sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Ihania ystäviä ja ihanin poikaystävä!


Eilen lähettiin sit kattomaan vihdoin leffaan se The Ugly Truth, jonka näkemistä olin odottanu jo pitkään (oli muuten odottamisen arvonen, lovelovelove). Mä rrrrakastan romanttisia komedioita ja onneks eilenkin älysin pistää vedenkestävää ripsaria, koska tiesin et kyllähän mä tuun muutaman kyyneleen tirauttamaan jälleen. Meinasin kyllä tirauttaa pari kyyneltä jo siinä vaiheessa, kun lappasin karkkipussiini Rollo-toffeita ennen leffaa.. :D Eilen mietin, et miks tykkään niistä niin paljon ja sit muistin et pienenä ollessani laivalla mä ostin niitä aina. Tai siis mulle piti ostaa niitä aina ja mulla tuleekin aina tosi onnellisii lapsuusmuistoja (yllättäen karkista, yllättäen kaikki muistot liittyy aina ruokaan :D) niistä toffeista. Syön niitä siis vaan muistojen takia, muuten en edes koskis karkkiin... ;)


Kaks valaistunutta.


Yks joka irvistelee AINA :D


Päällä:
Hattu, GT
Tukka, Hairium
Nahkatakki: GT, koko 42
Mekko: Kirpparilta, joku vanha suomalainen merkki ja tää on oikeesti hame
Leggarit: Lindex, koko 44
Kengät: H&M, koko 38

Leffan jälkeen sanoin heipat poikkikselle ja lähin näkemään mun rakasta ystävää, joka kotiutui juuri Malesiasta ja Balilta. Mun on muuten pakko päästä sinne, kuulosti niin täydelliseltä ja mua on kiinnostanut Malesia siitä asti, kun nuorena asuessani Kampissa opetin malesialaiselle tytölle suomea ja autoin sitä koulutehtävissä pari kertaa viikossa.

Suunnattiinkin kohti We Got Beefia ja istuttiin siellä monta tuntia vaihtamassa kuulumisia ja juoruilemassa. Seuraamme liittyi myös toinen ystäväni. Kyseinen herra olikin juhlinut jo edellisen vuorokauden ja oli kovin viihdyttävä, terkkuja vaan sinne. Törmäsin myös sattumalta Areziin ja siis en kestä miten sulonen se tyttö voikaan olla!


Ystävätyttö oli tuonu mulle tuliaisiks tämmösen avaimenperän. Se vissiin tuntee rakkauteni ruokaan, tää on semmonen ihana pehmee, puristeltava ja tuoksuu herkulliselle. Tästä lähtien ei ainakaan oo vaikee tunnistaa läskin avaimia..

Tänään meillä on rento päivä tiedossa.. Mä aion levätä ja parantua ja poikaystävällä on tiedossa tätä...




NHL 10 on kuulemma yks maailman parhaimmista jutuista. En oikein voi yhtyä tähän mielipiteeseen, koska ne selostukset on jotain suhteellisen ärsyttäviä aina parin tunnin pelaamisen jälkeen. Mutta toinen on onnellinen pelatessaan ja se riittää.... onneks mulla on blogi. :D

Niin ja muuten, teiltä tuli paljon huolestuneita kyselyitä mun kipeilystäni, kiitos siitä ihanat.
Sanon vaan, että muistakaa käydä ottamassa Influenssarokote. Ei kannata ikinä hommata tätä tautia! :)

Ps. Mimmi pisti just viestiä, et kävi hieronnassa ja suuntaa nyt rannalle......... Niin ja harmitteli, kun ei ole päässyt NETTIIN!


Vaihtaisko kukaan teistä tätä netissä roikkumista hyvään hierontaan ja rannalla loikoiluun?


14 kommenttia:

  1. Siis mä en tajua miks niin moni on sitä mieltä, että UT on kökkö. Ihan mielettömän hauska leffa, nauroin kans kaikki meikit poskille (katoin sen jo Lontoossa, ja mua pidettiin vähän outona, siellä on vähän erilainen leffakulttuuri, jonka kiinteä osa EI ole ulvominen naurusta) ja en muista pitkään aikaan niin hauskaa kohtausta ku se raflakohtaus...:D

    VastaaPoista
  2. Tämä blogi on niin mahtava! Mun mielestä on ihanaa että uskalletaan osoittaa se että muodikas ja tyylikäs voi olla vaikka ei ole kokoa 32-34. Aivan mahtavaa! Ootte ihania, jatkakaa samaa rataa. En ole tätä vielä lukenut tätä kun pari viikkoa ja olen ihan myyty!

    VastaaPoista
  3. Oli ihana törmätä vaikka visiittini olikin pikainen. Ja ite oot joku söpöin ikinä. <3

    VastaaPoista
  4. Hei mites sun tukka, mielettömän pitkä! Onks se muka ollu aikasemmin, vai onko mahdollisesti Saaralla jotain tekemistä asian kanssa? :)

    VastaaPoista
  5. Voi mä tykästyin tohon sun asuun! Tuo hattu on niin nappi valinta! Teillä on tosi mahtava ja rempsee blogi! Oon jo muutaman viikon tätä seuraillu. Keep up the good work, mä oon koukussa!

    VastaaPoista
  6. Onkos Pepille tullut lisää tukkaa? Ja olen jo pitkään kanssa ollut mkenossa katsoman tota leffaa, mutten vaan jotenkinole vieläkään muka ehtinyt.

    VastaaPoista
  7. Tää on paras blogi pitkään aikaan. En tiedä mistä tänne tupsahdin mutta te olette molemmat kyllä ihan loistavan kauniita ihania "pylleröitä" kuten kirjoitat =)
    Ja aikamoinen parivaljakko kyllä näytätte olevankin.. voi kun itsekin jaksaisi aina panostaa ja näyttäis ikinä puoliksikaan yhtä hyvältä kuin te melkein jokaisessa kuvassa :)
    Kiitos sunnuntain pelastamisesta

    VastaaPoista
  8. Meillä taas on kovassa kulutuksessa PS3:lla Fifa 10. Poikaystävä tekee 12 tuntista työpäivää mutta silti riittää energiaa tuolle pelille. Välillä kiristää pinnaa tuo jatkuva pelaaminen mutta oma on vikani kun sen menin hänelle ostamaan. Ja vielä minä joka vihaan jalkapalloa :D Ja täytyy myöntää että olen pikkuhiljaa alkanut itsekin lämmetä kyseiselle pelille ja innostua sen pelaamisesta. Mutta pidän vain pelistä, inhoan edelleen jalkapalloa :D

    VastaaPoista
  9. Iik miten ihanat hiukset ja kaulakoru!!!

    VastaaPoista
  10. oon niin kateellinen sulle. oispa mullaki tommonen ulkonäkö. ja heei toi bikertakki on ihana <3

    VastaaPoista
  11. Hö, oon itse kinunnut jo viikkokausia katsomaan tota ugly truthia! Kaikki naisenpuolikkaat on vaan hävinneet jonnekin ja sulhoa ei saa katsomaan romcomia sit millään. Miten onnistuit saamaan omasi mukaan? :D

    VastaaPoista
  12. Mä kävin kans katsomassa The Ugly Truthin viime viikolla ja oli ihan älyttömän hyvä. Sai nauraa vedet silmissä.:) Ja tämän blogin seuraamisen vaikutuksesta sattumoisin lappasin leffamässypussiini myös Rollo-toffeita. Nam!! :)

    VastaaPoista
  13. Blogissani on teille palkinto/haaste, jossette oo jo saanu sitä.

    VastaaPoista
  14. oon lueskellu välil tätä blogia ja tykkään ihan hirmusesti, on niin söpö, pirtsakka ja hauska :D ootte molemmat tosi nättejä ja ootte sulosia just tollasina, mut mun mielest tuota "pyöreyttä" ei tarviis ain korostaa teksteis ja kertomal kokoo ja silleen. mut muuten ihana blogi :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.