maanantai 6. elokuuta 2012

BRLN

Berliinin reissu on nyt lusittu ja lauantaina tultiinkin sitten pitkästä aikaa kunnolla kotiin. Vierailu kaupungissa oli minulle jo kolmas ja tällä kertaa oltiin eka yö hotellissa ja sitten siirryttiin loppuajaksi ystäväpariskuntamme luo asustelemaan.

Matkan päätarkoitus oli viettää aikaa ystävän kanssa, jota näkee ihan liian harvoin, mutta jonka kanssa homma on aina yhtä mutkatonta ja tuntuu kun erossa ei oltais taas oltu päivääkään. Ollaan tunnettu Maiskin kanssa kohta 28 vuotta, eli koko ikämme. :) Paljon ehdittiin päivien aikana touhuamaan ja voisinkin laittaa muutaman Berliini-vinkin tänne ihan omina postauksinaan. Oon vähän huono neuvomaan missä mikäkin paikka on ja antamaan vinkkejä mitä kantsis tehdä, kun yleensä Maiski vie ja me tullaan kiltisti perässä. Kolme asuttua vuotta Berliinissä nimittäin opettavat tuntemaan kaupunkia suhteellisen hyvin...

No ensimmäinen päivä (ja yö) sompailtiin ihan Matin kanssa keskenämme ja nyt piti ihan ajatella millä päästään lentokentältä hotellille, ostaa lippu jne. :D No löydettiin hotelli kuitenkin suhteellisen helposti... Oltiin ostettu reissu vaan viikkoo aikasemmin ja lentoliput oli tosi kalliita. Suorat lennot olis maksaneet 350€/hlö, mutta sitten tajuttiin, että kun ottaa yhden yön hotellia hinta olikin 299€. Ei taas mitään logiikkaa tässäkään... Hotelli oli meillä Hotel Axel Berlin, joka ei ehkä oo siitä ihan konservatiivisimmasta päästä, mutta ihan tosi kiva ja hyvällä paikalla.


Makkarista näki kylppäriin ja toisinpäin. Kylppärissä oli myös jacuzzi!

TV-torni, ehkä Berliinin tunnetuin maamerkki.


Turret ja TV-torni.







Keskitysleiri oli vähän erilainen kokemus.


Vaikka en oluen ystävä olekaan, vierailtiin perjantaina silti olutfestareilla jossa noita erilaisia olutkojuja oli yli kaksi kilometriä... Tuli maistettua mm. shamppanja-, kirsikka-, banaani- ja energiajuomaolutta.


Lauantaina sitten lennähdettiin takaisin tänne Numskiin ja käytiin illalla vielä hakemassa Jykä ja siskoni junalta. Sisko viettää meillä aikaa vielä huomiseen, kunnes suuntaa taas Jyväskylään. Eilen käytiin Vihdin kesäteatterissa ja tehtiin pihahommia, tänään taitaa vielä nuo pihahommat jatkua...

Matilla alkoi tänään työt ja itelläkin rästihommia on päässyt kertymään jokunen. Paluu arkeen tuntuu kuitenkin hyvältä, tämä muutaman päivän irtiotto Berliinissä tuli kyllä tarpeeseen kaiken häähässäkän yms. jälkeen! :)

Mitä teille kuuluu? Joko on lomat vietetty?

5 kommenttia:

  1. Vielä tää viikko lomaa ja sitten se ois takasin koulunpenkille uuteen kouluun! Ootan kyllä ihan innoissani koulun alkua. Hyvää kuuluu, aurinko paistanut ja välillä ukkostanut ja satanut, muttei se kesäfiilistä haittaa!

    VastaaPoista
  2. Hei tuli vaa mieleen iha eri juttu ku täs postasit eli mitä meikkivoidetta käytät ja puuteria kun sun iho näyttää niin hehkeeltä!!??

    VastaaPoista
  3. Miks ihmeessä tuon hotellihuoneen "makkarista" näkee kylppäriin ja toisinpäin? :DD En ymmärrä tuollasta.

    Miulta loppuu kans loma nyt torstaina ja alotan myös uudessa koulussa muutaman vuoden tauon jälkeen. :D vähän jänskättää, että miten lähtee käyntiin taas opiskelijaelämä, mutta motivaatio on ainakin kohdallaan jos ei muuta. :)

    VastaaPoista
  4. I really miss Berlin after seeing your pictures. I love this city not only because it is my hometown but also because it has so much to give and show. <3 :)

    VastaaPoista
  5. Sellaista kyselisin, kun olen menossa Berliinissä käymään ensi kuun loppupuolella niin osaatteko kertoa tai tiedättekö hyviä vaatekauppoja Berliinistä, josta löytyisin hieman isompi kokoisia vaatteita? Kiitti! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.