sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sadepäivä kotona

Olen aina sanonut, etten halua hirveesti kotiani esitellä täällä blogin puolella, koska koti on se paikka jossa riisun ensimmäiseksi vaatteet pois, jätän ne siihen mihin juuri sillä hetkellä tuntuu parhaimmalta ja missä vain olen. Koti on jotenkin niin henkilökohtainen paikka, että en tänne oikeastaan päästä edes tuntemattomia ihmisiä, mutta mun ystävät on aina tänne tervetulleita ja käykin kylässä usein. Muutamalla on myös tänne oma avain ja ne saa tulla ihan milloin tahansa.

Tänään kävin Ainon kanssa Macussa syömässä ja loppupäivä ollaan vietetty Unon kanssa kotona. Tässä muutamia kuvia täältä meiltä:

Rakastan kynttilöitä ja tää keittiön baaripöydän päässä oleva kynttiläseinä onkin aika usein käytössä.

Tänään ollaan köllitty koko päivä ja kateltu leffaa tietokoneelta. Otettiin kans päikkärit ja heräsin siihen, että Uno kuorsas selällään naama kiinni mun naamassa. :D

Tähän pöydälle oon haalinut eniten käytetyt kosmetiikkani. Oon aina unelmoinut omasta kampauspöydästä ja arvatkaa hypinkö riemusta, kun tänne kotiin sellainen mahtui.

Oon Peppi ja hukkaan/hajotan aina kaiken. Mulla on tämmönen boksi jossa säilytän kaikkia tärkeitä juttuja ja silti ne on usein hukassa, kun unohdan katsoa täältä...
Eteisen seinälle oon ripustellut kaikkea koruista laukkuihin.

Teen eniten juttuja musiikista ja kuuntelenkin musiikkia oikeastaan ihan koko ajan. Mulla on kertynyt levyjä aika paljon, mutta en oo vielä keksinyt mihin laittaisin ne. Tässä pinossa on uusimpia levyjä, jotka on nyt kuuntelussa. Laitan aina uuden levyn soimaan ja kuuntelen sen läpi kerrallaan.


Ostin tommosia pieniä postikortteja ja kehystin ne, mutta en oo vielä kerennyt laittaa niitä seinälle.

Sateen kastelema seuralaiseni odotti leikkimään. En osais kuvitella elämää ilman tota pikkusta, se nyttekin nukkuu pää mun polvella ja tuhisee sulosena.

Tänään meillä kuunnellaan: Jipun Evaa
Tänään meillä tuoksuu: Vihreältä teeltä, koska juon sitä tässä juuri
Tänään meillä on tunnelma: Sunnuntainen. Tänne mahtuisi vielä joku kiva meidän seuraksi köllöttelemään, juomaan teetä ja kattomaan leffaa.

20 kommenttia:

  1. aika unelma sisustus! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kynttiläseinä! -Lozku

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä sun kotona. Toi seinä missä on kynttilöitä, on ihan unelma. Sellasen kun saisin..

    VastaaPoista
  4. Minunkin mielestä tuo kynttilä seinä on jotain ihanuutta! Onko siulla yksiö? :) Meinaan on varmasti todella hienon näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana. <3 Joo tää on yksiö, mutta reilu sellanen. :)

      Poista
  5. Tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa! :)

    VastaaPoista
  6. vaikuttaa kodikkaalta ja tekstin mukaan ihan sun "ikiomalta", siitä tulee hyvä fiilis vieraammallekkin katselijalle...minusta on hienoa kun ihminen viihtyy itsensä kanssa omassa kodissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä vielä ihan kesken, mutta viihdyn kotona niiiin hyvin. Kaipaan tänne aina, kun oon jossain. :) Kiitos!

      Poista
  7. Koti on maailman paras paikka <3

    VastaaPoista
  8. Ihania nuo kuvat tuossa seinällä ja muutenkin kivan tunnelmallinen koti. :)

    VastaaPoista
  9. Näyttää niin persoonalliselle ja lämpimälle kodille. :) kynttiläseinä on jotain ihanuutta! Sulla on todella nätin näköinen koti. Näyttää sellaiselle, jossa voisi vaikka kuinka monta iltaa viettää sohvalla juoden teetä. :)

    VastaaPoista
  10. On kyllä ihana koti sulla. Kyllä kelpais minullekki oma kämppä ! :)
    Kiinnitin heti huomiota noihin postikortteihin jotka oot kehystäny ja kysynki et mistäs oot tommosia löytäny. Olis nimittäi aikas ihanat vaikka munki seinälle. ;)

    Kiitoksia jos jaksat vastata :)

    VastaaPoista
  11. Onko tuo ihanainen hauva Coton de Tulear?

    VastaaPoista
  12. Mikä IHANA kynttiläseinä. <3

    VastaaPoista
  13. Mistä tommosia postikortteja saa?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.