perjantai 9. heinäkuuta 2010

Konferenssi alkaaaa!!!


YFF-konferenssi alko siis tänään ja tavattiin ekaa kertaa myös meidän ulkomaisia lempparibloggaajia. Mahtavia tyyppejä, ei voi muuta sanoo! Lisää tytöistä varmasti myöhemmin.

Nyt asukuvat Torridin tilaisuudesta ja unille, aamulla nimittäin herätys jo seiskalta eli kuuden tunnin päästä...





Lasit uudet Forever 21
Mekko Plan-B (one size, tehty verhosta)
Laukku ONLY
Kengät Converse (38)





Mekko IVANAhelsinki (40)
Ristit Antti Asplund
Kengät Nike Dunk Low (UUDET!!)



Täällä on yhäkin sikakuuma, joten Piruetin pyöräilyhousut on myös tietty kovassa käytössä...

Jos kiinnostaa niin meidän kuulumisia kannattaa viikonlopun osalta seurailla muuten YFF konferenssin virallisilta sivuilta. Sinne päivitellään tapahtumia aikamoista tahtia kokoajan :)

NYC (eli Mipe ja Pepe) nukahtaa! Että huomenta vaan sinne :)

6 kommenttia:

  1. Arvatkaa mitä!
    Mie olen omasta mielestä maailman läskein ja rumin ihminen, enkä oo ostanu uusia vaatteita moneen vuoteen koska oon aina aatellu että no sitten ku oon laihempi. Mutten minä oo laihtunu, koska suklaa ja jätski on liian hyvää. Tykkään hirveästi silti urheilla ja syön muuten terveellisesti, niin sitten mulla ei ole edes sillai huono olla ku itseasiassa aika kevyt olo useimmiten. Näytän vaan omasta mielestä ihan hirveältä sotanorsulta.

    Oon lukenu teiän blogia jo ikuisuuden (no siitä asti melkein ku alotitte). Toissapäivänä kattelin kaikkia ihania vaatteita netistä ja aattelin että sitteku oon laiha niin ostan noita. Ja sitte yhtäkkiä vaan rupesin nauramaan ja tänään lähen shoppailemaan ja ostan hulluna uusia vaatteita, joihin sain jopa rahaa äidiltä (eh oon 19, naimisissa enkä tosiaan asu ennää kotona joten tuntu aika huvittavalta :D) ku lupasin näyttää naiselta ku tuun reissusta!

    Ja siis teitä minä haluaisin kiittää tämän takia, en minä muuten uskaltais tai olis oikeastaan varmaan ees tajunnu että oon KAUNIS!!!

    ÄÄ kiitos<3

    VastaaPoista
  2. Oi , matkakuume on tappava kun näitä kuvia katselee.
    Mimmi näyttää ihanan simpsakalle tuossa Ivanan mekossa. Nam <3

    VastaaPoista
  3. Mimmi näyttää tossa ekassa kuvassa ihan SatC-Samanthalta. :D Miljöökin on melko sopiva! :DD

    VastaaPoista
  4. Mulla tuli ihan itku ja kateus kun kattelin YFF:n sivuilta kaikkia teitä bloggareita ja sitä fiilistä ja niitä vaatteita.... ja mietin et mäkin haluan! Mä oon yrittäny ettiä kesämekkoja itelleni ja voi kun vois vaan mennä kauppaan ja ostaa H&M:n pikkurättejä parilla eurolla, mutta kaikki koon 54/56 teltat on kauhean kalliita ja kun rahaa ei ole. Ehkä pistän lakanan palasiks ja ompelen siitä jonkun toogan kesähelteille. :)
    Ootte ihania kun valatte uskoa myös isommille siitä et voidaan olla nättejä koosta huolimatta. Kiva myös tutustua vähän näihin ulkomaisiin vaatemerkkeihin tän blogin/konferenssin kautta. Jos vaikka joskus sitten rikastuiskin ja hankkis ties mitä Evansin Beth Ditto -kuteita...! :) Hauskaa konferenssia!

    VastaaPoista
  5. Mimmillähän on semmonen PONKE'Sin musta karhukassi, ni mahtaakohan niitä löytyä valkosina? (:

    VastaaPoista
  6. miksihän mulla ei näy nää kuvat 8'((

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.