyrin pitämään sen minimissä esim vaatteissa, joten pinkeillä yksityiskohdilla höystetty kello täyttäisi pinkin mentävän aukon sopivasti!

    VastaaPoista
  94. Kello numero 8 on ihana <3. outza70@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Vaikia valinta, mutta ottaisin numeron 1 - jä kävelisin se kädessä alasti pitkin ausntoa, jottei se jäisi muiden rytkyjen varjoon :p

    VastaaPoista
  96. farkkua, nahkaa ja nro 5. an-nu at luukku.com

    VastaaPoista
  97. Ottaisin tuon nro. 11. Yhdistäisin sen vaaleanharmaaseen löysään villapaitaan ja mustiin pillifarkkuihin. Kädessä olisi kellon lisäksi myös erillaisia koruja ja kaulassa kultainen kaulakoru. (: fannysillg@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Ooh, Baby-G! Mulla oli yläasteella vaaleansininen, oli siihen aikaan hittikello ;)

    Ottaisin numeron 11 ja yhdistäisin sen niin salivaatteisiin kuin "konservatiiviseen" työtyyliini :)

    huudot10@gmail.com

    VastaaPoista
  99. 1 ois noista ehoton lemppari. Varmaan sopis hyvin mun sinisiin Niken sporttivaatteisiin. :)
    viivi-h@suomi24.fi

    VastaaPoista
  100. Eläinkuosien suurena ystävänä yllätyksenä ei varmaan tule, että ottaisin mieluiten kellon nro 5 :) Se on yksinkertaisesti UPEA ja sopii mielestäni loistavasti niin arkeen (esimerkiksi neuleen, pillifarkujen ja saappaiden kanssa) kuin juhlaankin (voisin käyttää vaikka pikkumustan ja esimerkiksi leopardikuvioisten korvisten kanssa tuomaan vähän särmää!). Ah... <3

    VastaaPoista
  101. Mulle 2. vaihtoehto :)

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  102. Ottaisin kellon nro 2. Sen yhdintäisin oikeastaan melkein kaikkiin arkipäivänasuihin- kouluasuihin- Ja miksi ei illanviettoihinkin..Itse asiassa tuo kello sopii melkein minkälaisten vaatteiden kanssa tahansa..Se käy rentojen asujen kanssa sekä formaalimpien vaatteiden seuraksi. Käytin viimeiksi rannekelloja ala-asteella, ja vasta nyt, viimeisimpin kuukauksien aikana, oon löytänyt ne uudestaan :)

    VastaaPoista
  103. 8 ois ihana! Se sopis melkeinpä ihan mihin tahansa ja sen takia tulis varmaan käytettyäkin. Sopii ihan farkut ja t-paita yhdistelmään mut ois ihana jonkun hameen ja neuleen ja paksujen sukkisten kanssa. Ihan unelma! :)

    VastaaPoista
  104. Ehdoton lemppari on numero 8. Käy asuun kuin asuun neutraalilla mutta klassisella tyylillään. :)

    njp-@hotmail.com

    VastaaPoista
  105. 8 on minun valintani ja yhdistäisin sen perus duunityyliini, eli suorat housut, siisti paita ja neuletakki:) Tämä kello piristäisi asukokonaisuutta mukavasti.
    -Supu-
    crying_tear(at)luukku.com

    VastaaPoista
  106. oiii 2 on mun suosikki kyllä! :-) ihanat värit.<3

    jessica.holtinkoski@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Suosikkini on kello numero 4! Yhdistäisin sen yksinkertaiseen tummasävyiseen asuun.


    nortti_majava@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Kello nro. 6. on ihanan pirteän värinen ja piristäisi tummia vaatteitani, joihin yleensä pukeuden. Yhdistäisin kellon mustan mekon ja sukkisten kanssa.
    iina.tanskanen@gmail.com

    VastaaPoista
  109. Numero 9! Se sopisi hyvin yhteen hiusteni kanssa, haha! Asuna musta neuletakki ja alla jokin kiva printtitoppi, farkut ja nilkkurit. Ihan perusasua, mut kellon väri olisi piristysruiskeena yhdessä hiuksissa olevan pinkin palkkiraidan kanssa. :)

    marianne.salonen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  110. numeron 5! yksinkertainen musta mekko ja kultaiset korut tän kaveriks tai sitten tummat farkut ja sininen paita

    nenny990@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Kello numero 5 ehdottomasti! Poikkeaa muista hieman rockimmalla lookillaan ja käy myös illan rientoihin.

    fansku@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Ottaisin tuon 4. kellon parhaalle ystävälleni. Asuksi sen kanssa valitsisin violetit farkut ja mustan paidan, violetilla ruutuhuivilla. Piristeeksi sitten värikkäät tennarit!

    VastaaPoista
  113. Heips!

    Mun tyyliin sopivin kello on joko nr 1 tai 8... vaikea valita, ehkä nr 8 on vähän kivempi :) asuksi sopii mielestäni simppeli mekko ja sukkahousut, varmaan musta mekko :)

    sarusander@hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Suosikkini on nro 8! Yhdistäisin vaaleaan neuletakkiin, lempparifarkkuihin ja uggeihin. Viileän syyspäivän rentoon vaatetukseen siis. :)

    VastaaPoista
  115. Tohon nro 2:seen ihastuin heti!! <3 kello kävis ihan minkä kans vaan :D

    VastaaPoista
  116. 8, sopii asuun kuin asuun. baariin, töihin, salille, reissuun, minne vaan! :)

    kirsi_06@hotmail.com

    VastaaPoista
  117. Menee vaikeeks, tää on ehkä tasapeli numeroiden 10 ja 11 välillä. 10 yhdistäisin kokomustaan asuun, eli nahkatakin, jonkun rennon topin ja farkkujen kanssa ja sit ton valkosen vähän enemmän sellasen street wear-asuun. Pipo, löysä pitkä toppi, parkatakki ja leggingsit. Nii ja tietty kunnon sneakerit jalkaan!

    inskii__@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Lemppari on 10, mukaan nahkatakki, pillifarkut (mustat totta kai),punanen paita ja mustat korkkarit. Olis aika jees :-)

    VastaaPoista
  119. Mie ottaisin ehdottomasti tuon numero 11! Se valikoitui heti miun lemppariks ja sen voi periaatteessa yhdistää mihin vaan :-)Itse yhdistäisin sen mintunväriseen neuleeseen, mustiin farkkuihin ja valkoisiin consseihin.

    katinkonttis@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Oma lempparini on tuo Keshan kello eli nro 5. Tykkään kun kello on hieman erilainen kuin muilla mutta sen värinen kuitenkin, että sopii kaiken kanssa. Itse asustaisin sen blaiserin, t-paidan, farkkujen ja aivan ihanien kiilakorkokenkiäni kanssa. (Jotka tässä yksi päivä tuli Seppälästä tuliaisena :D)

    iris.kivimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Oma suosikkini on tuo Keshan kello eli nro.5. Tykkään siitä kun se on erilainen kuin yleensä. Kuitenkin kello on musta joten se sopii kaiken kanssa. Yhdistäisin sen blaiserin, t-paidan, farkkujen ja aivan ihanien kiilakorkokenkieni kanssa, jotka tässä yksi päivä tarttuivat mukaan Seppälästä.
    iris.kivimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Valitsisin kellon numero 2! Yhdistäisin sen mustiin farkkuihin, buutseihin, kirkkaan väriseen toppatakkiin ja neonväriseen laukkuun, kunnon väripommi :D

    kaisu_@live.com

    VastaaPoista
  123. Uijui! Toi SEISKA! Eli nro 7 :D
    Punainen! Sopis ihanasti mun uuteen harmaaseen pitkään mekkoon ja jos sais vaikka ne punaiset kumpparit ostettua. Samoin se menisi jonkun kivan jouluisen asun kanssa, esim. valkoinen iiiiiiso neulepaita ja tummanvihreet leggingsit. Jalassa punaiset kengät :)

    kati.u.koskinen@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Numero 8 <3

    liina.hyttynen@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Mä tykkäisin tuosta numero kasista koska valkoinen kello on vaan mun mielestä hieno ja sopii monenlaiseen asuun! Yhdistäisin sen johonkin työvaatteeseeni, esim. neuletakki ja farkut. Korkkarit jalkaan ja voila :)

    VastaaPoista
  126. Mä ottasin ton 11 ! ihanan tyylikäs, sporttinen ja bling bling yhtäaikaa. voi yhdistellä moneen asuun, kun se on valkoisen värinen.

    annu.autio@gmail.com

    VastaaPoista
  127. Nro 2 on hienoin! Rakastan pinkkiä ja se sopii tosi hyvin mustaan yhdistettynä. Joten yhdistäisin pinkki-mustaan asuun! :)
    pinkchihu@hotmail.com

    VastaaPoista
  128. Onpa ihania kelloja :)
    Valitsisin nro 2, koska pukeudun aina mustaan enkä osaisi käyttää muun väristä. Musta sopii kaikkiin mun muihin asusteisiin ja musta on aina tyylikäs. Ehkä oon vähän tylsä, mut mun tyyli nyt on tällanen synkkä...
    Tänään olisi niin tullut tarpeeseen tuo kello, kun olin joka paikasta myöhässä ja lisäksi oli "pukeudu pinkkiin"-päivä. Mullahan ei mitään pinkkiä ole, mut kellossa olis ollu :D

    VastaaPoista
  129. Sori, säpo unohtu...
    pia1972 at luukku . com

    VastaaPoista
  130. Kakkoskello on vinkeä, kasistakin tykkään, mutta valkoinen ei oo kuitenkaan se mun juttu. Mihinkö yhdistäisin? Ihan mihin vaan, mitä arkena käytän! Multa puuttuu tollanen arkisempi kello kokonaan, ja se metalliranteinenkin jonka omistan, on korurasian pohjalla tyhin patterein... Ei ole enää niin mun tyylinen, niin on jäänyt vähemmälle käytölle nykyään.

    j.m-87 (a) netti.fi

    VastaaPoista
  131. Numero 5 <3

    Kävisi värinsä puolesta lähes minkä asun kanssa vain! Kuosi kellotaulussa on ihan lemppari <3

    Yhdistäisin mieluiten ehkä farkkujen, mustan neuleen ja pitkävartisten saappaideni kanssa :)

    essika@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Ihania kaikki mutta kello nro 2 pisti heti silmään! Yhdistäisin sen esimerkikis lempparimekkooni, joka on farkkua ja siihen mustat legginssit. Pinkit korvikset sopisi kelloon hyvin! =)

    upea.olo@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Numero 8. on veikeä mutta yksinkertainen- niin kuin minäkin!
    Kellon kaveriksi värikkästä ylle: leijonankeltainen paita, turkoosi tuubihuivi ja vihertävänsinertävätihanatconverset<3



    alinaryhanen@msn.com

    VastaaPoista
  134. Valintani olisi nro 6 kirkkaan värinsä takia. Yhdistäisin niihin ainoisiin oikeisiin syysvaatteisiini eli kirkkaan keltaisiin kumppareihin ja sadetakkiin. Alle kirjoneulottua villaa, paljon..
    ennidotahlforsatelisanetdotfi

    VastaaPoista
  135. Valitsisin kellon numero kahdeksan, ja yhdistäisin sen näin syksyllä muuten melko tummanpuhuvaan asuun tuomaan raikkautta! Viininpunaiset housut, musta löysä neule, sirot maiharit ja tuo kello :)

    koivuniemi.lotta@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Kello numero 2 on I-H-A-N-A! Sopis erittäin hyvin sporttisemman vaatetuksen kanssa esim. t-paita ja löysemmät housut :) ja siihen vaikka huppari :)
    jonna_kortet@hotmail.com

    VastaaPoista
  137. Ottaisin varmaan kellon nro 5 ja yhdistäisin sen vähän rock-henkisesti kiiltonahkamaihareihin, ohuisiin mustiin sukkahousuihin, 3/4-hihaiseen biker-nahkatakkiin ja vaikka johonkin tunikaan jossa on hieman kelloon sopivaa leopardiokuviota :)

    karqqq@hotmail.com

    VastaaPoista
  138. Kello no 5 on mun lemppari, rakastuin immediately!
    Eli kello käteen, viininpunaiset lempparifarkut ja konjakinruskeat saappaat jalkaan ja yläosaksi jotain tummaa & sopivan rentoa. :--)
    laura.keskinen(a)live.fi

    VastaaPoista
  139. Numero 2 valikoitui minun lemppariksi. Valkoinen kello jo löytyy, joten musta kello pääsisi varmasti tummempien asujen kaveriksi, joihin ei valkoinen supertyttömäinen kelloni sopisi! (:
    henssuuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  140. numero 8 on sopivan simppeli ja yksinkertainen mun tyyliin :) yhdistäisin sen perusvaatteisiin eli jalkaan mustat pillifarkut, yläosaksi joku kiva neule ja värikäs huivi, sitten kello käteen ja menoksi! veera-9@luukku.com

    VastaaPoista
  141. 8, ehdoottomasti, se sopisi lähes jokaiseen asuun ;P niin arkeen, urheiluun kun juhlaankin :)

    jonna_1993_@hotmail.com

    VastaaPoista
  142. Valitsisin nron 9 eli karkkipinkkivärisen ihanuuden ja yhdistäisin tavallisiin kokomustiin vaatteisiini väriläiskäksi.
    teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

    VastaaPoista
  143. Numero 5 on minunkin suosikkini. Siinä yhdistyy hillitty, maskuliininen muotoilu mutta toisaalta leopardikuvio tuo vähän naisellisuutta ja särmää :). Tämä kello kävisi melkeinpä asun kuin asun kanssa, mutta hyvältä se näyttäisi jonkun oranssinruskean silkkipuseron, tumman takin, tumman hameen tai housujen ja ruskeiden nahkasaappaiden tai ballerinojen kanssa (mitään edellämainituista en omista, mutta jos voittaisin kellon niin kaipa olisi vaateosoksillekin lähdettävä :D)

    pinja.partanen@gmail.com

    VastaaPoista
  144. Valitsisin numeron 8 ja yhdistäisin sen punasiin farkkuihin, valkoseen kauluspaitaan jonka kauluksessa on niittejä ja mustiin korollisiin nilkkureihin. Toki kellolle löytyisi paljon eri asukokonaisuuksia kuten esim pitsimekon kanssa juhliin yms..
    Eveliina97@windowslive.com

    VastaaPoista
  145. 8 on aika moneen asuun sopiva, rento ja silti siisti ja "siro". :)
    sighathought@gmail.com

    tammy

    VastaaPoista
  146. Numero 5 sopisi monenlaisen asun kanssa :) Toimistossa kapeiden farkkujen ja neuleiden kanssa, juhlissa kotelomekon kanssa. Hillitty, joten sopii moneen! leishaque(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  147. Numero 7. (vaikka olikin vaikea valinta!) Tuon yhdistäisin johonkin arkiasuun : Löysään neuleeseen,mustiin pillifarkkuihin ja neulos-Uggeihin.

    suzu_q1@hotmail.com

    VastaaPoista
  148. Numero 9 sopisi tämänkin päivän asuun väripilkuksi, mustien bootsien ja farkkujen, sekä tummansinisen neuleen kaveriksi. :)

    noorakkk@hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Kello nro. 6 sopis ylihyvin just ostamieni mintun vihreiden farkkujen kanssa ja tutun ja turvallisen Tumman vihreän talvitakkini kanssa :33

    VastaaPoista
  150. kello nro. 6 sopis ylihyvin just ostamieni mintun vihreiden farkkujen kanssa ja tutun ja turvallisen tumman vihreän talvitakkini kanssa :33

    VastaaPoista
  151. Kello nro 11. Arkivaatteiden kanssa.

    kylansir@dnainternet.net

    VastaaPoista
  152. Valintani taitaisi olla 8. Yhdistäisin varmaan vaaleiden farkkujen ja valkoisen neuleen kanssa.
    fligh(at)luukku.com

    VastaaPoista
  153. Toi kello nro. 11 on ehdottomasti ihanin ja sen haluisin!! <3 Valkoinen on lempivärini ja se sopisi todella monen asun kanssa;) Rakastan myös bling blingiä ja sporttisuutta.Toivottavasti olisin kyseisen kellon onnellinen omistaja joskus.. :)

    maiju.anttila@gmail.com

    VastaaPoista
  154. Kakkonen, jonka yhdistäisin mustiin leggareihin ja uuteen pinkkiin pääkalloneuleeseeni. (my_insides_on_display[at]hotmaildotcom)

    VastaaPoista
  155. 5, 8 tai 11.. Vaikee olis valita! Jokapäiväiseen käyttöön tietty! :)

    VastaaPoista
  156. Kello nro 11 on lempparini, sillä valkoinen ja kulta ovat lempivärejäni. Yhdistäisin kellon farkkuliiviin ja valkoisiin kangaskorkkarimaihareihin :)

    maana.ponytales@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Vaikea valinta, mietin kellojen nro 3,4 ja 5 välillä hyvin pitkään. 3 ja 4 menisi hyvin lenkille kaveriksi, mutta 5 puolestaan olisi tyylikkäin ja sopisi parhaiten osaksi jokapäiväistä pukeutumistani.

    Eli numero 5 :) Yhdistäisin sen tummansinisiin/ tummanharmaisiin pillifarkkuihin, mustaan väljään villapaitaan ja messinkiseen ampparikaulakoruun :) Kaveriksi vielä mustat bootsit, nahkatakki ja ihana violetti Gina Tricotin tuubihuivi <3 Menisi myös violetin pitkähihaisen ja mustan villaponchon kaverina :) Ja sopisi myös työasuuni, eli mustaan jakkuun, ihana piristys joukkoon <3

    muhkotti@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Kellot 2 ja 8 on mun lemppareita. On vaan niin yksinkertaisesti niin kauniita ja on niin mun makuun! Jokapäiväiseen käyttöön minäkin. Moneen menoon ja vaatteisiin sopivat.

    cartsu76@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Lemppari on todellakin numero 7. Yhdistäisin sen samanväriseen huulipunaan ja mustaan mekkoon! ;-)

    julkhu-97@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. numero 2. Laittaisin sen kanssa mustat leggarit, riikinkukkotunikan ja tennarit.
    ansuliini1@luukku.com

    VastaaPoista
  161. Mä haluisin ehdottomasti tuon kellon numero 4! se on ihanan näköinen ja sopivan erikoinen ja piristävä. Yhdistäisin sen legginsseihin, ratsastajan buutseihini sinertävään printtimekkoon ja assoksen armeijanvihreään pussittavaan neuleeseen. aivan ihana!

    minttu.sinisalo@hotmail.com
    http://mymintworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  162. Ehdottomasti valitsisin numeron 6. Olen suuri Jamaica fani. Kuuntelen dancehall-musiikkia joka päivä ja tanssinkin sitä kerran viikossa. Kellossa on Jamaican lipun värit(keltainen ja vihreä) ja lisäksi vihreä on lempivärini :) Yhdistäisin sen harmaisiin lökäpöksyihini, lontoo t-paitaani ja kelloon yhteen sopiviin rakastamiini Jamaica nikeihini <3

    roosa.porkkana@hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Kello numero 8 on ihanin! En pidä erityisesti valkoisia vaatteita, mutta asusteissa valkoinen on mielestäni kiva! Kello on yksivärinen, joten sopii kaikenlaisten vaatteiden kanssa ja kyseinen kello kädessä voi kulkea missäkä vain :)

    tiiakuisma@gmail.com

    VastaaPoista
  164. Yhdistäisin kellon numero 2: Mustaan t-paitaan, pinkkeihin shortseihin, mustiin sukkahousuihin ja mustiin varsilenkkareihin :)

    jennir1@luukku.com

    VastaaPoista
  165. Valitsisin kellon numero 8, koska se on juuri sopivan neutraali ja sen voi yhdistää kaiken kanssa.

    Kellon kaveriksi pukisin farkut&valkoinen yläosa -yhdistelmää tai sitten jonkin vähän värikkäämmmän kanssa.:)

    juliannajuu@gmail.com

    VastaaPoista
  166. Numero 8, minkä kanssa vain!

    memmaliini@hotmail.com

    VastaaPoista
  167. Mietin kellojen 2. ja 8. välillä pitkään ja päädyin kelloon numero 8. Kummatkin ovat perusvärisiä ja sopisivat neutraaliin pukeutumiseeni parhaiten. Kello numero 8. valikoitui siksi, että käytän paljon mustia vaatteita ja se olisi edes pieni piristys muuten tummaan asuun. Mustan ja valkoisen yhdistelmä on mielestäni yhtä aikaa tyylikäs ja neutraali olematta kuitenkaan liian tylsä. kristiina.lotjonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  168. Numero 8 ja eleganttiseen tyyliin rockxrose@suomi24.fi

    VastaaPoista
  169. Nro 3 olisi sopivan miehinen ja yhdistyy mukavasti vaaleansiniseen tai pinkkiin kauluspaitaan ja farkkuihin.

    VastaaPoista
  170. Numero 5 piristäisi perusasuja!
    tatterfiona@luukku.com

    VastaaPoista
  171. Numero 8 olisi hyvä valinta kun kaapista löytyy aika paljon mustaa ja valkoiseen sopivia paitoja. heti tuli mieleen jopa sopiva asukokonaisuus eli mustat, kapealahkaiset lempihousut ja valkoinen 3/4 hihoilla varustettu löysähkö paita

    petra.t92@gmail.com

    VastaaPoista
  172. Pähkäilin pitkään parin vaihtoehdon välillä, mutta päädyin lopulta kuitenkin kelloon numero 5. Eläinkuosi piristää muuten aika neutraalia kelloa kuitenkaan hyppäämättä liikaa silmille. :) Kellohan passaisi asuun kuin asuun, mutta koska eniten tulee käytettyä mustia/tummia vaatteita, se piristäisi kummasti asua juuri kuosinsa ansiosta. Ensimmäisenä mieleen tulee yhdistelmä farkut, muhkea neule, korkonilkkurit, punainen huulipuna ja The Kello. Koska kellon ulkonäkö on kuitenkin aika sporttinen, se menisi oivasti myös rennompien vaatteiden kanssa.
    Ja osoite on: janttjen@luukku.com

    VastaaPoista
  173. nro 3 ihanan erilainen olematta kuitenkaan liian räiskyvä. nro 8 oli kyllä ihan yhtä ihana. viivi.everi@gmail.com

    VastaaPoista
  174. Kello nro 2 olis miun valinta! Tyylikäs musta kello ihanan tyttömäisillä pinkeillä ja sydänyksityiskohdilla sopii asuun kuin asuun. Ihana!<3

    Milenna@luukku.com

    VastaaPoista
  175. Kahdeksan olis miun <3

    mami_57@netti.fi

    VastaaPoista
  176. Numero 8 olisi paras tyyliini (?). Pahasti keski-ikäistyvä neule/tunika/mekko-täti... Tuo kuitenkin sopisi tähän olemukseeni hyvin!

    piiamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Numero 8 olisi paras tyyliini (?). Pahasti keski-ikäistyvä neule/tunika/mekko-täti... Tuo kuitenkin sopisi tähän olemukseeni hyvin!

    piiamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  178. Numero 8 olisi ehdoton! Tyylikkään perusvalkoinen kello, sopii likimain kaiken kanssa. Kuitenkin yhdistelisin kellon kanssa varmaankin korkeavyötäröiset mustat farkut ja perus pitkähihaisen mustavalkoraidallisen paidan kanssa. Yksi suurempi ja alemmalla roikkuva hopeahko kaulakoru, ja tyyli olisi tyylikkään elegantti. :) evvesi.p@hotmail.com

    VastaaPoista
  179. Ottaisin ehdottomasti kellon 5, rakastan tuota kuviota♥! Laittaisin sen mustan normipaidan ja valkoisen helmi rannekorun (jossa on tietysti leopaedikuvionen sydän) kanssa ranteeseeni. Mustan paidan päälle laittaisin vielä tekoturkisliivin ja jalkaan mustat farkkulegginsit ja kiilakorkonilkkurit♥ (:

    hanna.talja@gmail.com

    VastaaPoista
  180. Ottaisin ehdottomasti kellon 5, rakastan tuota kuviota♥! Laittaisin sen mustan normipaidan ja valkoisen helmi rannekorun (jossa on tietysti leopaedikuvionen sydän) kanssa ranteeseeni. Mustan paidan päälle laittaisin vielä tekoturkisliivin ja jalkaan mustat farkkulegginsit ja kiilakorkonilkkurit♥ (:

    hanna.talja@gmail.com

    VastaaPoista
  181. Heippa! Kyllä mullekin lähtis toi vitonen, vaikka pitkään huokailin myös kakkosen ihanan kellotaulun perään. Yhdistäisin toki kaikkiin asuihin, ah onnea kun päästä löytyy niin usein yksiväristä settiä, että niihin sopii mikä vaan. Mutta joo, ehkä se olis musta mekko, kupariset sukkikset, dr martensit ja maiharitakki.

    maija-leena.peura@helsinki.fi

    VastaaPoista
  182. Moikka! Ensinäkin aivan upea blogi teillä ! :D Kelloista oli vaikea valita suosikki mutta päädyin nr. 4 :) Se yhdistäisin farkkuihin,tennareihin ja urheilutakkeihin . Olen aika räväkkä ja värikäs persoona joten varmaankin pitäisin kelloa usein!

    becka@hotmail.fi

    VastaaPoista
  183. Valitsisin kasin koska se neutraali mutta hauska. Kellotaulun numerot ovat hassut. Luultavasti pukisin kellon kanssa päälleni chinot ja ison neuleen johon kuitenkin hihan päälle mahtuu söpö kello esille. Ja totta kai joku ihana oma neulettu huivi ja mukavat saappaat :)

    niina-moi@hotmail.com

    VastaaPoista
  184. Nro 8, jossa on ihana isot numerot! Valkoinen väri käy lähes minkä asun kanssa tahansa, voisin sanoa että mintunvihreät farkut, harmaa lyhythihainen pitkä neule isolla kauluksella ja alle vaikka joku värillinen pitkähihainen paita.

    VastaaPoista
  185. Valitsisin numeron 8. Värikkäät houkuttelevat myös, mutta valkoinen on helppo yhdistää kaikkeen, ja se tekisi suureksi osaksi tummanpuhuvista asuistani hieman tyylikkäämmän. Kello on klassisella tavalla näyttävä. Sen yhdistäisin esimerkiksi tummaan jakkuun, farkkuihin, korkeavartisiin saapikkaisiin, valkoiseen toppiin ja näyttävään kaulakoruun! :) neppu_v@hotmail.com

    VastaaPoista
  186. Kello nro 5 on kyllä noista suosikkini :) Se sopii hyvin kaikenlaiseen pukeutumiseen, jopa juhlatyyliin ulkoasunsa vuoksi. Erityisesti tuota tulisi kyllä käytettyä arkikellona.

    VastaaPoista
  187. Heippa ! ihania kelloja ! :) 5 on tosi sähäkkä ja siisti mutta taidan itse olla sen verran "tylsä" ihminen että tuon 8 valitsisin. Sopii todella hyvin vaaleiden farkkujen sekä tumman jakun kanssa ! :)

    VastaaPoista
  188. Heippa ! Ihania kelloja Lempparini ovat 5 ja 8. Mutta taidan olla sen verran "tylsä" ihminen että valitsen klassisen valkoisen, eli 8. Sopii milestäni erittäin hyvin vaaleiden farkkujen sekä tumman jakun kanssa :)

    VastaaPoista
  189. Heippa ! Ihana arvonta teillä :) Lemppareitani ovat 5 ja 8. Mutta sen verran "tylsänä" ihmisenä valitsen klassisen valkoisen, eli 8. Sopii mielestäni erittäin hyvin vaaleiden farkkujen sekä tumman jakun kanssa. Itse kello on niin näyttävä nii ei tarvitse kummoisia koruja :)

    essi.perttula@hotmail.com

    VastaaPoista
  190. Heipparallaa Mimmi ja Peppi!

    Ihania ovat kaikki, mutta kymppi ois mun ranteeseen passeli. Sopisi hyvin sekä treeneihin että arkeen ja juhlaankin. Iso ja näyttävä kello isolle naiselle. Terveisin, Suski

    susa32_fin@hotmail.com

    VastaaPoista
  191. Moi! Elikkäs kello nro 8 oli lemppari. Ihana valkoinen kello sopisi ihanasti turkoosin sinisten farkkujen kanssa ja mustan neuleen kanssa, jossa kello olisi hihan päällä silleensä jännästi, näyttäsi aivan ihanan tyylikkäältä :)

    annukka36@luukku.com

    VastaaPoista
  192. 8 ja yhdistäisin sen sporttisiin vaatteisiin:)

    VastaaPoista
  193. Haluaisin kellon nro 2, koska se on niin suloinen. Laittaisin sen kanssa ison mustan satiinirusettipannan päähän ja jonkin nätin leikkisän mekon.

    VastaaPoista
  194. Numero 2. Piristää kivasti asua, sillä aina on jotain mustaa päällä.
    Pihlajanmarja76@gmail.com

    VastaaPoista
  195. Haluaisin kellon nro 2, koska se on niin suloinen isoine numeroineen. Yhdistäisin sen mieluiten isoon mustaan hiusrusettiini ja johonkin nättiin mekkoon.

    anni2455 (at) gmail piste com

    VastaaPoista
  196. Mun suosikki on numero 6. Ihana keltainen! Tykkään kovasti eri oranssin ja keltaisen sävyistä. Toi sopisi tosi hyvin mun tumman sinisten pillifarkkujen, vihreän Nanson lehtipaidan ja sinapinkeltaisen tuubihuivin kanssa. Näyttäs mahtavalta! :D

    vaula.toivanen@gmail.com

    VastaaPoista
  197. Ihan ehdottomasti valkkaisin numeron 8 tai 11, valkonen on niin helppo yhdistää muihin vaatteisiin! Ensimmäisenä yhdistelmänä tulis mieleen nro 8, pillifarkut,sneakerit ja pitkä huppari! 11 kanssa vyötäröhame ja joku värikäs paita ja valkoset kengät ja toi kello!

    postiamimmulle@gmail.com

    Http://kikapuu.blogspot.com

    VastaaPoista
  198. Hienoja kelloja! Silmäänpistävin oli mielestäni numero 2. Sitä voisi käyttää monessa asussa piristeenä pinkin värinsä vuoksi. Itse yhdistäisin farkkuihin ja vaaleaan neuleeseen, jotta kello pääsee oikeuksiinsa :)

    minna90@windowslive.com

    VastaaPoista
  199. Valitsisin kellon numero 8 ja yhdistäisin sen mihin tahansa asuun koska toi väri sopii kaiken kanssa! :)

    VastaaPoista