keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Rauhaa ja synttäröintiä!

Makasin koko viime viikon sängyssä muutama vierailua lääkärillä ja hammaslääkärillä lukuunottamatta. En oikeasti tehnyt mitään paitsi näpyttelin konetta ja kattelin leffoja. Ajattelin, että paranen varmasti, mutta enpä oo vieläkään parantunut. Lauantaina siirryin potemaan tautia Espooseen Kiran luokse, koska juhlistettiin Kiran synttäreitä pienellä porukalla ja se oli kyllä parasta pitkään aikaan.


Kira on puoliksi espanjalainen ja voin kertoa, että on rikkaus omistaa ystävä joka osaa tehdä espanjalaista munakasta. Niin ja se, että sillä on äiti joka osaa tehdä maailman parasta paellaa. Voi pojat!


Kaikki tietää, että mä rakastan myös näitä, joten saatoin olla vähän fiiliksissä...




Meitä oli tosiaan pieni porukka ja ilmeisesti Jannika ei viihtynyt laisinkaan. ;) Ei nyt kai!


Synttärisankari ja sen ihastuttava kummilapsi joka hurmasi meidät kaikki mahtavuudellaan. :)


Peppi joka meikkasi tänään ensimmäistä kertaa ja sai heti kummasteluja "Ootpa jotenkin tosi kaunis tänään." vaikka suuhygienisti utelikin, että onko mulla vieläkin kuumetta, kun silmät on aivan punaset. Joo on. Toista viikkoa ja tän on uhattu kestävän VIIKKOJA. Mä oon niin vailla voimia ja tylsistynyt ettei järkeä, mutta onpahan ainakin tultu levättyä ja kerättyä voimia. Niin ja onneksi on eBay jota voi aina selailla. On tullut vähän tilailtua Unolle kaikkea, mitäköhän se mahtaa tykätä?

Ens viikonloppu on viimeinen vapaa viikonloppu Suomessa vähään aikaan ja voisin tietenkin lähteä esim. juhlimaan sitä, mutta sen sijaan mä oon maailman eniten fiiliksissä siitä, että meidän perhe kokoontuu pitkästä aikaa yhteen ja pääsen viettämään aikaa rakkaiden kanssa Kirkkonummelle. Mä en tiedä pitäisikö mun olla huolissani, kun en oo käynyt ulkona tai bailannut kertaakaan sen jälkeen, kun tulin Suomeen elokuussa? Okei paitsi Kyproksella kerran tai kaks.

Vaikka oonkin kyllästynyt tähän sairastamiseen niin fiilis on silti aika korkeella ja oon ollut tosi hyvällä tuulella. Jotenkin ei jaksa yhtään masennella tai valitella siitä, että ulkona on niin pimeetä. Oon löytänyt sairaasti uutta, hyvää musiikkia ja kuuntelen tälläkin hetkellä repeatilla yhtä uutta Beyoncen (joo älkää sanoko mitään :D) biisiä jonka soisin jo löytyvän iTunesista tai Spotifysta, mutta ei.

Huomenna (tänään) nään taas Mimmiä joka on kyllä aikamoisen kunnioitettavasti työstänyt nyt sitä oppariaan joka on roikkunut raivostuttavan kauan. Saatan missata Mipen valmistujaiset, mutta pitää sitten pitää sille omat, kun saavun taas talvella Suomeen. :)

Lähettäkää tänne paranemistsemppejä ja pitäkää itsenne lämpiminä!!

11 kommenttia:

  1. Voih, kelpais kyllä annos jos toinenkin tota paellaa! Nams!

    VastaaPoista
  2. voi kun hyvän näköstäm siskoni asuu espanjassa ja sen espajalaiset kaverit kyllä osaa kokkailla ja onhan se itsekkin opetellut jo sen taidon 3 vuoden siellä asumisen jälkeen :)

    Mutta asiasta kukkaruukkuun hei! Olipa aivan ihana törmätä teihin Helsingissä (mannerheimintiellä olitte ylittämässä katua ja menossa syömään) Olette aivan loistavia ihmisiä! Ja toivonkin että pääsen joskus tapaamaan teitä molempia vähän paremmalla ajalla jotta vois vaihtaa muutaman sanan enemmänkin vaatteista ja kaikesta :)

    Paljon paljon paranemisia sinne päin!!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti paranet pian! Nimimerkillä "Kolme viikkoa nuhaa, kuumeilua ja raivostuttavaa yskää"

    VastaaPoista
  4. Moi!

    Oon suunnittelemassa lomaa New Yorkiin ens kevääksi. Tää tulee olemaan mun eka matka nykiin, ja yirtän tässä suunnitella must see, must do -listaa.

    Ois kiva, jos Peppi ehtisit jossain välissä esitellä sun suosikkipaikkoja ja ruokapaikkoja nykissä.

    Kiitos kivasta blogista! Piristää aina päivää!

    -M

    VastaaPoista
  5. Oh, ihanan näköistä paellaa! Siskoni ystävä osaa tehdä todella herkullista paellaa.. herahtaa jo ihan vesi kielelle kun ajattelenkin sitä!

    Teetä ja villasukka-terveisiä sinne! Ne auttavat aina mua, kun oon ollut kipeänä.. varsinkin mustaherukkatee.

    Itsekin mietin eräs päivä, että tämä syksy on ehkä ollut energisin ja ihanin pitkästä, pitkästä aikaa. Olen saanut ihania, uusia ystäviä ja olen lähtemässä ensimmäistä kertaa elämässäni kolmen viikon päästä ulkomaille, Berliiniin. :) jänskättää!

    Haleja!

    VastaaPoista
  6. oo, ihanan näköisiä ruokia. nyt vaan paella reseptiä meidän kanssa jakamaan! ;)
    -neiti S

    VastaaPoista
  7. Mimmi valmistuu? Mikä mimmistä tulee? Kertokaa opinnäytetyöstä. ette ikinä puhu koulutustaustoistanne, kertokaaa!

    VastaaPoista
  8. Hei sorde nyt hokasin mimmim pitkähkön vastauksen edellisessä, mut vau ESTENOMIKSI aivan upeeta, tsemppiä mimmii!

    VastaaPoista
  9. Tuli nälkä kun katto noita kuvia :D Mistä tuli mieleen se, että voisitteko mahdollisesti jossain vaiheessa jakaa suosikkireseptinne? (:

    VastaaPoista
  10. huh miten hyvän näköstä paellaa! :)

    VastaaPoista
  11. Paella oli HERKULLISTA ja täytyykin kysyä Kiran äidiltä saiskos tänne joskus reseptiä. Ainakin aion pian jakaa teidän kanssa kaikkein lemppareimman ruokani ja sen valmistusohjeita. :)

    Miukkis: Ihanaa kuulla!! <3 Mullakin tää syksy on ollut yks parhaista syksyistä koskaan ja on hirveen hyvä mieli nyttekin.

    Kiitos parannuksista, olo on jo ehkä vähän parempi ja lepo jatkuu!

    Pus!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.