tiistai 25. syyskuuta 2012

Mimmin Missoni x Lindex lempparit !

Tänään se sitten tuli kauppoihin, nimittäin Missonin ja Lindexin UPEA yhteistyömallisto. Ajattelin tietty, että ei tässä hätää, noita tuotteita kun tulee kaikkiin Lindex-myymälöihin ympäri Suomen, mutta näköjään ainakin nettikaupassa alkaa hyllyt ammottaa jo tyhjyyttään ja mulle iskemään pikkuhiljaa paniikki! :D On ehkä piipahdettava hakemassa viimeistään huomenna vähän sahalaitaa kaappiin! 

Alla olevat kuvat ovat viestintätoimiston pressitilaisuudesta, jossa hypistelimme mallistoa pari viikkoa sitten ja jossa menin ja ihastuin aika moneen tuotteeseen...




Mallistossa löytyy paljon aivan ihania vaihtoehtoja myös lapsille. 


Tämmönen nahkaclutch mulle kiitos!


Tämä on kertakaikkisen upea veska, eli haluan! 




Roosa nauha-ranneke jonka koko 10€ hinnalla tuetaan kampanjaa. Muutenkin koko mallistosta menee 10% Roosa nauha-kampanjan tukemiseen. 


Näissä ballerinoissa kelpais köpötellä.


Tämä on minun rakkausneule, joka on vaan saatava! 

Uppooko Missonin sahalaitakuosi, vai saatko siitä migreenin? Ihastuitko johonkin Lindexin ja Missonin yhteistyömalliston tuotteeseen yli kaiken? Oletko kenties jo hankkinut tuotteista jonkun?

12 kommenttia:

  1. Nyt on kyl sanottava et karseeta.Tuli ihan oman mummon vaatteet mieleen tästä kuviosta.En tiiä mistä moinen mielleyhtymä putkahtikin päähäni.Käyn kyllä tutustumassa jos vaikka ihastuiskin johonkin mutta eka reagtio oli tuo että "mummo"

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja, itse olen ehtinyt vilkaisemaan noita tuotteita vain ohimennen, mutta ihanalta näyttää! Rakastan missonin sahalaitakuosia, ja tässä mallistossa unelmoinnin kohteena ovat varsinkin nuo balleriinat ja eräs ihana neule! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Heippa
    Voisitteko päivittää joskus tuota FAQ sivua? ( Jonka mukaan olette 26v :P ) Kiitos :) <3

    VastaaPoista
  4. Minä myös sanon, että aika kamalan näköistä sahalaitakuviota ja värejä. Jostain omasta lapsuudesta palautuu tommoset kuosit ja värit. Ballerinoissa menisi just ja just mutta ei tommosessa jättisuuressa neuleessa.

    VastaaPoista
  5. IHANA toi rakkausneule, haluuun sen heti! :D :)

    VastaaPoista
  6. Kävin aamulla Foorumin Lindexillä ja siellä oli täysi kaaos päällä. Monet tuotteet alkoivat loppua, esim kietaisuhameet menivät minuutissa. Noissa on kyllä ihmeellinen kokoluokitus, kaikki vaatteet ovat tosi reilun kokoisia, joten luulen että moni nettikaupasta tilannut saa pettyä kun on vahingossa tilannut liian ison.

    VastaaPoista
  7. Hahhaa! Kerrankin siis liian isoa liikkeellä, L/42 koossa, ihan hulppeaa!!! Pullerot tykkää:)

    Hellu

    VastaaPoista
  8. Kävin ruokkiksella paikallisessa Lindexissä hiplailemassa kyseistä mallistoa ja päädyin kokeilemaan v-kaula-aukkoista neulemekkoa. Koko oli reilu meikäläisenkin pullerokropalle, mutta jouduin sitten toteamaan, että ehkä tuo vaakaraitainen saharaitakuviointi ei ole se kaikkein imartelevin omalle omenapömppövatsalle! Kauniita kuvioita ja värejä vaatteissa kyllä oli, mutta ei sitten ehkä kuitenkaan..

    VastaaPoista
  9. parin mainoksen jälkeen ootin iha hirveesti tätä mallistoo, mut vaikuttaa vähän pettymykseltä. en oo tosin vielä kauppaan asti ehtiny, mutta mitä nyt on nähny just blogeissa. ehkä vielä löydän sieltä jonku super-ihanuuden itelleni :))

    VastaaPoista
  10. Kuosit on kauniita, mutta värit ei, en ole henk.koht. murrettujen värien ystävä. Tulee liikaa ysäri mieleen :-D

    VastaaPoista
  11. Kävin ostamassa malliston sateenvarjon. Jotain oli saatava, mutta vaatteissa en oikein tykkää tuon tyylisistä kuoseista. :D

    VastaaPoista
  12. Ihastuin ja ostin kaksi pipoa kumitytöille, mutta toinen ei tarvi. Näin jollain naisella sellasen pipon ja koittelin omaan päähän, mut ei oikeen mahtunu :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.