perjantai 8. kesäkuuta 2012

Peppi Lontoossa!

Mun viimeisimmästä reissusta Lontooseen oli kerennyt hurahtaa jo 5 vuotta, kun viime perjantaina hyppäsin koneeseen ja lennähdin yhteen lempi kaupungeistani. Reissu tuli työn kautta, kun levy-yhtiö lennätti mut katsomaan David Guettan keikkaa, mutta yhdistin samaan pienen lomailun ja kysyin vanhalta ystävältäni Ninalta, joskos hän haluaisi vieraan Suomesta. Nina oli todella iloinen vierailustani ja tunne oli kyllä molemminpuoleinen.

Perjantain vietin nähden Emmanuelia, johon tutustuin viime vuonna Kyproksella ja illalla olinkin sitten Guettan konsertissa. Guetta oli ihan _mieletön_ livenä, mutta mulla jäi äärimmäisen huono maku suuhun koko tosta illasta kiitos todella huonosti järjestettyjen juttujen, että ei edes huvita siitä sen enempää kirjoitella. Odotan suuresti elokuun The Weekend Festivalia, koska haluan nähdä ton Guettan shown kokonaisuudessaan ja päästä rauhassa nauttimaan.

 
Lauantaina Nina tuli mun hotellille ja lähdettiin kiertelemään yhdessä. Ei meinattu malttaa kierrellä, kun teki mieli vaan istahtaa alas ja vaihtaa kuulumisia.
 
Nina kuitenkin esitteli mulle ihan mielettömiä Vintage-putiikkeja ja oli ihanaa nähdä Ninan omia lempparipaikkoja. Perjantaina mentiin myös syömään todella ihanaan espanjalaiseen ravintolaan South Kensingtoniin, jossa vietettiin varmaan kolme tuntia. Ravintola oli täydellinen ja sen jälkeen tekikin mieli lähteä vähän tanssimaan. Ninan poikaystävä haki meidät Brixtoniin ja lähdettiin tyttöporukalla juhlimaan. Loppuyöstä juostiin kaatosateessa ja naurettiin, kun minä liukastelin sandaaleillani ja ripsivärit valui leukaa pitkin.
 
Sunnuntaina Ninan poikaystävän perhe oli kutsunut meidät juhlistamaan Kuningattaren Diamond Jubileeta ja vei meidät London Eye:hin. Pääsinkin siis näkemään meininkiä parhaasta mahdollisesta paikasta ja näin vilauksen Harrysta, Williamista, Katesta ja tietenkin Kuningattaresta. JEEE! Silmän jälkeen siirryttiin Jimin siskon luokse illalliselle ja olikin ihan mielettömän ihana ilta.
 
Ollaan tunnettu Ninan kanssa nyt 18 vuotta, kun mentiin kolmannella luokalla musiikkiluokalle samaan aikaan. Nina oli teininä mun paras ystävä ja ollaankin koettu yhdessä kaikenlaista. Me oltiin joka päivä yhdessä ja kirjoiteltiin vaan biisejä, soiteltiin kitaraa ja toivottiin, että päästäis joskus Jenkkeihin yhdessä. Nyt 13 vuotta myöhemmin molemmat on asunut Jenkeissä, tehnyt vaikka mitä ja Nina asuu Lontoossa valmistuttuaan juuri sieltä yliopistosta. Ei olla nähty kolmeen vuoteen ja olikin maailman hienointa tajuta, että juttu luisti aivan kuten ennen ja meillä oli ihan käsittämättömän kivaa yhdessä. Kyynelsilmin hyvästeltiin toisemme ja todettiin, että ei aika, välimatka tai kasvaminen voi erottaa meitä. Nina on ihana, mulla tuli jo sitä ikävä!

 
Lontoo oli jälleen kerran ihana ja lupasinkin, että jos muutan jossain vaiheessa pois Suomesta, niin harkitsen vakavasti Lontoota. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin siltä, että pysyn ihan täällä Helsingissä.

Ihana reissu, toivottavasti kerkeäisin pian uudelleen moikkaamaan Ninaa ja Jimiä!

Kuka muu tykkää Lontoosta? :)

17 kommenttia:

  1. kuka ei tykkäis lontoosta;)? mutta pakko kysästä, kuinka näit kuninkaalliset:)?

    VastaaPoista
  2. I <3 London too. Se on ainoa kaupunki, joka on tuntunut kuin toiselta kodilta, kun sinne on mennyt käymään. Ehkä mä oon asunu siellä aiemmassa elämässä tai jotain ;) Mun viime vierailusta on 3v., että ikävä on jo takaisin. Mulla kanssa on aina ollut haaveissa asua siellä vielä joskus. Kimppakämppää vaan Peppi ettimään, mä lähen mielelläni kämppikseksi :D

    VastaaPoista
  3. mä rakastan Lontoota, olin ekaa kertaa siellä toukokuun lopussa viikon, ja on nyt jo mieletön ikävä takas! :) mut ens kesänä sitten taas.

    VastaaPoista
  4. Miulla on ollu unelmana päästä Lontooseen 5 vuotta.. Nyt se vihdoin toteutuu tänä syksynä! Pääsen näkemään yhden lempi bändin siellä ja viikon saadaan kiertää kaupunkia. En malta odottaa.

    VastaaPoista
  5. oon ollu floridas 2kertaa, nycis ja pikareissulla LA/SF/LV mut en oo siltikään ikin ollu lontoos ja sinne NIIN haluisin päästä <3 Nyci ja Lontoo on mun lemppareita kun en löhölomista oikeen pidä. Täytyy kokoajan olla jotain tekemistä. ajatuksena olis kavereitten kans kun valmistutaan (tai kun minä viimeisenä valmistun) Niin lähdetään lontooseen.

    VastaaPoista
  6. Oon joka päivä niiiiin lähellä lentolippujen ostamista Lontooseen... jostain syystä matkakaverin löytäminen vaan on osottautunu yllättävän vaikeaksi? Helmikuussa kävin Lontoossa yksin, mut seuraavalla kerralla ois kiva mennä kaverin (tai mielellään monen!!) kanssa :) Nykyään lentoliputkaan ei oikeesti oo mitään kalliita, alle satasella pääsee helposti :)

    Eli kyllä, rakastan Lontoota <3

    VastaaPoista
  7. tykkään lontoost ihan kauheasti, mutta en oo ikinä ollu siellä. ):
    olis tosi siistiä mennä sinne vaikka vaihtoon, tai sit ihan vaa kierteleen . näiks kuninkaallisia? siellähä oli se kuningattaren juhlajuttu :p
    ja ihana toi vika kuva!

    VastaaPoista
  8. Oi! Olin ite n.2vk sitten lontoossa parhaan kaverini kans, oli kyllä ihana paikka johon haluisin uudelleen mennä :) Ei ehitty käydä London eye'ssa, ens kerralla sitten ;)

    VastaaPoista
  9. missä mestassa kävitte brixtonissa?

    VastaaPoista
  10. Lontoo on yksi maailman parhaista paikoista. Ja olen onnellinen siitä että mahtava tätini asuu siellä :)
    I LOVE LONDON! :)

    VastaaPoista
  11. tämä lähtee viikon päästä taasen lempparikaupunkiinsa ja toiseen kotiinsa. jee!

    http://liisamarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Kyllä! Lontoo on ihana! Oltiin siellä juuri viikko ennen Jubilee juhlallisuuksia. Leijonakuningas-musikaali ja shoppailua. Heathrowlta express-juna on tosi kätevä!

    VastaaPoista
  13. Onks toi ilmalaiva? Jos en pahasti erehdy..

    VastaaPoista
  14. Oi täältä löytyy yksi Lontoon rakastaja! Ps. Ihanan siisti ja miellyttävä blogi =)

    VastaaPoista
  15. Oi, mäkin rakastan lontoota !!!!!
    Mutta oisin mieluisa kuulemaan, että onko siitä Justinin haastattelusta tulossa mitään tänne blogin puolelle ? (:

    VastaaPoista
  16. Wautsi! Lontoo on ollut unelmani jo monen monta vuotta ja viimein ensi syksynä unelmastani tulee totta!! En malta odottaa :)

    VastaaPoista
  17. Oiii oon itsekkin lähdössä heinäkuussa lontooseen!!! Kertoisitko hyviä vinkkejä (paikan/kadun nimiä) missä kannattaa käydä, esim. nuo kuvassa näkyvät liikkeet ja ravintolat? tietäisi sitten vähän tähdätä muuallekkin kuin oxford streetille shoppailemaan. =)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.