keskiviikko 19. syyskuuta 2012

MTL Jyväskylässä pt 1

Oltiin parisen viikkoa sitten Jyväskylän Sokoksella juontokeikalla Iinan kanssa. Mou on ihana pikkunen.

Koska jyväskyläläiset on niin ihania, oli Sokoksen Satu järkännyt meille ihan mielettömän kivan yllärin myöskin. Päästiin nimittäin perjantaina töiden jälkeen nautiskelemaan Hotelli Paviljonkiin ja meille tarjoiltiin myös ihan jumalainen illallinen ravintola Trattoriassa.


Tyynyjä oli eri kokosia ja paksusia. Me ollaan jo nykyään niin diivoja, että kaivataan Tempureita kaikkialla, mutta jokainen sellaisen omistava tietää miten mikään, ei mikään tyyny ei voita sitä omaa tyynyä. Löydettiin kuitenkin kumpainenkin mukava tyyny tästä sängystä.

Niin siis puhun sängystä, koska meillähän piti tietenkin olla taas parisänky!





Hotellipäällikkö muisti meitä kuohuvalla. Kiitos tästä!

Väsyneet matkustajat matkalla syömään.


Apua nyt tulee nälkä, kun alkaa fiilistelemään näitä. No koitetaan kuitenkin...
Alkupalat. Toi mozzarellavaahtosysteemi oli niiin hyvää. Samoin tuo kala. No oikeesti kaikki humpsahti alas hetkessä.

Tää RISOTTO! En kestä. Rakastan risottoa, mutta en koskaan tee sitä ite. No joku lukija olikin kehottanut käymään maistamassa tätä ja mä voisin pelkästään tän jumalaisen risoton takia mennä tonne ravintolaan uudestaan. Ten points!

Ja nämä.. Hetkonen olihan nää nyt lammasta? (Mimmi pyörittelee päätään Afrikassa jos ei), mutta siis nämä oli myös jumalaisia. Samoin tuo perunapaistos. En ite syö oikeastaan ollenkaan perunaa, mutta nyt hotkin menemään. NamNamNam!!!

No kyllähän meidän juomapuolestakin huolehdittiin ja koska en pidä jälkiruokaviineistä, niin sain tällasen superherkullisen mojiton. Kuten näkyy, niin osui ja upposi!

Mimmi puolestaan nautti lämmintä.

Suklaakakku suli suuhun ja siis se on vaan käsittämöntä miten lämmin suklaakakku, mansikat ja vaniljajäätelö toimii aina vaan.

Illalla Iina lähti vielä leffaan, mutta me jäätiin huoneeseen köllöttelemään. Hauskuutettiin itseämme ottamalla kuvia Photo Boothilla ja kun huomattiin Iinan palanneen huoneeseensa, niin kääriydyttiin alasti peittoihimme ja juostiin Iinan huoneeseen. :D Se ilahtui varmasti.

Unet oli todella hyvät ja aamulla jo Mimmin kanssa mietittiin, että maistuikohan aamiainen täälläkin samalta.

NO EI MAISTUNUT! Jyväskylä kiilasi Sokos hotellien parhaat aamiaiset-listassa suoraan kärkeen. Paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mansikka-raparperimehu kruunasi potin. Syötiin paljon ja Iinan kanssa ei suostuttu poistumaan ennen kun saatiin pannukakkuja.


Niin mitä sanoin pannukakuista?

Siinä vielä ihana ravintola.

Hotellilta suunnattiin kohti Sokosta ja meidän stailattavia. Tästä tulee oma postauksensa. Yö Paviljongissa oli ihan mieletön ja tällaiset rentoutukset tulee todella tarpeeseen. Ens kerralla halutaan mennä rauhassa saunomaan ja ottaa kaikki irti.

Vapaa-aikana pitäisi tehdä enemmän tällaisia "minilomia", koska kotona sitä tulee helposti vaan rösähdettyä sohvalle kattomaan telkkaria.

Kiitos hotelli Paviljonki, Trattoria ja Satu että viitsit järjestää tällaisen ilon meille. :)

MORE TO LOVE SUOSITTELEE!!

10 kommenttia:

  1. Mua niin pelotti lukea tätä! :D Serkun kanssa jännitettiin chatissa yhdessä. <3

    No ei vaan. Näytän ihan vauvalta potkupuvussani, pitänee harkita värin vaihtamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha! Suvun ja tarjoilijan kohtaaminen jätettiin suosiolla pois tekstistä. ;)

      Poista
  2. ommm tuli kauhee himo noihin herkkuihin ! :<

    VastaaPoista
  3. Missäs huoneessa olitta? On nimittäin aivan identtinen kuin huone missä olin kans jokunen aika sitte, jonninaikasen ikkunakuvan perusteella ainakin samat näkymätkin.. Oon siis harrastanut seksiä samassa sängyssä! :D HEHEE hyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista kyllä. Useat huoneet oli samanlaisia, eikä tossa tainnut olla kuvaa meidän ikkunasta otettuna. :) Eli äläpäs vielä intoile. :D

      Poista
    2. Aikaisemmin tais olla feispuukissa kuvanen? ;D vai oottako käynee uuestaan? :D

      Poista
  4. herranen aika. aikonaan asuin 3 vuotta jyväskylässä, tosin siitäkin on 4 vuotta aikaa, kun pois muutin. on muuten PIKKASEN muuttunu toi paviljongin alue, kun kuitenkin oletan, että on lutakossa, missä itsekin silloin asuin. pitäis varmaan mennä käymään jyväskylässä taas pitkästä aikaa ihmettelemässä muutoksen tuulia!! :D

    VastaaPoista
  5. Tää ei liity tähän postaukseen, mut laitan sen tähän. Olis mukava kuulla, miten Pepin autokoulu on sujunut. :)Mäkin käyn parhaillaan autokoulua, niin ois kiva kuulla sun autokoulukokemuksia. =)

    VastaaPoista
  6. no voi vitsi, asun tossa ihan ton hotellin vieressä ja olisin tullut kattomaan teitä sinne sokokselle, mut en kerinny! seuraaval kerralla sitten :p

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.