sunnuntai 26. elokuuta 2012

Asua Nosturista!

Eilen Nosturissa oli Miss Mixin bileet ja me oltiin Mimmin kanssa siellä juontamassa. Porukkaa oli paljon ja vaikka edellisen päivän Tanskan reissu väsyttikin edelleen, niin meininki oli ihan mahtava.

Mimmi napsaisi pari asukuvaa musta vielä ennen lähtöä kotiin.

Liivi: New Look (UK 18)
Mekko: Primark (UK 18)
Sukkikset: H&M (L)
Kengät: Sorel (38 1/3)

Noi Sorelin kengät on ihan huiput ja yhdet mun suosikkikengistä tällä hetkellä. Niitä ostaessa kannattaa huomioida koko, koska mä normaalisti 37 jouduin ottamaan noin paljon isomman koon!!

Uusi Herschelin reppu, jonka ostin Urban Outfittersistä. Oon himoinnut Herschelia ties kuinka kauan ja nyt tää korallinen yksilö varasti sydämeni. Sisältä löytyy taskut läppärille, kännyköille ja kuulokkeillekkin on oma reikänsä. Perfect.

Eilen tuli myös tilaus Forever 21:sta, joten täytyy jossain vaiheessa esitellä niitäkin teille.

Nyt aion alkaa raivosiivoomaan kotiani, että sitten on kiva köllähtää sohvalle kattomaan telkkaria. Ostin viime viikolla vihdoin sen uuden telkkarin ja nyt oon vaan katellut ihan innoissani kaikkia ohjelmia. :D

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu? :)

Ps. AINII! Arvatkaa kellä alkaa huomenna autokoulu? NO MULLA! Jännittää ihan pirusti. Tarkoitus olisi saada kortti nopeasti, joten aion käydä melkein joka päivä töiden jälkeen teoriatunneilla. Tuleekohan musta koskaan kelpo kuskia?

Kengät blogin kautta saatu.

17 kommenttia:

  1. Otat ihan rauhallisesti, kiireellä ei kannata suorittaa mitään. Varsinkaan autokoulua!

    VastaaPoista
  2. luinko mää nyt hätäsesti vai lukiko jossain mistä tuo ihana takki on? on ihan mun värinenkin.

    ja autokouluun tsemppiä. itse aikoinani (voi apua, 6 vuotta sitten...) kun ajoin kortin kävin inssissä 3 keraa :'DD autokoulussakin oltiin jo että ei me päästä susta ikinä eroon. mut hyvin on mennyt sen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Voin kuvitella, täytyy kyllä treenata täysillä!

      Takki on New Lookista myös. :)

      Poista
    2. Joo sama inssi meni läpi vasta 3 kerralla :D sanoin ennen sitä viimestä että nyt jos ei mee läpi niin mie en sitten saa korttia ollenkaan :D sen verran turhautunu olin

      Poista
  3. Voi tuo liivi on kyllä herkullinen.

    Tsempit autokouluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Liivejä on nyt kertynyt aika monessa eri värissä ja tuntuu, että käytän niitä jatkuvasti. :D

      Poista
  4. Kerrohan sitte onko se autokoulu Liekki hyvä. Itse asustelen Herttoniemessä ja aattelin autokoulun alottaa jossain vaiheessa. Pitäisi vaan löytää joku hyvä niistä monista vaihtoehdoista :)
    Ja hyvin se menee, kelpo kuski susta tulee!

    VastaaPoista
  5. Aaah, tulispa se f21 suomeen! Näytä jo mitä tilasit :)
    jenni

    VastaaPoista
  6. Ojdå, autokoulu oli niin kivaa! Mun ajo-opettaja oli ihan huippu ja tunnit kuluivat aina liian nopeaan, kun höpötettiin kaikkea ajojen aikana :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  7. Aah mikä asu taas, ihanan pirteä! :) ihan niin kun te tytöt :))

    VastaaPoista
  8. Oi, tsemppiä kovasti autokouluun! Ajoin itekin kortin pari vuotta sitten vähän "vanhemmalla iällä" ja voi hitsi kun se oli jännää..enkä edes oo mikään jännittäjätyyppi. Mutta hienosti se menee kun rauhassa ottaa. Ja se tunne kun sen kortin lopulta saa...vieläkin joskus tuntuu oudolta kun rupee miettimään että tässä sitä vaan ajellaan autoa, ihan ite :)

    VastaaPoista
  9. Tää blogi on niin ihana! Blogistani löytyy sulle kiitos :-) http://puklujajapikkuautoja.blogspot.fi/2012/08/sain-tunnustuksen.html

    VastaaPoista
  10. Joo, onnea autokouluun! :D Omat kokemukseni autokoulusta ja sen opettajista ovat näin rumemmin ilmaistuna luokkaa "kusipäähomo", ja inssikin meni läpi vasta kolmannella... (: Mutta ajaminen muuttuu oikeesti kivaksi vasta sitten kun on saanut kortin, eli autokoulu äkkii läpi vaan ja sit itsekseen tutuille teille harjoittelemaan!

    VastaaPoista
  11. varmasti susta tulee hyvä kuski! se varmaan vaan vie oman aikansa:) mun iskä opettaa mua ajamaan, ja tuntuu etten opi millään käsittelemään sitä autoa! harmittaa vähän etten ite myös mennyt autokouluun, se olis varmaan ollut mulle paljon parempi vaihtoehto ja oltais säästytty monilta riidoilta iskän kanssa:D mut tsemppiä sulle autokouluun!

    VastaaPoista
  12. oi ompas sulla ihana farkkuliivi, rakastuin <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.