torstai 9. elokuuta 2012

More To Love-puhelimet

Meillä on ollut viimeisen vuoden käytössämme iPhone neloset molemmilla. Ne on palvelleet erittäin hyvin ja ollaan kyllä tykätty kovasti. Kävin itse juuri hetki sitten korjauttamassa iPhoneni lasin, joka hajosi aikoinaan Norjassa.

Lontoossa ollessamme huomattiin, että kaikilla tapaamillamme ulkomaisilla bloggareilla oli käytössään Samsungin Galaxy S kolmoset. Kyseltiin sitten syitä tähän ja niitä oli mm. seuraavat:
- Pystyy paremmin bloggaamaan, teen nykyään melkein kaikki postaukset puhelimella
- Sain Samsungilta ja tykästyin tähän kovasti
- Huomattavasti parempi näyttö kuin iPhonessa

Meitä ilahdutettiin tällä viikolla Samsungin toimesta näillä puhelimilla ja voin kertoa, että Mimmi oli aika fiiliksissä, kun en ollut kertonut sille lainkaan tästä yllätyksestä.

Ensimmäisenä uudelle silmäterälle oli tietenkin hankittava kuoret. Mimmi kertoi tilanneensa eBaysta jo ainakin kolmet kuoret, itse tyydyin ostamaan nämä. Meinasin kyllä suunnata eBayhin ehkä vielä tänään...

Mulla on ollut nyt 1,5 vuotta käytössäni koneena tuo Samsungin SF310. Se on palvellut mua erittäin hyvin ja ollut mukanani kaikilla mahdollisilla reissuilla. Jossain välissä huomasin, että olin saanut hajotettua näppäimistöstä yhden kirjaimen (en luonnollisesti sitä tähän voi laittaa) ja pikakomennot ei toimi, mutta olen opetellut elämään ilman. En pystynyt koskaan viedä konetta takuuhuoltoon, koska en olisi osannut olla siitä erossa... Kone on edelleen mulla päivittäisessä käytössä, mutta koska ilmeisesti juuri reissussa oon sen saanut hajoamaan, niin olen suunnitellut jotain omaa "reissukonetta", jota voisin kuljetella palavereihin ja reissuissa mukana. Käyn niin paljon työmatkoilla esimerkiksi Euroopassa, joten pitää olla joku "käsilaukkuun sopiva". Tabletti vai kevyt kone? Siinäpä sitten vasta pulma. Työkoneena mulla on HP:n läppäri joka painaa n. 100 kiloa, sitä en suostu tuomaan kotiin ollenkaan.

Otettiin vihdoin käyttöön myös More To Loven yhteinen Instagram. Meillä on molemmilla ollut käytössä omamme, mutta tää on nyt paljon kivempaa. Seuratkaahan meitä siis myös Instagramissa.(@mimmipeppi)

Avattiin puhelimiin myös omat liittymät extrahyvillä neteillä, jotta myös bloggaaminen sujuisi jatkossa kivuttomammin. Näistä tulikin siis juuri meidän viralliset More To Love-puhelimet ja huomasin tänään, että Mimmilläkin oli meidän yhteiskuva taustakuvana, kuten minullakin.

Näyttöhän näissä on ihan voittamaton. Tolla on niiin mukava lukea blogeja, facebookata, kirjottaa meilejä ja tehdä vaikka mitä. Ero iPhonen näyttöön on aika huikea.

Kyselin Mimmiltä ensifiiliksiä Galaxysta ja hänellä ensimmäisenä mieleen tuli kalenteri. Me käytetään todella paljon kalentereita ja ollaan aina manattu iPhonen kalenterissa sitä viikkonumeroiden puuttumista. No tästä vihdoin löytyy ne ja nyt pitääkin opetella miten saadaan kalenterimme synkronoitua yhteen.

Mulla oli aikoinaan se ensimmäinen Galaxy S, jonka lanseeraustilaisuudessa olin Sveitsissä ja sillonhan pidin siitä ihan hirvittävästi. Kakkosta en ole testannut, mutta tää kolmonen on jo nyt muutaman päivän käytön jälkeen aivan ihana. Mun tekisi jatkuvasti mieli räplätä tota ja onni on myöskin hieman kestävämpi akku kuin Ompussa.

iPhone on aina iPhone, mutta nyt testattuani tämän alan ymmärtää miksi Galaxy S3 on noussut Suomen suosituimmaksi puhelimeksi.

Viiltävämpää analyysia tiedossa myöhemmin ja paremman testailun jälkeen, mutta sanottakoot että rakkaus on syntynyt.

Kysyttiin tätä jo Facebookissa, mutta kumpi, GalaxyS3 vai iPhone4?

Kaikki kuvissa näkyvä elektroniikka on blogin/työn kautta saatu.

45 kommenttia:

  1. Samsungin Galaxy S 3 on kyllä tän neidin unelma.. pitää vaan odottaa että joko a. saan töitä tai b. se tulee supertarjoukseen. :) Nyt mulla on joku pari vuotta vanha samsungilta ja silloinkin oli alle 200e luuri, ettei kummoinen, mutta pian 8vuotta olen vain suostunut Samsungia käyttämään. (5v kesti mun simpukkapuhelin, joka oli uutena silloin joskus huimat 500e!) Todella kestävää tekoa siis kyseinen merkki! Nykynenkin luuri mm. uinut pesuvedessä ja kiukutteli vain 30min :D
    Iphonen pelkäisin menevän rikki, kun monella on mennyt esim juurikin näyttö.. :D

    Mites tuo iso koko? Galaxy S 3 on tosi iso, eihän se mahdu edes taskuun?! Mutta onneksi sentään vielä pienempi kuin note... ;)

    Tiiättekö muuten, voiko samsungiin ladata jotakin sport-sovellusta niinkuin iphoneen tai nokiaan? :) Sen kun vielä sais niin kännykkä ois perfect myös lenkkikaverina ja tsempparina!

    VastaaPoista
  2. Itse en oo tuota Galaxy 3:sta testannut, mutta mulla käytössä on Samsungi Galaxy Note! Ihmisiltä tulee paljon ihmettelyä - "onko tuo tabletti vai puhelin?". Puhelinhan se on, mutta extraisolla näytöllä varustettuna. Helpolla en luopuisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ite myöskään ja itelläni on myös Samsung Galaxy Note! Niin helppokäyttöinen ja monet ihmetellyt että onko tabletti.. Puhelin isolla näytöllä. Kaikki helposti kkäsillä!

      Poista
  3. no huh aikamoista mainostusta kyllä tämäkin postaus.

    VastaaPoista
  4. Samsung galaxyS3!
    Tutullani on tämä kyseinen puhelin ja on kuulemma pelittänyt paremmin kuin hyvin. Tietenkin se on ehkä hieman iso käteen, mutta ei se menoa haittaa:) Iphonnessa saa aina pelätä, että jos se kännykkä tipahtaa kädestä, niin näyttö saattaa mennä rikki tai takakansi. Kaverillani kävi näin ja sanoi että ei ole kannattavaa korjata, koska voi mennä uudestaan rikki. Itselläni ei juuri ole kokemusta Samsungista, mutta olen tyköstynyt juuri tuohon S3 ja ajattelin että jos sen hankkisin joskus, jos Nokian puhelimet eivät tee nousua :) Itselläni on siis Nokia C7 ja pelittänyt myös ihan hyvin, mutta vaihtelu virkistää toisinaan ;)

    VastaaPoista
  5. Mokkis: Samsungiin saa ladattua Sports trackerin :)
    T. Sanna

    VastaaPoista
  6. Paras puhelimeni tähän asti, en kyllä hevillä luovu. Ja olen kokeillut kaikki iPhonetkin. Mutta hei, miks mä en tajunnut että kun oon tässä vikat kaksi päivää kironnut että pitää lähteä ostamaan uusi kalenteri, että nythän mulla on huippukalenteri puhelimessa... Ennenkuin nyt kun mainitsit :D Eli kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on Galaxy S II ja rakastan sitä! Jos mulla ois rahaa, niin GSIII olis mun!

    VastaaPoista
  8. Mä pitäydyn Nokiassa. :) Muotoilu miellyttää enemmän (esimerkiksi Lumiat).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama täällä:)

      Poista
    2. Sama! iPhone, nätti ko mikä, tosiaan.. eniveis.. mut jee instagrammi.. Sitä varte miulla o iha oikeet kamerat(polaroidit suoraa 80luvulta, + viä vanhemmat kamerat filmirullil) tunnelman luomiseks ;) :p Mutta joo kavereilla osal Samsungii.. Entiset S:n puhelimet ei kestäny mitää.. Nykyää eri.. HTC loisto, Lumiat, toimii!!! Pudottanu omani 3 kertaa asfaltille(tästä syytämme laukkua) ei mitää vikaa oo tullu tai mikää menny rikki.. :) Mitä isompi näyttö, ja parempi resoluutio, sen parempi, merkistä viis ;) IIIhanat ootte Mimmiskä ja Peppiskä :)

      Poista
    3. Minäkin suosin Nokiaa mieluiten. Miksi en suosisi suomalaista valmistajaa kun ovat tehokkaampia ja kestävämpiä muihin merkkeihin verrattuna. Oma Lumiani on myös tippunut monta kertaa eikä mitään ongelmia ole tullut kun taas iPhonessa lasinäyttö hajoaa pienestäkin iskusta. Samsung ja iPhone ovat myös aika hitaita uusiin Nokian puhelimiin verrattuna. Ja mikään ei voita Lumiaa muotoilussa!<3

      Poista
  9. kyllä mä oon samsungin puolelle kääntynyt. viime puhelin oli Samsung, se on vieläkin ehjänä, veljen käytössä. nykyinen puhelin on just tää galaxy s3 jonka sain samantien kun se suomeen ilmesty. tykkään tosi paljon. vaikka onkin tippunut maahan jo pari kertaa, näyttö on säästynyt naarmuilta. kun tän sain niin lähin heti etsimään just noita kuoria. en aluksi suomesta mistään löytänyt, mutta gigantissa ainakin oli tälläsiä justin bieberin liiloja kuoria. mut puhelimeen oon niin paljon enemmän ku tyytyväinen <3

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus. Minulla on mennyt 2 edellistä nokiaa mennyt rikki ja syynä ei ole ollut kännykän tiputtelu vaan esim viestin avaaminen ei onnistunut. Piti huoltsikas tyhjentää muisti. En halua enään Nokiaa. Luonnollisesti mietin iPhonea mutta näköjään Samsung on parempi? Onko siinä etukameraa? Ja hirvittää että en osaa käyttää koska samsungista ei ole mitään kokemusta. Isälläni on iPad joten Applen tuotteita osaan jotenkin käyttää. Onko siinä kuinka hyvä kamera? Verattuna Phoneen? Mahtuuko se miten taskuun?

    VastaaPoista
  11. Ainiin ja mikä tuo Instgram juttu oikein on?

    VastaaPoista
  12. Haistakaa sanonko mikä! Oon miettiny tota SG3 jo jonku aikaa, mutta iPhonesta on vielä sopimusta jälellä, nii en sitte vielä oo kunnolla edes harkinnu. Mutta mun muutamalla kaverilla on SG 2 tai 3 ja ne kehuu maasta taivaaseen. Sitte kun te vielä täällä laitatte kehuja, nii onpa mukava! Oon tykänny iPhonesta ihan sikana, mutta kun tuo SG3 on tullu, niin ruoho on aina vihreampää aidan toisella puolella.. Että älkää nyt hyvät naiset laittako tämmösiä postauksia ihmisten kiusaksi! :D

    Jos tätä postausta ei oteta huomioon, nii tykkään teijän blogista :P Haluisin kommentoida useemminkin, mutta en jotenki saa sanojani kirjotetuksi.. Peppi, kun kirjottelet niitä ajatuksiasi, jos niin voi sanoa, kiitos! On ihana, että laitat tännekin välillä "oikeeta" elämää, siis niin hyviä kuin huonojakin asioita. En osaa kirjottaa, mutta jatkakaa molemmat samaan malliin, ootte ihania! :)

    VastaaPoista
  13. Ei oo itsellä kokemusta iPhoneista eikä Samsung Galaxyista, mutta itsekin tuli just viime viikolla hankittua isompinäyttöinen kosketusnäyttöpuhelin (HTC Desire HD) vanhan tilalle. Ero on kyllä todella huikea! Aluksi koko kännykkä tuntui ihan järkyttävän isolta, mutta tää on kyllä todellista rakkautta jo! Tuolla jo pystyis bloggaamaankin :)

    VastaaPoista
  14. mulla on ihan vaan se Samsung S, josta tykkään kyllä myös hirveästi. vähän himoitsin tuota S III:sta mutta on vähän turhan kallis ainakin vielä. enkä kyllä tykkää ostaa uutta ennen kuin vanha sanoo itsensä irti. mutta tiiän ainakin että Samsungiin päädyn seuraavaksikin. se on mun mielestä selkein käyttää.

    VastaaPoista
  15. Itekkin olen miettinyt,että mikä toi instagram oikein on?

    VastaaPoista
  16. Galaxy, ehdottomasti

    VastaaPoista
  17. Ei oo kokemusta, mut mun mielestä toi näyttö on ihan hillittömän iso! Eli jos meinaa puhelinta ns. normikäyttöön (puhelut, viestit, ehkä netti joskus jne) niin ehdottomasti silloin iPhone kokonsa vuoksi. Molemmat on tosin varsinaisia akkusyöppöjä, 2 minuutissa 1% :D:D:D niin kuin noista kuvista huomaa! ja hinta pelkästä puhelimesta (jos siis käyttää sitä vain em. toimintoihin eikä esim. tietokoneen sijasta kuten te) on mun mielestä aivan liikaa..

    VastaaPoista
  18. Peppi! Mistä sä noi söpöt kuoret ostit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samsungin kuoret ostin Kampin Teknisk Magazinesta vai mikä onkaan :D iPhonen kuoret on eBaysta! :)

      Poista
  19. Min en luovu iLuuristani, en! iPhone+Mac=<3

    VastaaPoista
  20. Mä olen ihan iPhone4S. Mies omistaa SG3:n ja on kuulemma niiiiiin hyvä luuri. Kaisse on uskottava?

    iPhonen Blogger on kyllä turkanen, pitäisi varmaan joku maksullinen sovellus hankkia blogin pitämiseksi...

    VastaaPoista
  21. Instagram on älypuhelimiin ladattava applikaatio, kamera, jolla saa muokattua kuvia. Se tekee ns. retrotyylisiä kuvia ja mm. reunat, joiden kanssa kuva näyttää polaroid- kuvalta. Hauska juttu siis, jolla saa kuviin eloa. (Google kertoo lisää.)

    VastaaPoista
  22. iPhone 4S, se on vaa nii rakkautta <3

    VastaaPoista
  23. http://www.youtube.com/watch?v=PFOBd0TWgws muistan PEPPI ku sulla oli pientä "ihastumista" jaden smithin..joten sun on pakko pitää tästä!!
    i love it.

    VastaaPoista
  24. Mua harmittaa ihan hirveästi, että teidän blogi on nykyään niin sisällötön. Postauksia tulee tosi harvoin, niistäkin suurin osa on jonkun tuotteen tai palvelun hehkuttamista, vastaatte tosi huonosti kommentteihin ja tästä on muutenkin lähtenyt koko "sielu" pois. Olisi paljon kivempi oikeasti lukea teidän kunnollisia postauksia kuin katsoa jotain hipstergram kuvia ja statuspäivityksiä. Kuitenkin saatte tästä rahaa ja tavaraa, niin olisi kiva jos tuottaisitte vastineeksi jotain oikeaakin sisältöä... Ja millähän perusteella tuo puhelin on _suosituin_?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin päivittelystä ei meille kukaan maksa, rahat tulevat ihan muista töistä.

      Valitettavasti mulla ei tällä hetkellä ole aikaa niin usein päivitellä, mutta Mimmihän on päivitellyt nyt ahkerammin.

      Meille blogi on kuitenkin elämän rinnalla oleva juttu, joka ei ole prioriteeteista se painavin. Oma ykkösprioriteettini olen tällä hetkellä minä, oma jaksamiseni ja työt. Blogia päivitän, kun kerkeän ja jaksan, enkä aio jatkossakaan ottaa siitä mitään paineita.

      Syy siihen, ettei olla menty minkään maksavan tahon alle bloggaajiksi on juurikin tämä: Me emme halua joutua ottamaan paineita postaamisesta/sisällöstä. Me postataan juuri niitä asioita ja silloin kun halutaan/keretään/jaksetaan/huvittaa.

      Juuri nyt aion kömpiä sänkyyni päikkäreille ennen ystävien näkemistä. Ei huvita tippaakaan näpytellä tietokonetta aurinkoisena sunnuntaina, vaikka siellä varmasti moni odottaakin postausta. Se ei tarkota, etten arvostaisi teitä tai pitäisin itseäni jotenkin parempana - se tarkoittaa ihan täysin vaan sitä, että minulla ei montaa vapaapäivää kuukaudessa ole, näpyttelen konetta työssä 10h päivässä, joten vapaapäivinäni en sitä välttämättä halua ensimmäisenä avata.

      Kaikkia ei vaan voi miellyttää. :)

      Poista
  25. Galaxy S3:sta en tiiä, mutta tällä hetkellä käytössä Samsung Galaxy Note ja luultavasti en tuu koskaan vaihtaan tätä pienempään puhelimeen. Suosittelen kovasti!

    VastaaPoista
  26. Pitkän mietinnän jälkeen päätin luopua teidän blogin lukemisesta. Niinkuin edellä maininnut anonyymi sanoi, postaukset vähentyneet huomattavasti ja niistä on kadonnut "sielu". Luin blogianne tosi aktiivisesti kaksi vuotta, ja olen tykännyt siitä, mutta nyt on minun aika luopua siitä, koska pikku hiljaa se on muuttunut sellaiseen suuntaan jota en koe itseeni mielekkääksi. Kiitos kumminkin näistä kahdesta vuodesta ja hyvää jatkoa teille!! :)

    VastaaPoista
  27. Samat sanat! Kommentteihin ei vastailla ja muutenkin booring booring. Luin viime keväänä muutamassa viikossa kaikki teidän aiemmat postaukset mutta nyt ei enää jaksa. Tosi mielenkiintoisia juttuja aiemmin mutta nykyään "sieluttomia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuten teilläkin, meilläkin tulee niitä aikoja elämässä, kun ei vain kerkeä istahtaa yhtä usein koneen ääreen tekemään niitä juttuja mitä ennen. Se tarkoittaa myös blogin päivitystä. Sielun katoamisesta en sitten tiedä, mutta kyllä tässä edelleen ihan samoja tyyppejä ollaan.

      Ollaan nyt kolme vuotta pidetty blogia lähes päivittäin, joten toivoisin teiltäkin ymmärrystä jos välillä ei kerkeä/jaksa päivitellä niin usein. Se, ettei me tänne juttuja päivitellä ei pitäisi olla teiltä millään tavalla pois.

      Hyvää jatkoa sinulle mikäli et tänne enää eksy. :)

      Poista
  28. 4S:n nimeen vannon, päivääkään en oo sen hankkimista katunut. S3 löytyy parilta kaverilta ja mun pikkuruisiin käsiin se ei vaan istu, on niin keveäkin että tiputtaisin sen varmaan suhteellisen nopeaa. Näyttö on kyllä mahtava, sitä ei käy kiistäminen!

    VastaaPoista
  29. Mimmi ja Peppi! Nyt kun teillä on ollut instagram käytössä molemmilla puhelimilla (sekä iiluurissa että G3:ssa), niin voisitteko kertoa eroaako sovelluksen käyttö/ominaisuudet jotenkin toisistaan? Olen suunnitellut ostavani Samsung galaxy s2, mutten ole oikein saanut selvyyttä onko Instagramin käyttö ns. kehnompaa anroidilla, kuin sitten Iphonen käyttiksellä.. Kiitos jos kerkeätte vastata :) (Toki jos joku muukin osaa vastata niin olisin kiitollinen :)!)

    VastaaPoista
  30. Kuoria saa myös huuto.netistä.

    VastaaPoista
  31. Oi miten mahtava postaus tähän mun hätään! :D ite pähkäilen tällä hetkellä just Iphonen ja Galaxyn välillä. Mutta nyt kun oon tsekkaillu kaikki foorumit ja keskustelut läpi ja löysin sit viel tämän niin pakko kyl varmaan valita tuo galaxy! :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.