Naureskelin tälle innokkaalle Iinalle, että nautiskelen näitä keskimääräistä lounasta parempia sapuskoita yleensä hänen seurassaan. Oon toisinsanoen syönyt Iina seuranani ravintolassa varmasti useammin kuin esimerkiksi poikaystäväni... :D
Itse parsa-annoksia odotellessa meille jaettiin parsapassit, johon leimoja keräämällä voi voittaa matkan Amsterdamiin Hollantiin avomaan parsojen mekkaan. Parsahaasteesta lisää vaikkapa tässä Youtube-videossa.
Leimoja saa siis jokaisesta Ravintola Lasipalatsissa syödystä annoksesta ja haasteen tilannetta voi seurata Ravintola Lasipalatsin Facebook-sivuilta. Eniten leimoja kerännyt luonnollisesti voittaa :)
Ja itse asiaan, eli ruokaan ja tarkemmin sanottuna parsan kanssa tarjottaviin lisukkeisiin. Me päästiin maistamaan lajitelmaa parsaviikkojen annista ja lautasella oli mm. suomalaista ilmakuivattua porsaan niskaa, marinoituja osterivinokkaita, katkarapuskagenia, Päijänteen muikunmätiä ja tietysti Hollandaisekastiketta.
Tuo ilmakuivattu porsaanniska oli aivan järrrjettömän herkullista!
Toinen lempparini lisukkeista oli ehdottomasti katkarapuskagen.
Kevään ekat, mutta toivottavasti ei vikat parsat.
Hymy herkässä ja masu täynnä. :)
Hassuttelemisekshan se taas Iinan kanssa meni... :D
Joko ootte korkanneet parsakauden? Mikä lisuke parsan seurana on lemppari? Onko joku jo kerännyt leimoja passiin?
Ei hitto, repesin! :D (Omaa naamaani ja tuota mahtavaa IINAgram-filtteriä sydän-kuvassa.)
VastaaPoistaLataisin tuon IINAgramin kyllä heti, jos olis saatavilla! ;)
PoistaToivottovasti mun kommentti ei tule kahteen kertaan kun se jotenkin katosi? Mutta olin sanomassa, että parsakausi aloitettiin täällä meillä n kuukausi takaperin keräämällä villiparsoja, se on täkäläisten suuri intohimo. Villiparsat on herkkullisia! Kiva idea tuollainen parsaviikko! Itse söin viimeksi eilen parsaa, kevyesti grillattuna, mausteena oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua. Kasvispihvejä ja grillissä valmistettuja lohkoperunoita oli myös :)
VastaaPoistaOijoi kun kuulostaa herkulliselta! :P
PoistaKiitokset vielä käynnistä parsatilaisuudessamme!
VastaaPoistaOli hienoa päästä kertomaan parsahaasteestamme sekä tarjota virikkeitä tämän kevään parsaherkutteluun :)
Keväisin terveisin,
Joonas Keskinen
Toimitusjohtaja
Ravintola Lasipalatsi
Ilo oli minun puolellani! :)
Poista