sunnuntai 5. elokuuta 2012

I want the whole world to celebrate!

Kesä on kohta ohi, vai onko? Tänään ei kyllä taas tuntunut yhtään siltä, mutta perjantaina kun kokeilin Monkissa syystakkeja, olin aivan varma kesän loppuvan nyt. Ostinkin sitten kaksi.. ihan varmuuden vuoksi.. Tiedättehän?

Viime keskiviikkona alkoi sitten uudet työt ja huhhei mulla on ollut pää täynnä asiaa. Pari ekaa iltaa meni sängyssä makoillen, kun prosessoin kaikkea uutta tietoa, mutta kyllä se tästä tasaantuu.

Meidän toimisto on mielestäni superhieno ja oon viihtynyt ihan hirvittävän hyvin. Tämmöselle musahullulle on aikamoisen kivaa työskennellä levy-yhtiössä ja mun työkaverit (terkkuja!) on ihan huippuja!

Tunteilla mennään eteenpäin tässä elämässä, tuo on mielestäni todella hyvä muistisääntö.

Mika on yksi mun artisteista joiden promootiota hoidan Suomessa ja jotkut varmaan muistaakin, että me tykätään kovasti Mikasta. No kyllähän toi uudessa sinkussa mukana oleva Pharksukin on.. ihan ok... Tuo on muuten mun aamubiisi, sillä saan aina hymyn huulille.

Perjantaina koitti onnenpäivä, kun pääsin vihdoin näkemään siskon alle viikon ikäisen pienokaisen. Voi tätä poikaa, painoa vaivaiset 2,6kg mutta sisua sitäkin enemmän. Täti rakastui täysin ja vauvakuumeeni on tällä hetkellä aivan mahdoton.

Vallilaa jaksan fiilistellä aina vaan. Miksi tämä on niin ihana paikka? Uno tuli mulle taas tänään, joten pitkiä kävelylenkkejä puuvalillassa on tiedossa koko viikon. Ihanaa.

Käytiin eilen Kallio Block Partyissa ja toivon, että Suomeen tulisi enemmän näitä block partyja. Jenkeissä niitä oli joka viikonloppu ja ne on ihan parhaita. Oon kuukauden suunnitellut picnicjuhlia tuohon meidän talon edessä olevaan puistoon, saa nähdä jatkuuko lämpimät kesäsäät elokuun loppuun asti. Haluan kutsua kaikki parhaat koolle ja tehdä kaikkea hyvää ruokaa.

 
Tänään oli ihana päivä ja mentiinkin Ninnin kanssa heti aamusta keskustaan jätskille. Syötiin jäätelöä Vanhan portailla ja fiilisteltiin mennyttä kesää. 

Seuraavaksi suunnattiin Marjaniemeen uimaan ja innostuttiin tekemään temppuja. Ninnin "meritähti" on melkonen nähtävyys, itse tyydyin sukeltelemaan ja kuvassa taidan just seistä käsilläni...

Huomattiin myös viikonlopun aikana, että mulla on ollut aika omaperäinen hymy jo lapsena. :D

Käytiin ravintola Alppitorissa syömässä ihanat jallulihapullat, jotka on par-hai-ta.

 
Aurinko kyllä saa mut niin onnelliseksi. Samoin elämä tuntuu jotenkin nyt tosi, tosi kivalta. Tietenkin jos teillä on joku ihana veli/kaveri joka tykkää paljon musiikista, suostuu käymään pitkillä kävelylenkeillä mun ja koiran kanssa ja kestää mun härskin huumorin niin käskekää laittaa viestiä! En tykkää tehdä ruokaa pelkästään itelleni ja oon luvannut kavereilleni, etten kieltäydy enää treffailusta niin hanakasti. :D
 

Rakastan tätä biisiä!!!!

8 kommenttia:

  1. Jee Alppitori! Kannatetaan! :D

    VastaaPoista
  2. meillä on täällä pohjoisemmassa koko kesän ollu tosi kylmää, vettä sataa joka päivä ja rantakelejä näkee ainoostaan telkkarissa.. :D mä ootan jo syksyä, ihania oversize-neuleita ja pitkävartisia saappaita! ah, parhautta <3

    VastaaPoista
  3. Ei tota voi olla rakastamatta! :) Viikko sitten näin kaveria joka on kyllä yhden sortin Mika-fani. Oli just tullu Euroopasta kiertämästä keikkoja (hullua sanon minä)ja oli ihan onnessaan näistä uusista biiseistä ja soitti autossa Celebratea. Oli ollu vähä huono viikko töissä ja sai kyllä hymyn huulille :D ja sitten soitti jonkun ihan uuden biisin youtubesta, nimi oli joku Origin Of Love. On aika erilaista Mikalta, kannattaa muuten etsiä ja kuunnella!
    t. Emma

    VastaaPoista
  4. Sä oot ihan mielettömän nätti! :)

    -M

    VastaaPoista
  5. Ihana Peppi! Ja ihanaa että viihdyt uudessa työpaikassasi noin hyvin! :) Halejaaaa

    VastaaPoista
  6. Onnea uudesta työpaikasta! Toivottavasti siskosi vauvalla on kaikki hyvin.

    VastaaPoista
  7. Sä olet todella kaunis, Peppi. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.