lauantai 21. toukokuuta 2011

Päällikköhommia altaalla...

Tänään meidän kello pärähti soimaan 08:30 ja kömmittiin aamiaiselle (vähän turhan vastahakosesti suhteessa siihen kuinka superhyvä se oli) ja sieltä kipitettiin (melkein) suoraan altaalle ja oltiinki jo kymmeneltä aamulla ihan reporankana tuoleissa pötköttämässä. Eilinen matkustus (LUE:viimeaikainen meininki) paino sen verran, että ois tehny mieli vaan nukkua, mut aika menikin kartottaessa altaan reunustaa.


Ja kelpashan tuolla pötköttää, pilvettömältä taivaalta nimittäin paisto ja mukavasti välillä tuuleksi niin ei tullu ihan jumalattoman kuuma.


Ja oltiin myös varauduttu kunnon kertoimilla (Anti Age 30 kasvoille ja FAMILY PACK 30SPF myös vartalolle) :)


Oli Pepillä tuo kirja ja SPF20 aurinkorasvakin mukana, mut kummallekkaan ei tullu kauheesti käyttöö, nimittäin allaspäälliköiden tuli olla tietty valppaana kokoajan ja tuo 20 suojakerroin jätetään rusketusvalmentajan (minun) opastuksella ihan suosiolla ens viikkoon.


En muista onko ollu puhetta, mut ollaan aina lomakohteissa aikamoisia (massa)päälliköitä (ja tän illan Loton jälkeen toivottavasti myös massipäälliköitä) ja vahditaan altaan tilannetta tietty kokoajan. Tässä skannaan just päälliköiden (meidän) viereisten aurinkotuolien tapahtumia.


Massapäälliköiden viereiset aurinkotuolit on tietty altaan halutuimmat paikat ja jengi saattaa jopa vaihtaa paikkaa meidän viereen kesken päivän. Massapäälliköt tietysti hyväksyy uudet tulijat aina kohteliaalla nyökkäyksellä... Vai mitäpä sanotte siitä, että eka aamulla meidän rivi oli tyhjä, mutta kun siinä kolmen aikaan lähettiin pois niin aivan tupaten täynnä... Kyllä jengi tietää.






Tässä päivän ainoot ja pakolliset allashassuttelut. Kyllä tää 10-15 auringonotto työstä käy...

Kolmelta rynnättiin hakemaan gyro-liharullat (tää tsatziki on taivaallista!!!) ja paineltiin huoneeseen pienille unille... eli toisinsanoen herättiin äsken, eli kasilta ja todettiin, että nukuttiin neljä tuntia ja unohdettiin varata (LUE:nukuttiin varausajan ohi) huomisen retki! :D Peppi tietty vääns vastaan tossa päikkäriasiassa taas, mutta ite kampes kuitenki ekana peiton alle, kun huoneeseen kerettiin... No saas nähä mitä keksitään huomiselle! Allas tarvii päälliköt ja päälliköt altaan, joten ei huolta, jos ei retkelle päästäkään...

Pepin sanoin: "Siinä kun mä eilen sua katoin ku nukuit päiväunia niin mietin että... niin mietin että tää on LOMA, saa nukkua sillon kun haluaa!"


Ja vielä muistutukseksi niiden suojakertoimien tärkeydestä...

Amen.

13 kommenttia:

  1. Ai että kun näyttää mahtavalta paikalta!! Aika kateellisena kuvianne katselin, kun hauskaakin näyttää (yllättäen) olleen... Saako udella että oliko minkä hintaluokan matka kyseessä?
    Nauttikaahan tytöt, lomasta ja yhdessäolosta ja ulkomaan ihanuuksista! :)
    T: Riikkis

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa sinne ihanille kesätytöille! Altaalla näyttää olevan mukavaa :) Joko ootte kokeillut yöelämää siellä??

    VastaaPoista
  3. Peppi on huisin oikeessa
    lomalla saa nukkua kun nukuttaa;)

    Oikeen rentoa lomaa <3

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. En voi kyllä olla enempää samaa mieltä tuon videon kanssa.. Olen menettänyt toisen vanhemmistani melanooman takia, enkä varmaan koskaan tule ymmärtämään, miten jokin syöpä voi olla niin raju ja ihmisen nopeasti nujertava. Kesäisin on vaikeaa katsella ihmisiä grillaamassa itseään, tulee jotenkin ahdistava ja surullinen olo heidän puolestaan. Toisaalta ymmärrän kyllä senkin, että "ihanaa" aurinkoa tulee harvoin pidettynä haitallisena. Täyden ymmärryksen voi varmaankin saavuttaa vasta sitten, kun se syöpätapaus sattuu itselle tai läheiselle.

    VastaaPoista
  5. aiai nyt nauroin niin paljon, ootte aivan ihania :)

    VastaaPoista
  6. vitsit oon kateellinen.. mäki haluun ulkomaille !

    VastaaPoista
  7. Vau toi video todellakin pysäytti. Olin just ottamassa aurinkoa kun tulin välillä lukemaan blogit, ja sopivasti olen vielä 16 vuotias.. Nyt kyllä haen aurinkorasvan ja rasvaan itseni vielä uudelleen, tarkasti ennenkun menen takaisin ulos:) Kiiitos, ootte ihania<3 Ja huippu kivaa reissua!

    VastaaPoista
  8. Heissulivei! Taisitte puhua jokin aika sitten teille tehdyistä uikkareista? vai puhuittelko niistä kenties IL:än blogissa. Kuitenkin. Olisi kiva nähdä millaiset uikkarit ne ovat. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan näköstä! Oon ihan kateellinen teille! : D Pitäkää hauskaa !

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! Kiva kun päivitätte tänne =) Pepillä ihanat arskat!!! Onko niis voimakkuuksia? Pitäis ite laittaa sellaset. Nauttikaa lomasta! Täälläkin on nyt lämmintä =)

    VastaaPoista
  11. Vau, tuo video todellakin kosketti. Oma siskoni sairastaa nimenomaan melanoomaa, vasta ihan hitusen päälle 30-vuotias. Sairauden kanssa on oppinut elämään, mutta aika sen jälkeen, kun sain tietää sairaudesta, on ollut yhtä hel*ettiä. Tuntuu, ettei koskaan voi enää olla onnellinen. On aivan järkyttävää, kuinka ihmiset eivät huolehdi suojakertoimista ja naurahtavat huolettomasti, että "paloinpa varmaan 10. kerran tänä kesänä, mutta mitäs pienistä." Se ei ole mikään pieni juttu, ja minä, jos joku sen tiedän. Itsekin otan edelleenkin aurinkoa, mutta kuten aiemminkin, huolehdin neuroottisesti aurinkorasvasta. Btw, ihanaa lomaa ja kertokaa aurinkorasvalle terveisiä :)

    VastaaPoista
  12. Upeen näköstä! Oon kuullut että Kyproksella on kallista.. pitääkö paikkaansa :)??

    VastaaPoista
  13. Uikkareita näkyy ainakin tuolla FATventures-osiossa Egyptin kuvissa. :) Täällä ei olla niitä hirveesti pidetty päällä kun mennään bikineissä!

    Kyproksella vaikuttais hintataso olevan Suomen luokkaa, ei mikään halpa mut ei mikään superkalliskaan! Kyllä täällä rahaa saa menemään. :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.