keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Touhottajien torstai!


Torstaina oltiin liikkeellä heti aamusta ja suunnattiinkin Punavuoreen Milttonin Showroomille. Siellä esiteltiin jälleen vaikka mitä hienouksia ja meitä tietenkin hieman houkutti (ja koukutti) tuo Milttonin tarjoilema aamiainen...



Kaikenlaisia herkkuja oli jälleen tarjolla, oli ihanaa saada tuoreita mansikoitakin aamiaiseks! NAM! :)


Milttonin asiakkaat esittelivät meille uutuuksiaan ja musiikillisesti meitä viihdytti kukas muukaan kun ihana, ihana AXL! Tuntuu, että törmätään nykyään ihan kaikkialla. Luultavasti Axl stalkkaa meitä, koska on ihastunu kahteen vähän tuhdimpaan tyttöön! (eilen se myöns lukevansa meidän blogia, joten terkkuja vaan!)


Paikalla oli myös ihanat Badass Crewin tytöt. Nää neidot on muuten tanssin lisäksi ihan velhoja vaatteiden suhteen, ne tekee ihan älyttömän makeita, uniikkeja vaatteita itse. Mun pitäiskin tilata tytöiltä joku upee takki jonka voisin ottaa mukaani New Yorkiin!


Nokia kuskaili meitä ympäriinsä tämmösillä Mini Coopereilla, eikä varmaan tarvii mainita erikseen että me Mimmin kanssa rakastuttiin tuohon ruskeeseen aivan täysin. Tollasella kelpais huristella (Mimmi kuskina tietty, Pepillä ei oo korttia) aina kaikkialle ja kesällä kiertää festareita. Oli ihan älyttömän kätevä ja tyylikäs! Rakkautta.


Esim. Novalle navigointiin tolla Nokian Maps-palvelulla jossa on nykyään ilmanen navigointi. Mimmin puhelimesta löytyy tää palvelu, mutta siis minähän otin vanhan puhelimeni käyttöön ihan vaan siksi, että saan sen kans ja nyt en kuitenkaan ookkan saanu sitä asennettua jostain syystä. Täytyy tänään viedä puhelin Mobile Spa:han vähän tutkittavaksi, siellä ne on aina osannut auttaa mua näiden mun älykkäiden kysymyksieni kanssa ilman hermostumista! :D Tossa palvelussa on mm. sellanen "jaa sijainti" juttu ja Mimmi innostukin innokkaasti jakelemaan sijaintiaan Facebookissa vappuna.. Pahoittelut kaikille FB-kavereille.... Se ettii kai GPS:n avulla missä sijaitset ja sitten pystyt ihan kuvankin kanssa jakamaan sijaintis kaikille FB-kavereille. KÄTEVÄÄ! Jos joku söpö poika vaikka lukee nimittäin niitä päivityksiä, ni tietää sitten samantien missä OSOITTEESSA sä oot. :D Pakko saada tää toimimaan HETI.


Novalla käytiin haastattelussa ja se tuli kahdessa osassa sunnuntaina. Kuunneltiin itsekin tällä kertaa kyseinen haastis ja täytyy sanoa, että se meni oikein kivasti. Juteltiin mm. paljon tosta meidän New Yorkin reissusta ja yleisesti siitä miten jokaisen pitäis päivittäin muistaa tehdä asioita joista tykkää, kunnioittaa itseään ja unohtaa se "sittenkun oon 35v tai sittenkun oon 10kg laihempi niin voin tehdä tätä ja tätä"-ajattelu. NAUTTIA TÄSTÄ HETKESTÄ! :)

Tänään me mennään haastattelemaan Jenni Vartiaista ja mua vähän jännittää, koska oon aina ihaillut naista ihan hirveesti, enkä oo koskaan henkilökohtaisesti häntä tavannut. Mulle Jennin musa on juurikin sellasta joka kolahtaa ihan täysin ja johon pystyn jotenki aina eri fiiliksissä samaistumaan. Niinpä tästä tuleekin jännittävä ilta, haastattelu nimittäin vielä videoidaankin! :) Mikäli et ite pääse tulemaan tänään tuonne Nokian myymälään kattomaan Jennin keikkaa niin se myöskin lähetetään suorana netissä esim. täällä. Me luultavasti Mimmin kanssa pyöritään siellä ihan fiiliksissä, joten toivottavasti ei ainakaan peitetä koko kameraa ja tekin näätte jotain. :D

Nyt minä lähen suihkuun ja rupeen valmistautumaan kiireistä työpäivää varten!

"Hei ollaan vaan aivan paikoillaan
Turha on etsiä kauempaa
Kun on hieno maailma jo tarjolla"
Jenni Vartiainen - Halvalla

14 kommenttia:

  1. eeäääh... tästä blogista on tullut niiiiin tylsä.

    VastaaPoista
  2. tai sit meijän elämä vaan on niiiin tylsää! :)

    VastaaPoista
  3. Alusta asti olen tätä blogia lukenut ja on tämä kyllä oikeasti huippu! Kaikkea hyvää teille täältä Savon suunnalta!!

    VastaaPoista
  4. Ite oon vasta viime aikoina alkanu lukemaan tätä blogia ja ehkä sitten hyvä niin, jos joku vanha lukija tuumaa, että tullu tylsä. Ite oon aivan tykästyny - jo senkin takia, ettei kirjottajat oo mitään tavislaihoja tyttöjä :)

    Ja tuleehan välillä tylsempiä postauksia, ei voi mitään. Mutta ite luen kyllä ihan innolla jokaisen postauksen :D

    Jenni Vartiainen on jees, hyvä suomalainen :)

    VastaaPoista
  5. AYYYYYOOOOOOOO, Aivan valtavan hienon Mimmi ja Peppi elokuvan kuvaukset käynnistyy juuri nyt.....

    VastaaPoista
  6. ps. blogi on kaukana tylsästä.

    VastaaPoista
  7. Mut siis.. tänäänhän on vasta keskiviikko! mä jo pelästyin, piti tarkistaa monesta paikasta että olen oikeassa päivässä, kun huomenna torstaina on tärkeitä menoja. Vai oliko nämä viime torstailta?

    :)

    VastaaPoista
  8. Heii ihanat More to loven tytöt! Ei onneks kestäny ku sata vuotta, että sain ryhdyttyä teidän faniksi Facebookissa ja mitä ihmettä! Ootte sekä Antti Tuiskun että Popin kuninkaallisten faneja Facessa! Olin ihan mahtavan positiivisesti yllättynyt, koska ette oo yhtään ko artisteista mitään puhunu. Olis kiva tietää, kauanko ootte diggaillut Tuiskua ja kävittekö esimerkiks kattoos Popin kuninkaallisia ihan livenä :)

    VastaaPoista
  9. Heeei te kävitte tääl meijän tuppukyläs yks päevä, pappuna tais olla!:D
    Mist tunnette jukan :) höhöö

    VastaaPoista
  10. Oon just kuunnellut koko päivän repeatilla tota kappaletta :)

    jeejee tytöt ootte ihania!

    VastaaPoista
  11. Voisitteko kuvitella poseeraavanne Playboyssa, jos pyydettäisiin? Ootte niin hot, että taatusti sopisitte lehteen hyvin!

    VastaaPoista
  12. ... ja Badass Crew'n tytöthän löytyy osoitteesta http://badassstyle.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista
  13. "..tolla Nokian Maps-palvelulla jossa on nykyään ilmanen navigointi. Mimmin puhelimesta löytyy tää palvelu, mutta siis minähän otin vanhan puhelimeni käyttöön ihan vaan siksi, että saan sen kans ja nyt en kuitenkaan ookkan saanu sitä asennettua jostain syystä."

    Ja syyhän löytyykin, yllätysyllätys nokiasta. VANHOIHIN LUUREIHIN NAVIGOINTI MAKSAA!!

    VastaaPoista
  14. Tyhmä kysymys mut miks Peppi ei ole hankkinut ajokorttia vielä? Meinaatko koskaan hankkia sitä?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.