torstai 26. elokuuta 2010

sisustushirmut Ikeassa..

Saavuin eilen kotiin joskus kaheksan jälkeen, avasin koneen ja nukahdin siihen. Heräsin kahentoista aikaan naama patjassa kiinni ja vaatteet päällä.. :D Olin siis oikeasti vissiin aika poikki. Oon nukkunu vähän lyhyitä unia lähiaikoina ja sitten mulla oli vielä lämpöäkin taas.

Eilinen alkoi siis sillä, että riennettiin aamulla palaveriin. Suoraan palaverista huristeltiin Vantaan Ikeaan ja siitähän se riemu taas repesi..



Saatiin kutsu tänne Ikean BLOGGA-kilpailuun toissapäivänä, kun joku oli perunut ja ne halus sitten meidät siihen tilalle. Meillä ei ollut oikeastaan hajuakaan koko kilpailusta, sen säännöistä tai muista, koska ei oltu huomattu sähköpostissa olevaa PDF-tiedostoa laisinkaan.. Joskus yöllä Mipe oli sen sitten sattumalta lukenut ja lähettikin mulle Facebookissa ohjeet.. Niissä puhuttiin jostain innovatiivisista säilytysratkaisuista
eli meille todellakin hepreaa. Aamulla kauhisteltiinkin ihan kunnolla, että mihin ihmeeseen me ollaan lähdetty, mutta päätettiin kuitenkin mennä kokeilemaan ja meidän teema olikin: "go with the flow" :)



Saavuttiin Ikealle joskus kahentoista jälkeen ja saatiin meidän nurkkaus. Oltiin ihan kamalan nälissämme, joten tankattiin vähän eväksiä siinä ennen meidän "suunnittelupalaveria" :D



Suunnittelupalaveri sisäls kiertelyä Ikeassa ja ideoiden keräämistä. Se suunnittelupalaveri olikin erittäin antoisa, koska saatiin hyviä ideoita ja siitä se ajatus sitten lähtikin..


Mipe keskitty välillä räppäilemään suunnittelupalaverin lomassa..


Näitä ei ihan ite raahattu, vaan ihanat Ikean tyypit auttoi meitä.. Oltais nimittäin jonkun verran puuskutettu.. Koettu jo joskus.


Kasaushommiin kuitenkin jouduttiin myös ihan itse.. Ei siinä muuta, mutta IHAN JOKAINEN juttu joka koottiin ite, laitettiin ensin väärinpäin ja jouduttiin purkaa. Siis Peppi sai jopa pahviset säilytyslaatikot kasattua väärin. :D Mimmillä menossa apupöydän kokoaminen, sekin otti oman aikansa ja vaati vähän purkamista välillä.. ;)


Jossain vaiheessa saatiin päähämme maalata seinä (kun kuultiin, että muutkin meinaa. Lähetettiinkin Mona kauppaan ostamaan maalia, mutta jo siinä kauppareissulla ehdittiin vaihtaa seinän väri pinkistä mustaksi.. Tosiaan, sanoinko go with the flow? Pulleroiden mieli ehti muuttua :D) Tässä Peppi vrmaan miettii "ai oikeesti mun pitää saada tää maalipurkki auki?" Ja tän jälkeen aukaskin purkin väärin.. Oon kyllä maalannut ennenkin, en vaan taida olla mikään purkinavaaja. :D


Pojat kokos meille tommosen expeditin..


Sami joutu tulla korjaamaan Pepin poraukset.. Olin nimittäin saanut porattua toisen reiän vinoon. 8) Me Mimmin kanssa kyllä ihan mittailtiin vatupassilla ja kaikkea, mut tökkäsin merkin kai väärään kohtaan... :D Sami katteli mun touhua ja kysyi "Olitteko siis ajatellu laittaa ton taulun vinoon?" No no..


Meidän huoneesta löytyi tietenkin tollanen iso peili.. Jokaisen naisen tulis omistaa tällainen. Myös siis meidän, itselläni ainoa peili taitaa tällä hetkellä löytyä puuterista. :D

Meidän nurkkauksen ideaksi tuli "Nuoren tytön hengailutila" ja haluttiin tuoda sinne vähän bloggaamista ja meitä myöskin sitten värimaailman muodossa..


TADAA! Säilytystilaa expeditissa (sinne saa laittaa myös hienoja kenkiä yms. esille) Ihana pinkki datailulöhöystuoli, Tarjoilupöytä mihin saa tietokoneen ja tietty vähän jotain naposteltavaa, pari lattia tyynyä, rekki kivoimmille vaatteille ja siinä päällä tommoset purkit esim. asusteille ja sitten vielä iso vartalopeili, jota ei näy tässä kuvassa. Jos joku löytää jostain Ikeasta noita NYC-julisteita, niin vinkatkaa! Nyt oli loppu ja minä tahon sellasen kotiini.

Me oltiin tosi tyytyväisiä tulokseen, ottaen huomioon ettei me oltu keretty ollenkaan miettiä mitään etukäteen tätä kilpailua varten. Mentiin tyhjin mielin, pakerrettiin 6h ja lopputulos oli tämä. :)


Tässä tiimi ykkösen nurkkaus. Tässä huoneessa oli upea fiilis! :)


Ja tässä tiimi kakkosen, eli voittajien ajatus työhuoneesta. Tää oli kyllä ihan mahtava ja arvattiin heti, että ne voittaa. :) Ton huoneen toinen tekijä pitää muuten Miss Mixissä sisustuspalstaa! Sieltä kannattaa tarkkailla vinkkejä!


Väsyneet, muttaa onnelliset Mimmi ja Peppi. Tässä varmaan jo mielessä siintää ne lihapullat, joita siirryttiin syömään urakan jälkeen. Noi meidän huoneet on Vantaan Ikeassa 10.9 asti ja siellä saakin käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja Ikeaan. :) Käydään siis varmaan ite äänestelemässä, koska yllättäen tää muutto onkin aika rahaa vievää hommaa ja me tarvitaan huonekaluja! :D

Oli ihan mahtava päivä. Mitä te tykkäsitte? Saatiinko huoneesta More To Loven näkönen? :):)

28 kommenttia:

  1. se oli enemmänkin Lauran kämpän (motherfuckin fashion) kuin teidän näköinen..

    VastaaPoista
  2. todellakin saitte! :))) vitsi ku mäki pääsisin sisustaa...

    VastaaPoista
  3. toi on siis tehty nuoren naisen huone, ei meidän kämpäks! :) ja ei tullu ees mieleen, että olis lauran näkönen? :D meidän omat kodit on hyvin erinäkösiä kuin tuo, vaikka voitais tuoltakin paljon ottaa omiin koteihimme!

    kiitos paljon kehuista! :) sisustaminen on ihanaa, varsinkin oman kodin sisustaminen. <3

    VastaaPoista
  4. Oi, mun mielestä teidän nurkkauksesta tuli tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  5. ihana! murmur, pitääkö mun nyt lähtee vantaalle ihan vaan äänestämään ja voittamaan ?:( ehkä siinä samalla vois vähän shopata, mut taidan jättää väliin silti. Tampere on lähempi:)

    VastaaPoista
  6. tää liittyy nyt tohon edelliseen postaukseen mut aattelin et tästä huomaatte kommentin paremmin, eli mitämitä asuuko mimmi nummelassa?
    ite opiskelen siellä, ois siisti törmätä :D

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä noi kaks muuta on ihan kauheita. Jos tarkotuksena oli tehdä tila, jossa voi työskennellä niin metsään menivät! noihan on kaks keittiötä eli plääh.

    Teidän sisustus on kiva ja raikas. Hyvin voisin kuvitella, että jollain staililla tytsyllä ois oman pienen kaksionsa olkkari tuon näkönen. Voiton olisin kyllä teille antanut (eikä johdu siitä että oon teidän lukija) :)

    - Hilla -

    VastaaPoista
  8. Tosi ihanan näkösen nurkkauksen saitte aikaan :)

    VastaaPoista
  9. Eiks teitä ollu ku kolme tiimiä?

    Minusta toi voittaja on kauheen sekava. Visuaalisesti tykkään eniten teidän huoneesta, enkä sano tätä mitenkään mielistelläkseni. Vihreän talon jne. tyyppien huone taas on käytännöllinen, muttei mun tyylinen.

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanan huoneen saitte tehtyä! Tykkäsin kans tosta voittajahuoneesta, mutta toi teidän oli jotenki ihanan pirtee ja silleen. <3

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä teidän tila on kaikista kivoin, eikä muuten lainkaan sen takia että TE olette sen tehneet :)) Tosta voittajasta en tykkää ollenkaan. Ehkei kuvasta välity se fiilis lainkaan - en jotenkin kässää koko huoneen ideaa. Teillä on kiva ja tyylikäs perushuone, jollainen olis ollu kiva omistaa nuorempana, vaik lukiolaisena... Ja on muuten mielestäni parempi tuo musta seinä ku mitä pinkki olis ollu! :)) Hyvää työtä tytskät! ;)

    VastaaPoista
  12. Ihanan nurkkauksen teitte! :) Tuo on sellainen rento ja kodikas, mutta samalla moderni ja pirtsakka! Tosi onnistunut!

    Oon suunnitellut tuon Expedit-hyllyn ostoa, ja tosi kivalta se kyllä tuossa näyttää. Meidän uudessa asunnossa vielä sopivasti on musta tehosteseinä, jolle kirjahylly tulisi. Näyttäisi varmasti kivalta. <3

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana! :o Voi eii tulkaa ja sisustakaa mun huone, etitään joku sponsori, joka vois sponssata mulle vaikka ihan oman kämpänki!

    VastaaPoista
  14. Mä jo ehdin odotellakkin teiltä postausta sieltä ikeasta, enkä yhtään pettyny!! :D Ihan tosi kivan näkönen, ja aivan mun tyylinen, himoitsen just monia noista tuotteista! :O ;) Ja pääsen katsomaan (ja äänestämään) ihan paikan päälle luultavasti lauantaina, jee! :D

    VastaaPoista
  15. Vähän JEES! Voisin vaikka heti hyväksyä omaan kotiini tollasen. Itseasiassa oonkin haaveillu jotain tuollaista, mutta harmi, tila ei riitä tollasen ison hyllyn laittoon :C Mut just makee musta seinä takana, tehoste värinä punaista ja valkoista.
    ME LIKES! ♥

    En innostunu noista kahdesta muusta. Makuasia, mutta eka oli tylsä ja tokassa mentiin vähän yli. Ei käytännöllinen ja kodikas ollenkaan.. Kyllähän tuollaista vois vaikka sisustuslehdessä katsoa.

    - KENNi

    VastaaPoista
  16. Ihanan huoneen sisustitte! Mutta mikä tuo tarjoilupöytä on? En löytänyt sitä Ikean nettisivuilta.

    VastaaPoista
  17. IHANA sisustus. Pinkki on ihana väri.Hyviä vinkkejä sain :) Ja en oo varma löytykö tollanen NYC juliste ikean nettisivuilta kun hakusanaksi laittaa julisteet :) täytyy käydä äänestämässä teidän nurkkausta

    VastaaPoista
  18. Ihanaa, sisustusvinkkejä! :)
    Mustakin teijän oli kyllä paras ihan tekijään katsomatta. Mutta ykköstiimin peilikokoelman voisin ottaa itselleni ja samoin kakkostiimistä joitain osia.
    Teidän huoneesta nappaisin vaikka mitä, vaikka tollasenaan. :P

    VastaaPoista
  19. laskitteko yhtää mikä olis ton huoneen budjetti?:)

    VastaaPoista
  20. Näin ton tänään kun käväsin Ikeassa. Voisitte tulla sisustaan mun huoneen ku haluisin muutta mun huonetta mut en tiiä miten... :S Toi oli tosi kivan näkönen, hyvin voisin kuvitella ittelleni tollasen huoneen... :D

    VastaaPoista
  21. Moikka! Teidän huone on todella onnistunut! Kuka noi oikein on arvostellut? Toi voittaja huone on aivan karmea! Ei mitään makua /silmää. Ja toi toinen on ihan samannäköinen kuin voittajalla.

    VastaaPoista
  22. en nyt tarkoita todellakaan tätä minäkään perseennuoleskeluna, mutta teidän huone oli simply the best. ootte ihania muutenki ! ♥
    asiasta kukkaruukkuun; luin iltalehteä tänään ja törmäsin artikkeliin nettikiusaamisesta. sivussa olikin lueteltu muutamilta sivustoilta herjauksia ja viimeisenä luki näin;
    Ilkeilyyn keskittynyt blogi:
    Kommentti kahdesta suositusta muotibloggaajasta:
    "Joten vinkkinä näille kahdelle fatsolle; käyttäkää rahanne rasvaimuun ja tunkekaa vasta sen jälkeen väkisin itsenne näihin kaikkiin kissanristiäisiin. Tai sitten läski ja verisuonitaudit ovat turruttaneet heidän aivonsa, jonka vuoksi he käyttäytyvät kuin vajaaälyiset."
    One word; cruel. Huomasin heti että nyt puhutaan teistä, ei siksi että tuossa nyt käytettiin sanaa fatso, vaan "kaksi suosittua muotibloggaajaa". Ootteko tienny tuosta ? Tosi törkeetä. Jos tietäisin kuka tuon on kirjoittanut tai ylipäätänsä mikä blogin osoite on, menisin kyllä pari valittua sanaa sanomaan.
    Olen 15-vuotias, 167cm pitkä ja 120kg painava. Minäkin oon läski. Ja kannan kiloni ylpeydellä teidän takia. En halua lihoa enempää ja olen sisäistänyt paremmat elämäntavat nykyiseen elämääni, toivoen että kilot kuitenkin karisee. Olen ylpeä että löysin teidän blogin vuosi sitten, sillä mä en tiedä millanen olisin jos en ois löytäny. Ehkä en uskaltais seurata omia tyyli-ihanteitani ja ehkä mulla ei ois näin hyvää itsetuntoa. Annan nykyään kaiken haukkumisen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
    Kaikki tämä on teidän ansiota. Kiitos tytöt, vaikkette ehkä uskokkaan tätä, niin te ootte muuttanu mun elämän. Ja mä haluan kiittää teitä siitä. KIITOS ! ♥

    VastaaPoista
  23. Olin eilen Ikeassa ja annoin ääneni teidän huoneelle!! ENKÄ ees tiennyt et se oli teidän. Oikeesti kyllä miekin haluisin tommosen huoneen :)

    VastaaPoista
  24. Olin eilen Ikeassa, jonne pääsen käymään ehkä kerran vuodessa. Tarkastelimme näitä kilpailuhuoneita kaverini kanssa ja tämä oli ehdottomasti suosikkimme - mutta emme huomanneet, että tämähän oli suosikkibloggaajieni sisustama! Tulipas kiva olo tajuta, että olen päässyt noin lähelle kättenne jälkiä :D Ostin muuten teidän inspiroimana sellaisen vaalean torkkupeiton.

    VastaaPoista
  25. Kävin tänään IKEAssa ja ihastuin täysin tuohon teidän huoneeseen :) <3.

    VastaaPoista
  26. aww ihanaa! :) oottepa sulosia. toi on meidän todella spontaani tekele ja oliskin nyt hauska päästä sitä vielä ihmettelemään, ennenku puretaan pois. täytyy siis ehottomasti kävästä ikeassa pian! :)

    VastaaPoista
  27. Mun mielestä jokainen projekti näyttää ihan yhtä paljon IKEALTA. Ikea on pseudoluovan ihmisen koti. Mitä tahansa sieltä valitsee, lopputuloksesta tulee aina "ihan kiva" tai "onks tää hei Ikeasta?"

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.