maanantai 5. heinäkuuta 2010

Matka jatkuu..

Lähettiin taas yhtenä iltana extempore iltaostoksille.. Iltasin on kivointa shoppailla, koska sillon ei oo niin kuuma. Päivät ollaan hengailtu aika visusti siellä Brooklynin suunnalla ihmettelemässä paikallisten menoa ja meininkiä.


Pakollinen turistikuva juurikin tästä kuvakulmasta juurikin tuon suht tunnetun rakennuksen juurella. ;) Ainoo vaan, että itse rakennusta ei hirveesti nää meidän takaa :DDD


Tytöt hengail kadulla. Naurettiin just ettei olla vielä kumpikaan ostettu yhtäkään laukkua, joten käytetään noita samoja kangaskasseja ja kenkiä sen takia, et täällä ei voi käyttää sneakereita just nyt, on nimittäin melkein 40 astetta KUUMA. Öisin 30. NAM.


Mikäs pirulainen se siellä? No Victorian Salaisuudet on oikeesti petollinen paikka! :D


Lasit: Ray Ban
Mekko: ONLY (L)
Farkkukaprit: Fragile, 20
Kengät: Vans




Lasit: Jostain skeittikaupasta, ne hohtaa pimeessä :D
Mekko: (vyö kuuluu samaan) Zenobia, 2XL
Pyöräilyshortsit: Piruetti
Kengät: Crocs


Tän jälkeen me suunnattiin takas Brooklyniin ja käytiin Latino-korttelista hakemassa ruokaa. Siinä matkalla mä kävin myös selvännäkijällä, joka tulkitsi mun menneisyyttä ja tulevaisuutta kädestä. Huh! :)

Eilen vietettiin koko itsenäisyyspäivä festareilla Brooklynissa Reggaen ja hiphopin ympäröiminä. Yöllä hypättiin bussiin suuntana Washington D.C. Matka kesti nelisen tuntia ja nyt ollaan täällä sitten Outin luona, joka on au paurina amerikkalaisessa perheessä. Päästäänkin siis tutustumaan vähän erilaiseen puoleen USAsta ja näkemään myöskin esim. White Housen. Tänään aiotaan mennä puistoon ottamaan aurinkoa ja illalla hengailemaan johonkin. Huomenna olis sitten tutustumista outletteihin. :)

Täytyy sanoa, että edelleen täällä välillä joutuu nipistämään itteään, että hei mä oon täällä. Äsken nimittäin esim. fiilistelin ovenkahvoja..... :D

Me muuten päivitellään kuulumisia kaikkein useiten Facebookiin ja meitä voikin seurata täältä.

MIMMIEDIT: Tän tekstin on sitten kirjoittanut PEPPI meikän tunnuksilla. Nimim. En fiilistele kuitenkaan jopa ovenkahvoja...

12 kommenttia:

  1. No vähänkö odotan sitä postausta, ku esittelette Victoria's Secretin ostoksianne!!

    VastaaPoista
  2. Mun USA kuume kasvaa ja kasvaa :) Ei saisi lukea näitä.. ;)

    Kiva muuten toi HAUKI kassi, oli pakko tilata samanlainen!

    VastaaPoista
  3. tosi kiva että jaksatte postailla näin ahkerasti vaikka ootte reissussa! ja ihan mahtavia asuja teillä :)

    olitteko jo siellä konferenssissa? vai onko se vasta tulossa? :)

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi ihanat nuo teidän mekot! (:

    Ja tuo kassi on kyl pakko tilata. En ees tienny, että tuommosia on, ennen kun täältä bongasin. :D

    VastaaPoista
  5. ihana toi tollanen hauki kassi ! :):) <3

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa meikäläisen kulmille! Jos suinkin ehditte ettäkä vielä käyneet, menkää ihmeessä Woodbury Commons outleteille Harrimaniin. Sinne pääsee bussilla muistaakseni Penn Stationilta. Itse aina ajan, joten en ole ihan varma. Sieltä löytyy kaikkien parhaimpien merkkien outlet myymälät, ja oikea shoppailijan paratiisi :)

    VastaaPoista
  7. Kuka otti ton teijän yhteiskuvan? :) Ja hei muistakaa katella 21foreverin koruja! Ihania löytöjä superhalvalla!<3

    VastaaPoista
  8. Aivan mielettömän ihana toi Mimmin mekko!

    VastaaPoista
  9. Ihanat asut! Iskin silmäni erityisesti Mimmin farkkucapreihin. Onko ne ostettu sieltä vai saako tuollaisia ihan Suomesta?

    Olen etsinyt tummia farkkucapreja piiiiitkään, mutta ei ole vielä tämä booty mahtunut mihinkään ihaniin. Tuollaiset kelpaisi kyllä mullekin! Ainakin jos niissä näyttäisi yhtä syötävän suloiselta kuin te näissä kuvissa. :)

    VastaaPoista
  10. I feel you!

    Olin NYCissä kesällä 2008 ja se oli mahtavaa! On todellakin maineensa arvoinen kaupunki, jossa ei usko oikesasti olevansa paikan päällä. Ja Victoria's Secret on petollinen, tuhlasin sinne varmaan puolet omaisuudestani...

    Kengät kannattaa ostaa pikkukaupoista joita on katukuvassa paljon. Heinäkuussa on myös alet juurikin kengissä! Macy's on yksi loistava shoppauspaikka mikä kannattaa tutkailla läpi :)

    VastaaPoista
  11. Peppi: Miksi jännität hartioitas aina kuvissa??? Ole rennompi :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.