tiistai 29. marraskuuta 2011

Viimetinka on paras tinka!

Ai mitenniin viimetingassa taas... Eilen tosiaan oli se paljon pelätty opinnäytetyön palautuspäivä ja sain kuin sainkin siis perjantaista lisäaikaa tähän maanantaihin ja voin kertoo, että sunnuntaina kirjotin putkeen yli 12 tuntia, ja eilenkin kaheksasta asti aamulla... Kaiken kaikkiaan sivuja tuli 38, lauantaina minulla oli niitä vasta 24 :D Eli KYLLÄ, se pari päivää oli tarpeen, vaikka ohjaava opettaja sitä vähän epäilikin (ei selkeesti tunne minun toimintatapoja tarpeeks hyvin).

Tosiaan kaks minuuttia oli eilen aikaa bussin lähtöön, jolla siis ehdin just ja just sovituksi kolmeksi Tikkurilaan palauttamaan työn ja tulostin vielä sylki viimesiä papereita ulos, kun ite kengät jalassa ja vaatteet päällä lievästi sanottuna jo hikoilin... Ja sitten juoksulla kohti pysäkkiä, mutta MINÄ TEIN SEN ja EHDIN!! :) Huh... Note to myself: Se aatamin aikanen (t)ulostin on IHAN SAIRAAN HIDAS! (Alotin tämän tulostamisprosessin yli puoli tuntia ennen bussin lähtöä ja tavotteena oli tulostaa 2 x 38 sivua :D).


Heihei vaan hillitön markkinointi/blogi/internetkirjaröykkiö!

Matka kahdella bussilla ja junalla Numskista Tikkurilaan kesti sen puoltoista tuntia, itse työn palautus ja opponoitavan työn vastaanottaminen 5min. 15 minuutin pyörähdys Tikkurilassa siis ja eikun kotia kohti.


Suuntasin matkalla bussille hakemaan sushia mukaan ja lehtiosastolta ostin myös pari lehteä (toinen ruotsiks ja toinen siks, että siinä oli mukana suklaalevy ;) Mulla ois siis vielä ruotsin tentti ens viikolla ja tämä koko valmistuminen näyttäis olevan kiinni nyt aika pitkälti siitä...) ja suuntasin bussilla kotiin. Kotona pötkötin sohvassa Jykän kanssa ja olo oli kieltämättä aika TYHJÄ! :D Eihän tätä päivää oo ku kaks vuotta (jonka oon opparia siis "tehny") ootettukaan. Toisaalta koko asiaa ei vielä ees tajua, mutta valmistuminen näyttäis kuitenkin olevan taas aika suuren askeleen lähempänä... (Tietty se koko tekele tulee ens viikolla bumerangina takas, LOL!) Naureskelin Pepille eilen, että jos olisin samalla draivilla tehnyt opparia sen kaks vuotta, mitä nämä muutamat viimepäivät, olisin jo varmasti samalla väitellyt itseni vähintään blogimarkkinoinnin tohtoriksi. ;)


Viime yönä nukuin ihan tosi hyvin, en ees heränny, kun Matti lähti kuudelta töihin, vaikka se yleensä vähintään lähtiessään hyppää päälle ja tulee muutenkin kiusaamaan, kun nukun. Mulla on kuulemma sillon aina parhaat jutut. Oon mm. kertonu huijaavani just Hannua ja hauskinta tässä on se, etten oikeestaan tunne ketään Hannua, paitsi yhen Jykän pehmolelun... Piti ihan ottaa äsken puhelu, että kävikö se tervehtimässä ja olihan tuo käyny. Olin kuulemma ollu ihan pihalla ja mutissut vaan jotain omiani. Alotin päiväni kookosvedellä, nam. Illalla suuntaan spinningiin naapurin Anun kanssa ja jospa vaikka ihan repäsis ja kahtois vaikka jonkun leffankin... Parasta!

Koulun kanssa tekemistä on vielä seminaari, kypsyysnäyte ja se ruotsin tentti, joten aikalailla loppusuoralla ollaan. Tuntuupa kerrassaan hassulta. Niin ja tosiaan menin ja palkitsin itseni ostamalla lennot New Yorkkiin 8.1-17.1.2012 :) Täältä tullaan taas ISO OMENA! Kolmas kerta toden sanoo... Ja myös Peppi on tuolloin NYCissä, joten sekin on parasta!

Nyt voisin lähtee vaikka pikkupojan (eli Jykän) kanssa arkisesti ulos kävelylle.
Tänään life is goooood!!

Ps. Myös meidän Gossip-kiertue 2011 on OHI! 20 kiertuepaikkaa. HUH HUH!! Mieletöntä, kiitos siitä teille kaikille, ketkä tulitte meitä tervehtimään. Ootte parhaita! :´) Toivottavasti tavataan taas keväällä...

19 kommenttia:

  1. Viime tinka paras tinka :) Eiku... Mut pääasia, että valmista tuli! Onnea ponnea!

    VastaaPoista
  2. ...niin mikskä sää sitten valmistut? oon jotenkin luullu että parturiks tai jokskin sellatteeks, mutta sun opparin aihe ei tuntunu oikein istuvan tähän käsitykseen :DD

    VastaaPoista
  3. kati k : True ;) ONNEA myös sinulle!!

    Paola: Parturi-kampaajaksi ja ylioppilaaksi olen valmistunut 2003, joten nyt valmistun AMK:sta estenomiksi :)

    VastaaPoista
  4. Hirveesti onnea :D itekin just oon valmistumassa (vuoden aikataulusta jälessä) ja tänään palautin kaikki ne opparia varten kotiin raahatut kirjat kirjastoon, kaikki kerralla :d mikä ihana keveyden tunne(, joka korostui kun kanto niitä montaa kiloa parin kilsan matkan)!
    elikkä nauti tosiaan, ei oo enää siulla paljoo jälellä :D

    VastaaPoista
  5. Hei,

    olen matkustamassa New Yorkiin ensi vuoden syyskuussa ja haluisin kysyä teiltä, mitä lentoyhtiötä suositte? Mistä edullisia lentoja kannattaisi lähteä etsimään? Paljonko New Yorkin lennoista kannattaa ylipäänsä maksaa? Olisi kiva jos jaksaisitte vastata, kiitos :)

    VastaaPoista
  6. Maailman suloisin Jykän pyllykuva <3

    VastaaPoista
  7. Töppö: Jep, noita kirjoja on kertynyt "muutama"...

    MirriPirri: Ehdottomasti Finnair. Suorat lennot ja about 550€. Noin satasen halvemmalla saa halvimmillaan vaihdollisia lentoja, jotka ei oo kivoja (etenkään jos vaihto Pariisissa, joka on aivan järkky kenttä!).

    VastaaPoista
  8. Hihhei hienoa että oppari viety. Ite odotan kauhulla aikaa kun se pitää väsätä samaiselle laitokselle, tosin eri aiheesta ja enklanniksi.. Jaiks! :))

    Mutta ansaittu lepohetki leffan parissa on aina hyvästä.

    VastaaPoista
  9. Oli kyllä niin samanlainen meininki täällä päin eilen kun tein öpaut 11 tuntia kolmeen asti yöllä erään kurssin tehtäviä joissa palautus oli tänään... Neljän tunnin yöunilla urheasti kouluun ja töihin!! Tehtävät tiedossa joku pari kuukautta mutta eei, kyllä tää roikuttamisen taito on jalo taito!
    Huhhuh hienoa että sait valmiiks :D

    VastaaPoista
  10. Hei!

    Eikös estenomi liity jotenkin kauneudenhoitoon eikä markkinointiin? Onnea ihan sikana opparin valmistumiselle! Toisilla se taas on vielä edessä :D

    VastaaPoista
  11. ^Anonyymi: Estenomitutkinto sisältää suurimmaksi osaksi markkinointia ja kemiaa :)

    VastaaPoista
  12. Jes, vihdoinkin! Hieno saavutus tuo opinnäytetyön valmiiksi saaminen :) Saat olla kyllä ylpeä itsestäsi! Onnea kovasti :))

    VastaaPoista
  13. Vi kan prata svenska på söndag!

    VastaaPoista
  14. Valmistuin keväällä omasta opinahjosta, ja itekkin viimeisenä päivänä vielä naputtelin työtä loppuun :D. ja jäi sinne yksi ihan supertyhmä virhekkin. opiskelin valokuvausta ja opparissa siis selitin varsinaisen valokuvaustyöni kulkua, piti kirjoittaa mitä kuvauskalustoa käytin, mutta koska en muistanut kaikkia, piti tarkistaa asia koulun kuvausvälinevarastolta, mutta unohdin, joten kohtaan jossa pitäisi kaikki nuo välineet lukea, työssäni lukee capslokilla kirjoita tähän mitkä ne oli!!! :'DD nyt se naurattaa, silloin ei.

    enkä muuten vieläkään tajua valmistuneeni... ootin järisyttävää tunnetta, ootan sitä edelleen.
    mutta onnittelut sinulle! hieno saavutus!

    VastaaPoista
  15. Onnea ihan hirmusti opparin valmistumisesta. Nyt saattaa tulla opparikarpula kun ei oikeasti aina tarvitse miettiä et ilta vapaata, pitää varmaan sitä opparia kirjottaa...=D

    Ihanaa et pääset Nykiin, itsensä palkitseminen rutistuksen jälkeen on parasta!

    VastaaPoista
  16. Onnea todella paljon! Itselläni on toi koko hurlumhei vielä edessä, tammikuussa pitäis alottaa. Ja joka kerta kun kuulen sana oppari niin stressi käyrä nousee, niin paljon kamalaa olen sen tekemisestä kuullut :D Onnittelut vielä ja ihanaa Nykin matkaa!! :)

    VastaaPoista
  17. Rupesin nyt miettimään... Kun siinä jossain kohtaa sanoit, että Mimmi asuu Nummelassa... Niin hetkonen! Tarkottaako se sitä, että vihdin Nummelassa? Mäkin olen sieltä päin, että jos oisin vaikka nähny sut joskus..

    VastaaPoista
  18. ^Anonyymi: Juu, vihdin Nummelassa hyvinkin. Oon täällä nyt reilun vuoden asunut :)

    VastaaPoista
  19. Jee. Onnea. Nauti.
    Muistan tunteen kun palautin omani, fiilis oli sanoinkuvaamaton.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.