maanantai 3. syyskuuta 2012

Haluatko mukaan Gossip-raatiin?

- Gossip-yhteistyö -


Oltiin lauantaina Jyväskylän Sokoksella ja tästä se Gossip-syksy taas lähtee käyntiin...

Gossip-mallisto on ollut myynnissä nyt vuoden ja olemme päässeet viemään eteenpäin niin omia, kuin myös teidän mielipiteitä sekä väreistä, että malleista joita mallistoon kaivataan. Jotta saisimme äänemme yhdessä vieläkin paremmin kuuluviin, on nyt myös sinulla mahdollisuus vaikuttaa ja päästä jäseneksi meidän emännöimään Gossip-raatiin, joka kokoutuu muutaman kerran nyt syksyllä täällä Helsingissä ja jonka tehtävänä on kehittää mallistoa yhä eteenpäin ja enemmän kaikkien meidän plussakokoisten tarpeita vastaavaksi :)

Raatiin otetaan viitisen henkilöä ja raati työskentelee yhdessä meidän, Gossip-malliston mallisuunnittelijan ja hankintapäällikön kanssa. Raadin työstämät tuotekokonaisuudet julkaistaan ensi vuoden puolella. Palkaksi osallistumisesta pääset siis seuraamaan aitiopaikalta koko tuotantoprosessia suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi ja aina myymälään saakka. Ja myöhemmin saat tietysti palkaksi myös itse suunnittelemiasi tuotteita!


Jos kiinnostuit ja pääset osallistumaan suunnittelukokouksiin parina arkipäivänä nyt syksyn aikana, lähetä lyhyt ja ytimekäs hakemus osoitteeseen gossip@sok.fi 16.9.2012 mennessä.

Liitä hakemukseen seuraavat tiedot itsestäsi:

- Ikä
- Vaatekoko
- Pituus 
- Onko sinulla S-etukortti?
- Asuinpaikkakunta
- Kerro lyhyesti itsestäsi ja suhteestasi muotiin
- Millaisia pukeutumishaasteita olet kohdannut ja mihin asioihin haluaisit tarttua?
- Mitä merkkejä yleensä ostat ja mistä teet ostoksesi (esim. verkkokaupat, tavaratalot, hypermarketit, erikoistavaraliikkeet)?
- Miksi meidän tulisi valita juuri sinut raatiin?

Liitä mukaan myös kuva itsestäsi, joka ilmentää tyyliäsi. 

Jäämme innolla odottelemaan hakemuksia, nyt on meidän aika yhdessä vaikuttaa! :) 

19 kommenttia:

  1. hei, valitettavasti en pääse helsinkiin asti raatiin, joten ilmaisen nyt yhden kehittämisidean näin sähköisesti. Nähtäväks jää meneekö tämä koskaan sen pidemmälle, mutta yritetty on.
    Eli käytän itse plussakokoisia vaatteita 44/46. Ongelmani kuitenkin on se, että vaikka muu kroppa viihtyisi enemmän kun mielellään juuri gossipin mallistossa, varsinkin housuissa, niin rinnat eivät ole suhteessa yhtä isot. Eli paidat ja mekot jäävät ostamatta, koska kaikissa plus-kokoisissa vaatteissa on ajateltu, että myös tissit ovat isot. Joillakin onnekkaillahan ne on, mutta on olemassa myös meitä päärynävartaloisia, joilla on kurveja kaikkialla muualla paitsi rintamuksen kohdalla. Ihan vain näin kehitysideana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä pointista. Juurikin tämän takia tarvitaan raatiin eri kokoisia ja vartalomalliltaan erilaisia ihmisiä :)

      Poista
    2. Meinasin juuri itsekin kommentoida samasta ongelmasta! Pluskokoisilla naisilla ei aina valitettavasti ole isot rinnat. :(

      Poista
  2. Ite sitten taas olen ekan anonyymin kanssa päinvastaista vartalotyyppiä, vaikka vaatekoko on suunnilleen sama. Rinnat löytyy, ja usein napitusten kanssa onkin tuskaa, kun aina vaan kinnaavat. Sen sijaan takapuoleni ei ole mikään supersize, joten monesti käy niin, että housut kiristävät vyötäröltä mutta takapuolessa tai reisissä saattaa olla jopa väljää. Kovat on haasteet vaatemalliston mitoittajilla siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. On mukava päästä ihan oikeasti mittailemaan vähän useampaakin meistä plussakokoisista :) Toivotaan, että raati tulee helpottamaan myös mitottajien työtä!

      Poista
  3. Multa puuttuu kanssa tissit vaikka muuten kokoa löytyyki! Aion tehä iha mielettömän hakemuksen ja erottua edukseni. Kiva kun annoitte hyvän varotusajan! Tästä lähtee :D

    VastaaPoista
  4. Onko Peppi kuvassa oleva mekkosi Gossipin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole! En ole kerennyt käydä sovittamassa vielä Gossipin uutuuksia. :)

      Poista
  5. Saisiko tähän laittaa kommentin sekä Gossipin että yleensäkin +koon malleista? MIKSI niin suuri osa yläosista on hihattomia (etenkin kesällä) tai ihan mitättömällä parin sentin hihalla varustettuja? Tosiasiahan on, että vain hyvin, hyvin harvan plus-kokoisen naisen käsivarret kestävät hihattomat paidat eikä aina haluaisi käyttää boleroita/neuletakkia tms. paidan päällä.

    Tuossa ekassa kuvassa vasemmanpuoleisella henkilöllä (sorry, en tiedä nimiä, vähän noloa...) on sellaiset hihat jotka menettelisivät jotenkin, kun taas oikealla on minun käsivarsilleni aivan liian lyhyet hihat.

    Ugh, olen puhunut. T: Erni

    VastaaPoista
  6. Hertsyykkeli en kai ole liian pienikokoinen tähän hommaan :O kokoni on 42/44 tai noi vaihtelee paljon mahan suhteen. Itselläni on olemattomat tissit vatsan kokoon verratuna :(

    VastaaPoista
  7. Ja miksi ison koon vaatteissa kaikki on aina kukkaa ja hempeuttä? Missä on rouheammat rokkivaatteet? Inhoan kukkia ja röyhelöitä ja pastelleja ja beigeä ja liehukkeita. Tahtoisin pääkalloja, klassisia juttuja isossa koossa ( perusbleiseri, neuleet jne mutta hieman räväkämmällä otteella) tai jotain erikoista ja yllättävää. Ja se ongelmakohta on maha. Farkut menee muuten mutta mahasta kinnaa, jos ottaa isomman niin liian isot takapuolesta ja reisistä. Paidat hankalia kaikin puolin.

    VastaaPoista
  8. olen 50-vuotias nainen ja käytän kokoa 50-54. olin ällistyksestä mykkä, kun alkukesästä tutustuin gossipin mallistoon ja innostuin sovittamaan keltaisia farkkuja. jestas; housut istuivat kuin hansikas!

    mun vyötärö-haarusväli on matala ja siksi useimpien sovittamieni housujen vyötärönauha nousee korviin asti :/
    gossipin housujen mitoitus on mun tuntemistani malleista toiseksi paras.

    peesaan edellistä kirjoittajaa; laittakaa kesäpuseroihin kyynärtaipesiin ulottuvat hihat! ei aina jaksais käyttää jakkua peittämässä paksuja alleja :/

    ps. ne ihanat keltaiset housut jäivät ostamatta, sillä en käytä värillisiä housuja. mustaa, mustaa, mustaa ja muutama väriläikkä piristeeksi :). tuolloin mustassa värissä ei ollut enää kokoja...

    tsemppiä suunnittelutiimille!




    VastaaPoista
  9. Mukavaa, että etsittä mukaan eri kokoisia ja mallisia naisia. Itse en pääse osallistumaan, mutta toivon että otatte mukaan raatiin myös jokusen päärynämallisen naisen. Gossipin vaatteet ovat kivoja, mutta eivät tähän minun vartalonmalliini istu ollenkaan. Muutama omenamallinen ystävä sen sijaan on kehunut mallistoa paljon.

    VastaaPoista
  10. Heiii!
    Minulla ei ole todennäköisesti mahdollisuutta tulla Helsinkiin asti, joten kerronpas vaatehuolistani nyt täällä;
    Vaatekokoni on yleensä 40-44 (paidat) ja housut 44-46... Ongelmani kuitenkin on siis farkkujen kanssa se, että ne ovat reisien kohdalta aina liian pienet ja vyötäröltä putoavat päältäni! Metsästän farkkuja aina yli 2h ja silti harvemmin löydän sopivat... Reiteni (ja takapuoleni..) ovat siis suuret verrattuna muuhun kroppaani ja olen _TODELLA_ kyllästynyt tappelemaan tämän housuasian kanssa! Miksi isoreisisille ei tehdä farkkuja, jotka olisivat vyötäröltä kuitenkin "pienemmät" pysyäkseen päällä? -.-

    VastaaPoista
  11. Terve kaunottaret!
    Komppaan ehdottomasti yhtä anonyymia siinä, että rouheus olisi oikein tervetullutta mallistoon. Printit voisivat välillä olla isompia ja aiheet enempi "tummanpuhuvia ja katu-uskottavia", nyt on ollut paljon sellaista pikkusievää (liekö kesäsesongilla tekemistä asian kanssa).
    Monet Gossip-malliston vaatteet ovat leikkaukseltaan hieman pussimaisia. Pussimaisuus imartelee harvoin pyöreää, joten ehkä enemmän tyköistuvia vaatteita seuraavan sesongin valikoimaan?
    Erityisen vaikeaa on löytää kauniita, muodikkaita päällysvaatteita, valikoima on niin suppea monessa plus-koon mallistossa (ehkä 1 päällystakki/sesonki). Ehkä Gossip voisi tarttua tähän ja tuoda meille parikin käytännöllistä, mutta hyvännäköistä takkia talveksi? Eri värit plussaa! (vaikka valitsen kuitenkin sen mustan ;))
    Meitä isoluisia on montaa eri mallia. Voisiko malliston vaatteita "jaotella" silmällä pitäen omena-, päärynä- ja tiimalasivartaloita?
    Viimeisenä toiveena vähän blingiä! Siis mukavia ja edullisia, mutta tyylikkäitä ja ajantasaisia bilevaatteita kiitos! Vaikka jo pikkujoulukaudeksi. Rintavan ja mahakkaan tuntuu olevan vaikea löytää erityisesti näyttäviä yläosia juhlia varten.
    Toivottavasti ammennatte ideoita myös näistä blogin kommenteista ;) Olisi ihanaa osallistua teidän raatiin, mutta on niin paljon tekemistä syksylle, että antaa muiden hakea :)

    VastaaPoista
  12. Haluaisin heittää vähän kommenttia liittyen asiaan, josta joku jo mainitsikin! Suurien kokojen vaatteet ovat usein "mammamaisia", jolloin varsinkin isokokoisemman nuoren on vaikea löytää kauniita vaatteita. Mahtavaa olisi, jos tavallisia paitoja ja housuja sekä tyylikkäitä vaatteita saisi isoissa koissa. Nykymaailmassa kun on yhä nuorempia ylipainoisia. :(

    VastaaPoista
  13. Mä olen varmaan kooltani sellanen väliinputoaja, että 42-44 -kokoisena ja pitkänä ihmisenä on vaikeaa löytää vaatteita perus Gina Tricotista ja H&M:ltä, mutta sitten taas "isojen tyttöjen" mallistot on liian isoja. Tai oikeastaan väärän muotoisia eli esim. paidat ovat lyhyitä ja leveitä, kun itse kaipaisin vaatteisiin sitä pituutta, etteivät jää napapaidoiksi.

    VastaaPoista
  14. Miksi kaikki Gossip -puserot on tehty vanhoja ruususatiinilakanoita muistuttavista kankaista ja röyhelöistä? Ei 60 v. virkanainen voi sellaisia käyttää! Katsokaa mallia Tricanalta, Q'neillitä, Chaloulta jne.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.