sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Nottingham is nice!

Saavuin perjantaina illalla Lontooseen, jossa Nina olikin mua vastassa heti Paddingtonissa. Täällä Lontoossa aika monta kertaa käyneenä suosittelen kaikille sydämellisesti junan ottamista Heathrowlta kaupunkiin. Joko ihan perus (kestää kauan) tai sitten erittäin kätevä Heathrow Express, joka kestää 15min ja niitä lähtee about 10min välein. Siitäkin kannattaa valita roundtrip suoraan, niin säästää pari puntaa. En tosin tätä koskaan itse muista ja otan aina ykssuuntasen,joka maksaa muistaakseni 19 puntaa, eli olisko se jotain 24e. Taksi on hidas ja onkin raskasta istuskella ruuhkassa, kun tietää että pääsisi junalla niiiin paljon nopeammin. 
Jouduin alkuviikosta Heathrowlla sellaiseen nöyryyttävään turvatarkastukseen, jossa pengottiin kaikki mun kamat kahdesta laukusta alusvaatteita myöten, kaikkien ihmisten edessä ja jossa kesti varmaan sata tuntia. Kun vihdoin pääsin sieltä, päätin palkita itseni viime kuukausien hc-työskentelystä ja kävelin Miu Miun liikkeeseen. Oon jo pitkään himoinnut Miu Miun lompakkoa ja nyt valkkasin sen yksilön, jonka kiikutan kassalle. Toi musta sopii joka tilanteeseen ja oonkin käyttänyt sitä nyt mun "iltalaukkuna", koska sinne mahtuu just sopivasti korttien lisäksi puhelin ja huulipuna.

Lontoosta otettiin juna Ninan poikaystävän Jimin luokse Nottinghamiin. Jim ja Nina asui täällä ennen yhdessä, mutta Nina muutti Lontooseen vuosi sitten. Nyt Nina on valmistunut sisustusarkkitehdiksi ja suunnittelee kenkäputiikkien sisustuksia ympäri maailmaa. Me ollaan Ninan kanssa käyty musiikkiluokka yhdessä ja onkin ihanaa, kun edelleen juttu luistaa täydellisesti. Nottingham on aivan todella hurmaava paikka, toivottavasti pääsen tänne uudestaan!

Löysin Jimiltä tämmösen Louis Vuittonin matkalaukun suoraan 60-luvulta. Saattaisin ehkä haluta tän.

Eilen oltiin syömässä aivan supertäydellisessä intialaisessa ravintolassa, joka kiilasi heti mun lemppariravintolat-listan kärkeen. Mikäli ootte koskaan täälläpäin, niin suosittelen Anokia.

Tänään matkataan takaisin Lontooseen, koska huomenna meen käymään Universalin head officella ja tiistaina Suomesta lentää pari toimittajaa ja Novan kisavoittajat, jotka vien katsomaan legendaarista Mark Knopfleria. Keskiviikkona lennän Suomeen ja meen suoraan Diandran yksityiskeikalle juontelemaan Mimmin kanssa. Mulla on karmea nuha, joten katsotaan miten selviän tulevasta viikosta.

Ihanaa sunnuntaita teille, Nottingham kuittaa!

8 kommenttia:

  1. Apua, Nottingham on kyllä ihana! Tuli vierailtua viime keväänä parin päivän ajan, pistikö sullakin silmään miten vähän (auto)liikennettä siellä on? Positiivinen yllätys oli kylläkin :)

    VastaaPoista
  2. Joo! Tää on ihanan kompakti ja on kiva, kun voi kävellä kaikkialle!! :)

    VastaaPoista
  3. Mä en nyt pääse yli tosta aivan uskomattoman upeesta matkalaukusta. Oon etsiskellyt sopivaa laukkua sisustuselämentiksi piristykseksi tylsään kotiini ja se olis siinä. Taitaa vaan olla hiukan liikaa hintaa mun kukkarolle. Oi nottingham, ehkä vielä itsekin pääsen piipahtamaan siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kuulemma joku löyty jostain antiikkimessuilta ja makso £150 :D VÄÄRYYYYYYS!!!

      Poista
  4. Mä suosittelisin ottamaan Heathrowlta tuben. Sillä pääsee esim. Victorialle ja luonnollisesti ihan minne vaan. Yks matka maksaa muistaakseni n. £5 ja samalla pääsee pienelle maisema-ajelulle ennen kun metro sukeltaa tunneliin lähempänä keskustaa. Matka tosin kestää ruuhka-aikaan n. 45min, mutta tulee tosiaan paaaljon edullisemmaks kun juna :)

    Hyvää Lontoota Pepe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lähinnä pointtina just olikin toi nopeus Heathrow expressissä. Sillonku ei ole kiire niin tube on hyvä! :)

      Poista
  5. yes nottingham is great I spend my full day with wearing my Scrubs on there........

    VastaaPoista
  6. Nottingham <3 Vietin siellä elämäni parhaan puoli vuotta. Olen nyt niin kateellinen. :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.