sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Mustaa ja valkoista!

Eilen aamulla päätettiin, että halutaan illalla lähteä vähän laittamaan jalalla koreaksi.. Laitettiinkin viestiä Finnmatkojen Guide Onlineen ja kyseltiin parhaita bailupaikkoja, mutta sieltä opas kertoi etteivät saa suositella mitään. Guide online on pelastanut meidät jo pariin otteeseen, täytyykin kertoa siitä jossain vaiheessa lisää.




No me sitten päätettiin lähteä menemään ihan fiiliksen mukaan ja ruvettiin kävelemään ylöspäin tätä katua missä meidän hotelli on. Eipä kauaa keretty kävellä kun edessä aukesi kaikki ne klubit joista oltiin kuultu vaan tarinoita. Meitä revittiin joka suuntaan ja houkuteltiin vaikka minkälaisilla tarjouksilla, mutta haluttiin skannata koko alue läpi. No päädyttiin sitten muutamaankin eri paikkaan pyörähtämään ja oltiin kyllä puulla päähän lyötyjä kun ollessamme vessajonossa tuli eräs tyttö halaamaan ja kertomaan, että lukee meidän blogia. Siitä se riemu repesi, kun päästiin rupattelemaan suomeksi!


Loppuillaksi päädyttiin Black & White nimiselle klubille, joka nimensä mukaisesti osui ja upposi. :D Siellä soi räppi ja reggae ja nää tytöt tanssi aivan hiessä.


Mimmillä joku oma tanssi menossa.


Pepilläkin joku oma tanssi menossa..


Päällikkö ja uudet ystävät!

Ilta venyi aika myöhäiseksi (ei kuitenkaan päädytty River Reggaehen johon Inka meitä kehoitti menemään...) eikä aamulla jaksettu kömpiä edes aamiaiselle..


Vähän väsynyt päällikkö altaalla.. Ollaanko muuten kerrottu kuinka paljon rakastetaan tätä meidän hotellia? Tää on täydellisellä paikalla, täällä on täydellinen palvelu ja tää on kyllä ehdottomasti yks kivoimmista hotellieista missä ollaan koskaan oltu.


Toinen väsynyt päällikkö. Kuten monet tietää niin mun silmä haavottui tuossa joku aika sitten. Se ei kestä oikeestaan vielä ollenkaan valoa ja niinpä jouduinkin teettämään noihin mun Ray Baneihin polarisoidut linssit omilla vahvuuksillani. Ne on niin tummat etteivät päästä melkeen ollenkaan aurinkoa läpi ja pelastanut mun loman! Aion muutenkin vaihtaa varmaan kaikkiin mun Ray Baneihin omat vahvuudet, koska optikko sanoi perus aurinkolasilinssien vahvuuksilla maksavan jotain reilu 60e. Mä en nimittäin saa koko kesänä pitää piilareita luultavastikkaan. Nice!

Huomenna on jännittävä paikka, kun lähetään klo 08:30 aamulla SNORKLAAMAAN! Mulla on hirvee kalakammo eikä Mimmi osaa sukeltaa pitämättä nenästä kiinni, mutta mikäs tässä ritariässä. Me aiotaan opetella ja olla hyviä! :D

Josko sitä kuitenkin kävis tänään pyörähtämässä vähän tanssilattialla Black&Whitessa... Tämähän on kuitenkin loma...

20 kommenttia:

  1. onpas ihanan aurinkoista! :)
    Mistä pepin seepra-paita on? se on tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Snorklaamaan?! Saanko tulla mukaan, kuulostaa ihanalta! :) Muutenkin nämä kaikki tähän mennessä tulleet postaukset vaan vahvistaa mun matkakuumetta.

    VastaaPoista
  3. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!

    Kaikki kuvissa esiintyneet henkilöt siis, mutta etenkin tuo harmaapaitainen. OH MY GOD, tuokaa inhalaattori, en saa henkeä!!

    VastaaPoista
  4. Seepra-paitatunikamekko on Forumin Veromodasta! :)

    Harmaapaitaselle välitetään terkut. ;)

    VastaaPoista
  5. Näyttää tosi kivalta toi teidän hotla, ainakin toi allas alue :) Paljon Peppi maksoit uusista linsseistä? Ajattelin ite tehä samoi joidenkin aurinkolasien kohdalla :) Nauttikaan loppulomasta!

    VastaaPoista
  6. katoin tää ton teijän laittaman ihosyöpävideon ja luin vähän lisätietoa, niin tolla viidennen kuvan äijällä on satavarmasti melanooma!!!!! sanokaa sille että hakeutuu hoitoon

    VastaaPoista
  7. Oi ihanaa lomaa teille! Ma olen taman illan istunut netissa ja etsinyt lomakohdetta. Lahdetaan miehen kanssa ilman lapsia reissuun:) Olisiko toi hotelli hyva? Onko teilla muita ruokailuja kuin aamupala? Katselin hotellin tietoja ja siella mahd. mm puolihoitoon ja siella mainittiin jotain sushista:) I love it:) Ja alle 12 vuotiailta paasy kielletty. Asiaa:) Ehkæ siis sinne heinakuun alussa? Otitte akkilahdøn? Saitteko kuitenkin valita hotellin itse? Oliko kallis? Jos nyt varais niin kahdelta puolihoidolla 1750e eli aika kallis?

    VastaaPoista
  8. ääh, mäkin halua tuonne. laittakaa kuvia uimapuvuistanne!

    VastaaPoista
  9. Oi vitsit kuinka hauskaa teillä näyttää siellä olleen ja nuo allaskuvat, voi siellä on lämmintä!
    Ruskettukaa minunki puolesta :D

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Sponssaako Finnmatkat tai muu taho teidän matkaa?

    VastaaPoista
  11. you two look gorgeous as always! how do you do it?? :P love your blog!

    xox
    A_riot
    thickthreads.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Oon niin kateellinen! Snorklaaminen kuulostaa ihanalta! Mäkään en ennen pystynyt sukeltamaan nenästä kiinni pitämättä, mut sitten vain kävin sukeltelemaan ja hyppimään oikein urakalla vaikka joka kerta meni nenään vettä. Jotenki siihen kirvelyyn sitten tottu, eikä enään tunnu missään... Good Luck! Ei ne kalat kauheita oo :)

    VastaaPoista
  13. Oi rupesko edes tekeen mieli tonne, nauttikaa! :----)

    www.aamihh.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Voi apua kun Mimmillä on niin ihana sulkakorvakoru ja ootte molemmat niin valloittavan kauniita! ♥

    VastaaPoista
  15. te vaan ootte niin kauniita ja tää blogi on ihana, kiitos! :) itekin olen käynyt Kyproksella viime vuonna.

    VastaaPoista
  16. Hih, toivottavasti teidän loma on yhtä mahtava kuin meidän! Oli ollut hyvin piiitkä päivä partyboatilla ja muistin vain hämärästi törmänneeni teihin :D Sain kuulla seuraavana päivänä että olin koko loppuillan hehkuttanut kavereilleni että tapasin ne maailman ihanimmat More to loven tytöt ja oli pakko tulla tarkastamaan että pitikö se todella paikkansa ;D
    Terveisin tyttö vessajonosta

    VastaaPoista
  17. Suositellaan tätä hotellia kyllä ihan täysillä ja aiotaan tehdä asiasta ihan oma postauksensa! Täällä on ihan käsittämättömän hyvä palvelu, ei pysty välillä ymmärtämään. :)

    Tehdään Finnmatkojen kanssa kyllä yhteistyötä, tullaan kertomaan siitäkin tarkemmin myöhemmin! :)

    VastaaPoista
  18. TOOOOOOSI hieno blogi:)! Ja se VANS:in laukku oli sairaan ihana, varmasti oli toosi kiva loma. Hyvää ja aurinkoista kesää teille(::::
    T: ^^BeHappy^^

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.