tiistai 6. heinäkuuta 2010

We heart Brooklyn!

Brooklyn vei sydämeni ihan täysin. Oltiin kolme päivää busseissa ja melkein kaikkialla ainoot turistit, koska hengailtiin ihan tarkotuksella noilla alueilla missä pääs näkemään sitä paikallista elämää. Käytiin pikkusissa putiikeissa ostoksilla ja nautittiin tunnelmasta. Kuljettiin tosi paljon busseilla, junilla ja metroilla ja vaan ihmeteltiin kaikkea sitä värikkyyttä ja ihanaa tunnelmaa. Tässä pieni pätkä:



Nyt ollaan vuorostamme Virginiassa kokemassa toisenlaista amerikkalaista elämää, kun Outin (joka on siis au pairina) perhe on niiiin leffoista tuttu valkoinen, amerikkalainen perhe. Täällä ollaan sitten ajeltu ympäriinsä, käyty outleteissa ja wal marteissa. Eilen seottiin Ben & Jerry's-kaapilla ihan täysin, ku piti valita jostain miljoonasta mausta muutama. Purkit muuten makso 2 dollaria kappaleelta, ei paha..

Nyt nauttimaan auringosta ja vähän työskentelemään, huomenna palataan NYCiin ja torstaina alkaa konferenssi! :))

13 kommenttia:

  1. 2 dollaria!! :oo
    Kivasti tulee lisähintaa Suomes :s
    Kyllähän sen ymmärtää, mut silti.
    Kauan muuten nyt ootte tuol?
    Haluaisin itekin takaisin, ehkä sit ens vuonna au-pairiksi :)

    VastaaPoista
  2. MA en kesta! Teijan ois pitany tulla meille kylaan. siita se riemu vasta ois revenny. noh next time sit, jooko? Reetta

    VastaaPoista
  3. mäki haluun tonne ! 8) mut joo, teiän blogi on kyl paras♥

    VastaaPoista
  4. se on au PAIR, ei au PAUR

    VastaaPoista
  5. onko tuo peppi joka puhuu : D kuulostaa ihan joltain pikkulissulta : D sori. Enemmän videoita! En enää muista teidän ääniä kunnolla, kun en kattonut Mariaa sillon kunnolla kun työ olitte vieraina.

    Oon miettinyt, että kun teidän oikeat nimethän ei ole Mimmi ja Peppi (vai oonko mä käsittänyt jotain ihan väärin?), niin jos olette kahdestaan, kutsutteko toisianne noilla nimillä, vai oikeilla? Entä mites esim. teidän kaverit, joihin olette bloggauksen kautta tutustunu?

    VastaaPoista
  6. I hope that your stay in Brooklyn was fun! Welcome to NYC!

    VastaaPoista
  7. Olen lukenut jo pitkään blogianne. Olette aivan ihania ja mahtavaa ettei jokaisessa blogissa kirjoita 44kiloinen pikku tyttö. <3

    VastaaPoista
  8. no mite ois ano vaik kirjotusvirhe au pairis? :DD haha... luv ya mimmi ja peppi <3

    VastaaPoista
  9. Hei te ihanaiset! Kiitos mieltä piristävästä ja hauskasta sekä elämäniloisesta blogista! Olisipa tuollaisia "esikuvia" (esikuva kuulostaa niin juhlalliselta että laitoin lainausmerkit;) ) ollut silloin kun olin nuori ja pullukka! Nyt 3-kymppisenä paino-ongelmat takana mutta tuosta teidän elämänilosta ja asenteesta saa hyvää potkua omaa elämäänkin!
    Ja New York, New York...Maailman ihanin kaupunki!! Oltiin viime kesänä ja matkalta tarttui mukaan ikuinen rakkaus kaupunkiin, ihania muistoja ja sormus nimettömään:)
    Käykää maistelemassa ihania Junior´s-ketjun juustokakkuja, meidän hotellin lähellä Times Squaren alueella oli sen ketjun kiva terassi jossa istuskeltiin ja syötiin illalla jälkkäriä kun oli jo kivasti viileämpää. Nauttikaa reissusta ja kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
  10. Hihii, sulla on ihana ääni, ekaa kertaa mä senkin kuulen. :)
    Huh, mullakin iski himo lähteä tuonne!! *lääh lääh* :P
    Mutta pitäkääs tytsyt hauskaa Nykissä!! ♥

    VastaaPoista
  11. moow kato vanhempia postauksia. niissä on paljon videoita, ni kuulet tyttöjen ääntä enemmän :)

    VastaaPoista
  12. Oooo, vaan 2 dollaria!!! Olisin niiin taivaassa tuolla. :--D Maistoin Ben & Jerry's jäätelöitä ekaa kertaa vasta tänä kesänä ja oon jo ihan koukussa niihin, omnom. ♥

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.