tiistai 3. toukokuuta 2011

Muumeista se mörkö kertaa kaks!

Tänään nähtiin pitkästä aikaa, kun Mimmi saapui Helsinkiin. Ei oltu nähty melkeen kahteen viikkoon ja johan tässä on ehtinyt kaikenlaista tapahtua kaikenlaista. Niinpä päätettiinkin, että Mipe tulee meille yökylään ja päästään pitkästä aikaa hengailemaan kunnolla.


Hattu: H&M
Takki: Lindex (L)
Reppu: H&M Against AIDS
Paita: Forever21 (2X)
Housut: Lindex (52)
Kengät: Tarjoustalo (37)


Tänään kans kuvattiin Nanan kanssa ja kuvausten loputtua heitin päälleni tän tänään saamani haalarin, joka on myös tota H&M:n against AIDS-kampanjaa. Koko L.


Kuvailtiin kukkasia Vallilan ja Itä-Pasilan rajalla... Luontokuvaajiksi saatamme ryhtyä piakkoin.


Muumeista se mörkö kertaa kaks. :D


Pepe ja Mipe! :)


Mipe on vissiin liimannu noi shortsit ja ton takin päällensä, kun sillä ei enää muita vaatteita nähdäkkään! ;)

Oli kiva päivä. Mimmi pelasi äsken tossa vieressä Angry Birdsia ja sit se oli "nyt väsyttää" ja meni varmaan alle 2min ni se jo nukku. :D Älykäs tyyppi.

Huomenna hengaillaan taas yhdessä ja teillä onkin huomiseen asti aikaa kysyä meiltä mitä mieleen juolahtaa! Siellä on aikamoisen mielenkiintoisia kysymyksiä tullut ja odotetaankin, että päästään vastailemaan. :)

14 kommenttia:

  1. feeling the one-piece.

    VastaaPoista
  2. Seuraan teidän blogia vaikken ite maksaisi vaatteesta yli 20e (jos sitäkään). Tää on aina niin piristävää! En ikinä vain muista miten päin teidän nimet menee mutta joo,ihankun toinen teistä olisi vähän laihtunut. Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  3. Ootko miettinyt, että ette varmasti voi saada lasta ennen kuin lahdut? Itsellä oli painoa 90 kg (laihdutin ja nyt paino 58 kg.)
    T:Pirjo

    VastaaPoista
  4. Taas ihana postaus teiltä! Teijän blogi on ihana ja aito! :)

    VastaaPoista
  5. Hei ihanat ! En tajua, miten aina onnistutte piristämään mun päivää näillä teidän loistoilla postauksilla. Hirmusti sydämiä teille ! Ja ja sitte vielä semmonen pikkunen kysymys, että voiko teidät bongata tänä kesänä Provinssirockista Seinäjoelta? Olis aivan mahtavaa törmätä teihin siellä, ja jos törmään niin takuuvarmasti tuun vetäseen hihasta :) Kivaa kesän oottelua teille tytsyt!

    VastaaPoista
  6. Tehä tykkäätte suomalaisesta musiikista, ni päätän vinkata teille nyt hyvän biisin: http://www.youtube.com/watch?v=hVV1S6CzRAE
    Laulaja on nuori jäbä lappeenrannasta, tosin muuttanu helsinkii. Video tehty melkeimpä 0 budjetilla ja luulempa että tällä jätkällä on vielä tulevaisuutta suomen musamarkkinoilla ja on muuten loistava tyyppikin vielä! :)
    terveisin: ylpee ystävä! :)

    VastaaPoista
  7. oon aina luullut että sä ja mimmi asutte yhessä ja ootte aina tiiviisti yhessä mutta ette olekkaan :D oisko kivaa asua yhessä ? :)

    VastaaPoista
  8. Te ootte niin kauniita, ei voi muuta sanoa! :)

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Peppi on kyllä laihtunut todella paljon.

    VastaaPoista
  10. Mistä tollasia haalareita saa? Netistä etin muttei siel näy tota fashion against aids juttua! Pakko saada!

    VastaaPoista
  11. No kyllä ylipainoinenkin voi tulla raskaaksi. Itsellenikään ei ole ollut mikään ongelma tulla raskaaksi, vaikka ylipainoa on reilusti. Eikä tullut raskausajan diabetestä, verenpainetta tai raskausmyrkytystäkään. Voin tosi hyvin koko raskausajan. Jos lähtöpaino ennen raskautta on yli 100 kiloa, silloin äidin ja vauvan vointia seurataan äitipolilla hieman useammin kuin tavallisesti. Että rohkeasti vaan vauvahommiin silloin kun siltä tuntuu!
    Ja joku kirjoitti että neuvolassa pidetään ylipainoista äitiä automaattisesti huonona äitinä. Se ei kyllä ainakaan kotikunnassani pidä paikkaansa, oma terkkarini ja lääkäri olivat ainakin huippuhyviä ja -kivoja minulle!

    VastaaPoista
  12. En kyllä usko laihtuneeni! :)

    Fashion Against AIDS-haalarit on varmaankin melkeinpä loppuunmyyty, mutta kandee tsekata myös: http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136 ... Meillä on tuollaiset. :)

    VastaaPoista
  13. Heeei, ollaanpas sitä taas kauniina =) Ja ihanat haalarit!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.