maanantai 11. kesäkuuta 2012

I'll be waiting...

 
Tiedättekö sen tunteen, kun odottaa jotain malttamattomana? No mulla on se tunne ollut päällä viimeiset kuukaudet. Odotuksen syy on jotain, joka tulee helpottamaan ja ilostuttamaan elämääni todella paljon. Nimittäin Tempur-sänky, jonka olen saanut itse koota juuri mulle sopivista patjoista.

Ei kulu päivää etten miettisi sitä, ei kulu viikkoa etten jo toivoisi sen saapuvan luokseni. Tiedän, että se on jo Suomessa viimeisiä fiksauksia odottamassa ja pian se on (toivottavasti) myös täällä Vallilassa. 

Viimeinen pisara oli tänään, kun heräsin aivan järkyttävään selkäkipuun. En pystynyt enää nukkumaan, koska selkä oli yön aikana jotenkin krampannut ja sattui ihan pirusti. Nukun yli 1/3 vuorokaudestani ja olen kiukkunen jos nukun alle 8 tuntia. Tämän takia uskon, että meistä tulee sänkyni kanssa parhaat ystävät. 

Myös Uno on mieltynyt Tempuriin... Eilen illalla sanoin, että mennään kohta nukkumaan. Tullessani pesemästä hampaita, oli herra nukkumassa pää tyynyssä (selällään tietenkin, koivet kohti kattoa) mun paikalla ja pää Tempur-tyynyllä. Mulle oli sen sijaan laittanut tyynylle limasen Angry Birds-lelun ja tuonut viereen myös palan herkkuluutaan. Mieletön tyyppi kyllä. 

Usein öisin myös huomaan kuinka herra lähestyy Tempuria uhkaavasti ja välillä heräänkin siihen, että nukutaan samalla tyynyllä. Saattaa olla siis jossain vaiheessa edessä se, että ostan Unolle oman tyynyn... Tosin mulla olis toi matkatyyny, mutta se tuskin tyytyy moiseen. 

Meidän perheessä odotetaan sänkyä, mitäs teillä? 

83 kommenttia:

  1. joo...hyvää mainosta, eikä varmaankaan maksettua sellaista. ihanko blogin kautta saatte, vai ihanko joudutte maksamaan, niinku me "tavalliset". Tämä on sitten teidän mielestänne sitä kateutta, no ei oo. mä en vois nukkua ku tavallisella ohuehkolla patjalla, muuten mun selkä menee kipeeks. ärsyttää vaan, ku tästäki blogista, tullu tällänen mainos pläjäys postauksineen ja pop-up ikkunoineen, suoraan kun tänne tulee. tylsä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemme yhteistyötä Tempurin kanssa, kuten tuosta banneristakin näkee. Ikävä tuottaa pettymys, mutta tästä(kään) postauksesta meille ei maksettu mitään. :)

      Poista
    2. Tää on kyllä aivan helvetillisen totta! Silti luen blogia koska tykkään tyttöjen jutuista ja kirjotuksista. Mutta enään erittäin harvoin tulee postauksia, missä ei jotain mainostettaisi. Ihmisistä on tullu liian ahneita.

      Poista
    3. Blogimaailma on muuttunut myös Suomessa. :)

      Poista
    4. Mikäli olisin maininnut jutussa ainoastaan, että odotan uutta sänkyäni niin kommenttiboksissa olisi ollut vähintään 5 kertaa kysymys "Millainen sänky sulle on tulossa?", joten miksi en sitten mainitsisi sitä postauksessa? Hassua tässä on se, että tätä postausta en lähtenyt edes tekemään mitenkään mainostusmielessä. :)

      Iiri: Kiva, että luet! :)

      Poista
    5. Täytyy sanoa, että mäkin olen kyllä todella kyllästynyt näihin jatkuviin mainospostauksiin. Sanotte aina, että blogimaailma on muuttunut, mutta kyllä esim Lilyn puolelta löytyy edelleen paljon blogeja, joiden sisältö käsittelee bloggaajien omaa elämää ja ajatuksia sisältöyhteistöiden sijaan. Ei mua ainakaan yhtään kiinnosta nää mainospostaukset, vilkaisen ne vaan läpi. Voisitteko ehkä kirjoittaa enemmän omasta elämästänne?

      Poista
    6. Tekis mieli sanoa kaikkea noille marmattajille, mutta oon nyt vain ihan hiljaa....

      Onnea uudesta sängystä ja toivottavasti selkäkivut menee edes hieman ohi sen myötä! Tiedän erittäin hyvin mitä selkävaivaisen on nukkua huonossa sängyssä, itse sain paremman sängyn vuosi sitten ja kyllä se helpotti ja paljon! Ehkä sitten Tempur kun tuon sängyn elinkaari tulee päätökseensä :) Hyviä unia siis ja Unolle tietty oma tyyny :D Ehdottomasti!

      - Anne

      Poista
    7. Kyllä mäkin kirjoittaisin "ilmaiseksi" patjasta, joka mulle "on tulossa". Vai väitätkö että maksat patjasta sen vähintään 1500 euroa jonka se maksaa, todennäköisesti paljon enemmän?

      Tää oli kiva blogi joskus mutta nyt tosiaan ottaa päähän toi mainostus ja se että kirjoittamalla hyväntuulista diipadaapaa olette saanut "yhteistyökumppaneita" jotka sitten lahjoittavat teille polkupyöriä ja patjoja ja mitä milloinkin. Ihminen on ahne joten varmaan muutkin toimisi samalla lailla, mutta ihmetyttää vaan mitä nuo yhteistyökumppanit ajattelee tästä saavansa.

      Poista
    8. Anonyymi: Vaikka ei olisi sisällöstä yhteistyötä, niin noissa isommissa yhteisöissä kuten vaikkapa mainitsemasi Lily sitten taas maksetaan bloggaajalle kuukausipalkkaa siitä, että hän postailee. :)

      Anonyymi2: Kiitos paljon! :) Sänky on vaan sellainen asia johon jokaisen kannattaa panostaa, ihanaa kuulla että sulla helpotti! Uno kiittää myös, se onkin taas hakeutunut "asemiin". :D

      lotta: Noniin, näkemyksesi on rekisteröity, muista ettei kaikki välttämättä ole samaa mieltä. Kiitos mielipiteestäsi, hyvää ja iloisempaa kesää! :)

      Poista
    9. Ja kyllä, sänkymme ovat osa Tempurin kanssa tehtävää yhteistyötä, joten jos ärsyttää niin tulevat ja kaikki commercial-tunnisteen alta löytyvät postaukset kannattaa suosiolla skipata. :)

      Poista
    10. Jos skippaa kaikki commercial-tunnisteen alla olevat postaukset, niin eipä paljon luettavaa tänne jääkään. ;)

      Ja minusta on parempi, että maksetaan kuukausipalkkaa bloggaajille, jotka kirjoittavat omasta elämästään jotain mielenkiintoista kuin tällainen meininki, jossa blogin sisältö on lähes kokonaan pelkkää sisältöyhteistyötä. Voinhan toki jättää kokonaan teidän bloginne lukematta, mutta lukisin mielelläni juttuja teidän elämästänne ja siitä, mitä ajattelette elämästä ja mitä teette päivittäin työjuttujenne ulkopuolella. Tästä blogista on tullut jotenkin lähes pelkkä mainostuskanava kaikille teidän työprojekteillenne ja erilaisille yhteistyökuvioillenne.

      Poista
    11. "Ikävä tuottaa pettymys, mutta tästä(kään) postauksesta meille ei maksettu mitään. :)"

      Eikö tuo ilmeisestikin blogin kautta saatu sänky ole maksu tätä ja muita Tempur-aiheisia mainoksia ja postauksia vastaan?

      Poista
    12. Lellu, se millaiset sopimukset meillä on ja kenenkin kanssa ei kuulu tänne blogin puolelle millään tavalla. Kerromme rehellisesti keiden kanssa teemme yhteistyötä, emmekä halua ohjata ketään harhaan. Tämän pitäisi riittää. En minäkään tule kyselemään paljonko ja mistä sinulle maksetaan palkkaa, tai vaikka jopa bonuksia. :)

      Poista
    13. eikö teitä ollenkaan kiinnosta että iso osa lukijoista on kurkkua myöten täynnä näitä jatkuvia mainoksia? kauhean tekopyhää lässyttää että "Ikävä tuottaa pettymys, mutta tästä(kään) postauksesta meille ei maksettu mitään. :)" ihan kuin mainostajat ei lahjottaisi teille kaikkea krääsää JUURI TÄLLAISTEN POSTAUSTEN TOIVOSSA. voisi edes olla rehellinen näistä asioista eikä noin kaksinaamainen.

      Poista
    14. jäi vielä tuosta edellisestä kommentista puuttumaan pyyntö, että saisiko commercial-tunnisteen jo otsikkoon ettei tarvitse bloglovinista tulla blogiin ja skrollata postausta läpi katsomaan, löytyykö niistä tuo tunniste?

      Poista
  2. Ihanat kiharat hiukset sulla :)

    VastaaPoista
  3. Meillä koiraherra on kans tajunnut tempurin mukavuuden, se tekee usein sitä, että herättää mut aamulla ja ku oon hoitanu kiireisimmät aamutoimet ja menny ettimään koiraherraa, on se nukkunut tyytyväisenä mun tyynyllä! Mokoma riiviö. Tyyny sattuu olemaan vielä sen kokonen (ts koira on niin pieni..), että otus mahtuu siihen ihan kokonaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkeissä on ainakin myynnissä koirille omia Tempur-patjoja.. Jos tulee Suomeen jossain vaiheessa niin mun on ehkä pakko hankkia tolle sellanen. :D Samoin haluaisin Tempur-aamutossut!!!!!

      Poista
  4. Meillä koiralle ei kelpaa muu kuin emännän tyyny. Vaikka kuinka laitan toisen tyynyn lattialle tai sängyn jalkopäähän ni ei kelpaa, vaan pakko nukkua emännän kanssa samassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! Ihana. Koirat on niin parhaita. <3 Mun koira vetelee nyt ilmeisesti sohvalla hirsiä ja kohta kun huudan "Raaakaaasss" niin se kömpii mun syliin. :D

      Poista
  5. Säännöllinen lukija, koskaan en ole kommentoinut, nyt on IHAN pakko. Oletpa ihan mielettömän kaunis :)

    (myöskin äitiyslomalainen lukee blogianne mielellään :)

    VastaaPoista
  6. Mä en tajua miten joillekin voi olla niin iso ongelma se, että blogeissa mainostetaan. Musta on ainakin hyvä asia saada tietää uusista tuotteista ja sen takia blogeja luenkin. Saa bloggaajan omakohtaiset kokemukset tuotteesta ja uskon, ettei täällä mainosteta mitään mikä ei More to Loven mielestä ole oikeasti hyvää ja laadukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sepä se. Ihmiset lukee naistenlehtiä ja fiilistelee sieltä kaikkea mahdollista, eikä valita tippaakaan vaikka mainosrahat ohjaa niitä lehtiä. Monista asioista ei saa kirjoittaa lehteen, koska kilpailija on maksanut ne kirjoittamaan vaan itsestään.

      En oo koskaan ymmärtänyt näitä hyökkäyksiä joita tulee aina välillä, enkä aio koskaan ymmärtääkkään. Mä oon tänään herännyt viideltä tekemään töitä ja jatkan työskentelyä iltaan asti. Mikään ei siis tule ilmaiseksi, vaikka se siltä näyttääkin ehkä täällä blogissa, kun keittelen aamukahvia palkkioksi työstä saamallani kahvinkeittimellä.

      On aina jotenkin niin helppo osottaa sormella ja tietää olevinaan kaikki, vaikka loppujenlopuksi ei tiedä yhtään mitään.

      Kiitos tästä kommentista. Ei meidän tarvii onneksi rahan takia ruveta teitä huijaamaan. Johonkin se raja on vedettävä ja meillä onneksi on mahdollisuus valita yhteistyökumppanimme. :)

      Poista
    2. Kuten sanoit, tällaista varmaan tapahtuu esim. naistenlehdissäkin. Se, että joku ottaa asian esiin nyt ei kuitenkaan ole mikään "hyökkäys", kuten sanoit. Tosiasiahan on, että kaikki suositus bloggarit saa jonkinlaisia lahjoja ja tavaraa blogin takia. Eri asia on sitten se, että kaikki ei pidä siitä meteliä tai mainitsee asian vain ohimennen. Ymmärrän että olet onnellinen sun uudesta Tempur-sängystä mutta tämä postaus oli vähän... mauton? En tiedä, ehkä en vaan ole tottunut näin suoraan mainontaan blogeissa. Mutta jos ja kun kuitenkin mainostatte jotain, niin mielestäni olisi korrektia mainita myös jonkinlainen info siitä minkähintaisia nämä tuotteet on.

      Tietysti erona on myös se, että hyvin harva (ei kukaan?) Suomessa elä pelkällä henkilökohtaisella blogilla ja siksi yhteistyökuviot on yleensä pienempiä. Olen satunnainen lukija joten en tiedä mutta ilmeisesti sitten tämä blogi on teidän päätulonlähteenne?

      Poista
    3. Tämä blogi ei todellakaan ole meidän päätulonlähteemme. Mikäli olisit lukenut enemmän, tietäisit sen koska tämä asia nousee aina välillä pinnalle.

      Juuri tätä tarkoitan - et tiedä asioista, miksi ihmeessä haluat tulla tänne kertomaan miten asiat on? Sori, mutta mua rupee nyt jo harmittamaan tämä jankkaaminen ja mauttomaksi leimaaminen, enkä aio siksi enää vastata yhteenkään kommenttiin koskien tuota asiaa. Hauskaa kesää, lotta.

      Poista
    4. Hei Peppi,
      ja anteeksi! En todellakaan tarkoittanut pahoittaa sun mieltä :-/ Olen kyllä ollut blogin lukija ihan alusta asti (mistä silloin edes löysin tänne, en muista :D), mutta nyt viime aikoina olen lukenut enää satunnaisesti.

      Oletin että tämä blogi (tai ainakin siitä lähteneet yhteistyökuviot) on pääasiallinen ansionne, koska tunnutte suhtautuvan siihen niin professionaalisesti (esim. tuolla toisessa kommentissa sanoit ettet halua käyttää enempää työaikaa tällaisiin kommentteihin) ja koska yhteistyökumppaneita on ehkä enemmän kuin keskivertoblogissa. Olette varmaan kertoneetkin mitä kaikkea muuta teette, mutta ehkä välillä olisi hyvä selventää mitä kaikkea More to Love Oy -firman alle kuuluu, ja että se on muutakin kuin blogi (jos on)?

      Luulenpa että minäkin jätän nyt kommentoimisen tähän, kaunista kesää sullekin Peppi ja kaikille blogin lukijoille!

      Poista
    5. Kiitos. :) Joo työaikaa nimenomaan, kun teen tässä samalla töitä ja yhtäkkiä huomaankin istuvani vastailemassa näihin kysymyksiin sadatta kertaa.

      More To Love Oy tekee hyvin paljon kaikenlaista juonnoista markkinointisuunnitteluun ja äänimainoksiin. Believe me, sitä aina välillä itsekin unohtaa mitä kaikkea tähän "työnkuvaan" kuuluukaan. Blogihan ei meillä sinänsä ole mikään rahanlähde, eikä sen kirjoittamisesta kukaan meille maksa. Tämä on meidän oma valintamme, emme nimittäin haluaisi joutua tuntemaan painetta siitä, että tänään on pakko postata jos ei tee mieli, koska muuten ei tule liksaa. Ainoat tulot blogissa on esimerkiksi mainospaikat, jotka hoitaa ulkoinen mainosmyyjä.

      Hyvää kesää tosiaan ja kiitos mielipiteistä! :)

      Poista
  7. Anteeksi jo etukäteen, joko tyhmyyttäni tai huononäköisyyttäni.... ;) mutta olen jo aiemminkin ihmetellyt, että minkä tunnisteen alta??? se COMMERCIAL pitäisi näkyä?
    vai siis onko se tuo pieni teksti tuolla tekstin ALLA/LOPUSSA, jossa nyt lukee HOME SWEET HOME?

    Meinaan vaan, että ne jotka eivät halua näistä yhteistyö/mainoskamppiksista lukea, voisivat kenties nähdä sen tunnisteen jossain jutun alussa mainittuna.

    VastaaPoista
  8. Commercial-tunnisteen alle menevät postaukset jotka sisältävät mainoslinkkejä. Tämä ei sellaisia sisällä, mutta lisäsin sen nyt tuonne tunnisteisiin jotta näet sen.

    Tässä postauksessa oli täysin kyse omista fiiliksistäni ja siitä miten odotankaan tuota uutta sänkyä. Mikäli olisin tiennyt kuinka paljon työaikaa joudun käyttämään vääntämällä täällä kommenttiboksissa asioita, joita on nyt 3 vuotta tässä tullut väännettyä NIIIIIIIIIIIN olisin jättänyt postaamatta mitään.

    Nyt siis otankin pienet päikkärit ja lopetan tämän vastailun. :)

    VastaaPoista
  9. Lisää asukuvia!! Tai vaikka yöpaitakuvia! (Hmm...kuulostipa vähän härskiltä..) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Niitä on vähän vaikeeta ottaa, kun asustelee yksin mutta yritellään ja laitetaan aina kun saadaan. :)

      Poista
  10. Äh, älä anna näiden kommenttien pilata sun maanantaiaamua Peppi. :) Täällä on monen monta lukijaa (mm. allekirjoittanut), jotka edelleen tykkäävät lukea teidän juttujanne ja tulevat niistä hyvälle tuulelle.

    On vain luonnollista, että suositussa blogissa tulee silloin tällöin mainoksia, mutta tässä tapauksessa mun mielestä kerroit asiasta, joka liittyy sun jokapäiväiseen elämään. Miksi siis jättää kertomatta siitä vain siksi, että se nyt sattuu liittymään yhteistyökumppanin kanssa tehtyyn yhteistyöhön?

    Monta vuotta oon teitä seuraillut, enkä ikinä ole mihinkään kommentoinut, mutta nyt oli ihan pakko kun rupesi ihan harmittamaan sun puolesta. Parempaa maanantaita sinne! :) Ootte ihania! <3

    -Jasmin

    VastaaPoista
  11. Kaunis Peppi! Kunpa minullakin olisi varaa Tempur-tuotteisiin, tosin priorisoinnista ja säästämisestäkin se on kiinni. :) Onnentyttö olet kun olet tuollaisessa yhteistyössä mukana! Kovaa työtä olette tehneet molemmat tämän "yhteisön" eteen! Vaikka olisinkin ihan piiikkasen kateellinen teille kaikesta siitä "ilmaisesta" mitä saatte, niin voin myös olla iloinen teidän puolestanne! Te ette sentään pyöri Seiskan palstoilla ja myy juttujanne joka helvetin lehteen seurapiirijulkisuuden ja rahan toivossa.....
    <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Joo jokainen tyylillään, tämä on meidän tyylimme. :) Onnentyttö olen, en sitä kiellä!

      Poista
  12. On se jännä juttu, että joudutte jatkuvasti todistelemaan työllä saatujen etujen vuoksi. Tämähän on ihan normaalia käytäntöä työelämässä ja blogista on tullut teille työ. Työstä saa palkkaa, sen tajuaminen ei ole rakettitiedettä.

    Onneksi osaatte varmasti suhtautua näihin anonyymien kateellisiin panetteluihin. Ja sekin on jännää, että vaikka tänne sivulle klikkailu on täysin vapaaehtoista, niin silti tänne klikkaillaan vaikkei täällä tykätään lukemastaan :D

    Ihanaa kesää teille, inspiroivat neitoset!

    VastaaPoista
  13. Peppi oot unelmien tyttöystävä :)

    VastaaPoista
  14. Aina kun luen teidän blogia mulla alkaa soida päässä MIKAn Big Girl (You Are Beautiful). Ootte ihania! <3

    VastaaPoista
  15. Oh, oon lukenu tätä blogia varmaan vuoden ja nyt vasta ku luin kommentteja sain tietää että tää ei ookkaa teidän "päätyö" :D Oon siis ihan luullu että ei teillä oo muuta työtä. Mitä te sitte teette työksenne, onko mulle menny seki jossai vaiheessa ohi? Ja aivan ihana kuva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. More To Love on meidän päätyö, tämä blogi ei. More To Loven alla tehdään kaikkea tapahtumista, bloggauksista, lehtijutuista juontoihin jne. :) Blogi on osa sitä, mutta meille ei esimerkiksi kukaan maksa mitään blogin päivittelystä :)

      Poista
  16. Mainostus ja uusien tuotteiden kokeilu kuuluu blogeihin, ainakin niihin menestyneimpiin blogeihin. En ymmärrä miksi näiden marmattajien tarvii lukea blogeja, jos ne niin ärsyttävät. Kukaan ei varmaan kenellekään avaa sitä blogia nenän eteen ja pakota lukemaan.

    Minusta on ainakin mielenkiintoista seurailla tätä koko blogimaailman kehitystä suomessa, ja kuinka siitä on tullut yksi suosituimmista markkinointikanavista erityisesti kosmetiikkatuotteiden saralla. Ja niinkuin joku jo aikaisemmin sanoi, minusta on kiva lukea ja katsella blogaajien omakohtaisia kokemuksia uusista tuotteista, se on mielestäni osa blogien ideasta.

    Ootte ihania <3

    VastaaPoista
  17. Oi oi, tempurit on huippuja! Tädillä on sellainen sänky ja itselläni tyyny, ja paljon ovat elämää helpottaneet... Nim.m. omaa sänkyä varten säästämässä!

    Muuten, koirahan ei tule ollenkaan sänkyyn eikä tyynylle, ellei sitä sinne päästä... Eli itseään saa syyttää kun karvahanuri tunkee keskellä yötä viereen ja vie tyynyn, hihihiiii ;). Mutta on ne vaan niin ihania, huokaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseään nimenomaan voi vaan syytää. Enkä raaski ikinä työntää sitä pois, kun on jotenki ihanaa miten se laittaa tassut mun ympärille ja "ottaa kainaloon" :D

      Poista
  18. Todella kaunis nainen kuvassa!
    Ja Tempursänky kelpaisi mullekin :) Onnea sen johdosta jo etukäteen! Ilo sellaista on odotella :)

    VastaaPoista
  19. Musta on hämmentävää, että joku kiinnitti noin paljon huomiota tekstin pätkään tuon kuvan alla. Siis aivan upea! Mä en edes lukenut alkuun tekstiä, kun kuva vei huomion!

    VastaaPoista
  20. Kääk, aivan ihanat hiukset!!! <3

    VastaaPoista
  21. Ihana kuva, oot Peppi tosi kaunis:)

    VastaaPoista
  22. Ihana teksti! Naurettiin koiras käytökselle mieheni kanssa aika rutkasti. :)Meidän koira nukkuu missä vain hyvin, kunhan on rakkain pehmolelu lähellä. Tosin, en kyllä annan sen kokeilla tempurtyynyjä kun prinsessa pian alkaisi kapinoimaan, jos ei sellasta saisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kannata, se myös rakastaa Tempur-peittoa ja aina möyhii siinä. :D

      Poista
  23. Peppi on kaunis ja Tempur hyvä sänky. Yleensä työssäkäyvillä on aina jonkunlaisia etuuksia työsuhteeseen liittyen, jos Tempur on teille niin so be it:) Mulla on työkännykkää sun muuta:)

    Olet ihan älyttömän kaunis! Ja toinen äitiyslomalainenkin tätä lukee kun just sai molemmat vekarat nukkumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tulee luettua. Terkkuja vekaroille ja äidille ihanaa kesää! :))

      Poista
  24. OOT IHAN MIELETTÖMÄN KAUNIS TUOSSA SUN KUVASSA !!!! :)

    VastaaPoista
  25. hei c'moon kaikki!! mitä ihmeen väliä sillä on jos tässä blogissa mainostetaan, se on mun mielestä ihan vaan hyvä juttu. Toki mielipiteitä saa olla, mut johan on kun kaikki on tollai et , ''tää blogi on iha huono nykyään kun vaan mainostatte, teidän ei pidä maksaa mistäään'', työ tuo etuja!!
    haha ootte ansainnu patjanne :):):)

    VastaaPoista
  26. Okei, saatoin ylempänä kuulostaa kateelliselta ja törkeältä ja se ei kyllä ollut tarkoitus. Vaikka saatan hieman kateellinen tuotteille ollakin;) niin en kyllä sitä tarkoita, että ette tekisi töitä sen vuoksi mitä saatte. Ymmärrän että pahamieli tuollaisesta tulee, kun ulkopuoliset eli me tullaan tänne pätemään, vaikka ei tosiasiassa tiedetä asioista oikeastaan mitään. Aion jatkaa bloginne lukemista, mainoksista huolimatta!! Nyt tää asia saa jäädä, mutta pakko oli tulla sanomaan kun jäi vähän huono omatunto..

    Ihanaaa kesää teille molemmille ja anteeksi vielä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! Tässä on just nimenomaan se, että te näette vain murto-osan siitä mitä me oikeasti tehdään ja sitten kun niistä muodostaa sen käsityksen, niin se saattaa vaikuttaa siltä, että kaikki tulee ilmaiseksi ja me vaan maataan sponssisängyissämme odottamassa kaikkia kivoja juttuja jotka tapahtuu. ;) Totuus on kuitenkin toisenlainen, mutta ymmärtänette ettei saada/ edes haluta ihan kaikkea täällä tuoda esille, kun halutaan myös säilyttää jotkut asiat yksityisinä. Raha-asiat esimerkiksi on tällaisia.

      Olin aamulla kiukkunen ja otin itseeni, kun luin näitä kommentteja, koska olin nukkunut huonosti ja krampannut selkä vaivasi paljon. Otin päikkärit ja nyt on jo taas hyvä mieli. :)

      Kiitos kommentistasi! No hard feelings. :)

      Poista
  27. Tosi nätti kuva!! :) Mä voin niiiiiiin kuvitella miten paljon sitä sänkyä odottelet kaiken kiireen ja työn keskellä ja vaan haaveilee että pääsee nukkuun sen ekan yön siinä! Vähän niin ku lomamatkaa odottaa ku on just saanu varattua sen! :D

    Kiiiiiiiitos muuten tosi paljon, sain just s-postia että olin ennakkoliput voittanut huomiselle!! Aivan ihana piristys ei niin pirteälle perus maanantaille :) Tuletteko olemaan itse paikanpäällä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEEE! Ihanaa, huomenna siis nähdään! Mimmi on Savossa, mutta minä olen paikalla. :)

      Poista
  28. Tosi nätti kuva susta ! :))

    VastaaPoista
  29. Minunkin täytyy myöntää, että en oo oikeen koskaan älynnyt tuota commercial-tunniste juttua :DD Mitä se tunniste tarkottaa...? :D Haluisitteko kertoo silleen, että miekin tajuisin? :DDD Onko se niinkun joku linkki tai teksti joka näkyy jossain? Ja missä se näkyy.... I don't understand! :D

    Ja miun mielestä kans tosi ihana kuva. :) Teidän asukuvia on aina ihana katsella! Voisitteko joskus tehdä itsestänne sellasen postauksen, missä esittelisitte esim. arki- ja bilevaatteet samassa? :) Tai sitten pelkästään jonkun postauksen missä esittelisitte erilaisia bile-/juhla-asuja teidän päällä. Sellainen kiinnostaisi erittäin paljon. :) Kun joskus ootte tehny niitä kuvakollaaseja teidän eri asuista niin ne kuvat on ollu miusta vähän turhan pieniä... :/

    Ja mekin tarvittas poikkiksen kanssa uus sänky... kun se aina valittaa että tuossa entisessä on niin ahdas nukkua :DDD ...vaikka eikös se läheisyys lämmitä? ;)

    VastaaPoista
  30. A-pu-a. Oot Peppi niin kaunis tuossa kuvassa!

    Olen miettinyt ja harkinnutkin kovasti uuden sängyn hankkimista, sillä nykyinen on liian pieni ja välillä niska-hartiaseutu on aika kipeenä aamuisin. Olisi kiva saada joskus kunnon unoset :)

    VastaaPoista
  31. Tempur-sänky on varmaan IHANA. Mäkin vaihdoin puoli vuotta sitten sängyn uudempaan ja selkäkivut katos samalla. Nautinnollisia unia ^^
    Ja toi kuva.. WAU.

    ps. oon aina ihmettelly tota suomalaisten kateutta. Kenelläkään muulla ei saisi olla mitään, jos mulla ei ole samaa/jotain parempaa. Ihme meininkiä.

    VastaaPoista
  32. Ehkä lempparikuvani blogissa! :) Kaunis nainen ja kuva täydentää otsikkoa aivan mahtavalla tavalla, siitä ihan huokuu odotus :D

    Itse luen mielelläni arvosteluita uusista(/vanhoistakin) hyviksi havaituista tuotteista blogeista. Ei siis haittaa olipa kuinka commercial eli ei. Sekin täytyy myöntää, että olen tehnyt myös aika monia hankintoja ihan blogisuositusten perusteella ja useat tuotteet ovatkin jääneet säännölliseen käyttöön. Khröhöm.. esim pearl wandit ja kuivashampoot...

    Ajatus Tempur-sängystä on alkanyt pyörimään mielessä, kun yrittäjän lyhyet yöunet soisi olevan niin laadukkaat kuin mahdollista :) Että jos sitten sängyn saapumisen jälkeen saisi vähän mielipiteitä siitä, vaikka "TEMPUR-MAINOSTA TULOSSA, WARNING!" Otsikon alla ;)

    VastaaPoista
  33. Jos itsekin sanoisin muutaman sanasen tästä mainostuksesta. Ymmärrän kyllä, että blogeista löytyy mainoksia, lähes kaikki lukemani bloggaajat tekevät yhteistyötä jonkun tahon kanssa ja se on minusta ihan ok ja kuuluu nykyisin blogimaailmaan. Mitä olen tässä viime kuukausina miettinyt nimenomaan MTL:n kohdalla, on tämä "oikeiden postausten" vähyys. Mimmi etenkin on blogannut lähes pelkästään yhteistyöpostauksia kevään ajan, Pepiltä sitten tulee muutakin sisältöä. Olisi hirveän kiva, jos teiltä tulisi enemmän omaa elämää ja ajatuksia käsitteleviä postauksia, ja että Peppikin tekisi välillä näitä mainospostauksia, niin Mimmille jäisi aikaa tehdä välillä postauksia muista jutuista. (Tämä nyt täysin ohittaen sen faktan, että Mimmiltä juuri tuli ulos kiva polttaripostaus. Puhun nyt enemmän pitempään jatkuneesta trendistä. Toisaalta en voi tietää, onko teillä jostain syystä juuri nyt vain tällainen, mielestäni vähän päälaellaan oleva työnjako blogin kirjoittelussa.)

    Anyway, tämä postaus ei aiheuttanut närästystä tai verenpaineen nousua täällä päässä, mutta olipahan sopiva väli purkaa mietteitäni tämän postauksen alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole mitään "työnjakoa" postauksissa, molemmat kirjottelevat mistä tahdotaan. Yhteistyöpostaukset sitten tehdään usein sen myötä kummalla on enemmän sanottavaa, tai kumpi kerkeää ensin. Mimmi varmasti tehnyt viime aikoina niitä enemmän, kun mä olen tehnyt muita juttuja. Se meidän "oma elämä" on tällä hetkellä todella työpainotteista ja niinä päivinä kun ei olla yhdessä jossain työskentelemässä tai tekemässä jotain yhteistyöjuttuja, niin ollaan usein kotona tekemässä töitä Skypen/puhelimen välityksellä hiukset likasina ja yöpaidat päällä. Tällöin viikonloput jää ainoaksi ajaksi, kun ei tehdä työjuttuja ja kamerat pysyy visusti pois näköpiiristä. Meidän muita juttuja kannattaa seurailla tuolta Facebookista ja Instagramista, jonne keretään useammin päivittelemään ihan arkikuulumisia.

      Tämä blogi on meille sellainen johon ollaan aina päivitelty asioita siten miten itse halutaan ja ollaan pysytty itsenäisinä juurikin siksi, ettei haluta kenenkään voivan sanoa meille mitä pitää ja milloin postata. Näin se tulee olemaan jatkossakin.

      Eiköhän tämä työtahti tässä kesällä hiukan taas hellitä ja pääsette kuulemaan niitä arkikuulumisia, kun on taas muutakin elämää molemmilla. :)

      Poista
    2. mua taas ihmetyttää kun mimmin postaukset on aina vaan jykäjykäjykä. ei koskaan mitään kavereiden kanssa tai muuta. aina vaan jykästä tai metsästä kuvia. mutta ehkä ei sitten jaksa omaa elämäänsä kuvata kun tekee kaikkea mutta välillä ruvennut miettimään, että eikö mimmillä ole kavereita nummelassa tai helsingissä.

      Poista
    3. leena: Jos hengailen mun kavereiden kanssa, niin niistä ei oo kuvia blogissa. Esim. noissa polttarikuvissa, sieltä on rajattu kaikki paitsi Jane, jolta asiaan on lupa pois. Samoin kuin poikaystäväni Matti ei oo koskaan kuvissa, vaikka sen kanssa aika paljon aikaa vietänkin :) En myöskään vietä aikaa oikeastaan muualla kuin kotona ja siellä metsässä koiran kanssa, kun olen Nummelassa.

      Poista
  34. Huh huh, onpas porukka negatiivista täällä! Älkää te kuitenkaan välittäkö niistä, olette mahtavia ja ihailen teitä muchosti! Hyvää kesää teille molemmille! :)

    VastaaPoista
  35. Ai, että miten ihanat kiharat, mulle samanlaiset!
    En oikein ymmärrä tätä miksi ihmiset ottavat niin vakavasti tämän mainostamisen ja sen mukana tuomat ilmaiset lahjat, jos mielii ilmaista sälää niin voihan sitä itekkin alkaa suosituks bloggaajaks ihan tosta vaan ;) Minä ainakin oon kovasti tykänny myös mainosjutuista koska niistä olen myös monesti löytänyt itselleni sopivia jutskuja.
    Hauskaa kesää kummallekin! :))

    VastaaPoista
  36. Vau, näytät todella kauniilta tuossa kuvassa. :) Katsoin eka, että siinä on joku julkkis. Niin ja millä teit nuo kiharasi?

    Emma

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.