maanantai 2. elokuuta 2010

Virginia part 1!

Te ootte ihan hirveesti pyydelly postauksia meidän reissusta ja eräs anonyymi jo ilmoitti lopettavansa meidän blogin lukemisen, koska niitä ei oo tullut. :D Oonkin tänään vihdoin käynyt läpi meidän kuvia ja ensimmäisenä vuorossa onkin esittelyä täydellisestä lomasta. Me ei oikeesti otettu edes reissussa ihan hirveesti kuvia, koska me haluttiin lomailla ihan kunnolla. Nyt ehkä vähän jopa harmittaa, koska olis ollu kiva katella niitä, mutta toisaalta - oli niin täydellistä vaan lomailla ja fiilistellä kaikkea ilman kameraa.


Muutaman päivän Nycissa oleilun jälkeen siis siirryttiin Outin luokse Burkeen. Outi on siellä au pairina ja olikin supersiistiä päästä näkemään neidin kulmat.


Tässä "kotikatumme" Täydellinen, sanoisinko.


Mimmi laittaa lippua ojennukseen.


Näitä Outi sitten siellä paimentaa, ihania ihania tyyppejä!!!


Huristeltiin Wall Martiin..




Me seottiin tuolla. :D Kaikki oli niiiiiiin siistiä ja parasta ehkä oli se, että Kool Aidia sai tukkupakkauksissa. :DDD Tuotiin sitä hirveet kasat Suomeen!


Koipia.


Suomessa etitään asuntoja ja polkupyöriä, Amerikassa lapsia. :(


MMMMMMMMMM! Muistettiinko jo mainita, että noi makso kaks dollaria purkki?!?!?!?!? SIIS ALLE 2 euroa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kenkäsaalista meidän ensimmäisen viikon osalta. Onneks toinen viikko oli sen verran kiireinen ettei keretty enää shoppailemaan.. :D Edessä on Pepin monoja, seuraavalla rivillä Mipen monoja ja takana molempien. :)

Seuraavassa osassa lisää kuvia Virginiasta, sitten voidaankin siirtyä taas Nyciin. :)


22 kommenttia:

  1. omg! i want to try those Ben&Jerrys!!

    VastaaPoista
  2. Heippa tytöt!

    Tiesittekö, että koko teidän blogin lukemiseen menee neljä päivää (tai sit mä oon vaan tosi hidas lukija..)?

    Olen ollut tietoinen teidän blogista kyllä ihan alusta lähtien, en vaan jostain syystä koskaan päätynyt lukemaan postejanne. En sitten tiedä mikä päässä naksahti viisi päivää sitten kun muistin teidän blogin ja aloin lukemaan. Ja ainoat lukutauot mitä olen tässä päivien aikana pitänyt on unitauot ja ruokatauot. Ihan tajutonta. Ihan kuin olisin lukenut hyvää kirjaa! Koska teidän blogissa on kaikkea sitä mitä hyvältä kirjalta voi odottaa: sitä lukee välillä hymyssä suin, välillä kyyneleet silmissä ja välillä hulluna räkättäen teelusikallinen pissaa housuissa (esim noi Mimmin videopostaukset, huhhuhhhh :D). Ja pääasia tietysti on, ettei sitä lukemista malta millään lopettaa!

    Sitten kun loppuun asti pääsin, mua alkoi harmittamaan että olen herännyt tähän teidän blogiin hiukan "myöhässä", asun nimittäin tällä hetkellä New Yorkissa ja olisin mielelläni teille näyttänyt muutaman kivan paikan, sen verran ihanilta tytöiltä vaikutatte! Toivottavasti tulette pistäytymään toisenkin kerran! :)

    Nyt tällä hetkellä on hiukan tyhjä olo kun ahnehdin kerralla kaikki postit, koska nyt täytyy ootella jonkun aikaa ennen kun tulee lisää. Höh. Mutta ehkä mä maltan.

    En nyt pysty lopettamaan hymyilemistä, oon niin hyvällä tuulella kaiken lukemani jälkeen.

    Kiitos!

    T: Keskikokoinen suuri fani New Yorkista

    VastaaPoista
  3. Noi tossut + Benjerryset, ooh! Tossuista tokan rivistön oikeenpuolimmainen pari on superihana, olisko heittää tarkempaa infoa niiden mallista? Haluisin koittaa metsästää netin ihmeellisestä maailmasta.

    VastaaPoista
  4. mites noi B&J maut ja toi hinta! ei oo todellista :D
    ja taas yksi syy lisää lähteä käymään siellä isossa maassa, merten takana ;)

    VastaaPoista
  5. Ben and Jerryyyyyyys ja 2 euroa? Epäreilua, nyt tuli kyllä muutto.

    VastaaPoista
  6. Minä olen joku aika sitte alkanu seuraan tätä teidän blogia, ja onko kukaan muu niin positiivinen niinku te? ei varmaan! Näitä teidän juttuja on mukava lukea koska niistä tulee aina itekki hyvälle tuulelle! :)

    VastaaPoista
  7. Miks muka tuolla on noin halpoja B&J ? :-oo Ja tollasia makuvaihtoehtoja, Suomeen kans enemmän lisää uusia ! :D

    VastaaPoista
  8. IHania popoja :) ♥

    VastaaPoista
  9. Tota Cheesecake & Brownies -makua oli ennen Suomessa, sit se vaan katos. En tajuu miks Suomessa on vaan tylsät maut, kai vaan ne menee suomalaisille kaupaks.

    Onko joku nähnyt jossain vielä Cheesecake&Brownie-makua Suomessa??? Se on ihanaaa. Noita muita makuja en oo koskaan maistanut, onko meillä mitään noista ollut myynnissä? Tulispa pian.

    VastaaPoista
  10. ÄÄÄÄ! Haluan syyä nuo kaikki beejiit!

    VastaaPoista
  11. "eräs anonyymi jo ilmoitti lopettavansa meidän blogin lukemisen, koska niitä ei oo tullu"


    voi kauhea mikä uhkaus :DDDD
    mut tossa tokalla rivillä nuo vasemmanpuoleiset kengät.... mums ♥

    VastaaPoista
  12. Wow ihania kenkiä O.O ja ben&jerry's nam... toi pistachio on varmaa hyvvee :DDD ja muutenki rakastan teiän blogia ootte ihan super nättejä molemmat :))

    VastaaPoista
  13. Ä-R-S-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä kun suomessa ruoka on niin kallista. Tai no ruuat ja "ruuat" :D.

    Ei tarvitse mennä kuin Viroon asti niin kaupasta saa lähes mitä vaan alle eurolla, hedelmistä ja vihanneksista puhumattakaan -__-.

    Kahviloissa sait eurolla ison leivoksen ja kahvin, Suomessa et saa leivosta vissiin alle kolmeen neljään euroon... Kahvista puhumattakaan!

    Juuri näiden suomihintojen takia uhrauduin ostamaan ensimmäisen B&J-jäätelön kuukausi sitten ja njam! Virossa en sattunut niihin törmäämään - ehkä ihan hyvä vaan jos ovat siellä edullisempia x).

    VastaaPoista
  14. Voi vitsi et nauroin tolle anonyymi jutulle :D Voi kun pääsis joskus Amerikkaan, haluisin sinne tässä joskus au pairiksi.

    VastaaPoista
  15. heii ! oli ihanaa lukea teiän blogia tältä & miss mixistä = ) ♥ , todella ihania noi kengät <3<3<3 , kiinnoistais tietää onko noi saman hintaisia kuin suomessa , jaa paljon ne makso ? = )♥

    VastaaPoista
  16. herran jumala mitä ihania kenkiä ja jädeä!!!!!!!!!!!!!!!!!! pyörryn

    VastaaPoista
  17. Melkein kaikki noi lenkkarit oli 30-40 dollaria eli huomattavasti halvempia kuin Suomessa! :) Noi mun air maxit (eturivi vasemalla) tais maksaa 70 dollaria, mutta Suomessa olis ollut tuplat. :) Mimmin pusuhuuli Vansit makso 7,5 dollaria ja Converset oli 40 dollaria. :)

    VastaaPoista
  18. Siis kuinka siistejä tossuja ! Kuolaan täällä näppäimistön pilalle.. Mun ehdottomat lempparit on eessä keskellä, haluun kans <3

    VastaaPoista
  19. Mä sain kans air maxit reissusta, kyllä ne jalassa kelepaa taas vaunuja lykkiä <3

    VastaaPoista
  20. joo-o. kyllähän tässä tovi jos toinenkin vierähtää, kun lukee teidän blogin alusta loppuun. nyt tehtävä on kuitenkin suoritettu. jes. ja jos koskaanikinämilloinkaan tulee tilanteita, joissa tennareita tuntuu olevan liikaa, niin ottakaa toki reippaasti yhteyttä. lupaan tarjota erittäin hyvän sijaiskodin kengille. siis oikeasti, niiiiiiiiin mageita tennareita ettei siis mtn rajaa. ihan kautta linjan ja koko ajan:) ihaniaihania päiviä molemmille tytöille:) ja kaikille muillekin toki.

    VastaaPoista
  21. New yorkissa ben&jerrys oli ihan vitullisen kallista. rupes ihan harmittamaan. :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.