lauantai 16. kesäkuuta 2012

Maximekossa maalla

Se olis sitten viimeisen illan vinkumiset täältä Savosta. Yli viikko täällä tuli aikaa vietettyä ja ei huvittais kyllä lähtee vielä takas Etelä-Suomeen... On siinä kotiin pääsyssä tietysti puolensa, mutta silti! Matti tuli eilen tänne ja viettää vuorostaan poikaporukalla polttareita tuolla meidän suhteellisen kivalla mökillä. Nämä kuvat on yheltä illalta tältä viikolta, kun siskon kanssa nostettiin kytkintä ja paineltiin möksälle saunomaan.

Täy-del-lis-tä. Tuolla on niiin hiljasta. Istuttiin tuolla tänään ja ihmeteltiin MTL-äitin kanssa asiaa ihan ääneen.


Oon viihtynyt lähes käytännössä koko viikon tuossa myöskin Asokselta viikko sitten saapuneessa maximekossa. Onko kätevämpää vaatekappaletta, joka on viileä, mutta suojaa kuitenkin jalkoja itikoilta ja sen voi vetästä tarvittaessa bikinien päälle sekunnissa. Niitä itikoita kun tuolla on muutama...


Tuhat sydäntä!


Mekko ASOS (UK22)


Kelit täällä Savossa ovat tiistaita lukuunottamatta hellineet oikein olan takaa, tuo huominen kotiinpaluu ja luvattu sade ei ihan kauheesti kyllä kiinnostelis :D

Onko muilla tapana jumittaa lämpimällä kelillä joihinkin tiettyihin vaatteisiin? Mulla on, eikä tuon maximekon ohella farkkushortsit tee tässä asiassa poikkeusta... 

14 kommenttia:

  1. Multa on mennyt vähän ohi, että kuka on MTL-äiti ? :-) Mutta aivan ihana mekko, jos tota oli myynnissä myös valkosena, multa löytyy sama kappale kaapista, kolmisen viikkoa sitten pikkusiskon ylppäreihin tilattuna ! :-)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on maximekot kovassa käytössä kesäisin ja shortsit myös :) Ne on käytössä jatkuvalla syötöllä :)

    VastaaPoista
  3. oii toi mekko on aivan I H A N A! :)) tahtoo samalaisen

    VastaaPoista
  4. Iikh! Ihana tuo mekko! Millaista mitoitusta nuo asoksen kamppeet on? Kumpikohan ois tällaselle 46-48 kokoiselle emännälle parempi, 20 vai 22?

    VastaaPoista
  5. Apua miten täydellisen värinen ja mallinen mekko! Tuollaisen kyllä kelpuuttaisin itsellekin kesän jumitusmemmiksi ihan milloin vain :)

    VastaaPoista
  6. Ei toi oo mikään mökki vaan huvila. Toihan on iso. :D Näyttää ihanalt paikalt <3 Ois kiva jos vanhemmat omistais mökin mis ois oma ranta. Toisen puolen isovanhemmat myi mökin jos oli merenranta ihan 5min kävelee ja toisel puolel ei rantaa lähimaillakaan. Ainakaan pienenä emme missään rannalla käyneet.

    VastaaPoista
  7. Mistäs tuota mökkiä voikaan vuokrata?

    VastaaPoista
  8. Wau, mahtavan Upea Ilmestys olet tuossa mekossa kauniissa Suomen maisemassa <3

    VastaaPoista
  9. Ihana mekko!
    Mietin, että saatteko te ikinä kuulla missään julkisilla paikoilla kommentteja koostanne? Itse monesti baarissa olen kuullut kommentteja perseen koosta ja eilen, että "siinäpä on ylisyönyt tyttö" vaikka en itse koe itseäni mitenkään niiiin isoksi. Kyllähän se loukkaa ja itselleni ei tulisi mieleenkään kommentoida muiden ulkonäköä niin, että he kuulisivat.

    VastaaPoista
  10. Olen käyttänyt viimeiset 2 kesää (ja varmaan tulevanakin käytän) ginasta talvella 2010 hankkimaani täydellistä kesämekkoa. Siinä on toppimallinen yläosa ja ohutta puuvillaa leveä rypytetty lyhyt hameosa. Ja koko systeemi näyttää siltä kuin olisi mustan topin päällä kukallinen hame. Se on niin täydellinen kesävaate! Tuuli pääsee mukavasti huljuttelemaan hameen alta ja kainalotkin saa ilmaa :)

    tollanen maksimekko ois varmaa aika bueno, oon vaa jotenki arka pitkien helmojen kanssa...

    VastaaPoista
  11. Kesävaatejumittaja ilmoittautuu! Viime kesän hipsin aika pitkälti kahdessa mekossa. Ei helteellä jaksa oikein käyttää energiaa vaatteisiin. Tulee sellanen villi ja vapaa olo, kun hetkeäkään miettimättä voi kiskoa aamulla päälleen sen luottokoltun ja kirmata ulos ovesta kohti päivän seikkailuja! :)

    VastaaPoista
  12. Hei,

    Miten kun käytätte hameita/mekkoja, eikö teillä hierrä jalat yhteen ja tee semmosta ihottumaa. Itselläni ainakin käy näin, enkä tiiä mitä tekis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan näköinen paikka kyllä ja erittäin muodikas mekko :)
      Kesällä on ihanaa käyttää mekkoja, kun ne ei ahista.
      Vinkki tuohon jalkojen hiertämiseen: osta babytalkkia kaupasta sirottele reilusti isoon samettiseen puuterivippaan ja talkkaa itsesi! Eli kaikki hikoilevat paikat ja etenkin reidet niin eivät hierrä yhteen. Talkki pitää ihon ihanan raikkaana ja imee ylimääräisen kosteuden pois. Voin kertoa, että ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen mietit: miten ihmeessä olen voinut elää ilman talkkia?

      Poista
  13. Niille jotka vielä himoitsevat tätä mekkoa, niin samanlaista mekkoa saa H&M:ltä kokoon 46 asti ja on tooosi reilu mitoitus. Piituuttakin riitti ihan lyhennettäväksi asti.

    Anonyymi: Kukaan ei arvaa jos käytät vaikkapa lyhyitä " pyöräilyshortseja" maksimekkojen alla. Puuvillaiset imevät kosteuden ja estää reisiä hankautumasta. SohviN:lle tiedoksi, että uusimpien tutkimusten mukaan talkki ei juurikaan auta varsikaan ihopoimujen aiheuttamaan hankaukseen ja hautumiseen, päinvastoin. Talkki menee " kokkareiksi" ihon pinnalle ja aiheuttaa lisää hankautumista. :/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.