tiistai 7. elokuuta 2012

DIY maanantaibrunssi

Mainostin tuolla meidän Miss Mixin blogissa hiljattain aamupalan tärkeyttä ja viikko sitten maanantaina uusi viikko alkoikin erityisen mukavissa merkeissä, järkättiin nimittäin estenomi-ystävieni kanssa kunnon brunssi Mellunmäessä. Matkasin toisinsanoen siis hääviikonlopusta väsyneenä maanantaiaamuna Helsinkiin ja pistäydyin Kampissa ostamassa evästä brunssille. Ideana oli, että jokainen toi jotain ja saatiinkin nauttia mm. hodareita, lämppäreitä, erilaisia hedelmiä, juustoja ja jopa täytekakkua! Niin ja tietty toistemme hyvää seuraa! :) Ite vein paikalle tällä kertaa mansikoita, Brie-juustoa ja vaahtokarkkeja. 






Oli mahtavaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia tytsyjä ja nautiskella samalla loistavasta aamiaisesta. Näitä tämmösiä naurun ja hyvän ruuan täyteisiä maanantaiaamuja pian lisää, kiitos!

Pikkusisko tuossa vinkkasi, että he ovat järkänneet ystävien kesken ruokakekkereitä neljän tähden illallinen-tyyliin, tosin osallistujia näille illallisille on kuusi. Testiin taitaa mennä kyllä sekin konsepti, kuulostaa hyvältä! Äsken testattiin tuossa yksi jälkkäri, jonka sisko aikoo vieraille omalla vuorollaan kokata. Taidan pamauttaa sillon kuokkimaan, oli nimittäin sen verran hyvä kakku! Tuli mieleen, että pitäiskös Pepin kokeilla vaikka tuota Rakkaudella katettu-konseptia, voisin tehdä siitä Pepille oman versionsa? ;)

Mitä muita samantyylisiä hyviä pienen budjetin idiksiä teillä on?

Ps. Tajusin just, että tää DIY brunssi taitaa olla vähän old school nyyttärimeininkiä upgradettuna ;D

10 kommenttia:

  1. Ihana idea tuo brunssi, täytyy toteuttaa kavereitten kanssa joskus!

    Näistä tv-konsepteista tuli mieleeni Kokkisota, jota harrastamme pikkusiskoni kanssa silloin tällöin viihteeksi ja ajankuluksi. :D Kumpikin ostaa/valitsee ruokakaappien syövereistä sovitun määrän raaka-aineita toisilleen. Niistä sitten täytyy kokata kolmen ruokalajin ateria ja yhdessä lopulta maistellaan mitä erikoisempia aikaansaannoksia... Todella älytöntä ja viihdyttävää! :D

    Ihanan ihana blogi tämä muuten kaikin puolin. Ajatella, että nyt vasta löysin tämän. :o

    VastaaPoista
  2. Tämä fläsä kiittää teitä tyttöjä Gossip-mallistosta - juhlamekko löytyi ekalla yrittämällä ekasta kaupasta, eli sokkarilta! :)

    VastaaPoista
  3. Ollaan ajateltu täälläkin kavereiden kanssa "neljän kaverin illallista" Vielä ei olla kyllä saatu semmosta aikaseksi mutta ehkä joskus.

    VastaaPoista
  4. Tehtiin ystäväporukan kanssa juurikin tuommone Neljän Tähden Illallinen- kierros :) Oli aivan tajuttoman hyviä ruokia, pitkän kaavan kautta kaikilla. Pistelaskulipukkeet oli toki kans ja voittaja vietiin sitten syömään hänen valitsemaansa ravintolaan. Suosittelen kyllä kokeilemaan konseptia myös kotona! :) (Tosin meillä tuli pisteiden laskussa pieni moka, ja vietiin "väärä" ysti ulos, mutta ei se menoa haitannut!)

    Mietittiin, että ois kiva tehdä sama uudestaan jollain teemalla, ja seuraavaksi kokataankin sitten "Kotiruokaa". Muutoinkin tulee kyllä vietettyä iltoja ystävien kanssa hyvän ruuan ja juoman merkeissä.

    VastaaPoista
  5. nyt tuli nälkä.. :)

    tämä ei sinänsä nyt liity mihinkään, mutta osaatteko sanoa onko jane lopettanut blogin? ja delikalasin?

    kivaa loppekesää molemmille! tasaisesti täällä käyn vaikka tosi harvoin jätän kommenttia :)

    VastaaPoista
  6. NAMMMM näyttää hyvältä!!

    VastaaPoista
  7. huh huh, miksi ihmiset lihottaa itsensä tuohon kuntoon? "NOKU RAKASTETAAN HYVÄÄ RUOKA<33" joo ei, "tehtiin ihana brunssi", joka pitää sisällään vaahtokarkkeja(mitä vittua), eines hotdogeja, eines perunasalaattia, valmis(?)kakkua..... miks pitää tunkee tollasta jätettä kurkusta alas, googlatkaa vaikka michelin-tähden saaneita kokkeja, harva niistä on edes ylipainoinen vaikka koko elämänsä viettänyt ruoakaa tehdessä. pahoittelut angstista, ryhdistäytykää ja opetelkaa tekemään kunnollista ruokaa, kaikki voittavat

    VastaaPoista
  8. pakko kyllä itsekin antaa kritiikkiä, että aamupala on päivän tärkein ateria mut herrajumala, ei OIKEAAN aamiaiseen sisälly vaahtokarkkeja ja hodareita. toivottavasti nuorimmat lukijat ei käsitä postausta väärin ja yhdistä edellämainittuja ruokia terveelliseen aamupalaan, koska tollasta mättöä jos liikaa aamusin itteensä vetää niin tulokset kyllä näkyy sitten omassa hyvinvoinnissa.

    VastaaPoista
  9. No eihän tuo brunssi ole yhtäkuin aamiainen. Googlettakaa hyvät ihmiset ennenkuin arvostelette. Ja tuskinpa tuota joka aamu syödään. Ajatuksena taitaakin enemmän olla että silloin tällöin herkutellaan ystävien kanssa.

    VastaaPoista
  10. Mitä noiden ensimmäisen kuvan ruisleipien päällä on? Näyttävät ihanan herkullisilta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.