tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mimmin käsilaukun sisältö

Meiltä on varmaan koko kolmen vuoden ajan pyydetty laukun sisältöpostausta ja aina on luvattu, että tehdään se... No nyt Lambikin sitten haastoi meitä esittelemään käsilaukkujemme sisältöä, joten täältä pesee, VIH-DOIN.

HUOM! Laukusta on siis kuvaustilanteeseen sensuroitu pois kuitit yms. roskat :D 

Hankin tämän Marc by Marc Jacobsin Petal to The Metal Natasha-laukun New Yorkista Marc by Marc Jacobsin liikkeestä itselleni tammikuussa valmistujaislahjaksi. Eikä kyllä oo kaduttanut. Tähän mahtuu sopivasti mukaan myös iPad, eli pidän välillä tätä myös töissä mukana. Tosin jos mukana on iPad, joutuu kameran jättämään kotiin :D No elämä on valintoja.


Itse laukun sisältä löytyykin sitten yleensä seuraavaa. 

★ Aurinkolasit. Mukana kesäisin aina. 
★ Käsirasva. Jos vaihdan laukun pienempään, mukaan lähtee aina peili, käsirasva, puhelin ja pankkikortti. Käsirasvalla voi vaan pelastaa paljon :D 
★ Kortti/puhelinkotelo jossa on myös henkkarit ja kaikki firman kuitit yms. hyvässä tallessa. Tämän ostin Urban Outfitterssistä Köpiksestä keväällä.
★ Kynä. Tosin aina hukassa, kun sitä tarvitaan (esim palaverissa).
★ Aurinkolasikotelo. Ostettu myös Kööpenhaminan reissulta. 
★ Lambi kosteuspyyhkeet. Ovat raivanneet tiensä käsilaukkuuni kyllä jäädäkseen. Saatiin keväällä näitä testiin ja tänä päivänä paketti löytyy niin autosta, laukusta ja jopa koiranulkoilutustakin taskusta just sitä itseään varten. Matti luuli kerran tätä pakettia myös nurinpäin autossa suklaalevyksi ja ehti jo innostua...
★ Huulikiilto, huulipuna ja huulirasva. Yleensä näitä löytyy laukustani muutama... 
★ Peili. Tämä on Pepin tuliainen NYCistä ja aina mukana.
★ Puhelin. Tällä hetkellä iPhone 4 MBMJ-kuorilla jotka ostin myös New Yorkista.
★ Piikkikampa. Kampaajan vakiovaruste.
★ Laastareita. Varuilta aina mukana. Nämä on Forever 21:sta. 
★ Kolikoita irrallaan, ei tosin koskaan sillon kun niitä tarvitaan...
★ Hiuspompuloita, pinnejä ja epämääräinen kasa koruja. 

Jos minulla on mukana isompi laukku, löytyy yleensä sieltä vielä ainakin hiuslakka, hajuvesi ja vihko. Jos taas mukana on reppu niin... no sieltä löytyy koko elämä... Ja jos joku ihmetteli missä on kotiavaimet, niin ne löytyy yleensä takin taskusta (tai sitten kotoa :D).

Mitä kuuluu teidän käsilaukun vakiovarusteisiin?

Lambin Facebookissa kannattaa muuten käydä tekemässä täydellinen käsilaukku-testi ja voittaa itselleen Lumi-laukku. Minun käsilaukkutyyli oli katu-uskottava :)

Aurinkolasit, käsirasva, kynä, kosteuspyyhkeet, huulikiilto, huulipuna, huulirasva ja piikkikampa blogin kautta saatu.

17 kommenttia:

  1. Minulla vaihtelee elämälaukun sisältö tosi rankasti. Minulla on (myöskin Kööpenhaminasta) lahjaksi saatu St Sulpice-kukkaro johon mahtuu perus lompakkokaman lisäksi myös kännykkä ja huulirasvakin, joten välillä otan vain sen mukaan. Metallinhohtoisena se on aika kiva asuste myös jos meinaa lähteä juhlimaan.

    Jos sitten isomman laukun erehtyy ottamaan, niin sinne päätyy lähes aina lompakko-kännypussin lisäksi kalenteri, muistivihko, kyniä, käsirasvaa, nenäliinoja ja tarvittaessa miniläppäri. Tarpeen vaatiessa lisätään varustukseen sontikka, juomapullo, huulipunaa ja hiuslakkaa.

    Niin ja pinnejä on aina laukunpohjat täynnä.

    (Välillä kyllä mietityttää että olisko sittenkin vaan kivempi ottaa äijätyyli ja alkaa sovittamaan tarvittavat kamppeet ihan vaan taskuihin...)

    VastaaPoista
  2. Ääähh... Ei nyt kuulu tähän postaukseen, mut en enää jaksa ettiä.. ;) Jommallakummalla teistä oli jossain postauksessa mageet i padin suojakannet/kotelo tai joku semmonen.. Mistähän on hankittu? Tahtois kans :).

    VastaaPoista
  3. Mulla on ongelma kun ei kaikki tavarat mahdu laukkuun. Käsilaukusta löytyy lompakko, Samantyyppinen kortti kotelo, Kännykkä, avaimet, perusmeikit(puuteri,kajali, ripsari) Joskus myös huulikiilto mutta enimmäkseen huulirasva. Olisi myös kiva jos pinnit, lakka,harja ja meikinpoistoliinat mahtuisi. Ja peili on lähes aina mukana. Laukusta löytyy sitten myös pastillei, purkkaa ja joskus käsidesi. Mutta kaikki ei mahdu ikinä laukkuun tai tulee painava eikä jaksais kantaa.

    VastaaPoista
  4. Apuaaaa taas oli vaiks mitä kamoi saatu blogin kautta!!11 Siis iik miten kökköö ku bloggaajat saa ja MINÄ en!!11 Viitaten Pepin sängynodotuspostaukseen.

    VastaaPoista
  5. Riippuu laukusta. Mulla on nykyään semmoinen olanyli heitettävä pikkuinen laukku jossa on lompakko, kamera, huulipuna/huulipunia/huulirasvoja, kännykkä ja avaimet sekä ajoittain kosteuspyyhkeitä. Aina ajoittain yritän päivittää sisältöä, mutta käsirasvakin aina jossain vaiheessa jää pois kyydistä. Ihanat kuoret muuten sun puhelimessa, slurps!

    VastaaPoista
  6. Mulla on varmasti aina mukana huulirasva, kynä, hiuslenkkejä, vihko tai muuta paperia, pari nenäliinaa, avaimet, kännykkä ja useimmiten, riippuen laukun koosta myös kirja. :)

    VastaaPoista
  7. miksi tästä puuttuu commercial-tunniste?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi, että laitan sen tunnisteeksi postauksiin joissa olevista linkeistä tai linkkien kautta tilatuista tuotteista saatetaan hyötyä rahallisesti. Tässä tapauksessa vaikka tuota myytäisiin 1000000 kpl tai linkkejä klikattaisiin yhtä paljon, emme "hyötyisi" siitä mitään :)

      Poista
  8. Olen jotenkin epäneiti, kun mulla ei ole puolta elämää käsilaukussa :D, mutta siitä huolimatta siellä napottaa useimmiten lompakko, avaimet, kännykkä, purkkaa ja huulirasva..

    VastaaPoista
  9. Noni, johan riitti tää mainostus. Blogia ei ole onneksi pakko lukea, ja tästä lähin etsinkin muuta luettavaa :) Harmi, sillä tämä oli vielä vaikka vuosi sitten hauska blogi.

    VastaaPoista
  10. Mulla on niinkin "fiksu" tapa, että mulla on ison laukun _sisällä_ pieni laukku, jossa on kaikki tärkeimmät (pankkikortti, ajokortti, työ-, koti- ja autonavaimet, nenäliinoja, astma- ja allergialääke, huulirasva ja kännykkä). Kuljen aika paljon autolla, ja sillon voin jättää ison laukun autoon jos esim. käyn vaan äkkiä kaupassa tms.
    Noh, se iso laukku taas....en jaksa edes muistaa mitä kaikkea siellä on..mutta mm. vedenpuhdistustabletteja, hammaslankaa, hammasharja ja -tahna, varasukat ja -paita, vesipullo, rakkolaastareita, tekohengityksen antamista varten tehty suusuoja, linkkuveitsi, pikakahvia, hiuslakka, ompelusetti, kaiken maailman särkylääkkeet, närästyslääkkeet ymym.. pillejä, muovilusikoita, lompakko.....vaikka ja mitä.

    VastaaPoista
  11. Mulla on joskus harvoin 'koko elämä' laukussa, mutta kyllä sieltä usein löytyy vaikka ja mitä! yleisimmin mulla on kesällä messissä kamera, ipod, puhelin, miljoona laturia + kaiken maailman johtoja, purkkaa, nenäliinoja, lompakko, huulirasva, särkylääkkeet, aurinkolasit, aurinkorasva, vesipullo & silmälasikotelo

    VastaaPoista
  12. Tuon kaiken lisäks mulla löytyy vielä minikokoinen turva-spray, jonka sain sen jälkeen ku joku sekopää lähti seuraileen ja juokseen mun perään.

    VastaaPoista
  13. Vitun ärsyttäväks menny tää blogi, kun joka postaus on mainos. Sahaatte nyt neidit itseenne jalkaan :(

    VastaaPoista
  14. mitä tuossa hello kitty "rasiassa" on? siis tuossa hopeisessa. En ainakaan huomannut tossa tekstissä vastausta :D

    VastaaPoista
  15. Laukustani löytyy ainakin purkkapussi, ponnareita/pinneijä, lompakko ( iso sellainen, tosi täynnä kuitteja.. ), sentteijä laukun pohjalla, tops-puikkoja :D (?), meikkipussi, lakka, hiusharja, vähintään yksi huulirasva, avaimet. Eli melkein koko elämä siellä minunkin laukussani asustaa ja laukkuni on siis TODELLA iso :D pienet laukut eivät ole se minun juttu .. !

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.