keskiviikko 15. elokuuta 2012

Beige Polka Dot!

Asu lauantailta, päivältä jolloin hurautimme Kirkkonummelle nauttimaan tomaattikeitosta ja vauvan maailmaansaapumista odottavasta kodista. En kyllä minäkään jaksais enää odottaa, että saan sen pienen syliin! Vauvat on parasta!


Mekko Primark (UK20)
Takki New Look (UK20)
Legginssit Piruetti (XL)
Kengät Primark (40)
Laukku Forever 21

En oo mikään beigen ylin ystävä, mutta tämä mekko hurmasi minut Berliinissä ja neonvärisiin asusteisiin (myös kynnet on neonkeltaset) yhdistettynä tykkään!

Myös nuo kengät on Berliinistä samaisesta Primarkista. Tykkään! Taidanpa pukea tämän mekon päälle tänäänkin :D

Nyt kohti Helsinkiä ja Pepille yökylään! Moiccu!

Legginssit blogin kautta saatu.

Translation: My last saturday outfit. I bought this dress (and shoes) from Primark Berlin. I don't like beige that much, but neon nails + neon bag and beige, mmm I'm lovin' it! ;)

12 kommenttia:

  1. "Moiccu" :D oon ehkä lievästi rakastunut tuohon laukkuun, mulle kans!

    VastaaPoista
  2. Heii, mä kysyn tyhmän kysymyksen...Millaiset jumpsuitit on teillä päällä? Tarkoitan että onko ne ihan perus kokoja ja tuntuu löysiltä vai onko ne jotain erityiskokoja... Itse haluan jumpinin mutta pelkään että esim ziperalin normikoot ovat liian pieniä =/ kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
  3. Jaahas että hesaassa sitä ollaan taasen! Mitäs huomenna ohjelmassa illalla? :---)) Näyttää muuten aika tutulta toi beigen ja neonkeltasen yhdistelmä, toimii!

    VastaaPoista
  4. Mihin peppi on hävinnyt kun häneltä ei ole pitkään aikaan tullut postausta? :(

    VastaaPoista
  5. missä se sneaker postaus viipyy! yks sneakerfriikki on oottanu sitä ku kuuta nousevaa ku joskus jonku kumpi väläytteli et sellasen vois tehä! :D

    VastaaPoista
  6. No nyt tuli kauhea himo Primarkille shoppailemaan. Oi miksi heillä ei ole nettikauppaa... Tervetuloa mun laardiblogiin tutustumaan, itse kun en oikein viihdy näissä nahoissa.

    VastaaPoista
  7. Voi itku mikä laukku! Mäkin haluan...
    Ja voikun yhdyn tuohon primarkkiin shoppailu haluun! Miks niitä ei oo lähempänä :) liian kaukana kaikki. Ainiin, sun hiukset on niin ihanan väriset mä haluan nekin :))



    MaijusCloset.blogspot.fi
    -GorgeousEverydayFashion

    VastaaPoista
  8. Tätä seuraavaa kommenttia ei välttämättä kannata julkaista, mutta ajattelin kirjoittaa sen kuitenkin. Mimmiä tämä koskee ehkä enemmän.

    Huomasin äskettäin katsoessani yhden FB-ystäväni profiilia ja hänen kaveritietojaan Mimmin itsensä sekä Matin olevan ystäväni kavereissa. Kuvien lisäksi sieltä löytyi myös nimet ja esim. asuinpaikka.

    Voi olla ettei asia ole kovin vakava, mutta ajattelin kertoa, mitä FB'n kautta voi suht helposti saada selville, mitään erityisempää 'tutkimusta' / salapoliisityötä tekemättä. Blogissanne ette Pepin kanssa nimiänne ole kertoneet, joten yllätyin törmätessäni Mimmin kuvaan sekä nimeen..

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.