lauantai 31. heinäkuuta 2010

Relax, take it easy!

Eilinen oli mahtava päivä! Ei kyllä sanat riitä kuvailemaan miten hyvä Mika oli livenä, se oli ihan kreisiä. En osannut kuvitellakkaan miten hieno se vois olla, mutta herra oli täydellisen lahjakas ja veti täysillä ihan jokaisen biisin. Suurin kiitos kuuluu ehkä kyllä yleisölle, koska Mikan crewn mukaan herra oli tokaissut tullessaan lavalta, että "tää yleisö oli aivan uskomaton, aivan uskomaton" ja ollut todella liikuttunut. Täytyy myöntää, että vaikka käyn jatkuvasti keikoilla, en oo Suomessa nähnyt tollasta yleisöä ehkä koskaan. :)



Tullessamme paikalle huudahti Mikan äiti, että "Jes! Sieltä tulee meidän Big girlsit" ja tuli syleilemään molempia.
Kuten kerrottiin jo aiemmin, että me aiotaan yllättää porukkaa ja niinpä lähdettiinkin Mikan äidin kanssa etsimään yleisön seasta lavalle porukkaa. Isot tytöthän ei todellakaan riitä, vaan Mikalle saatiin tikkareita ja miehiäkin! :)

Tässä siis kuva meidän porukasta, joka kasattiin ja täytyy sanoa, että KIVAA OLI! Kaikki lavalle päässeet pääs seuraamaan keikkaa backstagelta ja tapaamaan Mikan keikan jälkeen ja oli niin upeeta päästä todistamaan näitä onnellisia ja epäuskosia hymyjä mitä tyttöjen ja poikien naamoilla nähtiin. :)


Mika ei todellakaan jättänyt Suomea kylmäksi, helle jatkuu edelleen.. ;)

Ainiin, unohdinko mainita? Tuossa kuvassa on yks tyttö Saksasta, yks Brasiliasta. Mikan fanit oikeesti matkustaa sen perässä jopa tänne Suomeen! :)))

21 kommenttia:

  1. Tais olla aika mahtava kokemus!
    Mika on kyllä ihan omanlaatusensa :)

    VastaaPoista
  2. wau, ihanat mekot ja ihanat tytöt <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat mekot ja ihanat tytöt <3

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä ihan mieletön yleisö!

    Ja myös suomalaiset matkustaa muuten sen perässä muualle. Eräs hyvä kaveri on kiertänyt tosi monessa maassa ja tavannut Mikan tosi monesti! :)

    Pakko muuten kertoa; tämän kyseisen kaverin talo paloi viime talvena ihan maan tasalle, siinä mukana siis koko omaisuus ja myös kaikki Mika-tavarat. N. kk sitten hän matkusti Ruotsiin katsomaan Mikaa ja Mika sai siellä kuulla mitä oli tapahtunut. Nyt Helsingissä Mika oli tuonut tälle kaverille kunnon Mika-paketin, jossa siis oli käytännössä kaikki Mika-jutut mitä oli talvella palanut. :) Aika liikuttavaa! Kaveri pääsee myös Mikan kutsuvieraana Tallinnan keikalle. Onko ihan ookoo olla vähän kade? :D

    xo

    VastaaPoista
  5. Eikä!!! Ihan mieletöntä Joanna. Siellä huomas todella hyvin miten paljon Mika välittää faneistaan. <3 Ihana tarina ja ihanaa, että tyttö pääsee Mikan kutsusta myös Tallinnaan. Vitsi tulipa hyvä mieli! :)

    VastaaPoista
  6. Mika on kyllä upea, harmi ku en päässyt itse katsomaan :/

    Nuo asutkin on ihan mahtavat, en tosin tajua että jos kappaleella on tarkoitus nostaa hattua isoille tytöille, niin miksi isoja tyttöjä sitten "kursitaan kokoon" korseteilla.. :D Mietin sitä jo aikanaan kun se musiikkivideo ilmestyi, mutta kai siinäkin on joku idea. Joka tapauksessa näytätte todella upeilta kaikki! :)

    VastaaPoista
  7. mä en usko, että idea todellakaan on "kursia" ketään kokoon, vaan ylistää juurikin sitä kauneutta. me mimmin kanssa oltiin aivan fiiliksissä noista korseteista, koska ne jos jotkut tekee naisellisen ja seksikkään olon!! päätettiinkin yhteen ääneen, että meidän on PAKKO saada korsetit :)

    VastaaPoista
  8. siis ärsyttää missä ne viipyy ne nyki postaukset, joo tän blogin lukeminen loppuu nyt ..

    VastaaPoista
  9. OLI AIVAN MAHTAVAA! Kiitokset oranssikorsettiselta BIG GIRLilta tästä tilaisuudesta ihan kamalasti, ei tahdo vieläkään uskoa todeksi! :)

    VastaaPoista
  10. voisko saada tänne jotain videomatskua tosta mikan keikasta, siis kun ootte lavalla tms. Itse mika ei kiinnosta, mutta haluisin nähä teitä.

    VastaaPoista
  11. måi! ihanat mekot!♥

    VastaaPoista
  12. angst ite olin liian lyhyt tikkariks kun tulitte etsimään pitkiä tyttöjä :---D mut ei se nyt enää haittaa kun oli siin suht eturivissäkin oli tosi jeessii, ja niinku sanoitte niin mäki käyn suht paljon keikoilla, enkä ikinä oo nähnyt tollasta yleisöö. olin vaan niin onnellinen, ja vaikka nyt pohkeet on kipeet ja ääni lähtenyt, niin se oli sen arvosta ;) ja oli mikan äitikin aika symppis :D kiitti kaikil <3 ja mimmi mulle jäi sun kengänjälki omaan kenkään kun olit menossa hakemaan tikkari-poikia :D herkkää.

    VastaaPoista
  13. Mahtavat mekot! :) Ootte ku karkkia.

    VastaaPoista
  14. oli aivan USKOMATON keikka! teki olitte aika ihania, siellä ylhäällä ku kattelitte yleisöö :)

    Mut oikeesti, en oo koskaan ollut noin mielettömällä keikalla. happy endingin aikana kyynelkanavat aukes ja meinaa aueta nytkin, aivan uskomatonta. ei sanat riitä! sain semmosen kukkasenki, jee :)

    onse elämä ihanaa

    VastaaPoista
  15. moiii miimi ja peepi<3
    ootte ihania. sen nyt halusin niinku sanoa.
    Mut sellanen on tullut mieleen, että myyttekö te koskaan vaatteitanne, kirpparilla ja huuto.netissä? Olisi varmasti kysyntää... mä haluisin ainaskii. :P
    pus!

    tee Silja

    VastaaPoista
  16. MOI!
    Oon lukenut teiän blogia melkei alkutaipaleelta asti. Oon itse iso tyttö, ja teidän asenne on muuttanut mua suunnattomasti. Saan teistä inspiraatiota pukeutumiseen, ja apus itseni hyväksymiseen...
    Kuitenkin, vaikka hyväksyn itseni usein,(raskaudesta jäi n.15kiloa ylimääräistä, ja toiset mokomat tais olla jo ennestään)niin silti, välillä kun olen hoikkien ihmisten keskuudessa ja varsinkin jos näen jälkikäteen valokuvan, niin tajuan isouteni. Se lyö vasten kasvoja. Tiedän, että mulla on kauniit kasvot, ja olen aina ollut sitä mieltä, että mieluummin oon pullee ja kauniskasvoinen, kuin laiha ja rumakasvoinen(tämä siis kärjistämistä, ja kauneus on katsojan silmässä!). Teidän asenne on loistava, ja olette sanoneet muistaakseni, että jos käy niin että ette viihdy kropassanne, niin sitten laihdutatte. Mutta kysymys kuuluukin, että ettekö te ihan oikeasti tunne itseänne liian lihavaksi usein? Siis onko se tosiaan niin että sitä tapahtuu vain usean vuoden välillä. Vai tuleeko usein mieleen, kun vetää esim. ihoa nuolevia legginssejä jalkaan, että oisinpa laihempi!!
    Kysyn siis vain siksi, että onko ihan oikeasti mahdollista olla tyytyväinen vartaloonsa arkipäivän kaikissa tilanteissa?
    Kiitos teidän blogista. Se on tärkeä.

    kesäterveisin Annukka

    VastaaPoista
  17. Kiitos että pidätte tätä blogia. Isokokoisena tyttönä on ollut ihana lukea tätä blogia.

    Yksi kysymys mulla on eli meinaatteko tehdä postauksia matkastanne amerikkaan ja New Yorkiin vai oletteko jo tehneet ja ne on vaan jääny multa välistä? Olen niitä odotellut ja aina tullut katsomaan, että joko täällä nyt sellainen olisi.

    VastaaPoista
  18. Moikka ihanat!

    Nyci postauksia tulee varmasti vielä, meillä on vaan nyt sellanen muuttoprojekti menossa, että kaikki tavarat on pakattuina jossain, joten ostoksia on hyvin vaikee esitellä. :)

    VastaaPoista
  19. hei, olitte ihanina circuksessa ja moikkattiinkin teitä silloin, kun syöksyttiin sisälle tapittamaan maailman ihaninta miestä ekojen joukossa (hihi<3) :>
    mietittiin, että voisittekohan laittaa blogiin niitä kuvia, joita otitte ennen keikkaa jonosta ja mahdollisia muita kuvia? :] eräät kamerattomat kamikaze-mikafanit olisivat onnellisia!

    t. jotkut, joiden ajattelukyky on nollassa keikan jälkeen! :D

    VastaaPoista
  20. oon kyllä teille tytöille kateellinen, rakastan Mikaa yli kaiken, enkä kuumepäisäni päässyt tuolle keikalle ): Nyt vaan odotetaan seuraavaa Mikan keikkaa♥ (; (jos semmone joskus tulee, nii tavataan siellä :D)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.