torstai 17. marraskuuta 2011

Are you fancy huh?

Tänään on ollut ihan mahtava päivä. Meille annettiin tehtäväksi järjestää Turun Sokos Wiklundille muotinäytös isompien naisten vaatteista. Mehän sitten otettiin malleiksi muutama blogimme lukija ja ruvettiin rakentamaan Gossipin ympärille ensimmäistä (omaa) muotinäytöstä. Näytökseen tuli teemat jotka lähti aamun oloasuista ja kantoi työpäivän kautta tyttöjen bileisiin. Meillä oli 4 mallia, 12 asua ja 3 näytöstä.


Malleiksi valikoitui ihanat Eveliina, Milla, Kati ja Tiina. Mieletön porukka, kaikilla ihan mieletön asenne!!!


Tässä Eveliina ja Kati on Gossipin oloasuissa, Millalla ja Tiinalla taas on päällä sellaista rentoa työasua.


Naisilla tuntui olevan hauskaa keskenään ja se välittyikin ihan lavalle asti.


Siinä meidän poppoo. Oltiin tänään taas niiiiiiiiin ylpeitä näistä upeista naisista ja Gossipista! Kuvassa kaikilla päällä Gossipin vaatteet ja täytyy sanoa, että on ihanaa kun koko ajan tulee jotain kivaa uutta tohon mallistoon. Turussa oli sairaan hyvä meininki ja meillä oli ihan superi päivä. Lisää tällaista, pliiiiis!




Lasit: Specsavers Forum
Mekkotunika: Gossip (L)
Legginssit: Piruetti (L)
Saappaat: UGG (38)




Korvikset: Primark
Mekkotunika: Gossip (46/48)
Legginssit: Piruetti (XL)
Kengät: Vagabond (41)

Huomenna aamulla suunnataan ekaa kertaa Raumalle ja ollaankin Sokoksella klo 12-17:30. Raumalaiset hoi! Tulkaa moikkaamaan ja shoppailemaan Gossippia, koska täältä voitte ladata etusetelin jolla saatte 15% alennusta Gossipin tuotteista. :)

Tiina, Eve, Milla ja Kati. KIIITOS! Olette ihania. Tää biisi on meille:



Ps. Terkkuja Turun Filmtownin myyjälle, olit suloinen. :) (Muista se sopimus :D)

Molempien asut blogin kautta saatu.

17 kommenttia:

  1. Harmi, että olin näytösten aikaan toisella puolella taloa töissä, enkä päässyt katselemaan. :< Eilen illalla harjoitusten aikaan soi ainakin hyviä biisejä! Löytyykö ne kaikki teidän soittolistalta? :)

    VastaaPoista
  2. Terveisiä takaisin filkkarin tädiltä :D Oli kiva bongata teiät livenä, vaikka näytökset missasinkin... Sopimus pitää! Tulkaa moikkaamaan kun olette taas Turun suunnalla :)

    VastaaPoista
  3. Helou Ihanaiset!

    Taas on niin liian kivoja vaatteita! Pitää kyllä joskus Sokoksella päästä käymään. Oisko mitenkään mahdollista laittaa noiden vaatteiden hintoja blogiin? Vai onko niin, että ette ehkä muista niitä..
    Olis kiva tietää hintoja, jos joskus sattuis olla paikkakunnalla missä on Sokos niin tietäisi kannattaako mennä(tottakai kannattaa!?).

    Ja mites on, onko noita mahdollista tilata netistä? ITse, kun noin äkkiseltään kattelin Sokoksen sivuja, en löytäny mitään Gossipin vaatteita? Ois tosiaan kiva tietää vähän enemmän vaatteista.. :)

    Ootte ihan supereita, kivaa talven ja joulun odotusta teille molemmille :)

    VastaaPoista
  4. Oi, ihania hyväntuulisia kuvia! Ootte kaikki upeita naisia! :)

    VastaaPoista
  5. argh en kestä viimeksikin ku olitte turussa missasin teidät ja nyt sama juttu -.- miten voi olla näin suunnattoman huono tuuri.. kaikenlisäks ku oon fanittanu teitä ja teidän blogia ihan hirvittävästi !

    VastaaPoista
  6. Ostin viime viikolla sen ihanan vihreän Gossipin takin ja tykkään kovasti. Aluksi vähän arastelin värillistä takkia, mut äkkiä siihen tottuu. :)

    Aattelin vinkata, kun moni ei varmaan tiedä, että Prismoista (ainakin osasta?) saa Gossipia myös. Meillä päin ei ole Sokosta (lähin ois Oulussa ja sinne on ainakin 3 tunnin ajomatka), joten ilahduin kovasti kun löysin Gossip-malliston meidän Prismasta :)

    Voisin käydä sieltä muutakin itselleni hamstraamassa!

    VastaaPoista
  7. Kävin katsomassa viimeisen näytöksen ja oikeen hyvältä näytti! :) Oli hauska nähdä teidät livenä ja läheltä. :) En uskaltanut ujona tyttönä tulla nykimän hihasta, vaikka ette pelottavia olekaan. :D Voisin korjata asian sitten Raisiossa. :)

    VastaaPoista
  8. HEEEEEEI oltii yhtäaikaa torstai illal torihesel ja kesti kyl tosi kaua tajuta et te siin olitte :DD

    Jaana

    VastaaPoista
  9. Hmm mihin aikaan noi teidän näytökset oli?:o olin illalla siellä avajaiskutsutilaisuudessa mut sieltä en ainakaan teiltä bongannut :)

    VastaaPoista
  10. Musta noi vaatteet on ihan kamalia - huono laatu paistaa kuvistakin. Langat repsottaa, kankaiden materiaalit mitä sattuu, leikkaukset huonoja.

    Satsatkaa ihmiset mieluummin laadukkaisiin vaatteisiin - ei se määrä vaan laatu! Laadukas vaate näyttää hyvältä vielä vuodenkin päästä ja hyvin leikatussa vaatteessa pulleampikin näyttää paremmalta. Noissa näyttää vain suttuiselta.

    VastaaPoista
  11. TEil on ihan mahtava blogi:):) ootte molemmat tosi pirteen näköisiä ja muutenkin kiva lukea juttujanne! :)

    http://jenna-everythinghappensforareason.blogspot.com/ Käykäää ihmiset kattomas ja jos kiinnostutte jo noin vähästä nii liittykää ihmees lukijaks:) varmasti tulossa huippujuttuja! ps. ei oo mun blogi vaan kaverini(:

    VastaaPoista
  12. Ainakin tuo Pepin mekkotunika näyttää laadukkaalta ja tosi hyvältä kuvassa.
    Muutkin näyttää tosi hyviltä, mutta tykästyin tuohon Pepin mekkotunikaan heti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin juuri tuohon Pepin päällä olevaan mekkoon, pakko saada samanmoinen! :)

      Poista
  13. tanttavaatteita taas =(

    VastaaPoista
  14. Upeita kuvia. Tosin malli Eveliina näyttää kaksi kertaa lihavammalta kun omassa blogissaan. Ehkä kuvakulma on erilainen eri blogissa ;)

    VastaaPoista
  15. Tulin niin iloiseksi teidön blogista ! Tunnutte olevan täynnä energiaa ja todella pirteitä. On ihana nähdä miten osaatte nauttia elämästä vaikka nykyajan kauneusihanteet ovat luurangon laihoja.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.