maanantai 12. heinäkuuta 2010

Supersunnuntai!

Tänään loppu meijän konferenssi ja täytyy myöntää, että meikäläinen (tätä kirjottelee siis Peppi Mipen tunnuksilla) pillahti itkuun useampaankin otteeseen.. Nää päivät on ollu ihanku jotain unta, koska niin paljon kivoja juttuja on tapahtunu ja nää ihmiset joita ollaan tavattu, on ihan mahtavia. Tänään käytiinkin Sakinan ja Vanessan kanssa syömässä ennenku lähettiin seuraavaan lokaatiomme eli tänne Midtowniin hotelliin.




Mulla päällä oli:
Lasit: Ray Ban
Toppi: Torrid (2)
Hame: Lindex (48)
Kengät: Vagabond (38)




Mipellä päällä:
Arskat: RayBan
Paita mekon alla: Dr. Jays (L)
Maxi-mekko: Dohnuts Inc. (2XL)
Kassi: Kymppilinja
Kengät: Vans (9,5)




Meijän ranskalainen vahvistus keskellä. Nukuttiin samassa huoneessa koko konferenssin ajan Sakinan kanssa ja tää nainen osottautuikin ihanaksi.


Se myös tykkäs hassutella meijän kanssa Empire State (of.. mä sanon tän aina tähän vahingossa) Buildingin juurella. :D

Huomenna (eli teidän tänään) on meidän viimenen päivä täällä ja täytyy sanoa, että fiilis on melkosen haikea. Niin paljon asioita olis vielä nähtävänä, mutta koska kaikkea ei voi keretä, niin tietääpähän minne tulee uudelleen. ;)

Meillä on hirveesti juttuja teille kerrottavana ja kuvia vaikka kuinka paljon jaettavana. :)

Ps. Täytyy ehkä myöntää, että meinasin ruveta itkemään tätäkin kirjottaessani, koska mulla on jotenkin niiiiiin haikee olo. Oon viihtyny täällä ihan älyttömän hyvin ja mä kun oon yks maailman herkimmistä ja tunteellisimmista ihmisistä, niin tuun varmaan vollottamaan koko kotimatkan.. :D Äskenkin käytiin tosta meidän hotellin vieressä olevasta Delistä hakemassa vettä.. Siellä rupes sit soimaan Alicia Keysin Empire State Of Mind kakkonen ja mulle meinas muodostuu vesiputoukset tohon silmien alle. Mä vaan nautin niin paljon kaikista pienistäkin asioista tällä hetkellä ihan hirveesti ja täälläkin fiilistellyt ihan kaikkia pieniä juttuja.

23 kommenttia:

  1. Jestas, nyt tuo tummempi teistä joutaa kyllä laihikselle - ees pikkuisen. On aivan varmasti pyöristynyt sillä näyttää valtavalta!

    VastaaPoista
  2. Eksyin lukee teijän blogia tässä pari päivää sit ja yhdellä sanalla kuvattuna tää on IHANA! Teil on todella hieno asenne tähä elämään ja ootte kaiken lisäks todella nättejäki. :) Tämmöstä positiivista blogia on ilo lukee! Päätin linkittääki tän teijän blogin omaan "Seuraan" - kohtaan PG - blogissani.

    Jatkakaa samaan malliin!

    --> Elina / Platinum Girl

    VastaaPoista
  3. Vau,ois tosi kivaa vaan seistä tuolla ja olla =)

    VastaaPoista
  4. vaikuttaa just sellaselta paikalta, mist ei ikinä haluais pois :( kai sinne on joskus pakko päästä ! :)

    kirjotelkaa sitte miten reissu meni, ku tuutte (..ja tottakai ostokset ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tiina huolenpidosta! T. Valtava! :D

    VastaaPoista
  6. Olette molemmat niin ihania ja kauniita <3 Ja näytät upealta tossa pinkissä topissa Peppi!

    Mimmiiii, mee mun kanssa naimisiin!:)

    VastaaPoista
  7. Älkää työ tytöt huolehtiko noista painokommenteista. Paino nousee ja paino laskee, jostain syystä joillekin ihmisille toisten ihmisten painon muutokset tuntuu vaan olevan hirmuisen tärkeitä. Jopa niin tärkeitä, että siitä pitää ihan nimettömänä huomautella.
    Työ ootte mahtavia, keep up the good work:)

    VastaaPoista
  8. Joo, se on jännä juttu miten toi paino/painonnousu-asia on joillekkin niin lähellä sydäntä, että siitä pitää ihan huomauttaa. Harvoinpa sitä kuulee huomautuksia siitä, että "Kauhee, lopetappa nyt toi jatkuva röökinpoltto", "Käytät ihan liikaa rahaa vaatteisiin, alappa säästää" tai "Kannattaisko vähän vähentää tota viinanjuontia". Painonnousu tuntuis olevan se "synneistä pahin". Säälin niitä oikeesti, joille se sitä on. Mahtaa elämä vielä joskus olla vaikeeta. :-)

    nimim. 82kg ja itseensä 101% tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  9. hohohohohoho kiva mini mini pää pepillä. ootte ihania !

    VastaaPoista
  10. Oon huomannu että pepillä ne alueet joissa kilot näkyy on kädet ja jalat. ja kun ne on esillä, saat tommosia "oot lihonut" kommentteja. Mullakin on isot kädet ja jalat. Mutta eniten kiloja on mahassa :( pepillä ei mahassa näy minkäänlaista kumpua. Ei itelläni ikinä tulis mieleenkään käyttään tollasia tuubimekkoja.

    Oot ihana. Kaunis. Ja mun idoli. Pysykää omana ittenänne.
    Ootte saanu mun itsetunnon nouseen huippulukemiin kun tän blogin ootte alottanu. Oon huomannu että myös isompana voi olla upee.

    VastaaPoista
  11. Katos täälä kaima käyny antamas kritiikkiä >;

    Löysin teidän blogin hetki sitten ja oon Elinan kanssa samaa mieltä: tämä on ihana ja positiivinen blogi! Jatkakaa tytöt samaan malliin ! :)

    VastaaPoista
  12. Voi, näyttää ja kuulostaa ihan huipulta koko konferenssi. Ihanaa, että olitte edustamassa. :)

    VastaaPoista
  13. Musta on tullut more to love stalkkeri. Käyn tunnin välein kattomassa onko teiltä tullu uutta postausta. Täähän alkaa menee jo vähän sairaaks :/

    noh, ei kuitenkaan mitään kiirettä.
    Kun kotiudutte siältä ni leväkkää rauhassa.
    Käyn siltikin tunnin välein kattomassa täällä, mut no problem, se on jo rutiinia :)

    VastaaPoista
  14. Te ootte aina niin ihanan positiivisia, valloittavaa kesää tytöt!

    VastaaPoista
  15. Mahtava reissu varmaan oli! Ihania kuvia, we <3 NYC!

    T. Bubble & Gum

    VastaaPoista
  16. Siis tämä blogihan on ihana - en muuten täällä kävisi ja varsinkin tummempi teistä on todella todella kaunis - kasvojen luusto kuin J. Vartiaisella. Mut alkoi vaan "huolestuttaan"... sorry. Se oli ystävällinen kommentti eikä suinkaan tarkoitettu haukuksi.

    VastaaPoista
  17. Jos Tiina sulle sanottais että toi tiina on kyllä rumentunut, pitäis sen mennä kauneusleikkaukseen, niin etkö ottais sitä haukkuna.
    Eiköhän peppi ite tiedä paljonko painaa ja koska pitää laihduttaa. Ei tarvi muiden kommentoida siihen mitään.

    VastaaPoista
  18. Ja Peppi ei todellakaan näytä VALTAVALTA. Eiköhän tässäkin oo takana jotain, kommentoija taitaa olla ite 3 kertaa isompi, ja haluaa purkaa pahaa oloo. Jos Pepin kokonen ihminen on valtava niin mitähän ne muut isommat sitten on. huh huh.

    VastaaPoista
  19. Anteeksi kun kysyn typeriä, mutta mua askarruttaa yksi asia: olen itse kans isokokoinen ihminen ja tykkäisin matkustella, mutta mua huolestuttaa, että miten tämmönen hehtohanuri mahtuu lentokoneiden penkkiin ja yltääkö turvavyö kiinni?

    VastaaPoista
  20. mä oon vähän tyttöjä isompi ja mahun just ja just penkkiin ja vyö menee just ja just kii. :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.