lauantai 8. toukokuuta 2010

California Gurls!


Vaikka ulkona näyttää tolta ja me värjöteltiin kirppiksellä muutama tunti aivan jäässä, oon silti ollu tänään ihan kesäfiiliksissä. Muistin tuossa just, että me lähetään New Yorkiin alle kahden kuukauden päästä ja tuntuu, että olis vielä sata asiaa hoitamatta ennen sitä. No ehkäpä tässä kerkee, jos vaan kerrankin osais olla ajoissa. Mimmi muistutti, että mun pitäis esim. hommata uusi passi, kun edellinen on käynyt Unon hampaissa pentuna. :)


Kesästä tulee muutenkin salettiin upea ja äsken mulle linkattiin nyt sitten biisi jonka tiedän jo nyt muodostuvan mulle yheks kesän lempparibiiseistä. Katy Perry (joo en oo koskaan voinu naista liikaa hehkuttaa) on tehnyt Snoop Doggin kanssa uuden sinkun ja siis HUHHUH jos tästä ei tuu kesäfiilis niin ei mistään.



Mun on pakko saada tää pian puhelimeeni, että voin kulkea tuolla harmaudessa uudella pyörälläni kuulokkeet korvissa ja fiilistellä kesää, vaikka Suomessa joutuukin pitää toppatakkia toukokuussa. :D

Ihanaa lauantaita kaikille, mä tulin nyt hirveen hyvälle tuulelle tosta biisistä. Toivottavasti tekin! :)

I love this new single from Katy Perry (feat. Snoop Dogg).. I want summer!! It's freezing in Finland right now, but this song really makes me feel like it's warm and sunny!


6 kommenttia:

  1. Vooi kuinka ihana ja iloinen biisi! Tulee kyllä niin kesäinen fiilis, että tekisi mieli mennä rannalle ottamaan aurinkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan hirvee biisi! :D en jaksa tommosia renkutuksia, oon vanha ja akanen ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä Katy vaan osaa ;) Aivan loistava biisi, niin kesäinen ja pirteä! Nyt tarvittais vielä sitä aurinkoa ja parikymmentä plussa-astetta enemmän, niin hyvä olis...

    VastaaPoista
  4. Ihana biisi! Mä elän jo ihan kesässä ja tää biisi vaan vahvistaa mun olotilaa :) Meillä täällä Raumalla oli äsken auringossa melkeen +20 astetta ja sininen taivas muutamalla valkosella pilven hattaralla. Kyllä se kesä vaan kovaa vauhtia tulee! Pitää vaan jaksaa odottaa ;)

    Ootte mahtavia! Pääsisinpä teidän kanssa sinne New Yorkiin. Oon aina halunnu käydä siellä. Sinne pääsy on yks mun pitkäaikasista unelmista :)

    VastaaPoista
  5. Mites meni kirpparilla? Pääsittekö kaikesta eroon?

    VastaaPoista
  6. Hei ihanaiset Mimmi & Peppi!
    Tahdon kiittää teitä ihanasta blogista, jonka melko säännöllisenä lukijana olen pyörinyt sitten viime syksyn. Teidän asenteenne on mahtava ja sillä on oikeasti tosi paljon merkitystä. En itse esimerkiksi enää häpeile kertoa olevani kokoa L, jos vaikka myyjä tulee vaatekaupassa kysymään mitä kokoa tarvitsisin. Muutenkin olen huomannut (eikä vähiten teidän ansiota), että kaiken kokoiset ja muotoiset naiset voivat olla kauniita, eikä omaa kroppaa kannata hävetä vaan olla kiitollinen siitä, että on terve ja voi tehdä kaikkea mitä haluaakin. Pari vuotta sitten mietin ehkä 9/10 aamusta, etten halua edes lähteä ihmisten ilmoille, kun häpesin niin paljon omaa kokoani ja olin mielestäni kamalan läski. Nykyään näin on ehkä 1/60 aamusta, ja silloinkaan en anna asian kuitenkaan haitata niin paljon, että jäisin kotiin itkemään.

    Kiitos siis teille ja jatkakaa samaan malliin! Olette loistavan upeita! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.