tiistai 14. elokuuta 2012

Berliinin vinkki : Grillidonitsi

Lupasin teille pari Berliini-vinkkiä ja tässä niistä yksi. Saatiin nimittäin reissullamme heti alkuun kutsu seilailemaan grillidonitsilla joelle. Homma kuulosti just sopivan omituiselta, joten lähdettiin tietysti innoissamme mukaan. Maiskilla oli jo kokemusta aiheesta, joten se vähän kertoili mitä on tulossa, mutta silti onnistuttiin kuvittelemaan homma ihan erilaiseksi. Tuo päivä oli vieläpä tosi kuuma (n. +30°C) joten joella tekemättä sen kummemmin yhtään mitään viihtyi kyllä enemmän kuin hyvin.

 

Aurinkolasit D&G
Korvikset Gina Tricot
Susipaita Primark (UK20)
Toppi Gina Tricot (XXL)
Shortsit ASOS (UK24)
Reppu Kånken Retkiaitasta
Läpsyt Havaianas Ware House

Kyseessä oli siis tuommonen donitsin mallinen pyöreä vene, johon mahtui kymmenen henkeä ja keskellä koko komeutta kuumeni mikäpä muukaan kuin grilli!

Kaikki lautaset, lasit yms. olivat paatissa valmiina meitä odottelemassa. Tuolla saa vuokrattua halutessaan samaisen donitsin myös äänentoistolaitteilla, ruuilla ja juomilla varustettuna, osalla porukasta oli jo tästäkin kokemusta ja oliko hinta tällöin n.40€/hlö, ei paha ollenkaan!

Me oltiin tällä kertaa kipastu ihan kaupan kautta ja grilliin päätyikin kanaa, possua ja kalkkunaa.

Joella lipuessa pystyi tutkailemaan samalla vaikkapa nähtävyyksiä :D Taustalla häämöttää Berliinin kuuluisa maamerkki, TV-torni.

Oltiin ostettu myös perunasalaattia ja muutamaa muuta eri salaattia, oli kaiken kaikkiaan oikein herkulliset mätöt!

Maiski tyytyväisenä.

Minä paistattelen. Onneksi donitsin yllä oli tuo aurinkovarjo, sillä jossain vaiheessa tuo porotus kävi varsin tukalaksi. 

 

Tuo parituntinen grillailu ja chillailu joella oli kyllä ikimuistoinen kokemus, ei voi kuin suositella! Lisätietoja hommasta löytyy täältä. Menisin kyllä ehdottomasti uudelleenkin! 

Onko kukaan kokeillut Berliinissä tai törmännyt vastaavaan jossain muualla? 

Aurinkolasit blogin kautta saatu.

7 kommenttia:

  1. ääääää ihanaa :D haluun tuommoseen

    VastaaPoista
  2. Todella ihana! En ole kuullutkaan tuollaisesta ennen. Olisi mukava kokeilla : ) harmi, kun Suomessa ei ole tuollaista.. ja se voisi maksaa paljon enemmän kuin Saksassa.

    Oltiin viime vuoden marraskuussa Berliinissä käymässä ja meidän hotelli oli Radisson Blue. Todella, todella hieno hotelli ja aula oli upea. Keskellä törrötti jumalattoman kokoinen akvaario, jossa uiskenteli erinäköisiä ja -kokoisia kaloja. Akvaarion alapuolella oli lampi, jossa vielä uiskenteli karppeja. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Huomasin muutenkin, että saksalaiset ovat huomaavaisia ja kohteliaita. Aamulla melkein joka vastaantulija hotellissa toivotti hyvää huomenta. Siinä hämmentyi hiljainen ja örmyinen suomalainen. :D mutta rakastuin Berliiniin. Ihana kaupunki, jossa on halpaa liikkua ja halpaa syödä.

    VastaaPoista
  3. Aika rrrentoo! Ja Mimmi taas niin nättinä! :)

    VastaaPoista
  4. Heippahei, löysin googlettamalla sun/teijän??? kirjotuksen estenomin koulutusohjelmasta ja aattelin nyt tähän kommentoida, kun et(te) välttämättä sieltä sitä huomaa, eli siis kysymykseni on, että kandeeko mun hakea siihen koulutukseen, oon lukiossa ja aion valmistuttuani käydä parturi-kampaajan koulutuksen aikkarina, ja mua kiinnostais jonkinlainen yrittäminen kauneudenhoitoalan hommissa, joten mitä sanot, olisiko mulle estenomin papereista mitään hyötyä vai kandeeko ennemmin käydä joku liikealan koulutus? =)

    VastaaPoista
  5. Tuli niin nälkä kun katto noita ruokia. Siisti tommone ruokailupaatti, kelpais miullekkin :P

    VastaaPoista
  6. Ah Berliini <3 Oon asunu siellä 1,5v ja oon edelleen rakastunu siihen kaupunkiin! Tällä hetkellä asun etelä-saksassa ja berliiniin en enää haluis muuttaa, mutta siellä käyminen on aina yhtä ihanaa :D Hassua kun joku kommentoi miten ystävällisiä ihmiset siellä on, koska nyt kun asun täällä etelässä niin täällä ne ihmiset vasta ystävällisiä onkii :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.