sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappu numero kaksi!

Noniin.. Nyt sitten tuleekin kuvia tästä päivästä.. Ninni oli varannut meille pöydän Cafe Talon vappubrunssista ja sinnehän me sitten suunnattiin jo heti klo 11.






Täytyy sanoa, että oli kyllä ihan mielettömän hyvä brunssi, vaikkakin näin vappuna jouduttiin pulittamaan siitä huomattavasti enemmän kun yleensä brunsseista. Tarjolla oli kuitenkin kaikkia extra-ihanaa, joten ei voinut sanoa ei mitenkään.


Toi puolukkainen juustokakku oli niiiiin herkkua!


Joku nautiskelee.


Ihana kuva Munkerosta!


Liisan mama kävi tervehtimässä meitä myöskin, onko ehkä aika superkauniit äiti ja tytär?


Jossain vaiheessa seuraan liittyi myös Julia poikien kanssa. Julia tuli näyttävästi sisään. :D


Varmaan joku hyvä vitsi menossa...


Lueskelin vähän kirjaa ja yritin ymmärtää...


Ihana kuva Elkusta!


Inka muisti aina huomauttaa, kun joku yllätettiin puhelin kädestä (TAASKO SÄ OOT FACEBOOKISSA?) mutta tässä todiste, että Inkakin sortui. :D

Istuttiin Talossa lähemmäs neljä tuntia ja sen jälkeen päätettiin kävellä keskustaan...


Tai siis voikohan tätä ihan kävelyks kutsua? No mut kuitenkin, siinä pullerokin on melkein jo irti maasta. :D


Mulla oli päällä
Mansikkapipo: Mummin tekemä, ku olin pieni
Takki: Lindex (L)
Farkkushortsit: Torrid (20)
Sukkikset: Lindex (44-46)
Kengät: Tarjoustalo (37)


Ja reppu H&M against AIDS


Tais vähän Jullekin tykätä mun repusta...


Käveltiinkin sitten Kaivariin ja mä pönötin nähtävästi jonku roskien vieressä. :D Mutta siellä uhkasi sataa ja sainkin hyvän syyn kaivaa esille ton mun lemppareimman sadetakin, eli Paola Suhosen Nansolle suunniteleman ihanuuden!

Oli ihan mielettömän kiva vappu, täydellisen rauhallinen, täynnä naurua ja hölmöjä tansseja. Mua ei olis saanut baariin kirveelläkään, koska mulle tuotti jo toi Kaivarissa pyörähtäminen varmaan pari harmaata hiusta. En tiedä tuunko vanhaks, vai oonko se vaan minä kun en yhtään lämpee niistä haalareista tai siis nimenomaan siitä "Haalari päällä saa örveltää"-mentaliteetista.

Nyt on aika levätä ja huomenna alkaa taas työviikko.


Miten teidän vappu meni? :)

En muuten oo kysellyt lupaa noilta, että saako niiden pärstöjä laittaa tänne, toivottavasti ne on vielä mun kavereita...

16 kommenttia:

  1. Oh, upeat sukkikset! Pitää varmaan lähteä Lindexin suuntaan ensi viikolla. :)

    VastaaPoista
  2. En itsekään välitä örveltämisestä (ja örveltäjistä), mutta täytyy sanoa että nuo haalarit on vaan niin mukavat ja kätevät! Vaikka näyttävätkin kyllä kaikkien päällä ihan typeriltä :D Mutta ei kyllä tarvitse huolehtia siitä että jos niille nyt kaatuu vähän jonkun juomia, tai likaantuvat kun istuu vaikkapa maassa jne. Haalarit on pop! (Varsinkin vappuna.)

    VastaaPoista
  3. Mä lopettelen tässä just toista opiskeluvuottani yliopistossa ja mullon ollu haalarit kaks kertaa päällä, viime ja tänä vappuna ja ai että on kyllä vieläkin puhtaat ku en kans yhtään jaksa örveltää. Tai örveltäjiä. En paljon baareissa viihdy ja eilen kun menin keskustaan näkemään paria kaveria ennen heidän vaihtoonlähtöään ni oli kyllä helppo muistaa et miks :D Vaan on ne haalarit silti ihanat! ihan hyvillä mielin sai vedellä verkkareissa pitkin keskustaa vaikka naamassa olikin kunnon meikit! voisin pitää niitä oikeesti useamminkin kun siellä alla saa pitää omia lökövaatteitaan kenenkään huomaamatta :D plus et ne kestää vettä ja saa vähän likaantuakin, whee!

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia, jotenkin hyvä fiilis oikeen huokuu ! :) ja vappubrunssit on parhaita!

    VastaaPoista
  5. Onko sun mummi käyttänyt jotain mallia tossa hatussa? Itelläni on nimittäin todella samanlainen päähine ollut pienenä :)

    VastaaPoista
  6. mulla oli nyt eka opiskelijavappu ja sain pitää haalareita. en kyllä miellä että niissä saa örveltää eikä muutenkaan hölmöillä, ja on inhottavaa et ihmiset roskaa ja käyttäytyy huonosti. mut toisaalta vappu on ihana syy kokoontua opiskelijakavereiden kanssa ja relata, varsinki ku tähän aikaan vuodesta alkaa kouluhommat tulee korvista ulos. haalarit on sellai kiva ryhmää yhdistävä juttu :)

    mut kyllähän vappuna aina kaikkea ikävääkin sattuu :/

    VastaaPoista
  7. Voi miten komeita poikia !! Huhhuh. : ) Ja miksi, MIKSI, sä laitoit kuvia noista ruoista, juuri tänään kun oon maannut yksin nälissäni neljän seinän sisässä, kun ei opiskelijan jääkaapista löytynyt mitään ja energiat ei millään riittänyt kauppaan liikkumiseen. Kaikki tuossa pöydässä, apua NAM.

    VastaaPoista
  8. Ihana asu, tykkään niin hurjasti teidän spontaanista tyylistä ja asuyhdistelmistä!

    Hatusta sain armottomat nostalgiafiilikset, monilla kavereilla oli tuollainen kun oltiin pieniä :D <3

    VastaaPoista
  9. Tee jotain itelles, sun ylipainos on sairasta, eikä yhtään ihailtavaa!

    VastaaPoista
  10. Kiitos Anonyymi! Odottelenkin tässä just puhelinmyyjän soittoa, että myis mulle jotain laihdutuspillereitä ja elämäni laatu paranisi kummasti ja olisin niin paljon onnellisempi! :)

    VastaaPoista
  11. maailman ihanimman näkösiä ruokia! <3

    VastaaPoista
  12. Itse en ole kyllä yliopisto-opintojeni aikana törmännyt tietoiseen haalariörvellys-mentaliteettiin. Muutkin kuin akateemisesti koulutetut mukittavat urakalla vappuna, eikä sitä voi siirtää ainoastaan opiskelijoiden kontolle. Esimerksiksi oman pääaineeni opiskelijoilla on paljon erilaisia vappuperinteitä, ja ne voivatkin vaikuttaa akateemisesti kouluttamattomasta etäisiltä ja vaikeasti ymmärrettäviltä, mutta annetaan kuitenkin kaikkien viettää vappua parhaaksi katsomallaan tavalla.

    VastaaPoista
  13. oon ihan eri mieltä ton sokeen kommentista, mun mielest oot aivan valtavasti laihtunut, tosi kapea, vaik oot niin kaunis et ei sitä ees kiinnitä huomioo kiloihin..

    VastaaPoista
  14. you're making this whole "i want to come to helsinki" thing sooo much more urgent for me!!!

    VastaaPoista
  15. Ihana tuo äiti-tytär-kuva :D Kauniita neitoja kaikissa kuvissa ja uuh miten maukkaannäköstä ruokaa -> keittiöön...

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.