lauantai 21. elokuuta 2010

Tietoteknisen kaaoksen multihuipentuma..

Siis voiko tää enää olla todellista? Me naurettiin kesällä, kun horoskoopissa luki elokuussa tulevasta tietoteknisestä kaaoksesta, mutta enää se ei oo mikään naurun asia. Tällä hetkellä meillä menee tosi vahvasti.. Mimmin macbook sanoi sopimuksensa irti (varmaan kuumuudesta, ei enää käynnistynyt kunnolla), meidän molempien Samsungin apinapokkarit sanoi sopimuksensa irti (ilmeisesti kuumuudesta johtuen, mulla nimittäin simahti se Virginiassa ihan yhtäkkiä ja Mimmillä täällä Suomessa) Järkkäri ei oo tarkentanut kunnolla taas hetken, välillä toimii ja välillä ei. Mun Nokian 3G läppäri simahtaa n. 3 kertaa tunnin aikana, joten on kiva tehdä esim. postauksia.. :D Ainiin, Mimmi heräsi Ilosaaressa lainehtivasta teltasta, kun oli sadesuoja heilahtanut pois paikoiltaan ja sen Nokia N97 mini ei enää sen jälkeen toiminutkaan = ei mene takuun piiriin.

Me kuitenkin oltiin niiiiiiiiiin onnellisia, koska saatiin Samsungilta ihan täydelliset puhelimet kokeiluumme. Mähän olin keväällä siellä Sveitsissä sen Galaxy S:n lanseeraustilaisuudessa ja siitä päivästä lähtien odotin, että se tulee kauppoihin. Oonkin palvonut puhelintani siitä asti ja varmaan päivittäin muistanut ylistää sitä. Mulla ei oo ollut ikinä niin hyvin toimivaa ja täydellistä puhelinta.. Niin ja siis se on toiminut myös mun kamerana nyt heikkoina hetkinä. :D Mitä sitten kävikään eilen?



Oon Collarbonen keikalla ja kuvailen videota tyytyväisenä, niin joku heilahtaa muhun päin sillä seurauksella, että kännykkä tippuu lattialle. Näyttö pamahtaa ihan palasiksi. Siis kuten näätte, se on ihan romuna ja siitä lähtee palasia, jotka tekee haavoja mun sormenpäihin, kun yritän silti urhoollisesti esim. näpytellä viestejä. :D Mä en tiedä itkeäkkö vai nauraa? No tiedän kyllä, itkeä. Mä en voi uskoa, että mun ainoa tällä hetkellä loistavasti toimiva ja mulle elintärkeä (joo oon aina puhelin kädessä :D) työväline on hajonnut. Mullahan ei siis tietenkään ole täll hetkellä mitään kotivakuutusta tms. koska muutto on kesken ja tää onkin ihan katastrofi. Mä vielä kävin ettimässä Jenkeissä tohon semmosta kumista suojaa, kun siellä oli niitä ehkä miljoonissa eri kuoseissa. Toi on kuitenkin ihan vähän Iphonea leveempi, joten siihen ei saanut sillon sellasta. :///


Mitä vielä voi tapahtua? Tippuukohan Mimmin Wave järveen, vai mitenkä? Nyt täytyy sanoa, että HARMITTAA IHAN VIETÄVÄSTI. En yleensä masentele tällä tavalla, mutta tää tietotekninen kaaos on ihan katastrofi.. :D Okei nyt mua rupes jo naurattamaan, koska siis en ymmärrä miten tää on edes mahdollista? :D

Tänään aion antaa itelleni luvan masistella ja syödä pizzaa! Oon kipeä ja mun rakkaus on säpäleinä! :( Miten me More To Lovet aina onnistutaan?

23 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hahaha! Ei voi olla totta, ilmeisesti horoskoopeissa on sittenki sitä jotaki. :D

    VastaaPoista
  3. Voin kyllä ymmärtää tuon harmituksen tunteen! Itsekin rikoin tässä äskettäin kolmen viikon matkan aikana kamerani, kännykkäni ja kelloni, sekä melkein yhden läppärin joka ei edes ollut omani. Silloin sitä vaan yleensä miettii et miten ihmeessä voi olla niin huono tuuri!

    Mutta hei, kyllä kaikki järjestyy, harmitelkaa nyt ihan rauhassa (koska rehellisesti, kukaan ei voi suhtautua positiivisesti tollasen tietotekniikkakaaoksen keskellä :D) niin eiköhän se parempi mieli tule pian vastaan. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Collarbone oli just hyvä, näin ekaa kertaa livenä! :)

    Horoskoopit näyttäis olevan usein hyvinkin oikeessa. :D

    VastaaPoista
  5. No voi surkea, miten ne kaikki laitteet onnistuu kerralla hajoomaan? :o

    VastaaPoista
  6. Eihän kellään voi käydä noin huono tuuri!! Ehkä niissä horoskoopeissa on jotain perää sittenkin.. Toivottavasti ei tapahdu enempää elektroniikkaromutuksia!

    VastaaPoista
  7. kuka tää mikko on josta puhut edellisessä postauksessa? seurusteletteko vai onko sutinaa?

    VastaaPoista
  8. Moikkamoi!

    Teillähän on ollut huono onni noiden laitteiden kanssa.
    Kotivakuutukseenhan noi menis (toivoo, että edes toisella on sellainen) ja ainakin Applella on silleen, että jos iPhonesta hajoo näyttö tollee niin sen voi kyllä laittaa sinne huoltoon menemään ja saa halvemmalla sieltä sitten uuden tilalle. Voisin kuvitella, että Samsungilla toimis myös sillee =)
    Toivottavasti saatte laitteet toimimaan!

    VastaaPoista
  9. Voi, halit teille kummallekin! Kyllä se raja tulee jossain vaiheessa onneksi vastaan.

    Mulla hajosi tietokoneestani johto keväällä, enkä ole sen jälkeen ollut koneella kuin 10 minuuttia kerrallaan. Mun nokialaisessa on niin surkea näyttö, että auringonpaisteella ja muutenkaan ulkoilmassa siitä ei näe mitään (vaikka ehjä onkin), ja joku kumma, kuka kumma liekään, syö tai jemmailee mun kamerani piuhaa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille sympatiasta! :) On se kyllä jännä miten kaikki hajookaan samalla hetkellä. Nää kun on meille "aika" tärkeitä välineitä myös työskentelyssä. :D

    Kiitos myös neuvoista, täytyy ottaa yhteyttä Samsungiin ja selvittää mun mahdollisuudet! :)

    Niin ja ei, en seurustele tällä hetkellä. :)

    VastaaPoista
  11. Kotivakuutuksen pitäis olla kyllä voimassa muutonkin aikana, molemmissa osoitteissa. Näin mulle ainakin sanottiin kun kolme kuukautta sitten muutin ja stressasin kun esim. vanhan asunnon kellarikomeroon oli murtauduttu poissaollessamme.

    Toivottavasti saatte tekniikat kuntoon taas ettei mitään suurempia kommelluksia enää tulisi :)

    VastaaPoista
  12. AA sun rakkaus & masistelu? Jeah mun poikaystäväkin jätti mut just eilen joten lopeta sä itkeminen jostain puhelimesta.

    VastaaPoista
  13. Ikävää kuulla, että sun poikaystävä no jättänyt sut! Voimia sinne. :) Mä kuitenkin koen, että meillä jokaisella on oikeus surra niitä asioita, jotka surettaa. Minäkin oon sydänsuruja joutunut itkeskelemään joskus, mutta nyt harmittaa tämä erittäin paljon ja aion sitä masistella! :)

    VastaaPoista
  14. Mun on ihan pakko sanoa, että ehkä vittumaisinta keikkakäyttäytymistä on, että jengi kuvaa kännykällä. Yleensä kaikki keikat on sellasia, mihin ei sais kameraa ottaa mukaan.. ja sitten jos satut ehkä just pääsemään hyvälle paikalle, eikä ole edes kovin pitkä tyyppi edessä, se nostaa puhelimensa just sun naamas eteen, että keikka jää näkemättä.

    Varmaan itsekkin tulisi vähän tönäistyä kyseistä henkilöä jolla puhla kädessä on (vaikka veikkaan, että tässä tapauksessa ei ollut siitä kyse) :(

    Tai siis mua ainakin häiritsee se, ja olen siitä kerran vinennytkin isoon ääneen ihmisille. :D Mielummin nauttii siitä hetkestä täysillä ja unohtaa sen puhelimen taskuun.. kun loppujen lopuksi harvoin siitä puhelimen äänenlaadusta edes saa mitään selvää kun kotona sitä alkaa tapittamaan. :)

    VastaaPoista
  15. Niihä nuo nykyiset puhelimet hajoilee, en ainakaan uskaltaisi itse käyttää ilman suojakuoria. :(

    VastaaPoista
  16. i feel you sis! kohtalotoveri täällä. viime viikon aikana paskaksi meni pöytäkone, koulun pöytäkone, kännykkä ja objektiivi! hienoa. ja tällä hetkellä olen opiskelemassa, kela maksaa kivat 70€ kuukaudessa (josta 43€ bussilippuun)! että hellurei vaan :D
    ja kaiken lisäksi tartten tietokonetta koulussa joka päivä.. + tietty kotitehtävät/projektit/opinnäytetyöt jotka tehään kotona koneella. HIENOA :D
    eikä oo isi ja äiti maksamassa..

    kyl me tästä selvitään!

    VastaaPoista
  17. Mulla on kans menossa jotain juttuja tekniikan kanssa, tietokone pasahti rikki tässä elokuun alussa ja uuden puhelin rätisee jatkuvasti kun sillä yrittää soittaaa... Onneksi vanha toimii ees jotan kuten niin on sentään joku laite jolla soitella:) Pelkään että koska mun tallentava digiboksi tekee tenän...

    VastaaPoista
  18. HEI - KOTIVAKUUTUS (vanha ja / tai uusi) kattaa muuttoajan ja 2 kk sen jälkeen tapahtuneet härdellit! Soita ihmeessä sinne toimistoon... Varmistin itse asian nimittäin, koska olen just muuttamassa ja ennenkin on muutossa tapahtunut yhtä jos toistakin (sohva hajonnut, mies hajonnut, minä hajonnut ,D).

    Tsemppiä - kyllä ne ehjätään, mitkä on mahdollista! :)

    VastaaPoista
  19. Voi ei :(( Kauhea tuuri teillä..Itsellänikin n.3 vuoden välein hajuaa puhelin, joten eikun uutta ostamaan (y) Tällä hetkellä käytössäni on Nokian pinkki/musta puhelin, ja katsotaan nyt kauanko se pysyy toiminnassa... :D

    VastaaPoista
  20. mulla ei tietenkään ole ollut kotivakuutusta koko kesänä, kun en oo asunut omassa kämpässä. :DD

    VastaaPoista
  21. Hei mietin tossa tota järkkärin tarkennusjuttua. Onhan se A tai AF asennossa se objektiivi eikä M tai MF? :) (Vähän kamerasta riippuu ainakin noi merkinnät mutta yleisimmät ja ainoot mihin ite oon törmänny on nuo A, AF/M, MF) Koska siis A ja AF= autofocus, eli automaattinen tarkennus ja M ja MF= manuaalinen :) Toivottavasti selviää noi kaikki ongelmat, ikäviä tollaset! :/

    VastaaPoista
  22. Hei apua ihanaa! Oon viimeksi varmaan 5 vuotta sitten kuunnellut Collarbonea, ja nyt teidän ansiosta löysin bändin uudestaan! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.